Last news in Fakti

20 Март, 2020 19:00 24 867 114

Изглежда коронавирусът е прикритие за съвсем друга "епидемия"

  • сащ-
  • русия-
  • федерален резерв-
  • коронавирус
Изглежда коронавирусът е прикритие за съвсем друга "епидемия" - 1
Материал от Поглед.инфо

Виталий Аверянов. Няколко мисли за непланираната среща на Федералния резерв на САЩ и какво означава това.

Коронавирусът има някакъв реален основен мотив, обаче, както мнозина вече са се досетили, това не е чумата на 21 век, а сравнително банална инфекция, която започна много навреме. Тоест, с други думи, това е черен пиар, елемент на мощна информационна война, чиято цел е да се всее паника и хаос. Батко Лукашенко също намекна за това онзи ден, като каза, че в Беларус е спокойно, а Русия „гори с коронавирус“. Да, мозъците и емоциите горят. Досега не са заразени много хора, но милиони хора са заразени с информационния вирус. При това начело на паниката вървят не простите жители, а властите и чиновниците, които готвят небивали карантинни мерки за Русия.

Тази информационна война служи като катализатор за криза, която би могла да се развие по-бавно - но сега, благодарение на умелото манипулиране на съзнанието, тя ще се ускори значително.

Може би КЛЮЧОВОТО СЪБИТИЕ, обясняващо какво точно се случва, се случи снощи - между 15 до 16 март. То някак си много глухо и слабо бе описано в нашите медии. Междувременно нощната и непланирана среща на Федералния резерв взе безпрецедентни решения.

Основният лихвен процент е поставен на нулата, за което медиите все пак пишат.

Така нареченият резервен коефициент също е нулиран (тоест банките преминават в режим, при който се осигурява ликвидност без ограничения).

Обявено е „количествено облекчение“ от 0,7 трилиона долара.

Цената на суаповете с водещи ценни книжа е намалена до 0,25%.

Не съм икономист, но мои познати анализатори ми казаха, че подобни мерки съответстват на "масов ядрен удар". Тоест, меко казано, тези мерки са безпрецедентни.

Говорим за събития, много по-сериозни от случилото се през 2008 г. Мащабът на началото на срива наподобява Великата депресия, въпреки че историята не се повтаря буквално. Този път всичко ще се случи малко по-различно, отколкото при Хувър.

Какво общо има коронавирусът с това? Случайно се е оказал причина да започне рестартиране на световната финансова система? Едва ли.

По-скоро това е акт във война, в която буквално всички държави и централни банки ще загубят, както и много корпорации и в която само много тясна група бенефициенти може да спечели ...

Нещо ми подсказва, че настоящата игра е началото на планирания „грабеж на века“, измама, в резултат на което активите и натрупванията на много страни, компании и частни лица ще бъдат ефективно преразпределени в полза на настоящата финансова олигархия, и по-конкретно сред стотиците нейни съставни семейства. Делът на тяхното имущество в ще нарасне, въпреки че той и сега е много голям: през 2010 г. беше поне 40%, а сега е около 50.

Превод: В. Сергеев, "Поглед.инфо"


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 63 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    232 12 Отговор
    Има нещо вярно, нищо че руснак го казва.

    Коментиран от #9, #99

  • 2 Аноним

    22 194 Отговор
    Болен мозък

    Коментиран от #25, #87

  • 3 Ваксина

    201 11 Отговор
    Самият факт, че 11 трилиона индустрия като фармацевтичната стои под радара и някак незабелязано няма ваксина за някакво РНК, вече е съмнителен.

    Коментиран от #8

  • 4 Монгола

    160 14 Отговор
    Мирише отново на соросня!

    Коментиран от #44, #100

  • 5 Глупости

    19 118 Отговор
    Като не си икономист недей да ръсиш мозък само защото една жена каза че....
  • 6 Ганьос

    119 7 Отговор
    Много вярно
  • 7 Булса

    18 138 Отговор
    Колхозниците съвсем полудеха! Тия все някой ги напада....
  • 8 Професора

    87 11 Отговор

    До коментар #3 от "Ваксина":

    Обаче има камиони в които се твърди, че са пълни с труповеи цял свят психясва! А дали в действителност има трупо не е много сигурно

    Коментиран от #14

  • 9 без име

    68 8 Отговор

    До коментар #1 от "Някой си":

    Това го коментираше и един американец-анализатор...от коя банка беше ...не си спомням. Не ми се търси сега из нета..
  • 10 Монгола

    62 6 Отговор
    Ядрените ракети няма да разждясат не се притеснявайте!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Другия с коня

    24 82 Отговор
    Когато ви Манипулират Говорещия никога не лъже.Той променя фактите,за да защитят Тезата му.Кое е Манипулацията ,която използва Руснака.Изходната Теза.
    ”Коронавирусът има някакъв реален основен мотив, обаче, както мнозина вече са се досетили, това не е чумата на 21 век, а сравнително банална инфекция,”
    От тук започва.Стотици Трупове чакащи Кремация в Италия ли е баналната Инфекция ....Труповете на Бащите и мМайките на хиляди Италианци ли е Банално....Даже Досадно....Старци...Мръсната Червена Гад влиза в дома ви и наистина ви Заразява чрез статии и Риторика.....Заразява Мисленето ви....Тва е положението Минке,слагай да вечеряме.....

    Коментиран от #18, #27, #61, #108

  • 13 ДедоДъррр

    84 9 Отговор
    Вирусът Боко, Чумата Курнелия, Генералска тъпотия, Парламентарна простотия. Чорбаджийска лакомия... Те нямат свършване бе - след кокошките, овцете, кравите, свинете идва ред по евро-проекти да се изморят останалите 5 милиона българи по бързата процедура!
  • 14 косвенни жертви

    90 7 Отговор

    До коментар #8 от "Професора":

    Кулите също рухнаха. Заедно с хората. Заради един Ирак.

