Новини

Не ми пука за кръвната група на Слави

Истинският политик сключва договор с дявола

Публикувана: 15 Август, 2019 18:20
94 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 24076
Не ми пука за кръвната група на Слави
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.2 от 116 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Валери Найденов от "168 часа":

Преди години ме пуснаха в едно радио да дърдоря за мажоритарната система. Обяснявам аз, обяснявам, нали си падам малко чалнат по тази точно тема. Ако не ме прекъснат, ще обяснявам поне година напоително и приспивателно.

По едно време водещият се събуди, прекъсна ме и пусна телефона. Първа проби една дама:

- Ще започна с това, че този Валери Найденов не е от моята кръвна група…

- Ама госпожо, аз не съм кръводарител! – възразих.

- Искам да кажа, че не си ми прекалено симпатичен… – захапа тя.

- Ама госпожо, аз съм женен човек!

Защо ми предлагате симпатия?

- Простак! – скъси разговора дамата и хлопна.

Та като чета напоследък коментарите за политическия проект на Слави Трифонов, много ми напомнят онази дама с кръвната група. Държат се, като че ли Слави ще им прелива кръв. Или ги кани голи заедно под душа. А той просто предлага едни политически промени. Ако ви харесват – подкрепете му партията. Ако не – не.

Никой не ви кара да му харесвате музиката, майтапите или прическата. И обиците няма нужда да му харесвате. Макар че нека все пак признаем, че тия обици много го отварят.

Ако търсите лекар, програмист, градинар, ветеринар, то последното, което гледате, е дали ви е симпатичен. Първото е дали ще ви свърши работа. Точно така би трябвало да е и с политиците. Най-важното е какво обещава да направи, а ще успее ли – това вече зависи не само от него, но и от нас. Ако не гласуваме за него, той просто се разтваря във въздуха.

Ама не бил достатъчно културен и извисен? Представете си един пасторален поет, който всяко утро носи цветя на гроба на Яворов и трие сълзи в копринена кърпичка като слуша Брамс, а когато някой простак в трамвая си изпусне гръмко газовете, той избухва в ридания. Ангел небесен! Но става ли за политик? Абсурд. Дайте му държавата и бягайте да се спасявате.

Хамлет е изпреварил епохата, той осмисля всичко с философска дълбочина, терзае се морално-етически и накрая всички са мъртви. Ако бе заклал убиеца на баща си без да му мисли и терзае, всички останали щяха да са живи. И нито щеше да има нещо гнило в Дания, нито чуждият принц Фортинбрас щеше да пристигне със своите умиротворители, за да изнесе телата.

Става ли Хамлет за политик?

Абсурд, прекалено е изискан. Според великия социолог и политолог Макс Вебер, когато един човек избере професията на политика, той сключва сделка с дявола. Това е така, защото посяга към властта над държавата - единствената организация, която има правото на легитимното насилие. А насилието, както знаем, е от дявола.

Затова и политическият морал не е като възпитанието на благородни девици, хамлетовци и естети от кръвната група на Оскар Уайлд.

Така че аз бих предпочел политик, който може да е нахален и да гази през просото, но който обещава истинска промяна - а именно чиста и свята мажоритарна избирателна система в 2 тура. Както се видя, това го искат седем осми от българския народ. Манипулациите на ЦИК го свалиха на пет шести, аз държа на седем осми, защото това е не само ритъмът на тракийската ръченица, но и неравноделният такт на народната воля.

30 години пиша за нуждата от мажоритарни избори,

сега трябва да съм пълен идиот, ако поради някакви музикално-естетически съмнения не подкрепя първия политик, който се бори за тази реформа. Това е единственият ключ, който отваря вратата към демокрацията в България. Ако вие смятате обратното, ако според вас ключът затваря вратата, ами не го подкрепяйте. Само не ми говорете за вредата от чалгата.

Някои идеи на Слави не могат да станат без Велико народно събрание, като например избирането на главния прокурор от народа. Но това според мен показва, че насоката на неговата мисъл е правилна.

В САЩ например в 47 от общо 50 щата главните прокурори се избират от народа с пряк вот. Това е една от причините, поради които САЩ са велика империя и владеят света. Но ако се върнем още по-назад във времето, цели 5 века преди Христа, един малък народ в Италия

прогонва своя тиранин и започва

да си избира магистратите

И така постепенно този малък народ, защитавайки се и защитавайки се, покорява света. Сами се сетете как му е името.

Слави е единственият политик за целия преход, който предлага да се даде повече власт на народа. Предлага на народа да му израснат топки. Всички други политици културно предлагат да му се отрежат топките. И не само предлагат, но го и правят, при това много образовано и културно, с благородната експертна помощ на едни фондации. Както бе казал един, готов съм да се боря за вашето демократично право да си харесвате народ без топки. Аз пък предпочитам народа си да е с топки.

