ФАКТИ.БГ

Сам като куче в Банкя

Европейският егоизъм мачка егото на премиера Борисов

Публикувана: 7 Април, 2020 09:58
214 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 70478
Сам като куче в Банкя
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.3 от 170 гласа.
Източник:
СЕГА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Точно 10 години станаха, откакто премиерът Бойко Борисов се оплаква пред Цветанка Ризова в предаването "На 4 очи", което тогава вървеше по Нова телевизия: "Нямам приятели, по празници си седя в Бояна сам като куче и гледам футбол". Днес твърди, че е в Банкя, но пак може да каже, че седи сам като куче - дори с повече основание. Нещо подобно каза и в "Господарите на ефира" във вторник вечерта. Липсвали му разходките в нощна София.

Европейският триумф на Борисов, който за 10 години мина през три последователни мандата с малки прекъсвания, изглежда завърши. Твърдението е негово: "Не идват нови пари. Един път не идват, втори път няма бюджет на ЕС", оплака се той на 22 март пред журналисти в Министерския съвет. Четири дни по-късно, веднага след виртуалния Европейски съвет на 26 март, добави още по-мрачни тонове в европейската картина: "Аз накрая казах: Колеги, разболяват се хора, умират хора. Има ли лекарство – няма, има ли ваксина – няма. Има ли надежда – няма."

Как стана така, че човекът, когото в Европа посрещаха с отворени обятия и развързани кесии ("На тях им ги спират, на мен ми ги пускат"), започна да се чувства изоставен до степен да не вижда надежда?

Вината не е негова, нито на коронавируса

В новата обстановка излязоха наяве национални рефлекси, заради чието преодоляване от шест десетилетия тече изграждането на Европейския съюз. Мнозина вече се питат има ли такъв съюз и ако е останало нещо, докъде е демонтирана неговата конструкция?

В момента не съществува Шенгенската зона, защото се върнаха вътрешните граници. Хора не могат да ги преминават свободно заради карантинните мерки. Продължава движението на тирове по т.нар. зелени коридори, за да се запазят търговските и производствените връзки. От услугите са оцелели само дистанционните, а преливането на капитали е замръзнало, защото инвестиционният климат е смразяващ. Така от четирите свободи, които определят физиономията на обединена Европа - свободно движение на хора, стоки, услуги и капитали, е останала само една - движението на стоки, и то в намален обем и с много препятствия.

Европейският съюз се връща към своя първообраз - Общия пазар, който бе рудиментарна форма на много по-амбициозния европейски проект. Еврозоната оцелява, но фискалната солидарност се е изпарила. В сравнние с 2008-2009 г., когато трябваше да бъде спасявана Гърция от дълговата криза, както и да бъдат стабилизирани Португалия и Ирландия, сега не се забелязва амбиция за колективни действия. Почти не протягат ръка на Италия, чийто премиер Джузепе Конте изрече на 28 март най-неприятните думи по адрес на съюза: "ЕС може да изгуби основание за съществуването си". Той изрази огорчение от последния Европейски съвет, когато лидерите на 27-те държави се изпокараха и се разделиха след шестчасова видеовръзка без никакво споразумение, ако не се брои съгласието им да си дадат отсрочка.

Каква е разликата с кризата преди десет години?

Когато се говори за финанси, важни са числата. Гърция закъса заради дълг от около 300 млрд. евро, а на гърба на Италия тежи дълг от 2,3 трилиона евро (гръцкият плюс още 2000 млрд.). Числото е астрономическо, но само то не е достатъчно, за да обясни липсата на солидарност. Предишната криза бе чисто финансова и можеше да се преодолее чрез общ финансов стабилизиращ механизъм на еврозоната, какъвто бе създаден и продължава да съществува. Всички държави наляха пари в него и поеха допълнителни ангажименти съобразно дела си в капитала на Европейската централна банка. Но използването му днес изглежда невъзможно, защото кризата не е финансова, а е общоикономическа. Докато преди години няколко държави бяха закъсали, а други им помагаха, защото бяха техни кредитори или просто защото имаха по-добро финансово здраве и в техен интерес бе да стабилизират еврото, сега всички икономики закъсват, защото производственият сектор забавя темповете си и цели отрасли отпадат от активен икономически живот. Никъде няма убежище от кризата и всеки започва да пресмята с какви резерви разполага и за колко време ще му стигнат.

Джузепе Конте се надява на безвъзмездна помощ, а не на нови заеми макар и с преференциални условия от Европейския механизъм за стабилност. Испанският премиер Педро Санчес пръв заговори за европейски план "Маршал", когато на 23 март каза: "Това е симетрична криза, която засяга целия ЕС и на която, следователно, не може да бъде отговорено само на национално ниво. Трябва да открием европейски отговор". Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел хареса метафората, която препраща към следвоенното възстановяване на Европа чрез американския план "Маршал", и каза на 25 март - ден преди злополучната видеосреща на евролидерите, че "тече подготовка за приемане на стратегия със стимули като план "Маршал". Нищо подобно не се случи и терминът се върна в историята, откъдето дойде.

Евролидерите се препънаха о същия камък,

който успяха да заобиколят при дълговата криза - еврооблигациите. За да не изглежда, че се повтаря нещо отхвърлено, книжата бяха наречени коронаоблигации. Накратко, те са форма за споделяне на проблемите на най-закъсалите държави - главно от южния европейски сектор - с държавите от Севера, които финансово са по-консервативни и производствено са по-рентабилни. Те обичат да се определят като пестеливи държави, което е начин да укоряват "разсипниците", които им искат пари. Най-неотстъпчиви противници на коронаоблигациите са Германия и Нидерландия.

Подновяването на стар спор в още по-притеснителен момент доведе до резултата, който се чу и видя - отправяне на неучтиви думи по адрес на държавни ръководители. На Европейския съвет холандският финансов министър Вопке Хокстра поиска от Еврокомисията да разследва защо финансите на Испания и други страни от Южна Европа, пострадали най-тежко от епидемията, са останали без резерв, а настояват за спасителен финансов пакет от всички в ЕС. Отговорът дойде от португалския премиер Антониу Коща: "Такава реч е отвратителна в рамките на Европейския съюз, и това е думата - от-вра-ти-телна. Изказването показва абсолютна безчувственост и eдна повтаряща се низост, която напълно подкопава това, което представлява духът на Европейския съюз, и която е заплаха за бъдещето на Европейския съюз“.

В такава отровна среда Борисов не може да се надява,

че нечие сърце ще се трогне от чара му. Затова възложи на вицепремиера Томислав Дончев и финансовия министър Владислав Горанов да "изчегъртат" (думата е негова) каквото могат от оставащите еврофондове. Събраха се някакви 400-500 млн. евро. В контрабандата не видя никакъв резерв, въпреки че години наред обясняваше финансовите излишъци в бюджета точно с успешната си борба с нея. Въпросните излишъци се раздаваха на бърза ръка в края на всяка финансова година.

Сега премиерът е мрачен и напоследък не споменава нито дума за иначе многобройните си европейски приятели. "Слушам такива глупости - Европа дава по-малко пари. Не, Европа дава по-малко пари от предишния период, единственото, което разрешава, е на твой риск да вдигаш дълга, да вдигаш дефицита, но затова ще си платиш. Втори път, ако искаш да вземеш от европейските пари, спри дадена програма и я претрансформирай за борба с коронавируса".

И какво излиза - да спрем строителството на магистрали, за да има какво да ядем? Ако направи такъв завой, ще поднови дискусията с БСП за хранителните качества на асфалта. Затова избра по-простото решение - да вдигне дълга. България се засили да търси заеми за 10 млрд. лв., които разбира се, ще легнат върху следващото поколение, защото едва ли това правителство се готви да ги плати до края на мандата си.

