Last news in Fakti

25 Ноември, 2018 13:11 70 541 96

Какво се случи със Слави Трифонов - коментират Люба Кулезич и Сашо Диков

  • слави трифонов-
  • сашо диков-
  • люба кулезич
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Този коментар не е заяждане или злорадство. Не. Била съм мишена на понякога нелепи шеги в „Шоуто ва Слави“, но съм тук, за да кометираме гостуванията на Бойко Борисов и Сотир Цацаров при него. Според мен Слави Трифнов извърши ритуално самоубийство.

С това встъпление започна разговорът на Сашо Диков с водещата Люба Кулезич в предаването „Евродиков“ в телевизия Евроком.

Кулезич: Не искам да се заяждам. Няма аз да изрека най-тежките и остри думи. В мрежата са споделени мнения, които са много крайни остри, но по-важно е, че показват огромно разочарование, продължи своя коментар Кулезич. Аз подкрепих Слави, когато обяви че е за промяна на системата. Защото може да имаме различни разбирания по редица теми, но съм съгласна със стремежа му да се сражава със системата. И заслужава подкрепа за това. Но сега то предаде тези, които му повярваха, имитирайки, че предоставя шоуто си за свободата на словото, за остри въпроси и безпощадност, защото медиите били запушени… А се получи нещо съвсем друго.

Диков: Впечатли ме, че задава само зрителски въпроси. Той се скри зад зрителските въпроси и не зададе нито един свой, притискащ въпрос, уточняващ. Когато си поканил такива хора би трябвало, това е и работата на сценаристите, да се подготвиш за разговора. Не видях такова нещо. Видяхме единица мярка за неподготвеност.

Кулезич: И двете интервюта ме карат да мисля, че Слави, който през годините е бил доста силов, поставял е директно въпроси, притискал е в ъгъла гости, изявявал се е като трибун, свалям му шапка за акцията в защита на нашите сестри в Либия и пр. Сега същият човек се отказа от собствения си порив, от идеята за референдум, намаляването на субсидията за партиите, заради което млади хора излязоха да го подкрепят. Това ме накара да се запитам: какво се е случило? Защото нещо се е случило. Защото Слави не е глупав, напротив. И изведнъж да дадеш по наем на своите най-големи опоненти своето пространство за кризисен пиар… Те прегазиха неговия граждански фасон – това е голяма трагедия за този човек. Нещо се е случило. Какво може да е то? Пазарлък? Понеже имаше слухове и интриги, предимно в пеевските медии, че ще прави политически проект, ту с Мая Манолова, с президента, с Цветан Василев и пр. Той, т.е. неговите сценаристи нито веднъж не опровергаха това, казваха не сега, няма да коментирме… А аз много харесвам някои от тях като поета Ивайло Вълчев и неговото гениално стихотворение „Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли?“. Какво става? Абе, Слави, какво се случи? Според мен тази интрига, че се е срещал с Борисов, имаше слух за такава тайна среща, а никой не отрече... Мисля, че се е случил натиск върху Слави Трифонов.

Онази вечер говорихме с Борето Ангелов (Борис Ангелов, издател на в. „19 минути“) в моето предаване и той каза, че НАП се използва като бухалка срещу неудобни медии и журналисти. Борето каза, че Слави също е бил обект на такава проверка. Много тъжна работа.

Факторът Шиши те го развяват неуморно в своето шоу, факторът Пеевски… Нали теб, Сашо, те каниха там да участваш, да работиш където е територия на свободното слово, но не се получи, не стана заварката. И сега се вижда - поведението на Слави е непонятно, той е притиснат, един премазан човек, прегънат, гузен, крие се зад въпросите на някакви хора. Мисля, че се е случил натиск, какъвто е известен в ерата на Пеевски след фалита на КТБ.

