17 Ноември, 2019 21:17 6 704 69

Нима ще останем единствените, приели доброволно да са роби?!

  • румяна ченалова

Живите мъртви - обезверени, без чувства, дори без гняв. Останал е само примитивен инстинкт за оцеляване и страх

Нима ще останем единствените, приели доброволно да са роби?! - 1
Снимка: БГНЕС, архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

На границите ни няма чужди войски. В небето на България не прелитат вражески самолети. Не ни обстрелват. Не ни отвеждат в лагери на смъртта. И въпреки това се стопяваме. Децата ни заминават завинаги, майките не раждат, умираме забравени и неизживели човешките радости на зрелостта и старостта.

Живите мъртви - обезверени, без чувства, дори без гняв. Останал е само примитивен инстинкт за оцеляване и страх.

Има ги - единици ярки звезди, има ги стотици, хиляди светлинки, които следват пътя на светлината. Но не сме по площадите.

Улиците в Прага се превърнаха в реки от хора, воюващи за справедливост. Нашите улици са празни. Война е, а ние мълчаливо вървим към смъртта си, примирени и безразлични. Какво или кого чакаме?! Нима сме щастливи да живеем в мъглата на грозната българска реалност?!

Вдигнете глави!

Погледнете в какво се превръща България - символ на бедност, корупция, репресии, мрак и смърт!

Погледнете източника на злото без страх!

Имаме права!

Силни сме заедно!

Шепотът може да се превърне в ураган, когато сме хиляди.

Нима ще останем единственият народ, приел доброволно съдбата си на роби?!

България е заразена от злото - като проказа, която оголва скелета и носи мъчителна смърт.

Вдигнете глави!

Винаги сме били победители. Ще бъдем и сега!

Историята обича смелите. А българинът е войн.

Можем! Заедно!

Румяна Ченалова


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 59 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    57 96 Отговор
    Точно ти ли ще даваш акъл г-жо Чанелова? ??Ти която пусна доказан убиец да избяга от правосъдието? ??Няма такава наглост...

    Коментиран от #7

  • 2 Д-р Менгеле

    140 20 Отговор
    Това е жестоката реалност. Безволево стадо овце. Да се радваш, че те тъпчат. Няма шанс.

    Коментиран от #28, #29

  • 3 аноним

    107 10 Отговор
    Докато мутри са в политиката на най-високо ниво
    Подкрепяни от бизнеса (защото те ги подкрепят за ниско заплащане)
    Докато вс медии са частни и маниполирайки реалността

    Коментиран от #44

  • 4 Кой68

    41 13 Отговор
    Статия която нищо не казва....В Чехия богат човек пое управлението?И сега него искат.Още дълго време ще искаме демокрация и ще я търсим?Но наистина какво искаме и търсим?
  • 5 Лорчето от красивия град...!

    47 16 Отговор
    Разконзентрираха ме двете снимки, тъй като не знам, коя е Ченалова..! Все пак да кажа, тези тъй силни фрази, кой не ги знае..?! Ние сме смачкани отдавна, госпожо и да вдигнем глава, нема файда..! (Патриоти много, но на думи...!)
  • 6 Бъдещето

    66 12 Отговор
    Българите ли сме най - големите овце? Най - простото племе? Ако не трябва да докажем противното.Това не е демокрация. Но демокрацията не е да разчитаме на някой друг. Народа управлява. Не можем да чакаме някой да ни оправи държавата. Трябва ние да се задействаме и да я оправим сами. Не трябва да се задоволяваме с посредственото, а с почти идеалното. А сега България е точно в посредствено състояние. Който го отрича е сляп. Можем толкова повече. Но трябва ние сами да го направим. Трябва да държим управляващите под постоянно напрежение. Само така ще отсеем добрите от тези, които не мислят за бъдещето на държавата ни. Ако сгафят трябва да паднат. Дори и да дойде някой корумпиран ако сгафи пада. Така няма да идват хора, които не мислят за държавата ни. Не може да ги търпим и търпим. Така нищо няма да стане. Събудете се хора. Мислете за тази държава. Не трябва да се отказваме. Мафията може да падне само от нас. България можем да оправим само ние.