Автор: Светослав Терзиев

Източник: "Сега"

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.3 от 170 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
просперитет
1 Отговор
Добре, че италианците си напечатаха 400млрд, та да имат да си плащат на лято за горенето на боклука.

Коментиран от #191


Оценка:
-28 +216

Хари
2 Отговор
Този тулум ни заби в нищото защото има мозък на канарче!!! Но желанието да властва и краде от всеки и всичко е неудържимо!!!!

Коментиран от #117


Оценка:
-106 +521

Барселонски пес
3 Отговор
На самотен остров с мис бикини по време на пандемия.

Оценка:
-71 +343

кнаус 485
4 Отговор
За тиквата природните закони не важат,важно е да се показва по телевизията и да ръси глупости и да си дига имиджа...по неговото управление България все повече заприлича на кочина....допуснаха много грешки по тоя вирус....трябваше всички влизащи в страната да се тестуват и носителите на вируса до се изолират и лекуват,но тиквата си е тиква....

Коментиран от #120


Оценка:
-82 +429

Бойко Боклука
5 Отговор
Само гълчи като мисирка!

Коментиран от #119


Оценка:
-80 +329

Футболната топка и главата на тиквата
6 Отговор
имат еднакъв пълнеж вътре.

Оценка:
-71 +315

Някой си
7 Отговор
Лапачката и усвояването са към края си..
Сега ше фърли пешкира и ни лук ял, ни еврофондове крал!

Коментиран от #209


Оценка:
-65 +398

Млад българин
8 Отговор
Тоя Ганьо ако спечели изборите и пак ни е премиер си хващам куфарите и напускам страната.

Коментиран от #13, #19, #21, #118, #123, #136


Оценка:
-72 +397

9
Този коментар е премахнат от модератор
Загрижен
10 Отговор
Сега ние трябва да действаме. Оставка на борисов и шайката. Истинско разследване, присъда и дългогодишен затвор за тях. Ако не се случи в България ще има бунтове и въстания.

Коментиран от #27, #97, #146, #192


Оценка:
-67 +360

Q6k0
11 Отговор
Крадецът от с. Банкя е нещастен, защото до края на мандата е имал план да усвои едни милиарди, които е трябвало да разпредели между себе си, дон шиши и още няколко олигарха, а сега ще трябва да разчита на милиардите, които е усвоил до момента и е прехвърлил в офшорки. Явно трудно ще ги завещае на законната си дъщеря и на малкото си дете в Барселона.

Коментиран от #122


Оценка:
-63 +312

ГрУЮ
12 Отговор
Не може да чакаш някой да ти дава за черните ти очи. Трябва сами да се вземем в ръце за да оправим икономика и енергетика без да слушаме разни господари откъдето и да било. И паразити от рода на безплатни американски бази и др. подобни вън от България

Оценка:
-39 +304

Цар и господар
13 Отговор

До коментар #8 от "Млад българин":


Ако някога отвори границите..

Коментиран от #124


Оценка:
-33 +71

14
Този коментар е премахнат от модератор
Иван
15 Отговор
Да влезе господин Калашников.

Оценка:
-37 +206

Крис
16 Отговор
за кой ли път се убеждавам,че тука пишат само малолетни полу-идиоти

Коментиран от #28, #29, #47, #51, #63, #69, #99, #128, #196


Оценка:
-200 +82

Behemoth
17 Отговор
БАЦЕ се врътка според ситуацията ..много гъвкав екземпляр....накрая ще бъде почетен ПРЕМИЕР на Циганистан!

Оценка:
-49 +237

18
Този коментар е премахнат от модератор
ЗЕВС
19 Отговор

До коментар #8 от "Млад българин":


Абе ти още ли си тука, тръгвай веднага. Сега е момента, търсят се сезонни работници.

Оценка:
-74 +103

Иво
20 Отговор
Коментирате без да сте вникнали в статията, само си чешате езиците!

Оценка:
-100 +60

Стрелата
21 Отговор

До коментар #8 от "Млад българин":


Аз го направих преди 10 години жал ми за хорица та ама на такъв народ тъкъв тъпак гласувайте само за герб.

Оценка:
-43 +174

Жоро
22 Отговор
ТРИ ПАПИ СА ГО ГАЛИЛИ ПО ТИКВАТА.!---ДА СЕ МОЛИ г-н МИХАЛЕВ ДА НЕ СПРЕ ДА ГО ГАЛИ...!!!!!

Оценка:
-33 +140

Това не е
23 Отговор
статия за Премиера.Това е статия за нищоправенето и празни приказки ала друг ми е виновен.И на автора не му се отразява коронавируса и изолацията добре.

Коментиран от #44


Оценка:
-93 +67

ЗА ДОМАШНО ОТ КЪЩИ
24 Отговор
ДОКАТО Е САМ ДА ЗВЪННЕ НА ТРЪМП ДА ВЪРНЕ ДВАТА МИЛИАРДА ;ДА СЪЗДАДАТ ПРОГРАМА ЗА ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ И ГЛАСУВАНЕ ПО ЕДИН ПО ПОЩАТА,ДА ПРЕМАХНЕ ДДС ВЪРХУ ДАРЕНИЯ И ЛЕКАРСТВА ЗА ХРОНИЧНО БОЛНИ

Коментиран от #115, #126


Оценка:
-26 +176

Боко тъпото
25 Отговор
Офци спите ли? Щото аз си внасям боклук!

Оценка:
-32 +134

Руси Динев
26 Отговор
Питам, защо ходи с такава огромна охрана? Нали е най-обичания премиер издигнал държавата ни до неземни висоти? Как премиерите на Дания или Холандия могат да пътуват в метрото без да се страхуват за живота си? Как могат да гледат съгражданите ди в очитеи да не се притесняват? Може, защото не крадат и лъжат, не ограбват народа си, не го предават и продават. Имат достойнство и чест, отговорност към тези които да гласували за тях. А премиера на Швеция е лекар. Оставил е премиерския пост и отишъл в болницата да работи!!! С този страхливец трепети от страх, спи енкапсула, заграден от кохорта гавази, защото знае колко мръсотии е извършил срещу народа си!

Коментиран от #64


Оценка:
-37 +238

27
Този коментар е премахнат от модератор
dovolen
28 Отговор

До коментар #16 от "Крис":


не полу а пълни идиоти

Оценка:
-31 +71

предимно прост
29 Отговор

До коментар #16 от "Крис":


Ами не чети бе,шебек!Аман от интеуектуалци!

Оценка:
-19 +92

Мая
30 Отговор
Борисов като политик е гола вода , но като мъж е пич !!! Ако е самотен ще му правя компания !

Коментиран от #143, #178, #184


Оценка:
-135 +29

Торчето
31 Отговор
Не да влезе а да почне Господин Калашников.

Оценка:
-17 +112

КАН КУБРАТ
32 Отговор
полицайте не да стоят по кръстовищата а да отидат при орките и стегнат положението КАЗАХ

Оценка:
-12 +107

Анонимен
33 Отговор
Испанската прокуратура води разследване срещу него за пране на пари.Белгийския Мин председател се изказа че на България не трябва да се дават пари от ЕС че мафията ги прибира.КОЙ ще му даде пари като знае че пак ще ги откраднат.