Диков: Ядосан съм, защото Слави политически се самоуби. Исках да направя там нещо, но се оказа, че трудно бих могъл там да работя и сам му предложих да не мъчим нещата и се оттеглих… Трябва да съм честен, аз се оттеглих…

Кулезич: Никой от нас не е перфектен, подвеждали сме се, подвеждали са ни… Не оневинявам никого. Преди време в мрежата имаше твърдения за проверки срещу Слави в ДАНС… Много тъжна работа. Спазарена трибуна. Съжалявам, че стана така. Да не се вижда разликата между отговори и увъртане.

Цацаров цитира Никола Филчев, който бил според него спорен като човек, но брилянтен юрист. Та Филчев казал: Когато корупцията е държавна политика, никаква прокуратура не може да я спре.

Диков: С това изречение той отряза главата на Борисов...

Кулезич: Точно в това се вижда как той шикалкави, прехвърля всичко в чужди градини. На Борисов, Цецка Цачева, Горанов… За себе си остави самокритиката, че не бил всесилен. Само че той е всесилен, защото нереформираната, неизпраната като парцал, с извинение, Конституция му осигури това.

Цитира Филчев за корупцията… Ами откажете се, бе момчета, като сте безсилни. Не ставайте главни прокурори. Същият Филчев бе казал, че трябва да изберем или държава на мафията или държава на Мусолини. Значи ни призовава да избираме между фалшива демокрация или фашизъм, който да се справи с нея. Какво ни казва Цацаров с това цитиране? Че за цели шест години има един заместник-министър осъден?

Предлагам да напишем писма до пиарките на Цацаров и Борисов да дойдат да отговарят на нашите неудобни въпроси. Нали сами казват, че нямало проблем да отговарят на всички неудобни въпроси. Да дойдат при нас. Каним ги.

(Разговорът на Сашо Диков с Люба Кулезич е предаден със съкращения, заглавието е на Фрог нюз)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Той

    282 34 Отговор
    Явно доста парички е лапнал от Тиквата.

    Коментиран от #24

  • 2 Слави Трифонов

    327 15 Отговор
    С тея гостувания си вкарах такъв автогол .................кой ли дявол мъ караше да ги каня. Друго си е да ги плюя без да ги няма в студиото.

    Коментиран от #7, #17

  • 3 Честито

    147 150 Отговор
    ЧЕСТИТ ВИ ЧАЛГАР, ДА СИ БЕХТЕ ИЗБРАЛИ МИТЬО ПИЩОВА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ВМЕСТО РАДЕВ ??

    Коментиран от #22, #93

  • 4 3333

    318 10 Отговор
    Системата го уби в ефир. Това стана.

    Жалко за промяната на статуквото, референдума, субсидиите и т.н...

    Коментиран от #43

  • 5 бай СПИРО ЧАЛЪМА

    297 5 Отговор
    ТОЯ НЕ ГО ГЛЕДАМ ВЕЧЕ
  • 6 Ало ,ало

    125 8 Отговор
    ,, Събрали ли Чума и Вампир и оправили българският,, мир" Змей Горянин
  • 7 гост

    151 14 Отговор

    До коментар #2 от "Слави Трифонов":

    Историята помни много такива като теб.....ПРЕДАТЕЛ.

    Коментиран от #21

  • 8 е що

    56 49 Отговор
    трябва Слави да пита, каквото и да е премиера!Ако някой има въпроси да ги зададе лично!Ако има повече от двама с един и същи въпрос,да ходят на жълтите павета ,и от там да го зададат!Що на българина ,все някой друг трабва да му свърши работата???
  • 9 антрашпиц

    108 9 Отговор
    Ами направи ритуално самоубийство.Тогава гостуването на президента се обезсмисля.Той пък взе че отказа участие....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Мдааа

    284 5 Отговор
    Абе притиснат, глупости! Гологлавия е на една и съща хранилка с политиците. Просто го играе опозиция, защото в демокрацията е задължително да има опозиция, но все пак фалшива опозиция, която само да лае, но без да хапе!!! Гологлавия постоянно лае, но НИКОГА НЕ ХАПЕ!!! Това е нормално за демократичния театър "Сълза и Смях". Всичко е постановка!!! Каза ли са му , че ще му спрат хранилката и направи каквото трябваше, дори с цената на неговота излагация. Обаче има една приказка, че народа бързо забравя и вероятно на това разчита Гологлавия, да се забрави всичко след 2-3 месеца и отново да е ТВ героя на народа!!! Апък едва ли на Гологлавия му дреме за народа - той си е милионер чалгар и си има доста секси моделки, с които да си запълва времето, че да мисли за народните нещастия. Просто му е професия да се прави на загрижен, както на политиците им е професия да се правят на загрижени, но е факт, че на всички им дреме през оная работа !!!