    Коментиран от #14

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Тръмп

    20 50 Отговор
    Много българи избягаха заради подобни комуноидни пачаври,пускащи двойни убийци на свобода,символ на корупция,алчност и безбожност!!!:):):)Червеите като си свършат работата и българите ще се върнат на чисто!!!:):):)
  • 9 БГ фашизмът 2009

    40 19 Отговор
    Фашистите от ДС 1941-1944г., ПК"Звено". Не са избити. Те са вербувани от Сталин, да се нарекат КОМУНИСТИ, присъединяват се към БРП(Народната партия), заедно с БЗНС и затова името на БРП се сменя в БКП 1948г. Целта е да създадат основите на новата ДС, но са под лупа да служат на народа, 1989г. се подчиняват на службите на САЩ, чрез Горбачов и работят против народа ОТГРАБВАТ ГО. Пречката е Т. ЖИВКОВ, който го отстраняват от ВЛАСТ, който е от БРП. БЪЛГАРИНА живя дълго време в перфектната държава Социализъм, осигуряващ на 100% от населението достатъчни доходи и всичко за живот. Но Капитализма, за да оцелее, използва непозволени методи и разруши Социализма. Социалистическите държави навлязоха неподготвени в Капитализъм. Българите още не са разбрали, че Капитализма е фалшифа форма, съществуваща от жаждата на човека за богатство, за сметка на бедността на други човеци. Българите още не знаят как функционира Капиталистическата държава и ако искаш нормални неща трябва да си ги извоюваш, защото НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ГИ ПРЕДОСТАВИ КАКТО СОЦИАЛИЗМА. Социализма също си имаше цена, осигурява всичко, но задължава всички на 100% да работят. И ето защо падна СОЦА, събориха го тези които не искат да работят, а искат да печелят и да им дават. УЗРЯВАЙТЕ БЪЛГАРИ. ГУБИМ ДЪРЖАВАТА СИ И СЕБЕ СИ.

    Коментиран от #23

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 до Тръмп

    18 16 Отговор
    Вие може би сте едно непотребно никому адвокатче?!Познах ли?
  • 12 Джуган

    58 12 Отговор
    Въпросът не е каква е Ченалова, въпросът е защо и как сме най покорното робско племе.

    Коментиран от #16

  • 13 ЕееХ

    17 40 Отговор
    Чаналова ти си олицетворение на червената мафия, ти пусна доказан престъпник за да се укрие ! НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ Е ТВОЕТО !
  • 14 Маг

    16 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бъдещето":

    Надежда всяка,тука оставете !
  • 15 Пак Съм Аз

    26 2 Отговор
    Как мохе да толерирате коментар в Българска медия който гласи : Да живее османската импери????????????? ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ВЕДНАГА!!!!
    бл.134 в Зап. парк
  • 16 fifla

    25 3 Отговор

    До коментар #12 от "Джуган":

    Точно обратното е - боклуци и престъпници в тоги ни направиха обезверени и отчаяни!

    Коментиран от #42

  • 17 Пак Съм Аз

    11 2 Отговор

    До коментар #7 от "бл.134 в Зап. парк":

    Майчинатата ти пЪпка турска
  • 18 пико

    31 4 Отговор
    Гледайки целия преход все по-често си задавам въпроса -Абе тези на 9 септ.1944г дали пък не са били дори и частично прави.Притиснати от действителността и невъзможността законно да се променят нещата -са им отрязали тиквите.Мисляси,не уверен съм ,че след освобождението по същия начин едни мошеници са окрали народа ,създали са си привидно демократични правила и са узаконили далаверите си.Питам се уж всичко било окей а имало бунтове.Правя аналогия с тези 30год.,какво е различното,същата мафия уж демократични избори,а ги провеждаме по тертипа на Дочочуолу и Кочуолу.Ако ги попиташ всичките честно забогатели от обществен и поръчки.Явно историята не е добър учител щом сегашните управляващи усилено тласкат народа към нов -9септ.,в отчеянието си народа няма друг изход освен да им резне тиквите.

