10 Март, 2020 19:01 6 477 26

Цивилизация на дрисльовците ВИДЕО

  • коронавирус-
  • пазаруване

Падение на потребителите

Материал от Поглед.инфо

Новини за коронавируса: сега явно засяга и мозъка! Това вече е практически доказан факт. Реакцията на украинците преди седмици към собствените си граждани, евакуирани от заразената зона, е добър пример. Нагледен, но не и единствен.

Коронавирусът достигна до Австралия. И по пътя той явно е мутирал и сега по някаква странна причина влиза в главите на бедните аборигени през задника.

Във видеото се вижда битка за тоалетна хартия, която австралийците са напълно почистили при самото споменаване на коронавирус на континента си.

Как може да се насереш така.

Почти приключих с писането на коментара си, когато открих, че руски сънародник в Австралия вече е отбелязал тази лудост (всички снимки са от неговия блог):

"Имам тази "гореща новина" от телефона на жена ми. Почти никога не гледам местни новини. Съдейки по тенденцията, островът е населен от дрисльовци. Двадесет милиона със сюргюн. А който не се е запасил с тоалетна хартия, ползва каквото може.

Положението с маските също е лошо.

“В Сидни и в северните райони изобщо няма маски в магазините. Търсех в специализираните отдели, в аптеките, в универсалните магазин - никъде. В универсален магазин от мрежата “Банинг” видях пакет преди няколко дни. 14 долара за чифт.

И австралийците междувременно пробиват дъното:

"Жителите на Австралия са обрали презервативите от рафтовете на аптеките и супермаркетите, след като в социалните мрежи се появиха снимки, на които хората ги слагат на пръста си, за да се предпазят от коронавирус, докато натискат бутоните на асансьора", съобщава “Дейли мейл”.

Дори ми е страшно да си представя как ще излязат от положението тези, на които не им стигат презервативите, да го кажем така: за стандартни потребности...

Същото се случва и в “цитаделата на Демокрацията” - в САЩ.

Но при такава статистика на смъртността:

Франция. 420 случая, 6 починали - 1,42%

Германия. 400 случая, няма починали - 0,00%

Япония. 349 случая. 6 починали - 1,72%

САЩ. 157 случая, 11 починали - 7,00%

Великобритания. 118 случая, няма починали - 0,00%

Данните са на СЗО.

Всеки път когато се натъкна на подобна паника се питам: “Пич, ама нали не е война, бе!”.

Изобщо как смятат да воюват с Русия? Или се надяват, че по пътя към заветните сибирски находища вече има построени заветни супермаркети, заредени с нежни на допир, трудни за късане и попиващи продукти?

Превод: В.Сергеев


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кокорчо

    70 2 Отговор
    Много точна статия, браво тва е поколение на дрисльосци и пикльовци
  • 2 Тия са

    44 2 Отговор
    Самосвали с 💩💩💩
  • 3 Някой си

    57 2 Отговор
    Мнооого як материал!
    Поздравления!
  • 4 корона ужас

    51 3 Отговор
    От клипове: Във великата Америка се бият за хартия, дамски превръзки и патрони. Това ли е американската мечта?
  • 5 Бесен Язовец

    38 0 Отговор
    Диво ингилизко племе от 100 литра нагоре тези трите са 500 кг общо 🐷🐷🐷🐷🐷вонящи! Да напазаруват да не заслабнат!
  • 6 Рошко

    32 2 Отговор
    Кихне ли детето и бегом на лекар, те па само тва чакат да точат здравнста каса, и после антибиотиците не действали щот от малки им съсипвате имунната система
  • 7 жУвотни

    29 1 Отговор
    И за какво е това презапасяване, може ли да се затвориш в бункер, без да дишаш чист въздух и да виждаш слънцето? За какво ти е такъв жалък живот...
  • 8 мани мани

    27 0 Отговор
    въъъй, тия крави дето се сдърпаха как серат не е истина :) бая топо'е хартия ше им трябва ... те дори я и ядат :)

    Коментиран от #11

  • 9 Измамата на века

    40 1 Отговор
    Точно от това се нуждае новия световен ред.

    Завладяното от животински страх население се контролира много лесно.
  • 10 ЗООЛОГ

    26 0 Отговор
    И квичат като прасета ПФУУУ пфуууу,, цивилизованите"
  • 11 асгадфагдас

    19 2 Отговор

    До коментар #8 от "мани мани":

    Ще се бият я, една ролка хартия за едно изхождане.
    После мъжете ставали гейове, ами то по-добре да ч***ш слабо мъжко дупе, вместо тия крави.