    Коментиран от #60, #79

  • 12 селянин 1

    48 134 Отговор
    Слави не е журналист,за разлика от тия две мекерета..за това той задава въпроси на тв зрителите,той е шоумен,фронтмен на,,ку,ку,,не става да задава полит.въпроси..такива може да зададе на фатмако,да го пита как се е чуствала деса поетеса,на диванчето,кога е работила при него..а он военнио не обича чуствителни въпроси,и за тва отказа да доде..
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бачо

    124 7 Отговор
    Славчо се самоуби. Може би нарочно. Нека върнем времето назад.
    Новото време, Гергьовден, РЗС, Атака, НСФБ, Бареков , Марешки и други безсмислени патерици...........ами няма смисъл от тях. За нас. Е да - те са се нагушили.
    Може би са се усетили, че ще са порадните такива. Жалко . Бананова република.
  • 15 1245678

    164 16 Отговор
    УЧИНДОЛСКИ,ПРОДАЖЕН СЕЛЯНДУР И ДОЛНОПРОБЕН ЧАЛГАР
  • 16 Фен

    221 8 Отговор
    Слави загуби 50% от феновете си. А шансовете да стане политик - 99%.
    Не вярваш ли , Слави? Пробвай - направи митинг на Орлов мост или концерт-Хъшове. Само пояснявам - бях на Орлов мост , бях и в Арена Армеец. Изводите за твоите сценаристи. /Под сурдинка : слабички са/.
    Много жалко. Кажи поне едно "съжалявам". Просто ни обиди. Много. И ги скрий тия като Тошко - да не те излагат повече. Интелигентни , реализирали се и образовани хора сме. Не мисли , че всички ядат доматите с колците.
  • 17 Гост

    113 12 Отговор

    До коментар #2 от "Слави Трифонов":

    Какво ти стана бе, Брат? Забрави ли кой си и откъде си тръгнал....
    Как сега ще ти повярва някой....имаш един единствен шанс...на улицата с народа ....Слави ,Славиии...
  • 18 многострадалния

    84 13 Отговор
    Слави много добре знае, че не може да стане политик. Просто се е опитвал да даде трибуна на народа - свобода на словото ! Но сега се провали. Жалко ! Ще се появи друг.

    Коментиран от #19

  • 19 Мангалезич

    105 5 Отговор

    До коментар #18 от "многострадалния":

    Подозирам че догодина в градинката пред Японския хотел ще цъфне хотелчето на гологлавеца, чийто строеж бе спрян от кмета тогава Борисов.
  • 20 Майна

    72 12 Отговор
    Слави е предопреден как да се държи. Никога не е бил фактор. Той знае , че че не става за водач още от референдома. Най-вече той се спасява с този негов ход.
  • 21 Шашка и ФФФ

    13 126 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Голяма ви е злобата НЕЧОВЕШКА. Слави има идеали и разсъждава , за разлика от вашето ,,Вярно" служение на ГОСПОДАРИТЕ..