Слави не бил политик? А сигурни ли сте, че знаете кой е политик? Онзи със суджуците или другият там с тефтерчето? Или четвъртият отгоре надолу в листата, който носел кокали за кучето на лидера и така му допаднал? Идиоти. Само Слави успя да сътвори политически акт, чрез който суверенът си поиска суверенството. Нищо че не го получи – важното е, че си го поиска.

За 30 години преход само този политически акт е от

същата кръвна група с Магна харта

- документът, с който в началото на 13. век английският крал дава права и свободи на аристократи и граждани. Вярно, референдумът на Слави бе хвърлен в кошчето.

Но и Магна харта е изхвърлен веднага след подписването. Обаче следват цели 4 века и половина битки за налагането на този документ, докато чак през 1689 г. в Англия се установява конституционна монархия.

Така е и с референдума на Слави – както видяхме преди месец, той хем е мъртъв, хем дава тон на голямата политика. Който го използва като коз, печели. От своя гроб референдумът срита задника на своите противници и тепърва има да ги рита по кокалчетата, а те да подскачат като кози нестинарки..

Може би това има предвид Воланд*, когато казва, че ръкописите не горят. Ръкопис като Магна харта не гори. Референдумите също не горят. И да ги хвърлиш в екарисажа при свинете, те си остават вечно живи.

Затова аз лично бих гласувал за партията на Слави, без да си правя никакви илюзии. Искам поне да му дам възможност да ме разочарова!

*Воланд – герой от "Майстора и Маргарита" на Булгаков, човешко превъплъщение на Луцифер. В този роман обаче играе положителна роля.

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.2 от 116 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Елен Колев
(гост)

Неутрално
1 Отговор
Ицо стоте манекенки кмет на София. Казах.

Оценка:
-46 +44

ибрикчия
(гост)

Неутрално
2 Отговор
този при.мат Славчо още не се турил у политиката, ама Найденов тича към задн.ика му с изпплезен език. аман от комунистически меке.рета.

Коментиран от #5, #15, #50


Оценка:
-136 +91

Дон
(гост)

Неутрално
3 Отговор
Комунистите са по-опасни от капиталистите!

Оценка:
-77 +74

сикиш
(гост)

Неутрално
4 Отговор
На този Найденов любимото му занимание винаги е било да мъти главите на хората, без да го интересува в кой дувар ще се блъснат.

Оценка:
-72 +71

хахо
(гост)

Неутрално
5 Отговор

До коментар #2 от "ибрикчия":


Оди си подмивай с ибрика бре!Ората са измислили душа вече!

Оценка:
-41 +31

среднощен
(гост)

Неутрално
6 Отговор
Целта на Слави Трифонов не е да промени политическата система, много по-прозаична е - да се предложи на политическия "пазар"..! Ако искаше да променя нещо, щеше да подкрепи гражданските движения и протестите срещу статуквото..? Иска мажоритарни избори, но иска и да се възползва от сегашната система...? Не мисля, че подбудите са му искрено-реформаторски..! В крайна сметка - времето ще покаже..?

Коментиран от #7


Оценка:
-56 +105

Точно
(гост)

Неутрално
7 Отговор

До коментар #6 от "среднощен":


Слави трифонов е патерица на ГЕРБ

Оценка:
-85 +55

Уууууу
(гост)

Неутрално
8 Отговор
Да го осъдим на бъдеще без работа и доходи и всеки ден да му повтаряме колко добре живее.

Оценка:
-10 +40

От университета
(гост)

Неутрално
9 Отговор
Валери, ти май като остаряваш и все повече оглупяваш. Според теб политиката може да я върши и леля Мара с метлата от улицата. Замълчи бе, Валери.

Коментиран от #11, #76


Оценка:
-57 +60

Ацо
(гост)

Неутрално
10 Отговор
Е за него поне знаем че си има къща и тераса!А това че народа е с робска психика и явно го е страх да държи в ръцете си собствената си съдба е в основата на всичките ни проблеми!Когато умре и последният заченат в робство ще дойде свободата!

Оценка:
-10 +76

Сск
(гост)

Неутрално
11 Отговор

До коментар #9 от "От университета":


Би ли посочил един читав в сегашния парламент?

Оценка:
-10 +76

Димов
(гост)

Неутрално
12 Отговор
Най-важното е какво обещава да направи, -------- И по-нататък няма нужда да чета, тази агитационна пропаганда, небрежнозамаскирана като статия.