    Коментиран от #20

  • 12 дааааа

    31 1 Отговор
    "Изoбщo кaк cмятaт дa вoювaт c Руcия? Или ce нaдявaт, чe пo пътя към зaвeтнитe cибирcки нaхoдищa вeчe имa пocтрoeни зaвeтни cупeрмaркeти, зaрeдeни c нeжни нa дoпир, трудни зa къcaнe и пoпивaщи прoдукти?"
  • 13 Добитък тъп

    36 0 Отговор
    Животните се бият за хартия, а ако останат без храна? В тези "цивилизовани" държави ще стане по-зле от Ирак и Сирия...ще се стрелят и колят за едно парче салам...
  • 14 Изтребление на консуматорите

    34 0 Отговор
    70% от обществото е с консуматорско мислене и нагон. Такива хора са опасни за обществотои трябва да се елеминират! Човечеството има нужда от рестарт, а рестарт няма как да се случи с дегенерати. Това е все едно да отвориш нов бардак със стари....
  • 15 3283

    20 0 Отговор
    Офф. Разказ по картинка (видео).
    Защо нямахте за черния петък на американците? Там са същите неща.
  • 16 Уйчо

    22 2 Отговор
    Къде бяха австралийците така и не видях, биеха се три негърки.
  • 17 хсфхссчсч

    21 0 Отговор
    не ми става ясно защо я купуват тая тоалетна хартия толкова? да няма страничен ефект тоя вирус и да насират там?
  • 18 хсфхссчсч

    15 1 Отговор
    във видеото няма някой по 100 кила :)
  • 19 По същество

    12 19 Отговор
    Еххх като вземат да се прехласват как Русия била по-велика, заради идиотите в САЩ и Австралия. Че да не би в Москва азиатците да са по-малко първични? Или понеже са свикнали на неудобства им е все тая дали ще имат тоалетна хартия и за нея няма да се сбият. Да не говорим, че именно световната левица точно тя в САЩ работи безотказно от десетилетия, за да помпи безотговорните и консумиращи латиноси и чернокожи. На Серьожа като и при нормални условия улиците са в кал, лайна и боклуци му е все тая дали ще има тоалетна хартия. А и е смешно е да сравнявате мислене на бял руснак с невеж негроид. Сравнявайте някой казак в Москва с латинос. А белият селски руснак с белите фермери на Австралия . Кой живее по- добре? И кой е повече примат? Разлики съществени няма да има.
  • 20 мани мани

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "асгадфагдас":

    :)))))))))))
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Interesno

    1 8 Отговор
    Predi da napishe tazi boza, ili sled tova e pil "boriastnik"???
  • 23 Истината

    2 8 Отговор
    ........ , когато открих, че руски сънародник.......

    И от това по ясно доказателство, че Поглед инфо е мръсен руски хибридник здраве му кажи! Само, че да не дърпат дявола да опашката!
  • 24 Хлъц

    8 1 Отговор
    Това Кенгуристан,е чиста клоака,гомно опаковано в лъскав целофан,и коледна украса.Там 95% не са стъпвали дори в съседен по голям град.Тотално промиване на мозъка от детски години.Всички ТВ и радиостанции от ранни зори до полунощ дуднат: Кенгурландия е най Лъки държавата в света! Най богати,наай мощни! Реално: Над24% от младежите( 18-24 г) са безработни с години.Алкохолизъм -14% от младите.Наркомания- всеки шести австралиец.Пенсиониране-67 г.м/ ж.Цените им непосилни за над 65% от населението. Само част ,от примери: Наем в непр.район-2 стай- от 720-АУД нагоре.Ток,вода,наеми ,телефон,се плаща на 15 дни.Ток- прибл.95-130$,вода-45$, телефон+ нет-120$само такса,разговори отделно.Обик.пломба- 200$.Посещение при лекар-200$ такса.Цяла горна протеза- пластм.Две хил$.Цигари- 38$, най евтини.Тютюн,нарязан43$/ 30гр.Всичкото месо е само на бройка.3 агн.котлета-17$, хляб( отврат) 6,5$ за 380г.Йогурт- 250г- 8$.Риба- от 24$ нагоре за кг.Всички дрехи,обувки,са само от китай.Собствено жилище забравете: Цени за обикновено жилище,от тип нашите общински от 50-те години стартира над 850 х$.Нормално жилище- над1,5 млн.Рая на пендели и лесбоси.Иначе са мноого велики!

    Коментиран от #25

  • 25 Хлъц продълж.

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "Хлъц":

    Някой ще опонира: Да,но сигурно и заплащането е високо.Ето данни: 8,5$/ мин.часова ставка.Но е огромен проблем да имаш постоянна работа,с труд.договор на 8 часа.Над 75& от хората в Сидни,Пърт и другите им мегаполиси работят минимум на 2 места.Счита се за късмет,ако общо набере 8 часа.Единствено високо платени професии там са: лекари,дентисти, архитекти,стр.инжинери и стр.специалисти,минъори, адвокати и разбира се държ.администрация,ТВ ,журналисти,и Правктелство.Данъците са както у нас-10% и за клошар и за милиардер.До 1990 бяха наистина Рай на земята.Докато бяха само местните,коренни жители.Сега ври от пакита,китайци,малайзикци, виетнамци.Те са превзели почти всичко.Работят за 30% по ниски заплати.Всеки втори лекар,програмист е паки или индус.
  • 26 Tate

    3 0 Отговор
    Акащи Прасета ,ма това добиче и неможе да се замие !! Но с пароструйка ще стане "Едната мие другата"