    Коментиран от #27, #88

  • 22 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    23 15 Отговор

    До коментар #3 от "Честито":

    Аз за пищова гласувах дори снимах да се види бюлетината че нема ала бала
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    49 10 Отговор

    До коментар #1 от "Той":

    Нее тиквата пара не дава ама виж пудра захар сигур му е дал да си лекува очите муахахах
  • 25 ЗЛОБЕН

    66 11 Отговор
    ЖЕЛАЯ РАДОСТЕН И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ В СТРАНАТА НА БОЙКО И СЛАВИ. О, О, О СВЕЩЕННА ПРОСТОТА! КАЗВАМ ГО НА БЪЛГАРСКИ ЗА ДА МЕ РАЗБЕРАТ ВСИЧКИ.
  • 26 До Слави

    34 3 Отговор
    Аривидерчи Рома
  • 27 Гост

    21 3 Отговор

    До коментар #21 от "Шашка и ФФФ":

    Слави има идеали ,но не разсъждава....той сам го е написал.
    тук злоба Няма.
  • 28 ЗЛОБЕН

    50 5 Отговор
    А, А, А ЗАБРАВИХ ДНЕС ПОПИТАХ ЕДИН ПРОДАВАЧ. КОЛКО СТУВАТ ДОМАТИТЕ? 20%.КАЗВА.

    Коментиран от #32

  • 29 Хитлер

    16 49 Отговор
    А стига ревахте като вдовици за х–й......Слави това Слави онова
  • 30 МБирата

    66 3 Отговор
    Каквото стана и с Волен Сидеров .....Все пак по добре отколкото да се случи както с Мишо Бирата Танов и пр.
  • 31 Слави е тяхна играчка

    33 7 Отговор
    Той омайва нацията !
  • 32 глоби

    19 1 Отговор

    До коментар #28 от "ЗЛОБЕН":

    А бе те и глобите да бяха с %
  • 33 Toko

    48 20 Отговор
    Първи искам да кажа ,че на дългия не съм му фен! Нито пък му слушам музиката която се опитва да прави. Но не мога да разбера разни тараторковци какво се напинят и търсят под вола теле??? Кой е Слави Трифонов ,че да ви оправи бе господа- недоволни от живота ... Това ли е неговата работа? А? Разни евтини журналисчета гледан нагоре като мишлета и чакат да падне нещо под масата и да го направят новина . И некви тролчета , комунистически внучета и други шматки недоволстват. Извинете ме но недоволството се упражнява на улицата. И не със пушене на цигари ,пиене на кафе и евтини репортажи и още по евтини новини.За справки стачките в Франция, стачките в Гърция . И не на последно място Слави беше в ролята на журналист не на водещ на своето предаване. Демек играеше го послушковец!!!

    Коментиран от #35

  • 34 волен сидеров

    48 3 Отговор
    нема а се пуашите коня е утърван удавна у рякъта-сега дойде потвърждението.Бебето кога плаче му дават да цицка,Е славчо плака плакааа и му дадоа ,а белким се наяде вече и той....въобща да не тръгва да прави проект за народа-никой няма да му повярва-ще стане като псевдопатриотите-триста хиляди им повярваа-те си оправиха работата-и тези триста иляди гризнаа дървото....честито
  • 35 Мислещ

    42 1 Отговор

    До коментар #33 от "Toko":

    Така е той винаги си е бил послушковец, а и протестите уж бяха срещу системата. Така че ако хората имаха мозък, щяха да протестират дори още повече, вместо да чакат на отпадък като Трифонов. А аз не протестирам, но точно защото виждам колко са зомбирани всички и как просто няма начин да се постигне нищо добро с подобен народ.
    Не, че и западняците са по-добре, напротив. Но това не е извинение и ние да бъдем като тях.
  • 36 Гената

    17 31 Отговор
    Като ги знам и Диков и Колезич не можаха да си намерят телевизия за изяви толкова години са ми ясни, платени журналисти, гаранция, човека ви каза че ще задава само зрителски въпроси не негови, смятате ли че ако се бяха събрали ред колегията щеше Бойко Борисов да дойде и да отговори на техните въпроси,аз мислех че има и умни журналисти,а изглежда много съм се излъгал, както и критиката че Слави е слаб журналист, човека няма нищо общо с журналистиката,а те го критикуват що Мая Манолова му го казала, абсолютен кретенизъм на някои журналисти

    Коментиран от #37, #63

  • 37 Мислещ

    20 4 Отговор

    До коментар #36 от "Гената":