    Коментиран от #34

  • 19 Непросветен

    22 4 Отговор
    Евала госпожа но така ще си караме няма оправия който и да изберем пак ще се повтори същото трябва да докарат германци за управници и тях ще корумпираме
  • 20 месара

    13 22 Отговор
    тая що не е в затвора?!
  • 21 Димитър

    21 8 Отговор
    Нищо не можем. Не искаме. Не ни пука. Нас/мен не ни/ме касае, нека някой друг го направи, аз ще си пия ракийката пред телевизора. Силният текст на госпожата ще събере хиляди лайкове в фейса...и дотам.

    Коментиран от #25, #52

  • 22 Някой

    28 9 Отговор
    Вярно е казаното, за съжаление. Младите и кадърните ги засмуква запада.
    10 години ни управлява режим начело с мутра от годините на прехода. Продължават с бездействието си и корупцията да гонят способните навън от държавата ни!о
  • 23 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 17 Отговор

    До коментар #9 от "БГ фашизмът 2009":

    Социалистическа държава, В ТОЧНИЯТ СМИСЪЛ НА ДУМАТА, няма и не е имало, това е една фикция в стил Оруел. Нашето НРБ си беше с еднолично корпоративно-тоталитарно управление. Социални дейности може да провежда само богатата държава, а богата държава се прави от богати граждани, а не от тези разчитащи на социалните мероприятия. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи. След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Премахва се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа на личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбването демотивира хората да работи за благото на обществото, а започват да търсят други алтернативи като част-пром , незаконна емиграция , черна борса, корупция и т.н., което води до тотално икономическо изоставане и крах на системата.

    Коментиран от #31

  • 24 5622

    11 16 Отговор
    И на тази й се иска,некой да й верва. Ама няма такива.

    Коментиран от #63

  • 25 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 20 Отговор

    До коментар #21 от "Димитър":

    Митко, меко казано, госпожата има хормонални проблеми, но да не и връзваме кусур...
  • 26 питам

    17 10 Отговор
    Каде е убиеца пред клуб Соло госпожа?!? Бая се облажихте да не лежи доживотна а да избяга в чужбина.. Вие забравихте за случилото се но ние не!
  • 27 Баба Гицка

    11 4 Отговор
    Щом бебето не плаче,значи не е гладно.
  • 28 Мара

    5 5 Отговор

    До коментар #2 от "Д-р Менгеле":

    Ееее,че то да те тъпчат не е лошо,бре !
  • 29 Ммм Даа

    6 9 Отговор

    До коментар #2 от "Д-р Менгеле":

    Това е патриот. Нарича хората на България: Овце.
    Ти сигурно си Еднорог а?

    Коментиран от #33

  • 30 Тодор

    17 10 Отговор
    Божеееее,щом и Ченалова стана народен будител .....! Голям смях !
  • 31 Размисли...

    10 9 Отговор

    До коментар #23 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    НА ЕДИН ДЪРВЕН ФИЛОСОФ...!
  • 32 Бесен заек

    12 6 Отговор
    На всякъде по света уж демокрация ,а то жив грабеж на хората ,но няма изход репресивни органи подържат реда на измислената западна демокрация или на едрия банков капитал.
  • 33 Меркел

    12 4 Отговор

    До коментар #29 от "Ммм Даа":

    Меко казано овце. Истината боли.
  • 34 Точно така е приятелю

    12 3 Отговор

    До коментар #18 от "пико":

    БГ Феодалите от турско освояват властта след Освобождението. Знаете как са измъчва ли капитан Петко Войвода. Стават индустриалци демократи уж, после фашисти, след фашисти стават КОМУНОИДИ, а сега са пак уж демократи ГЕРБЕРИ.
  • 35 Анв

    4 4 Отговор
    Много силен изказ!
  • 36 ай де бе

    11 3 Отговор
    Не сме приели да сме доброволно роби!
    сащ са повече и много по-силни...