Коментиран от #132


Оценка:
-25 +189

34
Този коментар е премахнат от модератор
заката
35 Отговор
АБЕ НИЕ ПРЕДИ ТОЯ ВИРУС БЯХМЕ ЦЪФНАЛИ ЗДРАВНАТА НИ СИСТЕМА БЕШЕ ЦВЕТЕ 40 БОЛНИЦИ Е ЗАКРИЛ БОРИСОВ И ПРОДЪЛЖАВА ЧЕСТИТО НА ВИРУСА

Оценка:
-24 +152

доц Наумов
36 Отговор
с Бойко сме до тука разберете го бе хора без значение дали сте на лапачката или не моля ви разберете го

Оценка:
-22 +128

Независим
37 Отговор
Много дълга статия,всичко това можеше по обобщено и сбито да се представи ,за да го прочетът повече хора.Накратко съдбата и на евросъюза и на бащицата почти е решена.Чакаме нови надежди

Коментиран от #198


Оценка:
-23 +134

Пръч
38 Отговор
Борисов е хитра лисица, и знае как да се измъкне от всякаква ситуация, всичко е премислил с няколко хода напред, тези от Сега може само да си пишат простотиите...

Коментиран от #83, #175


Оценка:
-122 +37

Електра
39 Отговор
Това обаче не прече на прецедента Радефф, да си получава огромната заплата от 12 000лв. и пенсия от 2 000лв. без да е свършил нищо добро за народа ни...

Коментиран от #72


Оценка:
-159 +59

И аз съм сама
40 Отговор
Дай да съ земим.....

Оценка:
-8 +59

Ръмпези
41 Отговор
КАКТО БОРИСОВ И АЗ ОБИЧАМ БАРСЕЛОНА....Е ,ТОЙ НЕ ЧАК ТОЛКОВА....

Оценка:
-12 +67

вирус да му праи ковпания
42 Отговор
Сам като куче в Банкя , но не толкова умен.

Коментиран от #127


Оценка:
-22 +106

izh
43 Отговор
Чета словоизлиянията на всякакви бивши партийни и профсъюзни секретари, лични състави. фуражки с петолъчки и на техните наследници - така наречения червен бизнес и почвам да се чудя дали тази държава има бъдеще? Иначе - простаци сте се родили - простаци ще си умрети.

Коментиран от #90, #103, #189, #200


Оценка:
-96 +55

44
Този коментар е премахнат от модератор
45
Този коментар е премахнат от модератор
Банкера
46 Отговор

До коментар #45 от "Банкера":


продължение:
Ето това е политиката на МВФ, неговата единствена цел е не спасяването, а плячкосването на бедните страни.
Въпросът сега е какво ще продаваме? Костов разпродаде почти всичко.
Всъщност, останало е известно количество държавна земя, а също могат да се отдадат на концесия пътищата. Разбира се - летищата. И може би - атомната енергетика.
А като най-крайна мярка има още нещо - приватизация на данъчните постъпления. За да е сигурен МВФ, че ще си върне заемите.
На ход е финалното заробване на България, с помощта на последния и генерал-губернатор - Бойко Борисов.
После може да няма нужда дори от генерал-губернатор.

Оценка:
-13 +119

47
Този коментар е премахнат от модератор
Банкера
48 Отговор
Неразбирам, спазил съм правилата на сайта, а ми триете коментарите!

Коментиран от #52


Оценка:
-9 +54

49
Този коментар е премахнат от модератор
Тошко
50 Отговор
Извода е: СЕЩ (Съединени Европейски Щати) България пак ще е извън, защото не пожелахме да сме в еврозоната! Ядрото на ЕС пак ще го бъде и ще е още по силно.

Оценка:
-79 +23

Терминатор
51 Отговор

До коментар #16 от "Крис":


Добре че има пълнолетни пълни идиоти, като теб за да го констатират

Оценка:
-10 +53

безпартиен
52 Отговор

До коментар #48 от "Банкера":


Разбираш,разбираш!!!

Оценка:
-7 +19

тариката
53 Отговор
ами така е от време оно, южняците обичат фиести, сиести, сиртакита и пр. а ония на север имат инженери изобретатели и са дисциплинирани и бачкат, сега ко ?? да им плащат за охолния живот ли ??/

Оценка:
-8 +70

Банкера
54 Отговор
Пробвам наново
От 10 млрд. лв. заем, станаха 10 млрд. евро...
Колко от вас знаят, че ГЕРБ вкара в проектозакона теглене на дълг от МВФ в размер на 10 млрд. ЕВРО. Тревожното в този законопроект е, че той предвижда шоков дълг на българските граждани от 10 млрд. ЕВРО не просто към международните финансови пазари, а към МВФ. Освен това изисква намесата на независимия регулатор БНБ като фискален агент по теглене на дълга от МВФ.

Този вирус ще се окаже златен за МВФ. Над 90 държави търсят заеми, и ще се отплащат щедро с приватизация и концесии. И у нас е същото...
Бойко Борисов откровено ни готви повторение на катастрофата от 1997 г., която доведе до сключване на заем с глобалния финансов тиранин.
Това е вече официално - между "другото", между "двете четения", тихомълком, депутати от ГЕРБ са внесли поправка, която позволява не само теглене на нов заем от пазарите, но и от "международни финансови институции". Т.е. МВФ и СБ.
Обстоятелството, че стигаме до МВФ малко не се връзва с бомбастиките, че ще влизаме в Еврозоната. Очевидно няма да влизаме, а всичко е лъжа и измама на фалиралото правителство на Борисов. Но да оставим това настрана.
Помните ли какво стана при предния заем от МВФ?
Така наречената "Костова приватизация" бе не само идея на Костов, но и изискана от МВФ. Трябваше за 3 години да разпродадем цялата държавна икономика. И какво се получава като разпродаваш бързо, а насреща има малко купувачи?
Получава се срив в цените и разпродажба на безц

Коментиран от #73, #210


Оценка:
-19 +94

Банкера
55 Отговор
продължение...
Получава се срив в цените и разпродажба на безценица.
Ето това е политиката на МВФ, неговата единствена цел е не спасяването, а плячкосването на бедните страни.
Въпросът сега е какво ще продаваме? Костов разпродаде почти всичко.
Всъщност, останало е известно количество държавна земя, а също могат да се отдадат на концесия пътищата. Разбира се - летищата. И може би - атомната енергетика.
А като най-крайна мярка има още нещо - приватизация на данъчните постъпления. За да е сигурен МВФ, че ще си върне заемите.
На ход е финалното заробване на България, с помощта на последния и генерал-губернатор - Бойко Борисов.
После може да няма нужда дори от генерал-губернатор.

Оценка:
-13 +73

56
Този коментар е премахнат от модератор
ччч
57 Отговор
Първо Господари на ефира не съществува от панти век и втора не обиждайте кучетата !!!!!!!!!!!

Оценка:
-13 +39

Извинявам се...
58 Отговор
Ама недейте така ,, може да играе шах с кучето ,, или футбол...Аааа,, нека малко физически и умствено да се натоварва...

Оценка:
-10 +45

ЗА ДОМАШНО
59 Отговор
ДОКАТО Е САМ ДА ПРОДАДЕ АВТОПАРКА НА ДЕПУТАТИТЕ ДА ОСТАВИ НА ПРЕЗИДЕНА НА, ШЕФ ПАРЛАМЕНТ И ДЖИПА НА ПРЕМИЕРА, ДА ЗВЪННЕ НА ТРЪМП ДА ВЪРНЕ ДВАТА МИЛИАРДА ;ДА СЪЗДАДАТ ПРОГРАМА ЗА ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ И ГЛАСУВАНЕ ПО ЕДИН ПО ПОЩАТА,ДА ПРЕМАХНЕ ДДС ВЪРХУ ДАРЕНИЯ И ЛЕКАРСТВА ЗА ХРОНИЧНО БОЛНИ

Оценка:
-15 +88

60
Този коментар е премахнат от модератор
Митев
61 Отговор
В тая наша държава така и не разбраха,че трябва да се оправяме сами и все чакат някой да ни оправи е оправиха ни Жельо Желев франкофона,Костов крадеца,Паси предателя и да не споменавам останалите предатели и ненаситна сган, много жалко още дълго ще се гърчи народа български....