Оценка:
-27 +31

Кавал Бареков
(гост)

Неутрално
13 Отговор
Най-добрият анализ писан за Трифонов

Оценка:
-24 +75

Кой68
(гост)

Неутрално
14 Отговор
Дреме ми за Славчо... Не ми отива на очите🖕.

Оценка:
-31 +22

Иванчо
(гост)

Неутрално
15 Отговор

До коментар #2 от "ибрикчия":


То не е отсега,Найденов му беше гост на диванчето след референдума.Дружбата им не е нещо ново

Оценка:
-14 +35

Нали
(гост)

Неутрално
16 Отговор
Тия ги видяхме.....и по предните....и още по предните...

Оценка:
-4 +30

filo
(гост)

Неутрално
17 Отговор
Хайде стига с тоя муньо Слави.

Оценка:
-38 +35

Никой
(гост)

Неутрално
18 Отговор
Много интересно!!! Предлага се алтернатива, а Вие.... Изобщо някой от Вас ЧЕЛ ли е??? Написани са едни реални неща. Някой дава ли си сметка за стореното от г-н Трифонов. Искате ПРОМЯНА..., колко от Вас гласуваха на референдума??? ЕЙ НАРОДЕ, СЪБУДИ СЕ!!!
Давате възможност на МАРОДЕРИ да Ви пият кръвта - не ги интересува от коя кръвна група Сте! А СЕГА СЕ ПРЕДЛАГА АЛТЕРНАТИВА, ПЪК ВИЕ АКО ИСКАТЕ ПРОСПЕТЕ Я!

Коментиран от #31


Оценка:
-22 +75

розово
(гост)

Неутрално
19 Отговор
Слави ще дойде. Слави ще си отиде но прехода не.

Коментиран от #20, #83


Оценка:
-11 +20

Никой
(гост)

Неутрално
20 Отговор

До коментар #19 от "розово":


Много черногледо!!!

Коментиран от #24


Оценка:
-7 +8

Наблюдател
(гост)

Неутрално
21 Отговор
Всички червени боклуци се подкрепят.

Оценка:
-21 +27

Ха ха
(гост)

Неутрално
22 Отговор
Ще бъде голям майтап, ако Слави сложи гербаджиите в малкото си джобче. А има голяма вероятност за такъв развой на събитията.

Коментиран от #36


Оценка:
-18 +63

NikNay
(гост)

Неутрално
23 Отговор
Оп, подхлъзнах от лигите на бившия главен редактор на вестниците "Отечествен Фронт"и "Дума" .

Оценка:
-19 +24

розово
(гост)

Неутрално
24 Отговор

До коментар #20 от "Никой":


В конкретният случай черногледство и реалност са една монета.А иначе не е лошо човек да мечтае.

Оценка:
-3 +13

Лопе де Вега
(гост)

Неутрално
25 Отговор
В Гърция избраха Ципрас не защото го харесваха, а за свърши работа, което той и направи. Вече не им е нужен и го смениха.

Оценка:
-6 +34

Тай Бошо
(гост)

Неутрално
26 Отговор
Нека бе. Нека и той се качи на клона.(Сякаш не е още) и нека хванежи той Кокала, който (някои вярват,още) не държи. Дайте да го видим.
...
Макар че, аз лично, го гледам 10-та година пиред. И видях, че е същият опортюнист, както останалите. Слави е политик. ОТДАВНА.
(Чудно как, Валери още не го е проумял).
И служи вярно и предано на Системата, която, бил щял да променя. Като ѝ смени захабените части с нови.
Според моята практикаи опит, ТАКА, МАШИНИ/СИСТЕМИ СЕ РЕМОНТИРАТ.
ЗАДА МОГАТ......ПАК ДА ПРАВЯТ СЪЩОТО.
А вие -вие вярвайте. Той ще дойде и (с нещо там) ще разсече морето на две.

Оценка:
-13 +24

Тай Бошо
(гост)

Неутрално
27 Отговор
Мен, когато някой ме излъже няколко пъти поред, току ми светва.
А на вас?

Оценка:
-2 +28

ИМПЕРИАЛИСТ
(гост)

Неутрално
28 Отговор
Мажоритарен вот ли ??? Без контрол върху депутата от страна на партийната централа която го е издигнала, парламентът ни ще се напълни със СКРИТИ ЛИМОНКИ. Това е целта на ....?
Техниката на вербуване е стара колкото света и е доведена до съвършенство в съвременния свят. Няма как ИЗБИРАТЕЛИТЕ да контролират един парламент съставен от СКРИТИ ЛИМОНКИ.