    Коментиран от #63

  • 15 Рошко

    49 1 Отговор
    Побърксхс народа вече, очсквайтейъе, чипове в дирниците, и който не слуша копчето и в гроба
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Обективен

    114 11 Отговор
    Това е един от малкото трезви гласове напоследък... Ако истерия та продължи повече от 2 месеца, Апокалипсисът е неминуем

    Коментиран от #95

  • 18 Behemoth

    29 6 Отговор

    До коментар #12 от "Другия с коня":

    Глупавичък си много!

    Коментиран от #23

  • 19 А ма Гъско, какво си сготвила за вечеря

    7 10 Отговор
    Какво ? Нищо ! А Ти, носиш ли нещо ? Аз ли ? А ми аз винаги нося : " Задушено в КРАЧЬОЛ "- подготви се , да ти го сервирам !
  • 20 Последния софиянец

    68 11 Отговор
    В България всичкия бизнес ще премине към ковчежниците на Герб Домуса и Пеевски. 500 млн за помощ за малкия бизнес отиват в банката на Пеевски, ББР. Ще ги налеят в неговите фирми, а другите фалит.
  • 21 Сталин

    73 9 Отговор
    Има нещо гнило в щатите,пиша я с малка буква,измислена държава

    Коментиран от #49, #101

  • 22 знаещ

    17 0 Отговор

    До коментар #16 от "Behemoth":

    веднъж е-ан не го броим.
  • 23 Другия с коня

    20 7 Отговор

    До коментар #18 от "Behemoth":

    За всеки ФАКТ има точно толкова Довода ЗА ,колкото и ПРОТИВ,защото света е Реалистичен....По равно да За и Против.Поради това в Спора не се ражда Истината.Истината е самия Факт.В спора.се раждат.Войни,вражди,омраза и ненавист......Замисли се малко.....

    Коментиран от #33

  • 24 ГРИПА е нужен за ЕЛИТА

    39 3 Отговор
    Той иде вместо психическа упойка преди СРИВА и ФАЛИТА . А наш Ганчо , пари няма и такваз упойка му не трябва !
  • 25 Пижо

    17 0 Отговор

    До коментар #2 от "Аноним":

    Болният си ти но,без мозък...
  • 26 Българин

    12 64 Отговор
    Престанете да давате трибуна на антибългарски и пропутински сайт Поглед инфо. Руският хибридник единствено увеличава паниката сред българското общество, което и без това е стресирано. Ако сте поне малко българи а не руски подлоги не му давайте трибуна под каквито и са е било предлози.

    Коментиран от #62, #105

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Нищо ново не казва човека

    43 3 Отговор
    Централните банки и фед не печатат хартишки вече ами от клавиатурите подаряват квадрилиони на подопечните си банки соито квадрилиони ние требва да изработваме тоест ние работим за нещо виртуално а вършим реален труд

    Коментиран от #58

  • 29 Гост

    47 1 Отговор
    Вижда се искуствено пренагнетяване на положението. За всички управляващи елити една такава световна заплаха е добре дошла. Само не знам как ще се справят с икономическата криза, защото след икономическата веднага идва политическа криза и огладнелия народ ще ги измете.
  • 30 Голямата измама

    44 4 Отговор
    А чували ли ли сте за голямата измама 1938 г. в Ню Йорк?
    В неделната вечер на 30 октомври 1938 година милиони американци слушат музика по CиБиЕс, когато програмата на радиото внезапно е прекъсната за спешна новина. Водещият съобщава, че на Марс имало необичайно силни експлозии, а големи газови облаци стремително се носели към Земята. Малко по-късно музиката отново е прекъсната за спешно съобщение: на някакво поле в Ню Джърси бил забелязан странен обект.

    "Война на световете"
    Шок и паника, а всъщност става дума за блестящо инсценирана радиопиеса. Младият режисьор Орсън Уелс майсторски пресъздава със средствата на радиотеатъра романа на Хърбърт Джордж Уелс „Война на световете" от 1898 година, в който се разказва за инвазия на извънземни. За целта Орсън Уелс използва редица трикове и ефекти, каращи слушателите да повярват, че действително следят репортаж на живо - дава думата на мними експерти, включва дори „очевидци".
    Така всеки слушател остава с впечатлението, че действително става дума за атака на извънземни, които имат за цел да потопят в кръв цялото земно кълбо, като за начало Ню Йорк е на път да бъде превзет с помощта на отровен газ. И наистина: твърди се, че радиопиесата предизвиква масова паника по улиците на града.
    Още докато върви радиопиесата, възбудени хора започват да звънят в полицията и да съобщават за облаци от дим, затъмняващи хоризонта. Някои дори твърдят, че са видели марсианци, други са убедени, че става дума за нападение не на извън
  • 31 Пенсионер

    51 2 Отговор
    Аз всеки ден ям хляб с лук. Сега като дойде голямата криза, хляба ли ще ми вземат или лука?

    Коментиран от #70, #96

  • 32 стоян георгиев

    7 42 Отговор
    само му вижте на другаря физиономията!друго няма нужда!не бил икономист ама прави икономически изводи.досъщ като другарите сталин,ленин ,путин...шефовете на комунистите много обичат да дават акъл без да го имат,особено се възползват да говорят от името на работниците,а ни един съветски или руски ръководител никога през живота си не е бил работник.та вижте му сурата на тоя тва е достатъчно!

    Коментиран от #38, #66, #106

  • 33 Behemoth

    23 4 Отговор

    До коментар #23 от "Другия с коня":

    Факта си е факт може да бъде манипулиран но той е обективна и абсолютна истина....и ако в главите на част от американската олигархия и Тръмп като част от нея се е родила идеята да занукят нещата използвайки тая пандемия значи е така ...просто не знаем но може да предполагаме изхождайки от действията им и последиците...