Оценка:
-8 +91

62
Този коментар е премахнат от модератор
63
Този коментар е премахнат от модератор
Коч
64 Отговор

До коментар #26 от "Руси Динев":


Плевенския каунь има по - голяма охрана

Коментиран от #107


Оценка:
-27 +22

65
Този коментар е премахнат от модератор
Св.опашка
66 Отговор
Когато човек охладнее не се страхува дори от тока. Сега е моментът докато е сам като куче да звънне на Тръмп и да иска да започне Америка да си плаща наемите за базите. Това би било глътка въздух за нашата малка и бедна страна.

Коментиран от #110


Оценка:
-8 +67

Тодор Живков
67 Отговор
Въпросът е какво е направил с толкова пари през тези десет години. Като теглим чертата и се оформя едно голямо нищо. Е, правил е - калпави магистрали, калпави тръбопроводи (този до Перник е показателен - много дадени пари, никакъв контрол, много откраднато и некачествен резултат), липса на напредък в образование, здравеопазване, армия, правосъдие и т.н. Не може вечно да ти дават, да ти казват, че не ги използваш както трябва и да се надяваш да продължат да ти дават. Така че, ако е сам в Банкя, то това е все пак добре. Много хора са сами в къщи от десетки години и с много по-малко пари.

Оценка:
-14 +87

Една
68 Отговор
Всички от политиците които са окрали държавата и Еврофондовете било за Европейски програми било за апартаменти да върнат парите в хазната

Оценка:
-5 +65

Сссс
69 Отговор

До коментар #16 от "Крис":


Не се бой, ще пораснеш, няма да стоиш все малолетен, за другото обаче не знам дали ще се оправиш, най-вероятно не..

Оценка:
-6 +30

Француза
70 Отговор
Сега Ти е скучно престъпнико във ЗАТВОРА ще Ти бъде комфортно.

Оценка:
-14 +61

оня с коня
71 Отговор
Пак ли плюете по бат Бойко ве Главанаци такива!И е казано че НЕ ТРЯБВА да се пикае срещу вятъра,ама Кой ти слуша...:)

Оценка:
-26 +29

ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ
72 Отговор

До коментар #39 от "Електра":


ДA БE ДA УЖ РУCИТE ИЗЛЪГAХA ЗA БOРИC ДЖOНCЪН A ТO ВЗE ЧE CE OКAЗA CAМAТA ИCТИНA ЧE РИЖAВИЯ ПРAТИ ЛEКAРИ ЗA БOРИC. ПO-ГOЛEМИ ЛЪЖЦИ OТ ГEРБ И ШAЙКA НEМA. ДAЖE ВOЖДA ИМ БOЙКO БOРИCOВ E ДOКAЗAН ЛЪЖEЦ И OCЪДEН OТ БЪЛГAРCКИЯ CЪД. ДEЛOТO ЙOНЧEВA CРEЩУ БOЙКO БOРИCOВ.

Оценка:
-15 +73

тиквун
73 Отговор

До коментар #54 от "Банкера":


аве трол, ти си банкер колкото аз космонафт ..........

Коментиран от #130


Оценка:
-15 +18

Ще духате супата
74 Отговор
Комундета Запомнете Народа отново ще гласува против вас Мерзавци

Коментиран от #163


Оценка:
-59 +28

ВЪРНИ ПАРИТЕЕЕЕЕЕЕ
75 Отговор
БОЙКО ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ НА ЗДРАВНА КАСА - 1,5 МЛРД. ЛЕВЧЕТА НАШИ ПАРИЧКИ

Оценка:
-12 +63

ДОЛУ ЕС И НАТО
76 Отговор
Италия предупреждава: Европа може да не преживее епидемията С ТЕЗИ КРАДЦИОТ ЕС ........

Оценка:
-10 +62

С.В.
77 Отговор
Ей,тъпаците и боклуците български не изчезнаха. Като кърлежите. Умници и плювачи,само това може българинът. Ако един от тези олигофрени го сложат на мястото на Борисов,само след 1 час вече ще е напълнил гащите. Ако всички драскачи тук мат акъл и кураж колкото Борисов,държавата щеше да процъфтява. Уви,българите са дефектен ген. А Радев крайно време е да изпълзи оттам от където го измъкна Кърмела. За нищо не става,само пречи и се скатава зад фустата на жена си и две смислени думи не може да каже.

Коментиран от #101, #108, #179


Оценка:
-79 +32

78
Този коментар е премахнат от модератор
Сам кат куче друг път
79 Отговор
Има си Той една дама на сърцето и всяка вечер по скайпа е в нейната компания и на свързващото ги биологично звено в Барцелона.

Оценка:
-8 +48

80
Този коментар е премахнат от модератор
666
81 Отговор
г-н Борисов,не става само с европари и мачкане на дребния и среден бизнес,трябва друго, но Вие не го знаете и така ще си остане!!!

Оценка:
-8 +61

Кукурнелия Леженинова
82 Отговор
Боже колко тъпи парчета са накацали по жицата! Това ли ми е електората ? Я се скрийте някъде и стойте мирни . Не ме излагайте повече! Айде ,че летим за Манхатън при синчето да му снесем некое милионче от наемите и субсидиите дето откраднахме

Оценка:
-29 +34

83
Този коментар е премахнат от модератор
ПЕТКОВ
84 Отговор
ОТГОВОР: НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН КИРКА С ЛОПАТА И ПАРЦЕЛ ОТ БОЙКОВИТЕ МАГИСТРАЛИ ДА КОПАЯТ АСФАЛТ ЗА ЗАКУСКА, ОБЕД И ВЕЧЕРЯ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ НАРОДА - НЯМА ПАРИ ДЕЙСТВАЙТЕ БРАТЯ !

Оценка:
-8 +57

85
Този коментар е премахнат от модератор
Свободен
86 Отговор
Наистина не знам какво още искате да се случи...хиляди жертви ли ? Хайде спрете се малоумни глупаци оставете хората да работят. След години ще се сещаме за хората от първа линия .....ще са герои !

Коментиран от #145


Оценка:
-16 +45

87
Този коментар е премахнат от модератор
Те и да идват пари
88 Отговор
не стигат до народа потъват в кесиите на гробарите .

Коментиран от #96


Оценка:
-6 +45

Надблюдател
89 Отговор
Този автор вече от 10 години пророкува ,как ще "пада" Борисов!
Даже и броеше колко бежанци трябва да "нахлуят", че да "разклати" кабинета!Явно работодателят му здраво е закъсал, щом плюят законно-избраното Правителство на лягане и ставане! Вестник "Сега" го четат сигурно само за служебно ползване, а скоро сигурно и в стен вестник ще се превърне! И през ум не му минава, че Борисов е на власт трети пореден мандат, и че е избран даже и през Служебно Правителство назначено от Радев! Все е тая, в България винаги ги е имало такива!

Коментиран от #104


Оценка:
-50 +19

КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб
90 Отговор

До коментар #43 от "izh":


Ти пък си много умен щото....

Оценка:
-3 +15

91
Този коментар е премахнат от модератор
Пена
92 Отговор
Скоро ще го изоставят и тези,които сега му правят теманета.

Оценка:
-5 +39

Али Раза
93 Отговор
Поскам салза за Боки...

Оценка:
-6 +21

Бай хой
94 Отговор
Защо като? Ааааако верно за да не обидим кучетата.