Оценка:
-15 +19

Don barito
(гост)

Неутрално
29 Отговор
Кат гледам коментарите ми се изплъзва мисълта прост народ слаба държава. Човекс иска нешто да смени но простите не са доволни искат пожеррикара и милиционерите да ги управлават.

Коментиран от #84


Оценка:
-13 +31

РазПуткин
(гост)

Неутрално
30 Отговор
Въпросният се изказва неподготвен. Изглежда не е запознат с хамериканската избирателна система и вероятно е забравил как избраха бай Дончо през 2 и 16та.Ами как? Победата се дължеше на тъй наречените суинг щати като Флорида и още няколко. Нека въпроснияъ да попрочете малко и да се образова.Срамота а е журналист.

Оценка:
-13 +8

Димов
(гост)

Неутрално
31 Отговор

До коментар #18 от "Никой":


Слави не е алтернатива. Слави е поредната диверсия.

Оценка:
-18 +23

Гост
(гост)

Неутрално
32 Отговор
Стига с тоя мажоритарен вот. И там ни прецака ха. През 2009 гласувахме мажоритарно за ВР всички, и бг, турци, помаци, цигани и сие, и кво направиха го министър на.. И на негово място цвъ или бб не ни е интересно вече една баба на неговото. И сега 10 г я псуват в града всички о има гръб и двамата, а и рисия Путин САЩ може би, не интерес. Пример за мажоритарен.. Много хора са отчаяни и няма да гласуват. Кой работи пенсия, работа герб и те пак ще спечелят, за Бсп не харесват Нинова, била десен, на Костов. Оправяй те се. Нашата е лесна. Кой и да дойде нямаме рода горе, а и да имаме, никога... Не бихме им се молили. Уб герб.. Граждани за европейско, а то си е бай тошовото също време. Едни и същи пребоядисани от червено в синьо бкп. Продължават да крадат, купуват.. Заможни срещу бедни вече, по-прости, но с власт и пари, нищо че го вотът им е селяшки.. Не ме е я за бълхария

Оценка:
-12 +4

George1
(гост)

Неутрално
33 Отговор
Този идиот Валери Найденов е за наградата Гъзолизец Храбър

Оценка:
-15 +22

34
Този коментар е премахнат от модератор
2478
(гост)

Неутрално
35 Отговор
И този ни има за идиоти.

Оценка:
-6 +13

майтап бе Уили
(гост)

Неутрално
36 Отговор

До коментар #22 от "Ха ха":


След този майтап,ще има друг майтап.Ама няма да ти е до майтап.

Оценка:
-5 +8

Гост
(гост)

Неутрално
37 Отговор
Имайки предвид от години на къде вървим и какво получаваме от системата не е ли крайно време да оставим старите приоми и да започнем с нови действия и цели?
Можем ли да правим едно и също нещо и да очакваме различни резултати?

Оценка:
-2 +20

3977
(гост)

Неутрално
38 Отговор

До коментар #34 от "Ясен":


Ти да не си политолог?

Оценка:
-2 +1

читател
(гост)

Неутрално
39 Отговор
Колкото и някой да се напъва,ако е решил Спави твърдо а това личи ще стане.Аз смятам,че не е толкова страшно както ни плашат герберастите.

Оценка:
-7 +12

G65
(гост)

Неутрално
40 Отговор
Лошото у българина е,че се смята за сведущ по всички въпроси...Ако се приеме мнението му,той е благоразположен,ако ли не(нищо,че изразеното мнение е абсолютна глупост)той не може да защити тезата си аргументирано,а започва да ругае,плюе и обижда и тогава се чувства МЪЖ!Би било добре да си отворим очите,да попрочетем малко за онова, което ни предлагат да направят вместо нас, защото не ни стиска,но за да сме в играта обичаме да викаме и плюем.Наричаме се българи,но това е далеч от онези, които са прославили България!Опомнете се,приятели и ако не сте съгласни с някого,не го черните и плюйте,просто изложете цивилизовано аргументите си!

Коментиран от #85


Оценка:
-1 +22

007
(гост)

Неутрално
41 Отговор
Естествено, когато нямаш елементарна политическа(и не само😄) култура,а оттам и собствено мнение, единствено остава да викаш и оплюваш онези, които не повтарят онова, което ти оттук-оттам си чул и защото е просташко ти се струва яко и с тежест,та го пробутваш за собствено мнение

Оценка:
-1 +11

Бай Танас на кюшеро
(гост)

Неутрално
42 Отговор
КОЙ пусна фалшивата партийна книжка на Софиянски в 24 часа. КОЙ?