    Коментиран от #39

  • 34 Голямата измама

    45 5 Отговор
    Продължение
    Някои дори твърдят, че са видели марсианци, други са убедени, че става дума за нападение не на извънземни, а на германците. Хиляди американци излизат по улиците с пушки и пистолети готови да отбраняват градовете си и държавата си от нападението на извънземните!
    Същото се получава и сега, само че умножено в милионни и милиардни разнери Мисля, че истерията, паниката и страха от този вирус е най-голямата манипулация в историята на човечеството! Дали ще има някой като Сноудън или Асандж, който да разкрие истината?
  • 35 СТРАХЪТ И СТРЕСА трябва до е равен или #

    36 2 Отговор
    По-големи от ФИНАНСОВИЯТ КРАХ ! Спомни си 1914 - убиват някакъв престолонаследник и целият свят - ДИМИ И ГОРИ ! Защо ? 1913 -та в щата Ню Джърси , господата с цилиндрите и пурите , имат нужда от контролируеми ПАЗАР !
  • 36 СТРАХЪТи СТРЕСА трябва да е равен или #2

    26 2 Отговор
    По-големи голям от туй що са ЗАМИСЛИЛИ господата с цилиндрите и пурите от Уол Стриит-налагат санкции на Германия и засипват ХИТЛЕР с Финанси , подавайки " Майн кампф"!Подпалват РАЙХСТАГА !
  • 37 Хи хи хи

    11 6 Отговор
    Хубаво ви запряха, ама вземете да си дръпнете каквото имате в банките, че снощи бяха палнати ;)
  • 38 Бачо Киро

    23 1 Отговор

    До коментар #32 от "стоян георгиев":

    Че твоят приятел Боко ежедневно дава акъл и по никоя от темите няма и грам идея за какво става въпрос. Тръмп е същата работа. За теб пък да не говорим, ти ежедневно засипваш коментарите с глупостите си, ма не ти намираме маана ...

    Коментиран от #72

  • 39 Другия с коня

    13 10 Отговор

    До коментар #33 от "Behemoth":

    Теб какво те касае Тръмп и Американската Икономика....Естествено,че ще Използват всичко това като Лост да.изчистят Трилиони.дълг....Но това не означава,че вируса е банална инфекция....Тя е Непозната инфекция.Няма лекарства за последствията.Няма Информация за последствията ако я преживеем....За това говорим.....Пазете себе си за да пазите Близките си......Пазете с е Хора......Пазете ни......

    Коментиран от #43, #48

  • 40 Още като тръмп встъпваше в длъжност

    22 1 Отговор
    Помня сорос в едно интервю разправяше разни неща но акцента беше че тръмп ще потопи финансовите пазари...както и стана...това интервю беше преди 4 години а сорос каза че познава тръмп
  • 41 СТРАХЪТи СТРЕСАтрябва до е равен или #3

    30 4 Отговор
    Или по-голям от РЪКОТВОРНОТО ЗЛО . 1989 г. ЗАПАДА засмуква вода ! Рейгън лъже за " Звездни войни" , при това чи и днес американците летят с руски ракетни двигатели РД 180 произведени при СССР. Обещаха Мир, Идеали, Мечти, Щастие , Благоденствие и ЗВЕЗДИ ! УВИ ! Стерилизирани съперника си на СВЕТОВНИЯТ ПАЗАР - СССР !
  • 42 Ето я сатията.

    19 1 Отговор
    Прогнозата на Сорос: Тръмп ще срути Уолстрийт

    https://m.fakti.bg/biznes/220465-prognozata-na-soros-tramp-shte-sruti-uolstriit
  • 43 Няма никаква смъртоносна зараза

    27 3 Отговор

    До коментар #39 от "Другия с коня":

    Ще го осъзнаеш, ама ще е късно! Ако не бяхте глупаци, тия нямаше да съществуват!

    Коментиран от #47

  • 44 Хихи

    2 8 Отговор

    До коментар #4 от "Монгола":

    На мен па ми мирише поредната ти дрисня.

    Коментиран от #52

  • 45 Я па Я

    9 9 Отговор
    Дръжте се за масата ,Рейгън ви научи да ядете пушки и петрол,15$ за барел е добра цена ,да не стане 15 рубли..

    Коментиран от #50

  • 46 СТРАХЪТи СТРЕСАтрябва до е равен или #4

    25 3 Отговор
    По-голяв от ПРОБЛЕМА на ЗАПАДА лично сътворен ! И Хоп - " Те ти булка Спасов ден!" 11.9.2001ва : " БЛИЗНАЦИТЕ !" - ликвидиране Конкурента но ПАЗАРА с ПЕТРОЛА ! ПЕРСИТЕ и АРАБИТИ имат повече пари от САЩ !А САЩ консумира два пъти повече от колкото ПРОЙЗВЕЖДА ! ИРАК ЛИБИЯ АЛЖИР ЕГИПЕТ СИРИЯ ЙЕМЕН и т.н. Бразилия, Аржентина, Афганистан, Пакистан Югославия и т.н. ПАЗАРА ПАЗАРА и пак ПАЗАРА! - ОСАМА ТАЛИБАНА МОДЖИХАДИНА И ИСЛЯМА ! Трябваше да ОПЕРЪТ ПЕШКИРА !

    Коментиран от #89

  • 47 Другия с коня

    4 26 Отговор

    До коментар #43 от "Няма никаква смъртоносна зараза":

    От Руското посолство ли пишеш този Пост....Вива ли си или Сергей.....Виж Труповете на хиляди Италианци захвърлени като Чували със слама.....Няма да ви накаже Бог.Ние ще ви Накажем за подобни Манипулации....Ще ви Накажем....
  • 48 Behemoth

    30 1 Отговор

    До коментар #39 от "Другия с коня":

    Ами броя на умрелите едва ли ще бъде по голям от колкото от всяка друга пандемия ...на която никой не обръща внимание ,но е възможно да ни насаждат психоза за да си вършат техните си работи които са далеч извън американската икономика и го отнасят такова баламурници като нас управлявани от техни колониални наместници тип слънчасала тиква...