    И какво като не дойде, нали така само допълнително ще си направи антиреклама (Имам предвид ако го бяха поканили нормални журналисти, ако има такива. Иначе при слави да не отидеш е въпрос на здрав разум и достойнство, обратното на антиреклама).
  • 38 незнайко

    50 2 Отговор
    А двете интервюта ( въпроси на зрителите ) в шоуто на Слави бяха пълна СКРЪБ ! Нито Борисов, нито Цацаров казаха нещо, което не го знае цяла БЪЛГАРИЯ ! Слави отби номера и сега ще се бие в
    гърдите ! ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ .
  • 39 Мисъл

    18 9 Отговор
    Интересно как Люба или Диков не успяват да зададат въпросите на зрителите, а успяват да зададат предварително уговорените с техните гости въпроси. Как смятате, със Слави ли е станало нещо или продължаваме старата песен. Всичко по телевизията следва строг сценарий. Нима Бойко ще се яви по телевизията без предварителна уговорка? Айде стига прах в очите, големите журналисти! Те са хората, които използват медиите за манипулация и да насочват в "правилната" посока мирогледа на хората! Пък нека набучим дългуча кол, докато очилатата многознайка и педофилчето Dick - off така са казали. Истината е една - докато има кой да яде баницата, тоя дето я меси, ще продължава да слага лайната вътре.
  • 40 неутрален

    32 1 Отговор
    Един човек който се е задържал толкова дълго на екрана спари под масата.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Слави се уплаши

    49 8 Отговор
    Нямаше никакъв смисъл от интервютата с ББ и СЦ ! Видяхме много смутен и уплашен водещ задаващ вероятно предварително уговорени въпроси ! Добре е че Слави показа истинското си лице та да не ни лъже повече ! Няма кой да му вярва вече !
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Истината е

    28 5 Отговор
    До пост 1 Пари той си има пък и мутрите пари не дават !!!!
    СПЛАШЕН Е !!!!!
  • 45 Фактолог

    35 2 Отговор
    Трифоноff – това се случи.
  • 46 Иванчо Драгел лично

    35 4 Отговор
    Много, много отдавна, Слави Трифонов не е Слави Трифонов, а само обвивка на Слави Трифонов. промяна, която е предизвикана както и във всички, които (след като Дявола им е взел всичко човешко от тях) и ги е попитал: -Кой си ти? и отговорът им: - Аз съм принц по рождение и боговете са ми братя". Какво да очакваш от такива?
  • 47 нямаа се опраим

    22 48 Отговор
    Как не ви е срам да се обръщате против Слави Трифонов, що за хора сте ? Какво ли не направи той за всички нас, на колко нещастни хора е помогнал! Винаги е защитавал правдата и винаги е бил обективен. Толкова години ни радва с предаването си и ни разплаква с песните си. Няма друг като него. Винаги си държи на думата и спазва обещаното. Колко от вас го правят! Ако се държим така с хората,които милеят за родината, никога няма де оправим и си заслужаваме мизерията , в която сме. Можем да бъдем единни и някой като Слави да ни води, иначе сме си овце,зависливи, и аз дори не бих се навил да ви водя....

    Коментиран от #48, #74, #75

  • 48 гост

    11 16 Отговор

    До коментар #47 от "нямаа се опраим":

    Да. Така е.
  • 49 Недоволен

    34 6 Отговор
    Слави Трифонов - новият PR на Б.Б
  • 50 Андрей Асенов

    34 7 Отговор
    На времето по този начин целува задника и На Иван Костов.
  • 51 Ставрю

    19 30 Отговор
    Колезич и Диков са наи големите отрепки я се скрите гнусни журналя. Кажете вие какво направихте не гледаите Слави. Плювачи гадни не обстждаите Слави кажете вие с какво допринесохте за подобряване на живота в тая мафиотска държава изградена върху пирамидата Герб. Вървете по дяволите

    Коментиран от #54

  • 52 ТОЧКАТА

    24 3 Отговор
    Бе то Слави си е ПРОДУКТ/печеливш продукт/ на СИСТЕМАТА!!!!И НЕ!!!можеш ей така да и се зъбиш....Та някой му го е казал директно....То и затова и поведението към тях бе ТАКОВА .....а пък към МАЯ---ОНАКОВА.....
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Марони