    Коментиран от #38

  • 37 Не е мн права

    16 8 Отговор
    Хубави думи и призиви, но българите винаги са били страхива нация!!! Силни сме само пред по-слабите. Българите са супер жестоки и безкомпромисни, само че пред беззащитните! Пред силните винаги сме се надупвали. Винаги сме били продажна нация и на западняците затова им е лесно с нас. Освен това в БГ останаха само статуквото и несретниците. Всеки с малко повече акъл, умения и здраве избяга! Аз лично си мисля, че България е обречена. Ние ще бъден по-зле и от Сирия, защото в Сирия е суша, а тука газиш във вода и жаден ходиш. Много пропаднал народ сме и е правилно да изчезнем. Българите са природна грешка - не всички, но повечето не трябва да ги има
  • 38 До 36

    9 3 Отговор

    До коментар #36 от "ай де бе":

    Така си е, но има два варианта : 1во/ САЩ ни избиват без да се съпротивяваме, 2ро/ САЩ ни избиват докато се съпротивляваме. БГнацията избра първия вариант. Масово българите ги е страх да напишат гневен коментар. Само в компания псуват и се бият в гърдите, иначе гащите им треперят. Освен това сме злобна нация и не се защитаваме, а злорадстваме. Затова мафията печели, защото дори да са боклуци като хора те са осъзнали, че трябва да се защитават за да успяват. Политиците не спират да се плмят и да си правят подмолни номера за да бъдат избрани от лидерите в сянка, но винаги си подават ръга за общото им благоденствие. Бг народът не е така, затова е измислена фразата описваща българския народ : Не е важно аз да съм добре, важното е комшията да в зле
  • 39 Помак

    11 6 Отговор
    Единственото нещо което може да спаси България е президенско управление!това нещо наречено (Демокрация)го забравете,аз живея в най-демократичната държава Холандия,и мога да кажа,че за демокрацията си плащаш като поп и работиш като роб!Докато един не поеме управлението и не разчисти тея циреи и олигарси,нищо няма да се случи,никога.Просто защото капитализма си е модерен кумунизъм.Казват,да имате права!Да имаме но!Пак се плаща.Колко хора могат да си позволят да идат на протест до София?поне 25%от населението!Защо?Еми защото 75%от българите не им стига семейния бюджет само за храна,та камо ли някой да отдели 25/30% от бюджета си!Само президент като Путин,Ердоган та дори и човек кат Беларуския принц може нещо да промени.
  • 40 Колев

    13 2 Отговор
    Е това е..ГЬОН СУРАТ.
  • 41 стоян георгиев

    11 7 Отговор
    съдииката ченалова ще говори за морал.тя явно забрави кви ги вършеше докато не и биха фалцовия шут в дебелия г.з!
    та заради вас и такива като вас лидери не излиза народа ,а предпочита да събира багажа и да бяга другарко съдия!вие сте част от проблема ,а не решението,колкото и да се опитвате да си поправите биографиите!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Наглост и скудоумие

    8 1 Отговор
    Българинът бил воин?!?А ,кой ни окраде ? Заради крадливи,наведени за комисионна българи сме на дъното,и още копаем!
  • 44 аноним,ти си неграмотен!

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "аноним":

    Пише се манипулирайки,а не манипулирайки.

    Коментиран от #46

  • 45 onq s konq

    7 8 Отговор
    Готов съм да се съглася с Всяка дума на Чаналова,но ми трябват ДОКАЗАТЕЛСТВА.Защото...От така обрисуваната Действителност в България излиза,че сме Най-лошото и нещастно място в Света и би трябвало МАСОВО да се преселваме там,където има СВОБОДНИ МЕСТА.А къде са тия места?Ами ТАМ,ОТ КЪДЕТО БЯГАТ МИГРАНТИТЕ!Верно че се носи слух че било много лошо и опасно там,но в сравнение с НАШАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ,там ще бъде направо РАЙ!И така:Виждам МАСОВО Стълпотворени Българи към Сирия и Региона,ПРИЕМАМ думите на Чаналова за Чиста монета.Ако обаче това не се случи,означава че от Снимката ни гледа една Брутална и Отмъстителна ИЗМАМНИЦА,опитваща се да МАНИПУЛИРА Общественото мнение с КОРИСТНА ЦЕЛ!
  • 46 Пако