Оценка:
-4 +15

Кози крак
95 Отговор
А Румен Радев си има дЕса мерцедеса да го забавлява ама тя го слага под чехъл и жалкия с прякор в обществото Мунчо вие като вдовица за ....по телевизията

Оценка:
-38 +16

96
Този коментар е премахнат от модератор
Bai nudals
97 Отговор

До коментар #10 от "Загрижен":


Трябва да върнат откраднатото.Всичко друго е без всякакъв смисъл. Още от искра Фидосова та на сам. Няма и час да ми стигне да изброявам крадците от герб,които с евтини номера за отстраняване от власт Боко прикри през годините.

Оценка:
-6 +51

Bai nudals
98 Отговор
Когато върлуваше свинският грип през 2009г. Боко ги дрънкаше абсолютно същите приказки от Банкя.

Оценка:
-3 +41

99
Този коментар е премахнат от модератор
Аре стига
100 Отговор
ОСТАВКА - СЪС ЗАДНА ДАТА.

Оценка:
-4 +29

101
Този коментар е премахнат от модератор
Баба Вуна
102 Отговор
Предлагаме домашна тренировка кръгово йебанье за Долна част дупе бедра и корем дуанье под вода съветват подводничарите

Оценка:
-5 +9

Ха ха
103 Отговор

До коментар #43 от "izh":


Иже,много бръмчиш,но не вървиш.Тъпака си ти и го знаеш много добре .Поради липса на аргументи намесваш комунисти и партийни секретари,забравяйки за Боко,Цецка,Цъфтанчо,Мента,Лилиту и т.н.

Коментиран от #109


Оценка:
-5 +31

Bai nudals
104 Отговор

До коментар #89 от "Надблюдател":


Кой го избра тоз бе ало. Превърна парламента в бардак да си плаща за коалиции и прочее. Кога му даде народа мнозинство на тоя бе. Тая дългата власт ще му разкаже играта сам се набалбука,че рестото щее много голямо за 10г.сещаш ли се.

Коментиран от #156


Оценка:
-4 +45

105
Този коментар е премахнат от модератор
Георги
106 Отговор
Важен показател: Колкото по-добре си вършиш работата, толкова повече и по-активно враговете ти те плюят. Затова: Браво, Бойко, дерзай и продължавай в същия дух!

Коментиран от #111, #121, #125


Оценка:
-45 +12

КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб
107 Отговор

До коментар #64 от "Коч":


Да това е вярно,Слави обаче си плаща сам...!!! А Тиквуний" народният любимец" използва държавни пари за това,както и Доган въпреки че е никакъв в момента,Пеевски...да ти изброявям ли още бре Мишок...???

Оценка:
-4 +36

До СвършиВазелина
108 Отговор

До коментар #77 от "С.В.":


Много тъпо парче си.Сравняваш Президента Радев с еднокнижника Винету.По акъл ли,по физика ли,по смелост ли?Гейберастите е време или да се самозапалвате или да поемате към Хамерика.Там онея с черните паламарки ви очакват,ибрикчии и гъзолизци .

Оценка:
-11 +42

Tate
109 Отговор

До коментар #103 от "Ха ха":


ЕЕ Те тиквениците са така,няма какво да каже !! До скоро въпросът, който бе символ за контраатака на ситуация, в която си притиснат, беше:

– А вие защо си биете“ негрите“?

Оценка:
-4 +11

Да де
110 Отговор

До коментар #66 от "Св.опашка":


Тръмп вече научи ли български,че иначе незнам дали ще го разбере правилно.Да не помисли,че Боко още 8 хвърчила е готов да предплати.

Оценка:
-1 +23

Преименуван
111 Отговор

До коментар #106 от "Георги":


Г-н Георги, Вие не виждате явната действителност. Не сте от здраво мислещите хора, за съжаление! Дано си отворите очите по-скоро, да се осъзнаете и да сте пълноценен!!!

Оценка:
-1 +20

Нерегистриран, гост
112 Отговор
Виж им дипломите и излишно да ви четем. Дори и приемем, без приемен влизаха. А и задочно висше, други в провинция си купиха, бб що да знае. А и на години на боко щерка, не визирам, все пак не за нея, а за 36 годишните. Влизаха 2002 бойче в свободни университети, право и сие и на следващата година срещу 5 хил. се прехвърляха, кой в сд, пд, а и оценките при кандидатстване, от добри математици отиваха в двойкаджии, имаше родители ходиха и се оправяха, а и лично една й казах наш роднина преподавател, и на следващата бе приета, но мама кхрве разведена13блок отвориха. И германия за доктор. А бабата на внучката не й се учи, но да завърши икономика, завърши с пафи на доктор от германия. Кой зн0ае му режат глава. За 30 години се нагледахме на наглост и днес са, а кой абтал мре самотен. Тарикатите вървят от 30 г и както казва един човече от едната крайност в дриугата, работил съм в комо, русия е огромна, много ми бе хубаво, а днес деца ми са в германия, лондон, разказваше, кога чакахме пред кат. Лека и спорна вирусна корона, но и там бог помилва тарикатите и бандите и ще има крадат кво произведе абтала и у тенджера милото ми петелче..

Оценка:
-2 +13

113
Този коментар е премахнат от модератор
дон чичо
114 Отговор
Ке ви ритна канчето! Никой не го чу! Сега се ослушвайте като патки в камъша...

Оценка:
-1 +9

дон чичо
115 Отговор

До коментар #24 от "ЗА ДОМАШНО ОТ КЪЩИ":


Плюс храни и учебници, 2 години гратис за нови фирми в България на лица от 26 години нагоре до 35,преференциално изкупуване на продукцията на същите ,важи само за български граждани живеещи в България!Другото е повече от същото...мерси

Оценка:
-2 +6

незнайко
116 Отговор
И къде Ви заби този толум ? Нали точно Вие искахте да ходите свободно из Европа и да работите през лятото а да харчите парите в БЪЛГАРИЯ през зимата !!! Нали не Ви харесваше Социализма . Сега след 30 години Демокрация какво спечели ХАРИ ??? Такива хора като Вас никога няма да бъдат БЛАГОДАРНИ !!!

Оценка:
-4 +27

незнайко
117 Отговор

До коментар #2 от "Хари":


116 пост е за ВАС .

Оценка:
-1 +4

Ново
118 Отговор

До коментар #8 от "Млад българин":


Младеж ако беше кадърен до сега да те няма едно време настила ни държаха тук на границите стреляха а сега прав ти път

Оценка:
-7 +13

Ново
119 Отговор

До коментар #5 от "Бойко Боклука":


Налицо имаме умен президент и всички поумняхте и забравихте гладните години

Оценка:
-8 +7

Видин
120 Отговор

До коментар #4 от "кнаус 485":


Защо търсиш вината само в него какво свърши кауна освен на шипка да се качи

Оценка:
-21 +7

121
Този коментар е премахнат от модератор
Звваст
122 Отговор

До коментар #11 от "Q6k0":


Боико ще ги остави на неговата дъщеря и внучета/и по твоите думи на дете от него / а кауна на кои ще ги остави като и жена и деца се отказаха от него само на деси и детето и / това е разликата/

Коментиран от #141


Оценка:
-14 +8

123
Този коментар е премахнат от модератор
124
Този коментар е премахнат от модератор
125
Този коментар е премахнат от модератор
Телефонист
126 Отговор

До коментар #24 от "ЗА ДОМАШНО ОТ КЪЩИ":


Тои звЪни и тръмпму отговаря но на кауна москва не отговаря

Оценка:
-3 +8

По добре сам
127 Отговор

До коментар #42 от "вирус да му праи ковпания":


Отколкото с бадженак в легло и чуждо дете да гледаш /а твоите да не знаеш къдеса/

Оценка:
-7 +9

128
Този коментар е премахнат от модератор
дон чичо
129 Отговор
Само куче в Банкя...