    34 8 Отговор

    До коментар #51 от "Ставрю":

    Луканов направи БГ мафиотска по Руски тертип...и беше убит по мафиотски.Какъв Герб те гони?Комунистите от БКП конструираха уродливия преход,та простия народ да проклина демокрацията,а те да си крадат рушат и мутрите да им работят.После като им станаха ненужни си ги очистиха.
  • 55 Марони

    28 13 Отговор
    Трифонов е продукт на същата тази уродливост.Дори се възхищаваше на мутрите навремето.Той не е борец за демократични цености,а един жалък сребролюбец които пред Борисов е никой и никога няма да има влияние в политиката.Докато Борисов детронира БСП и турците...надявам се завинаги!
  • 56 Чилбер

    38 5 Отговор
    Какво очаквахте от един нагаждач и дребен селски тарикат като Слави ? Не може да искаш от джуджето да бъде великан или от проститутката да бъде девица .
  • 57 Plovdiv

    13 2 Отговор
    Koй беше тоя с вид и интелектуално изражение на каун на снимката?!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Усмивката

    16 2 Отговор
    Спомням си една реплика отправена от Слави Трифонов по поредната изява на Куликов.....„Иване ,стига с този тъжен тон..Дотук.Все пак сме културно забавно-хумористично предаване.Да продължим със шоуто......”Така че шоу и революция са две„ културно ” несъвместими мероприятия.Аман от шоумени ...в политиката и държавното управление.Народа който остава тук иска зрелище .Народа който бяга ,иска и очаква от управляващите друго.Революция не може да се замени с друго....иначе има една „нежна ”революция ,но то е друго
  • 60 Паткан

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "Мдааа":

    Нито един минус нямаш, а толкова много плюсове, чак ми се прииска да ти шибна един минус ей така щото няма
  • 61 filo

    14 4 Отговор
    Слави е шоумен и трябваше да си гледа шоуто и музиката, а не да се набутва там, където не му е работата. Шоуто на Слави се превърна от развлекателно в политическо, което си има своето обяснение.
  • 62 ГОГО

    17 17 Отговор
    Другия път гласувайте за Курнелия Нинова,Георги Гергов,Бенчо Бенчев и останалата комунистическа олигархия.Те ще ви оправят!

    Коментиран от #69

  • 63 Гостенин

    5 9 Отговор

    До коментар #36 от "Гената":

    Браво Гена човекът е шоумен и музикант и то добър.Без значение дали на мен и на теб ни харесва или пък на трети все тая. И си е свършил добре работата факт е и финансовият успех. Едно време казваха на човек му дай власт и му гледай простотията ,а аз бих казал днес дай му глас и му гледай простотията.
  • 64 Жалки сме

    5 11 Отговор
    Чета сплашен , уплашен...ако ви опрат пистолет в главата или ви заплащат най-милото какво бихте направили вие юнаци?
  • 65 Алфа Ромео

    27 4 Отговор
    Съгласен съм, след гостуването си при Слави управляващите си тръгнаха като най-добрите и най-честни политици необезпокоявани от неудобни и горещи въпроси. Потресаващо беше наистина, очаквах нещо съвсем друго!
  • 66 Реанализатор

    2 5 Отговор
    The Show Must Go On !
  • 67 Тина

    12 3 Отговор
    И Славчо и Дикоф и Любка не са нищо друго освен едни кръчмарски всезнайковци-поплювовци.Те не правят градивна критика а плюят от омраза
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ТИЯ ДЕТ ГИ ИЗРЕЖДАШ БАРАБАР

    6 2 Отговор

    До коментар #62 от "ГОГО":

    С ТВОЙТЕ НА СТАДИОНО И ДИРЕКТНА НАРОДНА ЛЮБОВ.....
  • 70 Телевизора на Елвис

    15 1 Отговор
    Слави е като бисквитка- твърд и корав, докато не го намокрят.
  • 71 гост