    Коментиран от #53

  • 49 Що тъй ва?

    4 26 Отговор

    До коментар #21 от "Сталин":

    Измислена държава, ама я има. Силна и богата. А ти, Джугашвили, гориш в ада. Долен масов убиец!
  • 50 Глей са

    27 0 Отговор

    До коментар #45 от "Я па Я":

    Долара не се яде за ядене се иска земя и хора да работят...а руснаците са яли още преди долара да съществува разбираш ли
  • 51 СТРАХЪТи СТРЕСА трябва да е равен или #4

    22 1 Отговор
    По-голам от ЗАМИСЛЕНАТА ГАДОСТ . 2008- ОЛИМПИАДАКИТАЙ - В САЩ КРИЗА рухна борсата на УОЛ СТРИИТ! Шумът се вдигна в ТБИЛИСИ , Грузия !ВОЙНА с РУСИЯ !Де го ЧУКАШ а где се ПУКА ? Всеки гледа към Русия а за Уол Стриит - иху и тихо ! И те така все едни и същи номера ! НАРОДА не е свиня , затуй НАРОДА ГЪЛТА ВСИЧКИ ТЕЗ ЛА/НА .
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Другия с коня

    8 8 Отговор

    До коментар #48 от "Behemoth":

    Явно разбираш от Диалектика,не от Дуализъм...Истината не се Ражда в Спора.Тя е Преди него....А Истината в момента е да спазваш хигиенни изисквания,защото последен ще се смее,който Оцелее....За какво ти е Всичко,което Имаш,ако не си Жив.......Първо да Оцелеем...Парите се печелят,за да се харчат....Твоите пари са.онези които си похарчил....Пазете се ....Пазете и Нас...Късмет ви желае цялото ми семейство.....И кучето ми....Не го давам под наем...
  • 54 СТРАХЪТи СТРЕСАтрябва до е равен или #5

    29 1 Отговор
    По-голям от ПРОБЛЕМА който САЩ сътвори ФИНАНСОВ КРАХ на ФИНАНСОВАТА СВЕТОВНА СИСТЕМА задръстена с КУХИ ЗЕЛЕНИ ПРАЗНИ без покритие долари ! СВЕТА НЕГОДУВА и се БУНТУВА - ИЗХОДА предимно до сега е бил - БОМБИ И СВЕТОВНА ВОЙНА ! Но днес това е опасно и за САЩ ! И Мазел Тоф != Честито СВЕТОВНА ЕПИДЕМИЯ с генно разработен вирус. НЯМА да измрем , но ПАНИКАТА Е ОТЛИЧНА !
  • 55 Добри от Добрич

    3 19 Отговор
    Този само като му видях физиономията и ми е достатъчно-лъже като стар комунист.

    Коментиран от #107

  • 56 Защо е ВОЕННОТО ПОЛОЖЕНИЕ ?

    20 2 Отговор
    Масло в огъня ! УЖАСЪТ се състои в ДРУГО - ПАРИТЕ СЕ ОБЕЗЦЕНЯВАТ ПРЕЗ НОЕМВРИ - след изборите в САЩ ! А тогаз ще оцелеят онези които имат мощ, икономика , ресурси и организационна система ! Но не като нашата с Горанов и рекичката Лиляна Павлова ! Ние ще го духачи! А сега армията тренира за Ноември и догодина !
  • 57 Каквато искаш ти бъди !

    18 1 Отговор
    Но само ДА СИ ЖИВА ! БЪЛГАРИЙО ! ТУЙ ОТ МЕН !
  • 58 po-znaesht

    5 11 Отговор

    До коментар #28 от "Нищо ново не казва човека":

    Нищо не ти е ясно,щом твърдиш,ЧЕ НИЩО НОВО НЕ КАЗВА ЧОВЕКА!! Защо? Защото безмозъчно заявяваш,че ФЕД и големите банки СЕГА ПОДАРЯВАЛИ КВАДРИЛИОНИ ХАРТИЙКИ-ПАРИ НА ДРУГИ БАНКИ!???Нищо от финансовите категории нямаш като основа в мозъка си!!ФЕД Е ЧАСТНА ФИРМА И БАНКА,НО ПЕЧАТА ПАРИ ПО НАРЕЖДАНЕ НА АМЕРИКАНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ,А НЕ ,КОГАТО ИМ СКИМНЕ,НАШИЯ!! ТЯ НЕ ДАВА ВИРТУ,АЛНИ ПАРИ,ЧРЕЗ НАТИСКАНЕ НА КЛАВИАТУРИ!!/както ти плямпащ без сиво вещество.../,като БИТКОЙНИ И ДР.!!ТОВА СА РЕАЛНИ ПАРИ,но засега ВИНАГИ ГИ Е ИМАЛО ДОСТАТЪЧНО ПО СВЕТА В ОБРЪЩЕНИЕ...Печатат се,по преценка,когато не достигат,ако се увеличи населението,или има инфлация и се повишат цените...СЕГА МЕРКИТЕ ЦЕЛЯТ ОСВОБОЖДАВАНЕ НА СВОБОДНИ ПАРИ,ЧРЕЗ ИЗКУПУВАНЕ НА ДЪРЖАВНИ ЦЕННИ КНИЖА И ЧРЕЗ ЗАНУЛЯВАНЕ НА ЛИХВИТЕ НА БАНКИТЕ;КОЕТО КАРА ХОРА И ФИРМИ ДА НЕ СПЕСТЯВАТ/ДА НЕ ЗАМРАЗЯВАТ ПАРИЧНИ СРЕДСТВА!!/ И ПО-ЛЕСНО ДА ТЕГЛЯТ КРЕДИТИ,ПРИ ПО-НИСКИ ЛИХВИ ЗА ПОГАСЯВАНЕ!! Ако си разбрал,добре,ако не, има книги и училища за неуки и по-прости от средното ниво...