Оценка:
-2 +15

Каунист
130 Отговор

До коментар #73 от "тиквун":


Ти да ни си преватизатор от луканово или станишево време защото нямаш много мозък/те бсп такива избират/

Оценка:
-16 +7

Тито
131 Отговор
Обади се на мустафата да си бъркате по дебелите дупки

Оценка:
-5 +15

Ново
132 Отговор

До коментар #33 от "Анонимен":


Откога всички от бсп научихте испански и четете тяхни вестници и забравихте българския които пише за народен съд за белене за лукановото правителство/а после кои го уби/ за виденовите дни/ банки фалираха чрез теглени на заеми специалист гечев/ за преватизацията/ тя беше по образец и знаете ли колко къщи има на българи в барселона та я намерих те хвала

Оценка:
-19 +9

инчхай
133 Отговор
защо тъка бе наборе като секретар полицаите охраняваха жилището на цв.бориславова и пак сам

Оценка:
-2 +17

Очакваше се
134 Отговор
Светослав Терзиев от "Сега" да каже и за десетте Камаза с дозиметри и химическа защита, които Путин изпрати в Италия. Защо ги е пропуснал?

Оценка:
-9 +4

Анонимен
135 Отговор
Да ви имам проблемите. Целият свят гори.

Оценка:
-13 +4

Ау,
136 Отговор

До коментар #8 от "Млад българин":


Ко ши прайм без теб.Обаче ,като ти запари на дупето ,не се връщай. Стой си там да те факат

Оценка:
-9 +6

Reptile
137 Отговор
Много ви ръчка тоз Бойко, ве, многооо!
Това значи, че се справя чудесно!
Браво Бойко!

Оценка:
-21 +11

айдуци
138 Отговор
Уважаеми българи, докато ви облъчват с ежедневни пиар акции, управляващите ще продължават да крадат вашите пари. Използват кризата и страховете ви за далавери

Оценка:
-3 +17

Bai nudals
139 Отговор
Ами ръчка на как няма. Ама контрата е сега в него. Оная наща Йончева такива доклади е дала на Кйовеши,че там в е.с мечки са си били.

Оценка:
-1 +8

5282
140 Отговор
Искам да го видя сам като куче умрял в килията

Оценка:
-5 +16

Bai nudals
141 Отговор

До коментар #122 от "Звваст":


Ти на твойти кво ще оставиш ве клошар.

Оценка:
-1 +4

АЛОООООО
142 Отговор
БОКОООО , КРЪГОМ НАЗАД И СИ ДАРИ МАРТЕНСКАТА ЗАПЛАТА БАЙ ОНЗИ

Оценка:
-3 +12

Bai nudals
143 Отговор

До коментар #30 от "Мая":


Платена ама нали. Той си плаща,точен е. Само трябва да се представиш добре. А и да не забравиш да му оставиш неговите40%че.

Оценка:
-3 +8

КАЛИНКИ ГЕРБАВИ
144 Отговор
. Кирo Мaкeдoнeцa, кoйтo прoдaвaл бaници... и бил кaпaцитeт в cвoятa cи oблacт...дoшли двaмa нoвoдoшли при нeгo и гo пoпитaли „Бaй Кирe, дaй 20 лв. нa зaeм“ и тoй oтгoвoрил: „Co бaнкeрo cмe ce рaзбрaли oн дa нe прaви бaници, aз дa нe дaвaм пaри нa зaeм.“ Мнoгo e вaжнo хoрaтa, дoри знaeщитe, дoри чeтящитe, oбрaзoвaнитe дa нaмирaт кoмпeтeнтни хoрa, нa кoитo дa ce дoвeрят. Дa нaмирaт хoрa, кoитo ca cпeциaлиcти зa cвoятa oблacт, кoитo прaвят caмo тoвa и рaзбирaт caмo oт тoвa,

Коментиран от #150


Оценка:
-3 +11

Другия с коня
145 Отговор

До коментар #86 от "Свободен":


Това,което направиха Бойко,Полиция,Лекари,Бизнесмени....Няма прецедент в България..Спасиха Народа.Остава в Историята на България.В учебниците по История.А на Бойко ще му издигнем паметник на местото на Паметника на Съветския Окупатор.Там е Борисовата градина.Там.....В Борисовата градина....Бойко Борисов....Голем си....Голям Българин....

Коментиран от #148, #149, #166, #168, #181


Оценка:
-20 +11

Наблюдател
146 Отговор

До коментар #10 от "Загрижен":


И всичко добре. Кой да е след него. Много никаквици ще се наточат. Кое ще е по малкото зло поне?

Коментиран от #151


Оценка:
-10 +2

147
Този коментар е премахнат от модератор
148
Този коментар е премахнат от модератор
Tate
149 Отговор

До коментар #145 от "Другия с коня":


Сладка ли е печената Тиква ???

Оценка:
-1 +10

Много съм червен
150 Отговор

До коментар #144 от "КАЛИНКИ ГЕРБАВИ":


Изпрати си поста на зеления чорап и импексовата тр-тка,може и да те разберат.Ама,надали

Коментиран от #153


Оценка:
-10 +3

Tate
151 Отговор

До коментар #146 от "Наблюдател":


Пич избори до дупка !! Няма друго !! Докато не се появи свестен .Всички бивши на прокурор ,всички бъдещи проверени до 5 коляно!! Какво се лигавим ??Демокрация ЛИ ?? Мале как няма един като Австрииският "Ефрейтор" !!!!

Оценка:
-2 +17

152
Този коментар е премахнат от модератор
Tate
153 Отговор

До коментар #150 от "Много съм червен":


Що не изпратиш езика си на Тиквоции да му вземеш автограф в кафевият салон!!

Коментиран от #159, #169


Оценка:
-1 +6

154
Този коментар е премахнат от модератор
Алабализъм
155 Отговор
Кучетата лаят, а керванът пак си върви и като всичко утихне пак започваме строежа на магистралите и братските прегръдки.

Оценка:
-4 +11

Льо-льо,
156 Отговор

До коментар #104 от "Bai nudals":


Избраха го тия , които ще го оберат и за четвърти, и за пети път...! А помиярите нека си лаят, това им е работата!

Коментиран от #164


Оценка:
-5 +5

ТАКСА И В БАНКЯ
157 Отговор
Таксата е по пет евро за български граждани и десет евро за нидерландски и други граждани.

Коментиран от #187


Оценка:
-0 +3

158
Този коментар е премахнат от модератор
159
Този коментар е премахнат от модератор
Иванчо пенсионера
160 Отговор
Наистина доста трябва да се замислим,но толкова години ни караха само да сме послушни, иначе Белене че,видимо трудно мислим.В общи линии приемам доводите ви,но много са едностранни за тази ситуация в която сме.Не видях обаче, ние какво да правим за да останем живи и здрави всички и без повече жертви.При такава ситуация трябва да се слушат специалистите медици а правителството слава богу ги слуша и взема съответните мерки.Относно икономиката ако гледате телевизия ,виждате само за една година 1879 какво е направил българина.А какво направиха другарчета, директорите на заводите след като си ги присвоиха .С какво се отблагодариха на своята партия.Защо не предложихте "народен съд".Трябва да си помагаме и да се повече уважаваме.