Оценка:
-3 +6

Пак Аз
(гост)

Неутрално
43 Отговор
https://svobodnoslovo-eu.cdn.ampproject.org/v/s/svobodnoslovo.eu/%D1%88%D1%83%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B8%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF-%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%BD-%D0%B8-%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B3/amp/?amp_js_v=a2&_gsa=1&usqp=mq331AQEKAFwAQ%3D%3D#referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=%D0%9E%D1%82%20%251%24s&share=https%3A%2F%2Fsvobodnoslovo.eu%2F%25D1%2588%25D1%2583%25D1%2582%25D1%258A%25D1%2582-%25D0%25BD%25D0%25B0-%25D0%25BC%25D1%2583%25D0%25BB%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25B3%25D1%2580%25D1%2583%25D0%25BF-%25D0%25B4%25D0%25BE%25D0%25B3%25D0%25B0%25D0%25BD-%25D0%25B8-%25D0%25BE%25D0%25B2%25D0%25B5%25D1%2580%25D0%25B3%2F

Оценка:
-2 +0

иван
(гост)

Неутрално
44 Отговор
груба манипулация - не седем осми от българският народ а толкова от гласувалите, което е съвсем различно. При това Слави се изхитри и направи така че референдума да съвпадне с редовни избори - в противен случай никога толкова хора не биха отишли пред урните.

Коментиран от #86


Оценка:
-9 +7

некой си
(гост)

Неутрално
45 Отговор
Валери,всичко дето го казваш е така,ама като видяхме последните интервюта на Слави с Борисов и Цацаров ни стана ясно какъв спасител ще бъде.Защото народа иска някой да го спаси от мафията,от сегашната политическа система.От ГЕРБ,БСП и ДПС окупирали бизнеса,прокуратурата и съда.А Слави не е по различен от тях.

Оценка:
-4 +11

G65
(гост)

Неутрално
46 Отговор
А всички Вие ,разбиращите и знаещите,я се вгледайте в себе си и кажете колко честни и почтени сте?!

Оценка:
-6 +13

мнение
(гост)

Неутрално
47 Отговор
България не се управлява от Баце или Слави, а от мутро-милиционерското задкулисие. Няма значение кой ще изберете, изборите и политическия живот са пунта мара с цел разединяване и конфронтация на народонаслението.

Коментиран от #48


Оценка:
-1 +19

Димов
(гост)

Неутрално
48 Отговор

До коментар #47 от "мнение":


Един от малцината прогледнали. Браво!

Оценка:
-2 +7

Слави е прав
(гост)

Неутрално
49 Отговор
Пряк избор на всички и референдуми за всичко .Тия ченгета дето 30 години ни ги натрапват и ни обясняват,че няма по добри и по добро да си ХОДЯТ.30 -те години преход да не им се зачитат за трудов стаж на ,,щатните,, политици и общинари,които само се ,,захранваха,, и т.н.т....

Оценка:
-1 +17

XxxL
(гост)

Неутрално
50 Отговор

До коментар #2 от "ибрикчия":


Като си ибикчия ,ходи произвеждайки ибрици, Или ако си главен ибикчия ,намери си някой султан и му мий задните части !

Оценка:
-4 +2

XxxL
(гост)

Неутрално
51 Отговор
Брей ,брей ! Като гледам целия народ става за политици ! Ама даржавата ни е зле и пропада !

Оценка:
-2 +7

Жоро
(гост)

Неутрално
52 Отговор
Валери, много хитро изместваш въпроса. Един вид ни казваш: не го харесвайте, ама той има добри идеи. Обаче, тук не става въпрос дали го харесваме, а дали му вярваме и как оценяваме морала и принципите му. Защото ако въпросът е какво предлага и обещава- то преди избори всички говорят общо взето едно и също, пък после всеки дърпа за себе си. А Слави с времето е показал, че е много добър в това да говори на хората каквото искат да чуят, а да прави, това, което ще му напълни джоба. И понеже спомена чалгата- Слави пред чуждестранните си гости се представя като джазмен, а каква музика прави и представя знаем. Слави направи парите си пеейки на мутрите колко са бели душите им и т.н., същите мутри, които ограбиха БГ и издевателстваха над българите... Та статийката ти май разчита на късата памет на хората, но ти признавам, че е добър опит- не го харесвайте, но му чуйте идеите... Хората в политиката знаят правилния път и преди избори всички обещават да ни изведат на него, но... въпросът е на кой ще повярват хората

Оценка:
-6 +11

7777
(гост)

Неутрално
53 Отговор
Валерка причислявам те към големите майстори на перото. Страхотна статия, всяка дума на място.

Оценка:
-4 +10

този
(гост)

Неутрално
54 Отговор
Много добре написано . Крайно време е да се разкарат , Цецки, Цанковци и т.н. Още при изборите за президент народът му показа на Бойко це Цецка не става , по- късно той сам се обеди че народът е бил прав.