    6 1 Отговор

    До коментар #44 от "аноним,ти си неграмотен!":

    Не само роби,ами и неграмотни.
    Даже и два минуса имаш......
  • 47 Ханко от село Осеня

    3 5 Отговор
    Стига с тия неудачници и престъници , защо все на проваллили сеиндивиди изплясквате техниоте брожения , те са немойковци , вие ни ги сочите за ПРИМЕР , тъпа история.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Румяна Костова

    7 5 Отговор
    Познат рефрен. Ще вдигнем глава, но мен повече ме интересува, а кой ще дойде после, ако успеем да изритаме днешните тунеядци. Аз нямам отговор, може би госпожата знае. Да не стане като в Украйна, след преврата на Майдана, изпълзя куцо и сакато в интелектуално отношение. Трябваше кандидатът само да се определи като участник в протестите и да извика,, Слава Украина"
  • 50 ТИ ДА ВИДИШ

    6 3 Отговор
    МНОГО ТОЧНО КАЗАНО НО КОЙ ЩЕТЕ ЧУЕ
  • 51 Мнение

    7 2 Отговор
    Основен елемент на демокрацията е гражданското общество за 30 г. такова не беше изградено. Причините са много, но основната е че никога в БГ не е имало истинска демокрация. Хората нямат представа какво е истинска демокрация и немогат да съпоставят разликите между демокрацията и тоталитаризма.
  • 52 митака

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Димитър":

    Напълно си прав.Даже във Фейсбук циркулира една карикатура: ОВЦА ПЛЮС ФЕЙСБУК Е РАВНО НА ЛЪВ!
  • 53 до стоян георгиев

    2 4 Отговор
    Вие ли разбирате проблема?Тази жена не е осъдена за нищо все още! да не стане така,че на зорлем са я уволнили.Вие ли Георгиев ще и репарирате вредите от Цветановите простотии?

    Коментиран от #62

  • 54 Димов

    6 2 Отговор
    Срещу тази орисия не се бори с гласуване. За кого да гласуваш, като всички опции са едни и същи? От цял чувал с трибуквеници, няма как да избереш нещо различно. Всички са част от статуквото. Приканвате за излизане по площадите? Нали излизахме. Какво стана? Отпред застанаха едни имена, дето никой не ги беше чувал дотогава, и си мислехме, че са едни от нас, но по-способни да ни поведат към оправията. Е, оказаха се предрешени вълци. И до днес ни дооглозгват. Не е проблем да се съберем пак на площадите. Проблемът е как да познаем предрешените вълци, че да не допуснем пак да ни поведат към поредното заколение. Проблемът е, че чакаме на лидери да ни водят. Съдвбата на народа няма как да е в неговите ръце, докато чакаме шепа лидери да ни я подарят. Съдбата на народа ще е наистина в негови ръце тогава, когато се установи безлидерно управление. Схема, която да функционира без нуждата от върховни представители. Някой знае ли за такава?

    Коментиран от #55

  • 55 Балканец

    7 1 Отговор

    До коментар #54 от "Димов":

    и да знаят ще си затраят. Защото знаят, че ако не траят ще ги затрият.
  • 56 Има управия

    11 0 Отговор
    Полиция, прокуратура и съд са с вързани ръце. На днешния ден силни са адвокатите които вадят престъпниците от затвора, правете си сметката в какви времена живеем.

    На времето при разпадането на СССР от куклата на конци-Горбачов по магазините нямало нищо, били празни. Вдигнали Ленин и го накарали да оправи нещата, той отказал. Вдигнали Сталин и той отказал. След дълги консултации решили да възложат задачата на Чапаев. След две седмици магазините пълни. Попитали го как се справи, а той - сложих две картечници на задния вход, докато едната работи, другата изстива... Извода за Вас...
  • 57 Лука Мъдичев

    8 0 Отговор
    Казаха ни, че демокрацията е също като чувал пълен с пут*и и колкото и пъти да бръкнем, все пу*ка ще хващаме. Накрая се оказа, че са ни излъгали и чувала на България догоре са го напълнили с хуйо*е, един от друг по-чапати. За това вече 30 години, все това хващаме.