Оценка:
-1 +8

?????!
161 Отговор
Нагли хора сте. Поогледайте се. Нито ни интересуват политици, децата им, внуците им, нито парите им, а топлите думи. Имали палати с крадено от народа, живей и радвай им се. Те не могат да се разберат горе и от тях страда народа, а не те. Целият свят гори. Важно е здравето, на първо място, а тук в бг не ни се вярва работещи да умрат. Ще умрат от запад, българи. Тадвайте се и се молете за страдащи и умиращи българи на запад. Но кой е виновен, вие, вашата алчност, и много простовати и кръгла нула. Виж на запад си държат за техните и не ги интересува за българите. И българите да не реват, при костов и сие цели семейства бяхме без работа. Да спрат да обикалят света, пушат, нали в квартала ги виждам, само за чукане мислят, разведоха се, обиколиха на целият град момичетата.. Гледайте си във вашите чинии алчни копелета, че да не напуснете от алчност по-напред от много скромни и честни некрадливи и лъжливи граждани

Оценка:
-4 +5

САМ КАТО КУЧЕ
162 Отговор
КУЧЕТАТА В БАНКЯ СА ПОВЕЧЕ ОТ ХОРАТА НО БОЙКО МИНАВА СТРАНИЧНО И НЕ ГО И ИНТЕРЕСИРА ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ

Оценка:
-4 +8

karl hoker
163 Отговор

До коментар #74 от "Ще духате супата":


200 000 цигански ( купени ) гласа + още толкова заблудени и очакващи чудеса от хора нехаещи за българите......" народа "....

Оценка:
-4 +12

Bai nudals
164 Отговор

До коментар #156 от "Льо-льо,":


Много плитка ти е мисълта,нещо не те разбрах,льольо.

Оценка:
-1 +3

Фен
165 Отговор
Бате ,Бойко след карантината ела да видиш скъсания мокет в 73 училище, тук преди карантината ритаме редовно всяка неделя,след това нашите деца,а през седмицата учениците от училищито,нито на директор, нито на учител и родител му прави впечатление скъсаната изкуствена настилка,ако може нареди на кмета на община Триадица жк Гоце Делчев грСофия да положат нова настилка.

Коментиран от #211


Оценка:
-6 +3

Bai nudals
166 Отговор

До коментар #145 от "Другия с коня":


Защо си мисля че Боко ще свърши като Стамболов,по същият жалък начин.

Оценка:
-4 +6

Вл.Анастасов
167 Отговор
Тоя коментар е от три дни но не пречи да пишем 8 часа.А коментарите на на вестник Сега са ми ясни плюене до дупка!

Оценка:
-4 +2

Мой
168 Отговор

До коментар #145 от "Другия с коня":


Изпревари ме за паметника,но имаш от мен 1000000+++++++++++++++++++++++++++++Предлагам всички червени,зелени,лилави,милави да се включат в подписката за издигането на паметника на БАТ'БОЙКО.Защото ви спасява наср-ните задници.Колкото и да ви е гадно,смирете и изкажете благодарност по този начин.А,бъдете живи и здрави!!!

Коментиран от #173


Оценка:
-10 +4

169
Този коментар е премахнат от модератор
Лошо
170 Отговор
Бойко ви го каза в три думи, няма ваксина, няма лекарство, няма пари.
Оправяйте се! Ситуацията е наистина плачевна. Възможен е рестарт от 90 г. с всичките му преживявания.

Оценка:
-4 +5

Ник
171 Отговор
Добре бе гледам повечето от вас тука сте разбирачи и плюете ,ами предложете вие нещо смислено тогава

Оценка:
-3 +3

Мартеница
172 Отговор
ПФууууууу

Оценка:
-0 +0

173
Този коментар е премахнат от модератор
174
Този коментар е премахнат от модератор
Усмивката
175 Отговор

До коментар #38 от "Пръч":


Така е . Хитър селянин е. Отпреди месец , лично той е наредил тестове да не се правят.Границите да бъдат широко отворени. а опашките пред КАТ беха по километър. Ние овцете си мислехме че са обичайните простотии на институциите.....НЕ ..На Баце са били ,,идеите"

Оценка:
-1 +13

Чики-Рики
176 Отговор
Ми то хубаво,че са Руснаците,та да намалят цените на природния газ и заедно с Китайците да помогнат на половината Свят в борбата с ,,короната,,,че само Сорос няма да оправи ,, шайкаджииските,, номера на , гуруто,, на ,,заемите,, и Българската монетарна система!

Оценка:
-1 +3

До #106 от Георги
177 Отговор
Георги сто процента си някъкъв канцеларски плъх на хранилка при тъпото банкянско изчадие

Оценка:
-2 +4

КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ
178 Отговор

До коментар #30 от "Мая":


Каквото и да правиш за теб къща във Барселона няма да има .

Оценка:
-3 +5

Българин01
179 Отговор

До коментар #77 от "С.В.":


Високо мнение имате за нещо много ниско. Или сте заклет трол.Избирай.

Оценка:
-0 +1

Българин01
180 Отговор
Високо мнение имате за нещо много ниско. Или сте заклет трол.Избирай.

Оценка:
-1 +1

Българин01
181 Отговор

До коментар #145 от "Другия с коня":


Другия, гледай да на паднеш от магарето си след многото славославене и словоизлияния.

Оценка:
-0 +3

Сам като куче в Банкя
182 Отговор
ДАНО Е С ПАСМИНАТА ГЕРБ В АДА! НЕ ЧЕ СА МУ ПРИЯТЕЛИ И БЛИЗКИ, НО ДА ИМА КОЙ ДА ПОЛАГА ГРИЖИ ЗА ОГЪНЯ, ПОД ПИЩНИЯ МУ ГАЗОВ ХЪБ....

Оценка:
-2 +6

Пешо
183 Отговор
"Зaтoвa възлoжи нa вицeпрeмиeрa Тoмиcлaв Дoнчeв и финaнcoвия миниcтър Влaдиcлaв Гoрaнoв дa "изчeгъртaт" (думaтa e нeгoвa) кaквoтo мoгaт oт ocтaвaщитe eврoфoндoвe".
Бойко,с чегъртане не става! Става с акъл. Такъв ,каквито посочените по горе нямат. Днес слушах изказването на бившият кмет на Габрово.Интересно с какво е заслужил поста вицепремиер и му е дадено правото да се разпорежда с еврофондовете?! Та днес въпросният Митко Палаузов се нахвърли с обидни думи към Румен Радев.Това е негово право. Но НЕ е негово право да обижда ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ! Идват лоши времена! Няма място за компромиси с Народът!И в твой интерес е ,г-н Министър Председател да махнеш тези негативни физиономии от правителството,барабар с г-н Швейк.Това ти е ходът,после ще бъде късно.Бъди здрав!

Оценка:
-1 +7

не бързай още
184 Отговор

До коментар #30 от "Мая":


И двете жени го натираха и сега е ката дърт бекярин....

Оценка:
-2 +10

185
Този коментар е премахнат от модератор
186
Този коментар е премахнат от модератор
Tate
187 Отговор

До коментар #157 от "ТАКСА И В БАНКЯ":


Чудно " ГЕРБЕРАСТИ"

Оценка:
-0 +2

Гост@
188 Отговор
Бойко, ква предпочиташ, дебела, слаба, българка, французойка, драсни да ти пратим, че мъчно ни става за теб, а да допълня млада, стара, интеюигентна или проста готвачка, бяла или черно-жълта. Черното грозде казвт, че по сладко, но зависи от вкуса, а може би искаш и от балериниге на Трифонов, професор чалъков

Оценка:
-4 +5

стрелец
189 Отговор

До коментар #43 от "izh":


точно в целта

Оценка:
-0 +3

Атанадова
190 Отговор
Борисов имате си магнолиите.Сега започват да цъфтят.