    8 2 Отговор
    Тези умни хора не мога да ги коментирам, особено дамата! А за зрелища ,има ги в изобилие, даже ги правят някои индивиди ,за сметка на чужд гръб...!Тук се правят на хинтелигентни, да покажат ниво ,че са г........!!!!!!!
  • 72 Краси

    11 2 Отговор
    Гацо Бацов да отиде в 2 капки вода при Арменците - бТВ стана по-корумпирана от другите.
  • 73 Михал

    16 2 Отговор
    Светослав Иванов го каза много точно,"политиците са отражение на самите НАС" та какво очакваме от човек който е в ефира от доста години?Ами това което са му позволявали да прави през всичките тези години!Той е част от тази СИСТЕМА която ни цака до днес и няма как да очакваме друго!Смяната на системата зависи от НАС и от нашето мислене!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Жоро

    4 2 Отговор
    Размисли по един стар виц след едно интервю на един ВОДЕЩ ЕРБАПИН по наша национална телевизия:
    „В дивия Запад, в една кръчма вратата се отваря и на прага застава едно намусено ядосано каубойче, което се провиква на висок глас към останалите каубои в кръчмата:
    -Кой боядиса коня ми зелен?
    Следва мълчание. Каубойчето още по-ядосано гърми с пистолета си във въздуха и пак пита:
    -Кой боядиса коня ми зелен?
    В дъното на кръчмата се надига един много едър каубой и с дрезгав глас казва:
    -Аз!
    Малкото каубойче разтреперано прибира пистолета и с писклив тих глас казва:
    -Боята по коня ми е изсъхнала, вече може да я полирате! ”
    Ех тези дребни пискливи каубойчета ..БРЕ!
  • 78 Русенец

    8 2 Отговор
    Ми Славчо се напика от страх !
    Жалък, жалък, жалък !
    Къде му бяха 7-те джуджета с черни сетрета, дето така мащабно плюваха по Радев ? Явно Цветанка Цуцарова Борисова ги е прибрала в пещерата на гробарския страх !
  • 79 Актьор, лъжец и измамник на народа !!!!!

    15 1 Отговор

    До коментар #11 от "Мдааа":

    Много вярно и точно си го написал евала това е цялата истина за този актьор Дедо Слави цял живот се прави на патриот че обича България и че е загрижен за всичко но нищо не е направил до сега! Хората са много наивни и заблудени и му вярват, не знам как не му писна да се прави на смешник толкова време. Хареса му да има предаване и певец стана само и само да печели пари и да лъже народа. Така си е повярвал че е лидер на народа че вече толкова много години го лъже и използва за да е в ефир и да води предаване че друго си е да си шеф и да вземаш много пари на гърба на народа си. Как може толкова много години да го държат в ефир 100 години едно и също тъпо предаване а и с колко човека работи оркестър певци балет прислуга(ванката) и онези негови колеги колектив Вълчев Митев и всички други дето дори не им знам имената. Да не говорим за целият му екип от 32 подразделения с много хора да не ви казвам за какви пари става на въпрос трябва да си математик за да ги сметнеш и това вече толкова много години кой няма да лъже и да разиграва народа за тази позиция на шеф с такъв огромен екип дето му върши всичко на готово а вие му се радвайте и живейте с 300лв заплата и се надявайте той да направи нещо за България. Славката така се е вкопчил в това предаване че само с ковчег ще се откаже и отегли в пенсия, и ще направи всичко само и само да не му свалят баналното и изтъркано предаване. Честно да ви кажа вече ми се гади от това предаване и Славчо като го видя когато пусна тел
  • 80 Аз ,Врчанката

    13 3 Отговор
    Незнам,защо се занимавате с този долнопробен чалгар,Учиндолският лигльо. Не заслужава,чак такова внимание! Какво се получава,когато се съберат Мутрата от Банкя и Палячото-пълен провал!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Аз ,Врчанката

    3 0 Отговор
    До 123. Похвално! Значи им е дошъл акъла в търпите им глави.
  • 83 Га га Гаргата

    6 2 Отговор
    Преди да започнат да му гостуват хората от властта...някъде 2-3 дни може би преди това, предаването беше как двама от сценаристите му четат зрителски въпрос от таблети, които се задаваха онлайн от зрителите...Направи впечатление, че прочетоха в ефир само такива, които защитават тезата на предаването, които са за протестите, против системата и разни такива....