Оценка:
-2 +8

Сатаната
(гост)

Неутрално
55 Отговор
Не вярвам на Слави, но човека казва че ще гласува за него и каза и защо. Нищо че е анонимен сайта, нека всеки да каже за кого ще гласува, ама и да се аргументира защо.

Оценка:
-1 +9

Дермидон
(гост)

Неутрално
56 Отговор
Чета и не мога да повярвам колко е тъп материала. Все едно корнела с червените милионери и герберите със съдружниците патриоти и демократи се борят за шампионската лига.

Коментиран от #77


Оценка:
-3 +2

гуньо
(гост)

Неутрално
57 Отговор
Аз пък нешта боко да задмине по царуване баи тошо,че както е тръгнало натам върви светлия първи.

Оценка:
-1 +7

ХХХ
(гост)

Неутрално
58 Отговор
Изключително силна позиция и изказано мнение!
И аз искам да му дам поне възможност. И ще го направя!

Хубаво е да се прочете и това:
https://fakti.bg/bulgaria/400482-politicheskata-deklaracia-na-partiata-na-slavi-trifonov

Оценка:
-1 +6

Батката
(гост)

Неутрално
59 Отговор
Този измекяр Славчо до вчера беше сеира на "Мираж" , а вие искате политик да става ? Лайното орел не може да бъде !

Оценка:
-7 +2

Дгд
(гост)

Неутрално
60 Отговор
Всеки си има глава на раменете... Този Найденов Валери, да коментира себе си. Да каже на колко хора е помогнал от човешка гледна точка, както Трифонов, и след това да си прави поръчковите материали...

Оценка:
-1 +2

Сулю на Пулю брат му
(гост)

Неутрално
61 Отговор
Спрете да ни занимавате с чалга героите на деня

Оценка:
-4 +5

007
(гост)

Неутрално
62 Отговор
Хей,Вие,отворковци,кой от Вас си е направил труда да направи нещо за тази държава и тоя народ,дето само го споменавате насам-натам???А Слави поне се опитва!Да,и на мен никога не ми е бил любимец,но не мога да си изкривя душата,че в момента на българския политически хоризонт няма по-подходящ.И нека преди да плюем,да се сетим оня цитат от библията:"Нека хвърли камък, който е невинен!"

Оценка:
-2 +9

пенко
(гост)

Неутрално
63 Отговор
ЗАЩО НЯКОЙ НЕЗНАЧИТЕЛЕН СИ МИСЛИ ,ЧЕ НА НЯКОГО /И НА СЛАВИ/ МУ ПУКА ,ЧЕ НА НЕГО "НЕ МУ ПУКА " - ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО ?????

Оценка:
-3 +2

лаборант
(гост)

Неутрално
64 Отговор
Стига свирки. Гнусно е, особено пък стар човек.

Оценка:
-3 +6

Цветко христов
(гост)

Неутрално
65 Отговор
Славчо,Славчо учиндолскиа,ти семейство не можеш да направиш та държавата ще оправиш,стриптис васер си и кал по гърба.

Оценка:
-5 +4

гост
(гост)

Неутрално
66 Отговор
Като гледам пропагандния апарат на статуквото как се е барикадирал зад парламентарните врати и как пуца от всички възможни политически амбразури - БСП-арски, ГЕРБ-аджийски, патриотични и т.н. явно бая ги е хванало шубето. Май само хитрите ДПС- ари си пасуват по казуса "Слави"?! Тук не е въпроса вярваш или не, харесваш или не а искаш ли промяна?! Няма трети избор и това е плашещото за силните на деня. Наказателен вот спрямо всички, а не само срещу една фугира/партия, която ще възкръсне и ще се прероди в друга на същата губеща за България шахматна дъска. Видов ден наближава, а след него никой не знае накъде. Времето ще покаже дали ще успеем да излезем от 30-сет годишният улей надолу.... и ако този път стане, то няма да за 800 дни - ВЕРВАЙТЕ ми!

Оценка:
-1 +4

67
Този коментар е премахнат от модератор
68
Този коментар е премахнат от модератор
гостенин
(гост)

Неутрално
69 Отговор
на всеки с нови идеи и предложения трябва да се даде шанс,защото видяхме старите партии (мутри) докъде ни докараха.