    Коментиран от #64

  • 58 АнтиДжендър

    5 2 Отговор
    Троловете, колкото и да повтаряте мантрите си, не можете да направите лъжа от очевадната истина!
    Тая не я знам от кои е, не я занм дали е лъжкиня или не, но знам ,че това което казва е самата истина.
    Не я знам дали от користни цели ни казва всичко това, но знам ,че тя казва това което е видно и не може да се скрие.
  • 59 Labas

    3 2 Отговор
    Където има телета има и касапи.
  • 60 ДЖЕМИЛ

    3 2 Отговор
    В ТЪРГОВИЩЕ КОГА ЩЕ СЕ ОСВОБОДИМ ОТ РОБСТВО

    Коментиран от #61

  • 61 Балканец

    3 0 Отговор

    До коментар #60 от "ДЖЕМИЛ":

    Веднага щом минете на юг от Босфора.
  • 62 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #53 от "до стоян георгиев":

    тажи жена другарю е част от статуквото.поредния боклук дето се издига по стълбицата с пълзене.от разсекретените и разговори става ясно че мисли като евтина корва,обясняваики с кого и как ще си го слага.та като и набиха шута в гъ.а се оказа много морална,подобна на останалите подобни плазмодии от правосъдната ни система,та даже и говори за морал.че не е осъдена е вярно ,но в българия няма ни един осъден магистрат или политик именно заради подобни корви и боклуци в съдебната ни система!
  • 63 Е те тази

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "5622":

    Е те тази не я знам пък и не ме интересува.
    Важното е че говори за действителноста у нас.
    А дали е лицемерно и подигравателно(това си заслужаваме)или е искренно и съжалително няма значение.
    Факта е ясен.
    Най бедните,най нещастните и защо?
    Щото сме робиии.
    Па нека приказват,че робство няма😂😂😂
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ТОЧКАТА

    3 0 Отговор
    Николай Хайтов го каза навремето,,,...Българинът е особена порода-----стиснеш ли го/дупе дава..., отпуснеш ли го/дупе иска!!!,,.....

    Коментиран от #66

  • 66 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 2 Отговор

    До коментар #65 от "ТОЧКАТА":

    "Когато Българин реши да гони заек, ще го настигне и с волска кола" /Турска поговорка/

    Българите сме най-старият народ в Европа и сме оцеляли хилядолетия защото сме по-мъдри от мъдрата змия, по-хитри от хитрата лисица и по-смели от лъвове!
  • 67 незнайко

    1 0 Отговор
    С приказки всеки може да определи състоянието на страната ни. Кой ги кара ДЕЦАТА ни да отиват в чужбина ? НИКОЙ ! Прилича ми на ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС ! Вкупом турците хукнаха към Турция сега всички се върнаха !!! Същото ще стане и с децата ни, но това е бавен процес . Пропагандата ни проби тъпанчетата, НО не всичко което ХВЪРЧИ се яде !!!
  • 68 ПОЛЕЗНО И ПОУЧИТЕЛНО

    2 0 Отговор
    ТОВА СЕ НАРИЧА БЪЛГАРСКА ПРАВОВА ДЪРЖАВА ПО БЪЛГАРСКИ ! С ПРАВОСЪДИЕ СЪЗДАДЕНО ОТ СЪДИИТЕ ЗА СЪДИИТЕ ! СЪДИЯТА Е НАД ЗАКОНА . ТРЯБВА ДА ДОЙДЕ ВРЕМЕТО . . . . ОТ ДЪРЖАВА НА ПРАВИСТИТЕ КЪМ ПРАВОВА ДЪРЖАВА . ЗНАЕ ЛИ СЪДИЙКАТА КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА ?
  • 69 Васил

    0 1 Отговор
    Робството никога не си е отивало от България питайте новият робовладелец от Банкя!