    Коментиран от #78

  • 59 Никой , не ще ти даде съвет !

    21 2 Отговор
    Сам решавайте как ще оцелееш - идва ГЛАД защото парата дето я дилиш и къташ - ТРЯБВА ДА ТИ СЕ ОТНЕМЕ ! Защото производството е по-малко от нуждите ! Както искаш ти мисли ! От нашето държавно ръководство , не очаквайте път да ти покаже ! Както се казва - " БОГ- помага , но в КОШАРА - не вкарва !" Идват трудни и гладни времена ! Така посееш, ще ядеш !
  • 60 Sts

    24 3 Отговор
    Аз само да попитам хората от селата усещат ли някаква разлика откакто въведоха карантината.Доят си кравите и овците ,хранят си ги ,копат си ,сеят си ,събират си яйцата,пекат си хлебчето.Към кого ли е създаден този вирус,който разбира от икономика да му мисли;)

    Коментиран от #88

  • 61 боикоминета

    10 3 Отговор

    До коментар #12 от "Другия с коня":

    Само като видя че коментара е от другия с катъра и му слагам минус без да го чета,достатъчно е да да му знам аватара.
  • 62 Симеон

    9 3 Отговор

    До коментар #26 от "Българин":

    Че неси "българин" е сигурно.Че нямаш мозък е видно но , че се опитваш да се правиш на умен е обидно за умните

    Коментиран от #86

  • 63 самурай

    28 2 Отговор

    До коментар #14 от "косвенни жертви":

    имаше един американски филм(не му помня заглавието)в който иракците бяха хванали някакъв американец и му наливаха в гърлото петрол като му говореха"Пийни си нали за това сте дошли".И са много прави арабите.

    Коментиран от #104

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Нищо ново...

    1 16 Отговор
    Анти българският и проруски сайт, Поглед.инфо,избълва поредната уникална глупост. Някои ще да вземат на всичките други всичко. Преразпределения..вируси, световни заговори, абе руски идиоти, това да не са ви пияните колхозници че да ги лъжите така
  • 66 лъжливия трол стоян георгиев

    14 3 Отговор

    До коментар #32 от "стоян георгиев":

    как не те е срам да се появяваш и да даваш мнение за други хора, точни ти едни лъжлив трол, който лично съм хващал десетки пъти в опити за лъжи и манипълиране. Жалък соросоиден драскач!

    Коментиран от #73

  • 67 Андрешко

    1 11 Отговор
    След 20 000 умрели. Пак ще говорим. :(.
    Бог да е с нас Българите.

    Коментиран от #68

  • 68 Така ше скочи бвп

    5 0 Отговор

    До коментар #67 от "Андрешко":

    На човек и боко ше тръби колко сме добре и богати😂😂😂😂😂
  • 69 Андрешко

    0 1 Отговор
    Трол. Те не живеят дълго.
  • 70 Дебелеевски

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "Пенсионер":

    И двете.
  • 71 Андрешко

    10 0 Отговор
    Този. Който е направил вируса. Да получи своята карма.
  • 72 стоян георгиев

    2 7 Отговор

    До коментар #38 от "Бачо Киро":

    аз другар ежедневно се опитвам да помагам на такива като теб с инфо,наистина трудна задача и безрезултатна за глупаците които се имат за умни.борисов и тръмп са подобни на този идиот ,но ги избират същите дето вярват на ленини сталин по отношение на икономиката!дано си ме разбрал ама едва ли!

    Коментиран от #74

  • 73 стоян георгиев

    2 10 Отговор

    До коментар #66 от "лъжливия трол стоян георгиев":

    другарю,активните мероприятия може да ги правиш в гаража с домошарката.особено сега като не може да пиеш антифриз в кварталния хоремаг.аз другар си стоя с името зад написаното ,а ти си напълно анонимен лъжец.нали прочете ?анонимен лъжец!не го казвам като обида ,а като констатация.заповядаи да обориш някое от твърденията ми.твърдя че този с грозната пиянска глава лъже и пише тъпотии ,но ти и компанията сте гневни щото е руски трол,което е определящо за вас в мнениетови за истина и лъжа!

    Коментиран от #82

  • 74 Андрешко

    3 1 Отговор

    До коментар #72 от "стоян георгиев":

    не може . да говорите за политика и партия в този период. Какви хората сте.

    Коментиран от #77

  • 75 Андрешко

    5 1 Отговор
    След , 6 ти месец на изолация какво ще кажеш. П...ьо.:-)
  • 76 Андрешко

    4 2 Отговор
    Подгответе се за 12_30 месеца изолация.
  • 77 стоян георгиев

    4 8 Отговор

    До коментар #74 от "Андрешко":

    и защо?живота си върви!дорри и при епидемия хората трябва да разпознават новините ,особено тези дето са с цел да се създава паника.другарите от месец поне тръбят именно тва,как една черна сила създала и пуснала вируса.първо мантрата беше че е с цел да се заличи китаи,сега като удари европа излезе нова опорка и тя е че целта е да се засили американската икономика ,която била много зле.та трябва ли да се потдаваме на провокации и да приемаме безропотно тия фалшиви новини ?
  • 78 оле оле

    3 2 Отговор

    До коментар #58 от "po-znaesht":

    Боже ,Божееее,слез да си прибереш вересиите.Абе какви яки специалисти имало тук у форума ;)))Поне вземи да прочетеш какво казват световно водещи икономисти ,включително и американски за причината поради която ФЕД в паниката понижи основните лихвени проценти.В момента е паника човече...ако знаеш какво означава "паника"! Ама си дърдориш тъпотиите ...чукча писател...
  • 79 Андрешко