Оценка:
-1 +4

Атанас
(гост)

Неутрално
70 Отговор
Валери Найденов (екс 24ч главен редактор на комунистическия вестник ) не ви приляга като журналист да говорите за топките на народа. Що зо уличен език е това? По скоро така говорят пуберите и Слави Трифонов в неговото шоу. Не ми харесва и начина по който вече се подмазахге на бъдещите политици но май да, аз забравих дълги години чрез " 24 часа " вървяхте ръка за ръка и с политическата върхушка. В България мине се не мине 10 г и хукваме да сменяме изкорен системата, а тя пак като бумеранг се връща с по-голяма сила и ни праща в креслото пред телевизора където всеки попийва ракийка и псува и сменя правителство, но не смее да излезе както в Румъния на масовите протести.

Оценка:
-3 +4

Елка николова
(гост)

Неутрално
71 Отговор
Важно е ,както казва авторът та статията,не кой е перфектен,а кой ще ни свърши работа.ДА дадем шанс на Слави,може пък да улучим този път,и без това нямаме голям избор.

Оценка:
-2 +5

Спас безделника
(гост)

Неутрално
72 Отговор
"...Може да е нахален и да гази през просото, но обещава чиста и свята република." Този тип съвсем се е побъркал. Що не си гледа болежките, ами седнал да дава акъл по държавно управление. Та нали няма да са минали и 100 дни, и на Трифунян ще му припомнят тези факти. Току виж зарадвал и обитателите на панделата.

Оценка:
-2 +3

Антикомунист
(гост)

Неутрално
73 Отговор
100% чалгаря е патерица на бкп

Оценка:
-4 +3

74
Този коментар е премахнат от модератор
алабала
(гост)

Неутрално
75 Отговор
Първо, четете декларацията, после пишете глупости! Как може да пишете за нещо, което изобщо не познавате? Само общи глупости и приказки, за да се покаже някой колко разбира? Айде, нема нужда!

Оценка:
-1 +2

Яверт
(гост)

Неутрално
76 Отговор

До коментар #9 от "От университета":


Ми то сега политиката я прави бодигард на Живков. Баба Марта с метлата защо я отписваш.

Оценка:
-3 +2

Фггххййк
(гост)

Неутрално
77 Отговор

До коментар #56 от "Дермидон":


Стига с този материал. Ти да не си от луната. Самоуважавате се поне малко.

Оценка:
-1 +2

доньо
(гост)

Неутрално
78 Отговор
на евро изборите избрахме едни а отидоха тези които /трябва

Оценка:
-1 +2

Драйвър
(гост)

Неутрално
79 Отговор
Искаме промяна, но тя няма как да стане с постоянно гласуване за компрометирали вече партии и лица. Истината, че в България е трудно да се намери истински политик, разумен човек и патриот. Възможността Г-н Трифонов да се окаже скрита лимонка е огромна, но как да разберем ако не му дадем шанс да покаже какво може. Какво пак ли да гласуваме за ГЕРБ, организация създадена с благословията на ЦРУ и САЩ, нека да дадем път на нещо ново дори и да сгрешим, поне е някаква форма на алтернатива.
Не харесвам лицето Слави Трифонов,но поне не е престъпник и криминално проявен. Той се презентира на политическата сцена,останалото зависи от нас. Приятен ден.

Оценка:
-2 +6

Пешо
(гост)

Неутрално
80 Отговор
ДРЕМЕ МИ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВА ТОЗИ КОМУНИСТ.

Оценка:
-3 +2

Да да
(гост)

Неутрално
81 Отговор
САМО МАЛОУМНИЦИ ИЛИ ПЛАТЕНИ ГЛАШАТАЙ НА СТАТУКВОТО МОЖЕ ДА ТВЪРДЯТ, ЧЕ СЛАВИ Е ПАТЕРИЦА НА НЯКОЙ. НЕЩАТА КОЙТО ПРЕДЛАГА СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ ВКАРА ВСИЧКИ ТЕЗИ ЗА КОЙТО ТВЪРДИТЕ,ЧЕ ИМ Е ПАТЕРИЦА В ЗАТВОРА. СЛАВИ ЩЕ ВКАРА И ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ. ТОГАВА БЛИЗО 3 МИЛИОНА ОТ ЧУЖБИНА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ПО СЪВЕСТ,БЕЗ ДА НИ ПОДКУПВАТ,ЗАПЛАШВАТ С УВОЛНЕНИЕ И ВСЯКЪКВИ МАНИПУЛАЦИЙ.СЛАВИ КАЗВА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА РЕД И ЗАКОННОСТ. А ТЪПАКА ГО МАНИПУЛИРАТ С : ТОЙ Е ЧАЛГАР.