    Слави ги попита дали това е основното настроение(антисистемното, подкрепящо протестите) на пишещите хора и сценаристите потвърдиха, че е така. Което е просто невъзможно. Само като се погледнат коментарите става ясно, че няма как поне 50 % от изказаните мнения да са против протестите и против каузата на предаването. Но естествено тях не ги огря светлината на прожекторите. Но всеки мислещ човек, и всеки който е четял поне 1-2 пъти коментарите по форумите му е ясно, че поне 50 % от коментиращите НЕ подкрепят инициативите, борбите, тезите които се застъпват от СЕДЕМ-ОСМИ ЛТД.
  • 84 каун

    6 0 Отговор
    Кой го гледа още Славчо.Айде концертче нещо ... 30лв ? :)))
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Някакъв проблем?

    3 1 Отговор
    Не Позволявам Бойко М. Борисов и Слави Трифонов, да ми дават наклон в живота! Свобода, или смърт, до сега бавна, насилствена!
  • 87 Трамкар Т8М-900М

    3 0 Отговор
    Какво се случи-развали му се слушалката.
  • 88 Муньо

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Шашка и ФФФ":

    Не ме разплаквай!
  • 89 Гост

    3 3 Отговор
    Добре де,какви се очакваше,да вдигне скандал с премиера и да не види никой друг в студиото...то и без това в последно време му гостуват само хора от екипа му...пък мнозинството е гласувало за този премиер,аз и другите тук може да не го харесваме,но трябва да се научим да живеем по правилата на демокрацията...Лош,лош,пък вече няколко мандата му се набират...и тези провокации тук за гражданска война на хорс дето нр живеят в България,най многи да вкарат някой тук в затвора,примера от 1923 година,Георги Димитров в чужбина,наивниците тук избити по площафите
  • 90 Зайко Байко многознайко

    3 0 Отговор
    Явно не знаеш, кой, какъв е и от къде е дошъл , колко хора е предал на кой е лизал задните части, докато отиде напред и след това е предавал отново и отново! Това е любимият ти мистър Пропър, но за разлика от този герой на препаратите за почистване, Славуца Плехановна е манипулатор и както немците обичат да казват "Nestverschmutzer" ( птица която се изхожда в гнездото си), само външният им вид е сходен. Накрая вземи да си избършеш жълтото около човката! Голям вувузел, голямо падение СлаФчо на колене пред Тиквоций и едни яки разтегателни локуми!!
  • 91 ха ха

    2 0 Отговор
    Някой са родени под щастлива звезда.Та и Славчо така.Останалото е безсмислено да коментирам
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Русонефил

    0 6 Отговор

    До коментар #3 от "Честито":

    Това, че Радев не е Митьо пищова не го прави по-полезен за България.
  • 94 Garrincha

    0 1 Отговор
    Тия двете мишки, за 5 лева работа нямат свършена ! Цял живот на работата - лекото и на хляба - мекото … журналистче да си в България - сменяш пременята като хамелеон и си бомба !
  • 95 Иван

    4 1 Отговор
    Слави се сгромоляса в очите на всички вярващи в него ! Разбра се че и на него му дърпат конците и е пешка. Не знам сплашили са го или са му платили, но и в двата случая означава, че е слаб (за съжаление).
  • 96 В Сърцето

    2 0 Отговор
    Малко хора влизат в сърцата ни....
    Слави беше един от тях...
    ОБВИНЯВАМ ГО ЗА ТОВА, ЧЕ ИМАШЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА НАПРАВИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЕЩО ИСТИНСКО...И ДА ОСТАНЕ В ИДТОРШЯТА И В СЪРЦАТА НИ...