    1 0 Отговор
    Да си взимате хонорарите.И по живо и здраво.
  • 80 Андрешко

    2 0 Отговор
    Врреме разделно.
  • 81 Андрешко

    0 0 Отговор
    Спомням си.Не хубави неща с Троли.
  • 82 Лъжливия трол десислава

    14 2 Отговор

    До коментар #73 от "стоян георгиев":

    Добър ден да кажеш, трябва да гледаме къде е слънцето трол лъжлив! Вече трета година те плюя за лъжата че на запад залагали на ВЕИ-та и не строяли атомни цетрали, а щели да ги затварят. На тема ВСВ колко пъти си се опитвал да пробутваш половинчата истина. Кажи коя лъжа да ти натрия в сурата мръсна? Глупаците в България избирали бойко борисов -не в България, а икономическите кръгове на западния колониализъм са го избрал. Да им слугува като губернатор, затова и си затварят очите за кражбите и престъпленията му. А соросоидните драскачи като теб се опитват да вменят вина в избирателите или да оправдаят всичко случващо се с руска намеса. Ти си паталогичен лъжец, кажи каквото и да е ще ти навра лъжите в сурата мръсна, деске!

    Коментиран от #83, #84

  • 83 стоян георгиев

    1 6 Отговор

    До коментар #82 от "Лъжливия трол десислава":

    тва за веитата е 100% строят се масово, както и за атомните централи.затварят ги масово .за втората световна ти другар ха хабер си нямаш !нали прочете?нямаш си хал хабер!подобно за енергетиката.за борисов си прав ама отчасти.изибират го икономическите кръгове подкрепени от работещите в в администрацията щото за сега няма по- добро на пазара .за съжаление при такъв народ кво да се очаква?ти си светъл пример!
  • 84 стоян георгиев

    1 5 Отговор

    До коментар #82 от "Лъжливия трол десислава":

    и си напиши другар името!нали прочете?искаш да водиш диспут с мен напиши си името!щото като те наритам пак ще сменяш ника нали другарю?за 1000 ден път!смях!

    Коментиран от #97, #109

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Гадин

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Аноним":

    Спри да пишеш гадини!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Консумация

    4 1 Отговор

    До коментар #46 от "СТРАХЪТи СТРЕСАтрябва до е равен или #4":

    7 пъти консумира отколкото произвежда,другото е финансови мошенизация и военни действия
  • 90 Dido

    1 0 Отговор
    Tova e zamisala na edni kragove v demokrati4niq svqt.Dokato horata se borqt virysa te prosto sazdavat model po koito mogat da kombinirat tozi virys s dryg koito s smatonosen ,i za6o trqbva da hvarlqt qdreni bombi sled kato mogat da iz4akat s karantiniqsrok i da zaemat tezi teritorii.Tozi zamisal vitae ot mnogo godini v voenite kragove na edna golqma demokrati4na dargava koqto ima dalgove v trilioni dolari
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Боже..боже...

    0 3 Отговор

    До коментар #91 от "Асен Илиев":

    Ти пиян ли си, или луд. Какви глупости пишеш бе празна манерко? Оо..свещенна простота.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Пипи

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Обективен":

    Тепърва ще чакаме апокалипсиса. Сега сме на началното ускорение.
  • 96 Кака Пена

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Пенсионер":

    Едва ли я караш на лук и хляб. Поне сланинка добавяш. Ама нали трябва да ревем?!!!
  • 97 До Десислава някоя

    0 2 Отговор

    До коментар #84 от "стоян георгиев":

    Госпожо неграмотна, сурат е мъжки род, то май и другото писано ти е такова. Ни главна буква, пък обиди... комплекси ли избиваш? От прекалена компетенция светът сега ще завърти пак , където са многото пари, не го ли разбрахте?

    Коментиран от #98

  • 98 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #97 от "До Десислава някоя":

    а ти си пак гея с името трол дето много държиш да съм жена.добре бе другар жена съм!!!щом тва е основната причина да мислиш някого за по-малка работа от теб,ето жена съм!!!!смях!но не пиши по същество другар,може само еи така къв съм по пол ,че съм фашист или че не ползвам правилна пунктоация.така може другарю модерен ляв,вие левите сте силни в пунктоацията и квалификациите ,особено сте компетентни кои е фашист или соросоид!та в тази област определно съм некомпетентен и признавам явно съм жена ,соросоид и фашист!смях! само не пиши по същество другарю,щото знаеш как ще ти наритам модерната лява муцунка.

    Коментиран от #103

  • 99 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Някой си":

    TI DOBRE LI SI BE MAINO - RUSNAZITE SA NAVSIAKUE V US / navsiakudeee - kapishi !

    te znaiat mnogo po- dobre ot vsichki drughi. - a i razuznavaneto im # 1
  • 100 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Монгола":

    MIRISHE NA BOHEMIAN GROB ! NA 13 VESHTERSKI CHERVENO TABELKOVI I NA Te - Ke - Ze - Se ! v pulnia smisul na dumata !!!!! Actually hack da mu e na prostoto goisko pleme koeto se vulnuva samo ot zadnika si , ot onaia si rabota , ot turbuha si , Karuzi , dripi , kunduri i toaletna hartiq da se burshe sled preiajdane !
  • 101 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Сталин":

    TI SEGA LI RAZBRA - NEW WORLD !!!!!! New York , apple state , crown virus !

    po - jalko ot goi e prostiq IGNORANT goi !
  • 102 Палко

    2 0 Отговор
    Почти се съгласих, обаче дали с това ще се съгласи Китай и още една две страни които към момента не зависят от САЩ?
  • 103 До Десислава някоя

    0 0 Отговор

    До коментар #98 от "стоян георгиев":

    Ти не си добре в главата. Ами тъй е: не си признавате менталните проблеми,, после ставате в тежест и за себе си и за околните. Пише се пунктуация. Определено имаш гънки, ама не мозъчни. Не обиждам, интелигентно пояснявам , че с плюенето си пръскаш себе си.