Оценка:
-1 +5

Да да
(гост)

Неутрално
82 Отговор
ВСИЧКИ КОЙТО НЕ ИСКАТ ПРОМЯНА ИЗКАЗВАТ СЕ НЕГАТИВНО И ПИШАТ ПРОТИВ ПРОМЯНАТА СА ЗАКАЧЕНИ ЗА ДЪРЖАВНАТА ХРАНИЛКА 8 - 12 МИЛИЯРДА ЛЕВА ГОДИШНО КРАЖБА.
КОЙТО НЕ Е ОТ ТЯХ И ИСКА ПРОМЯНА КЪМ ПО-ДОБРО ДА ГЛАСУВА ЗА СЛАВИ ИЛИ " ВЪЗРАЖДАНЕ " НОВОТО НОСИ ПРОМЯНА.

Оценка:
-1 +3

Разбира се
(гост)

Неутрално
83 Отговор

До коментар #19 от "розово":


Докато народа спи и няма топки,така ще е.

Оценка:
-1 +1

Да да
(гост)

Неутрално
84 Отговор

До коментар #29 от "Don barito":


Тези са платени писачи и създаваи илюзията,че са много и са от народа. Не се лъжи.

Оценка:
-1 +2

85
Този коментар е премахнат от модератор
86
Този коментар е премахнат от модератор
Да да
(гост)

Неутрално
87 Отговор
За " ВЪЗРАЖДАНЕ " ще гласувам аз.

Оценка:
-1 +1

НЕ НЕ
(гост)

Неутрално
88 Отговор
Изчетох всички постове.... много е очевидно колко са платените постове! Страх от различното...страх от промяна на статуквото! Аз ще подкрепя идеята, и хубавото е че каквото и негативно да се пише хората които гласуваха на референдума и подкрепиха идеите ,няма да се повлияят от платени писачи тролове и тн. И за щастие има доста интелигентни хора в България,а и българи извън България,на които не им е самоцел властта и парите! Които безкористно ще помогнат на каузата. Да ще има и много лепки както винаги в такива начинания...но без тях не може! А нека сме 7/8 ми тези дето искаме промяната....па 1/8 да си плюят...все ми е тая!

Коментиран от #94


Оценка:
-1 +2

Тонка
(гост)

Неутрално
89 Отговор
Мутри ,пари , телевизия , колко просто и логично , но много изпитано и познато .

Оценка:
-0 +2

Госあ
(гост)

Неутрално
90 Отговор
Пълна тъпня. На квадрат. Къв е тоя и кой му дава поле за изява ? За автора става дума, а и за героя от писанията му важи.

Оценка:
-1 +1

СЛАВИ - ПРЕМИЕР
(гост)

Неутрално
91 Отговор
И ТОВА ЩЕ Е НОВИЯТ ХИМН НА БЪЛГАРИЯ:

https://m.youtube.com/watch?v=RadRCSMab3E

Оценка:
-1 +2

Слави е педофил.
(гост)

Неутрално
92 Отговор
7-годишната Цветея Асенова се яви на кастинг в „Шоуто на Слави“ „Нова звезда. Тя сподели пред Дългия, че точно в деня на кастинга има рожден ден. Трифонов реши да зарадва облечената досущ като принцеса участничка и избра да изпее твърде неподходящо парче. Трифонов запя „Цвете мое“ и подчерта,. Че песента е написана специално за рожденичката. Така детето чу за себе си следните строфи:

‚Добър вечер скитнице! Добър вечер, мила моя! Прегърни ме, блуднице…“. За щастие малката участничка все още не осъзнава какво е значението на думата „блудница“ и бе искрено впечатлена от жеста на Слави. Детето дори призна, че няма да пере рокличката си , с която се яви на кастинга, тъй като седяло на стола на Слави.

Изпълнението на Дългия би могло да се изтълкува като педофилско, тъй като след изпълнението каза на момиченцето, че е сред малкото жени, на които е пял и посвещавал песни. „Да наречеш момиченце „жена“, подсказва също някои неща, възмущават се телевизионни зрители“

Оценка:
-1 +3

Народът прост животът тежък
(гост)

Неутрално
93 Отговор
Слави ще донесе промяна в политиката, колкото Тиквата ще напише научен трактат. Вервайте му!

Оценка:
-0 +1

Абе глупак
(гост)

Неутрално
94 Отговор

До коментар #88 от "НЕ НЕ":


Не съзнаваш ли, че за пореден път ще те излъжат с един и същ изтъркан номер - изважда се поредния "спасител" на народа, който говори истини и обещава "промяна" в политиката. Минават изборите и същия този "спасител" става част от статуквото и първа патерица на властта.

Оценка:
-1 +2

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.

Ловци на бисери
Бойко Борисов
Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов отрича публикации в медиите, че поддържа връзки с бившия президент Георги Първанов.
На Луната, под земята, в банята – не съм се виждал с Първанов..."

Още бисери