    Коментиран от #110

  • 104 Оня с китарата

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "самурай":

    Филма де казва "тримата крале" с Джордж Клуни. И аз съм го гледал. За последно го даваха миналата седмица по btv action.
  • 105 цензура

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Българин":

    Скрий се дърт комунист! Гербеският ви режим се крепи на цензура на неудобните ви новини.
    Не си ти който ще казва кои новини трябва да се показват.
  • 106 Иван Иванов

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "стоян георгиев":

    Стоянчо на тебе мисленето ти е по-зле то комунистическото. Капиш?
  • 107 Толбухин

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "Добри от Добрич":

    Аз пък гледам твоята мръсна комунистическа физиономия как облизва герберск ия задн ик на пожарникаря ми се повърща.
  • 108 СоЦо

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Другия с коня":

    2016 от обикновения грип в Италия са документирани 24000 жертви. Някой да говореше тогава за трупове, крематориуми и простотии? Не! Сега са 5400 и...такива като теб се подмокриха, че края на света идвал!
  • 109 Георги Стоянов

    0 0 Отговор

    До коментар #84 от "стоян георгиев":

    Набий си го! "Дoбър дeн дa кaжeш, трябвa дa глeдaмe къдe e cлънцeтo трoл лъжлив! Вeчe трeтa гoдинa тe плюя зa лъжaтa чe нa зaпaд зaлaгaли нa ВEИ-тa и нe cтрoяли aтoмни цeтрaли, a щeли дa ги зaтвaрят. Нa тeмa ВCВ кoлкo пъти cи ce oпитвaл дa прoбутвaш пoлoвинчaтa иcтинa. Кaжи кoя лъжa дa ти нaтрия в cурaтa мръcнa? Глупaцитe в Бългaрия избирaли бoйкo бoриcoв -нe в Бългaрия, a икoнoмичecкитe кръгoвe нa зaпaдния кoлoниaлизъм ca гo избрaл. Дa им cлугувa кaтo губeрнaтoр, зaтoвa и cи зaтвaрят oчитe зa крaжбитe и прecтъплeниятa му. A coрocoиднитe дрacкaчи кaтo тeб ce oпитвaт дa вмeнят винa в избирaтeлитe или дa oпрaвдaят вcичкo cлучвaщo ce c руcкa нaмeca. Ти cи пaтaлoгичeн лъжeц, кaжи кaквoтo и дa e щe ти нaврa лъжитe в cурaтa мръcнa, дecкe! "

    Коментиран от #111

  • 110 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "До Десислава някоя":

    както писах в предния пост няма проблем,пиша неправилно пунктоация,и имам проблеми с главата,но другарю не пиши по същество по темите.щото знаеш кво те правя.

    Коментиран от #113

  • 111 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #109 от "Георги Стоянов":

    другарю пиши си името ,тва едно.второ дали ще викаш и обиждаш през компа не ти помага на лъжите.провери другар колко веита се построиха в последните 20 години и колко атомни блока се пуснаха.нали прочете колко се пуснаха,не колко писаха руските тролове че щели да се пуснат!провери и колко атомни блока се затвориха.тва едно.за втората светвна другар трябва първо човек да учи,което на такива като теб им е много ама много слабо звено.няма как да знаеш като не си го прочел,разбираш ли?твоето се нарича шизофрения!изграждаш си паралелна деиствителност на база някакви пожелания!не се лекува ,но може да го подтискаш!та може да пишш само призиви другар,както ти казах.да сменяш ника и наново,пак същите тъпотии и лъжи,как българия е заобградена с лазарен лъч от лоши дето искали тук да им бъдем слуги.тва другар е психологията на посткомуниста,дето винаги е пре.бан по презумция и затова е много злобен към тия дето се справят.та комбинацията шизофрения с посткомунизъм е наистина трагична ,което ме кара да те съжалявам.затова и пиша тук да образовам такива като теб и да ви предпазвам от вас самите ,но наистина е трудно предвид заболяванията ви.
  • 112 БОРИСЛАВ ЗАШЕВ.

    1 0 Отговор
    МАНИПУЛАЦИЯТА ,,КОРОНА ВИРУС,, НА СВЕТОВНИЯТ ЕЛИТ,,.
    МИЛИАРДИ ХОРА ПО СВЕТА ГИ ЗАРАЗИХА С ИНФОРМАЦИОННИЯ ВИРУС НА МАНИПУЛАЦИЯТА.
    AЗ, БОРИСЛАВ ЗАШЕВ, НЕ СЕ СТРАХУВАМ ОТ ,,КОРОНА ВИРУСА,,.
    ЧОВЕШКИЯТ РОД ЩЕ ПРЕЖИВЕЕ И ТАЗИ ,,ОПАСНОСТ,,.
    ХУБАВОТО СЕГА Е ,ЧЕ КАТО СТЕ СИ ПО ДОМОВЕТЕ,НЯМА ДА ХАРЧИТЕ МНОГО.РАЗХОДИТЕ ЩЕ СА ВИ В ПЪТИ ПО-МАЛКО.
    МИЙТЕ СЪС САПУН РЕДОВНО РЪЦЕТЕ И ЛИЦЕТО СИ,ДИЗИФЕНКЦИРАЙТЕ ДОМА СИ (1:5 БЕЛИНА И ВОДА),СЛАГАЙТЕ МАСКИТЕ НА УСТАТА СИ И НЕ СЕ ПРЕТЕСНЯВАЙТЕ.АКО МОЖЕ ДА СЕ СНАБДИТЕ И С ЛАМПИ ИЗЛЪЧВАЩИ УЛТРАВИОЛЕТОВИ ЛЪЧИ С ДЪЛЖИНА 280 nm – 100 nm,ще е идеално.Ето данните за лампите:
    UVC-Ултравиолет C (къси вълни, дезинфекционни), 280 nm – 100 nm, 4,43 eV – 12,4 eV.
    ИЗВЕДНЪЖ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПОПАДНА ПОД УДАРИТЕ НА РЕСТРИКТИВНИ МЕРКИ,ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА СЕ НАЛАГАТ ОГРАНИЧИТЕЛНИ МЕРКИ НАД ХОРАТА.КАЗВА СЕ НА ХОРАТА ДА НЕ ИЗЛИЗАТ ОТ ДОМОВЕТЕ СИ,НАРУШИТЕЛИТЕ НА КАРАНТИНАТА СЕ АРЕСТУВАТ,НАКАЗВАТ СЕ С ГЛОБИ ИЛИ СЪС ЗАТВОР.НА БОЛНИТЕ ОТ КОРОНА ВИРУС СЕ ГЛЕДА И СЕ ВЗИМАТ МЕРКИ,КАКТО ЗА БОЛНИТЕ ОТ ЧУМА ПРЕДИ 500 години.
    И ВСИЧКО ТОВА Е ПРИКРИТО ПОД ЛОЗУНГА ЗА ДОБРАТА ВОЛЯ ЗА СПРАВЯНЕ С КОРОНА ВИРУСА.ДОРИ ЗА ВИРУСА НА СПИН ПРЕЗ 80-те ,КОЙТО Е ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПО-ОПАСЕН И ПО-СМЪРТОНОСЕН ОТ КОРОНА ВИРУСА,НЕ ПРЕДПРИЕХА ТЕЗИ МЕРКИ И НЕ НАПРАВИХА ТАЗИ НЕВИЖДАНА СВЕТОВНА ИСТЕРИЯ.ДОРИ ПРЕЗ 1-та и 2-та СВЕТОВНА ВОЙНА НЕ БЕШЕ ТАКА.
    СЕГА КУКЛОВОДИТЕ ЗНАЕХА МНОГО ДОБРЕ КАКВО ДА НАПРАВЯТ И ГО НАПРАВИХА-НАСАДИХА Н
  • 113 Този дето ще те е....б...е..

    0 0 Отговор

    До коментар #110 от "стоян георгиев":

    Брат като мълчиш изглеждаш по умен.
  • 114 БОРИСЛАВ ЗАШЕВ.

    0 0 Отговор
    МАНИПУЛАЦИЯТА ,,КОРОНА ВИРУС,, НА СВЕТОВНИЯТ ,,ЕЛИТ,,.
    ОТИДЕТЕ МАСОВО НА ЦЪРКВА НА 20 АПРИЛ 2020 г.(ВЕЛИКДЕН) С ВСИЧКИ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ И ВЪОБЩЕ НЕ ГИ СЛУШАЙТЕ БЕЗБОЖНИЦИТЕ КАКВО ВИ ГОВОРЯТ,ЗАЩОТО ТЕ СЕГА И ОТ ГОСПОД БОГ ИСКАТ ДА ВИ ЛИШАТ.
    МИЛИАРДИ ХОРА ПО СВЕТА ГИ ЗАРАЗИХА С ИНФОРМАЦИОННИЯ ВИРУС НА МАНИПУЛАЦИЯТА.
    СЕГА КУКЛОВОДИТЕ ЗНАЕХА МНОГО ДОБРЕ КАКВО ДА НАПРАВЯТ И ГО НАПРАВИХА-НАСАДИХА НЕВИЖДАН И МАСОВ СТРАХ У ХОРАТА ПО СВЕТА.А СТРАХЪТ Е ИСТИНСКИ,САМО КОГАТО ВРАГЪТ Е НЕВИДИМ.ТОВА Е НЕЩО КАТО ГЛУПОСТТА.А СТРАХЪТ Е НАЙ-ХУБАВАТА СТОКА.ЦЕЛТА ИМ Е –ВНЕСИ СТРАХ,СТРАХЪТ ОТВАРЯ СТРЕСА,ИМУНИТЕТА ПАДА И СЕ ПОЯВЯВАТ БОЛЕСТИТЕ.

    AЗ, БОРИСЛАВ ЗАШЕВ, НЕ СЕ СТРАХУВАМ ОТ ,,КОРОНА ВИРУСА,,.
    ЧОВЕШКИЯТ РОД ЩЕ ПРЕЖИВЕЕ И ТАЗИ ,,ОПАСНОСТ,,.
    ХУБАВОТО СЕГА Е ,ЧЕ КАТО СТЕ СИ ПО ДОМОВЕТЕ,НЯМА ДА ХАРЧИТЕ МНОГО.РАЗХОДИТЕ ЩЕ СА ВИ В ПЪТИ ПО-МАЛКО.
    ВПРОЧЕМ И МАСКИТЕ НЕ МОГАТ СПРАТ ТОЗИ ВИРУС ,КАКТО И ВСЕКИ ОСТАНАЛ ВИРУС ,ЗАЩОТО ТЕ СА С ГОЛЕМИНА ПОД 1 МИКРОН.ЛЪЖАТ НИ ОЩЕ И ЗА ТОВА ЧЕ ТОЗИ ВИРУС СЕ задържал върху картон до 24 часа, а върху повърхности от пластмаса и неръждаема стомана - до 2-3 дни (но медни повърхности например го убиват до 4 часа) и че дни наред да се задържал (ако няма дезинфекция) върху дръжки на врати, работни плотове и пластмасови и хартиени опаковки.Источник (New England Journal of Medicine).Това поредната лъжа на контролираните от тях световни медии,фармацевтични фирми,доктори.......,защото никъде не добавиха за останалата