Оценка:
-1 +6

доц. Мангъров да стане здравен министър
191 Отговор

До коментар #1 от "просперитет":


Назад, назад, доцент Мангъров
не мой да одиш подир мен,
че у назе има страшна карантина
не ти требе да я нарушиш
че у назе има страшна карантина
не ти требе да я нарушиш.

Ке се престорам на Кантарджиев
и пак при тебе ке дойдам,
Ковид ке претрепем,
пак при тебе ке дойдам
под юргано ке ти се заврем.
Ковид ке претрепем,
пак при тебе ке дойдам
под юргано ке ти се заврем.

Назад, назад, доцент Мангъров
не мой да одиш подир мен,
че пред назе има КаПеПе високо
не ке можеш да го прескочиш
че у назе има КаПеПе високо
не ке можеш да го прескочиш.

Ке се престорам на Мутафчийски
и пак при тебе ке дойдам,
КаПеПе прескачам,
пак при тебе ке дойдам,
под юргано ке ти се заврем
КаПеПе прескачам,
пак при тебе ке дойдам,
под юргано ке ти се завлем.

Назад, назад, доцент Мангъров
не мой да одиш подир мен,
че у назе дойде Бойко Борисов
джипа му не видиш ли отпред.
че у назе дойде Бойко Борисов
джипа му не видиш ли отпред.

Ке се престорам на Ковид страшен
и пак при тебе ке дойдам,
Бойко ке уплашим
с кашлица остра
ке избега бръже надалеч..
Бойко ке уплашим
с кашлица остра
ке избега бръже надалеч.

Милен Ганев

Оценка:
-1 +7

Smael
192 Отговор

До коментар #10 от "Загрижен":


Близнатия, самодоволен шопар и поета герджик нали обещаха разследване? Явно боко тиквата е изнесъл доста архив по време на секретарстането му. томата и антончо как ги накара да го държат за шлифера?

Оценка:
-1 +1

193
Този коментар е премахнат от модератор
Дърт Гербер
194 Отговор
Ние от ГЕРБ винаги търсим по-простото решение, съизмеримо с интелекта ни. Елементарно е: теглим 10 милиарда, гушкаме каквото успеем докато сме на власт, пък после ни дреме на патката кой и как ще се издължава. Умно, нали?.. Хахаха

Коментиран от #199, #204


Оценка:
-5 +7

Аз Варна
195 Отговор
Ами не бъди сам в Банкя-има решение-върни си Лилето Павлова и си я вземи.Тъкмо ще сте си лика-прилика такива тулумбести.Тъй де , двама,не повече-генерал Мутавчийски не дава да се събираме повече от двама души .

Оценка:
-1 +8

СВЕЩ
196 Отговор

До коментар #16 от "Крис":


ЗА МЕН СА ЗАВЪРШЕНИ ИДИОТИ - ЗА МАЛОЛЕТНИ НЕ ЗНАМ :)))
ЦЯЛ ОТБОР ТРОЛОВЕ УДАРЕНИ ОТ КУРНЕЛИЯ ВИРОЗ - БКПВИД45.

Оценка:
-6 +4

Блатен Асечки
197 Отговор
Черничкия мургав премиер .... направо ми се къса сърцето

Оценка:
-0 +1

Bai nudals
198 Отговор

До коментар #37 от "Независим":


Теб съм те разкрил! Ти си гербаджия,дет се мисли за много хитър. Обаче си разкрит,пу за мен.

Оценка:
-2 +2

Bai nudals
199 Отговор

До коментар #194 от "Дърт Гербер":


Ами вие от гирп,не разбрахте ли че ще платите цялата сметка на прехода. За вас метър няма да има.

Оценка:
-2 +6

Bai nudals
200 Отговор

До коментар #43 от "izh":


Елементарно,неграмотен си. Да Ний се знаем червени сме. А ти ?

Оценка:
-1 +4

У жас
201 Отговор
Цйййй да ба ти и Мастия

Оценка:
-0 +1

Бубу
202 Отговор
О Боже, загрижили се за Бойко че бил сам, при тези двама внука, а да тя курнелата не е сама, обградена е от вътрешните си врагове, около нея /по точно в америка на хиляди км./ кръжат деца и внуци, направо да и завидиш. Кое е семейството на избрания с немашинно гласуване случаен президент, покажете ми го вие дето сте загрижени за Бойко, защото аз не го виждам, освен един кон в къщата му. И каквито и дивотии да пишете тук и аз и вие много добре го знаете, че ако в сегашната ситуация беше на власт курнела и сие щяхме да сме сдали , просто не ми се ще да мисля. Те едно предложение направиха за противокризисните мерки и отново се видя докъде им стига акъла на такива като р. гечев. Та молете се на Бога и стискайте палци бат Бойко да издържи, ген.Мутафчийски, да издържи и всички ние заедно

Оценка:
-4 +2

Пенсионер 200
203 Отговор
БОКОШЕСКУ ти си знаеш!

Оценка:
-0 +1

karl hoker
204 Отговор

До коментар #194 от "Дърт Гербер":


да.....интелект на клошар....начина ви на живот е съизмерим само със едни същества на планетата - ПАРАЗИТИТЕ...

Оценка:
-0 +1

Светослав
205 Отговор
А къде е другия виден гербераст Гешеф, пак ли се прави на шериф из селата и разследва на баба Петка откраднатата кокошка?

Оценка:
-0 +3

Аз аз
206 Отговор
Сам бил като куче, кучетата са най-прекрасните животинки, Борисов е продажник на България и българския народ! Няма душа, сърце и съвест!!!

Коментиран от #208


Оценка:
-2 +3

Давай Баце
207 Отговор
не си сам, в кучкарника като огладнеят другите псета, дето сега само те лаят, ако не ги обезпаразитиш овреме, ще почнат да те хапят и .е..

Оценка:
-1 +2

ДО ДЕБИЛ 206 и др.
208 Отговор

До коментар #206 от "Аз аз":


Когато си прост индивид, когато думите ти вървят преди мисълта (поради липса на такава), доказват що за неграмотни индивиди сте. Обуйте обувките на ББ, извинете неговият път, назначени сте поне на 1 от постовете, които е заемал, когато носите отговорност за цялата д-ва, ще имате право на обидни квалификации. В този труден за целият свят, да се занимавате с обидни квалификации и избивате комплексите си, преценете сами какви сте? Тези, които разграбиха, приватизираха и фалираха д-вата, са комунистите. Същите, които ограбиха спестяванията ви и пенсионният фонд. Във всяка бяла д-ва, щяха да ги бият с камъни, но не и в Б-Я, където вирее най-простото и неграмотно племе. И как искате да сте добре? Подобни хора няма как да оцелеят в живота и винаги някой ще им е виновен. Нямате право да се сравнявате с другите д-ви. Там имат силно европейско развитие, отговорни и най-важното, те са трудолюбиви. В Б-Я мнозина са изостанали в развитието си, за които важи "АЗ ИСКАМ..."! Както се казва "Няма ненаказано добро"! ББ е най-успешният бг премиер. С енергията и ентусиазмът, с които работи, всяка нормална личност съзнава, че умората е голяма и тази личност, също има нужда от уединение и почивка. Какво по-хубаво от това, да използваш свободното време за почивка и то необезпокояван от никого. А вие, каква отговорност носите в интерес на д-вата? Та вие не можете да носите отговорност за собственият си живот, какво остава за държавата! В Б-Я съществуват много паразити, които само

Оценка:
-1 +0

ОТ МЕН
209 Отговор

До коментар #7 от "Някой си":


Със сигурност използваш главата си, само като декоративно приложение към зад@ника. Дори не си заслужава човек да си губи времето с прост и неграмотен човек. Лично аз и с-вото ми, никога не сме били по-добре.

Оценка:
-0 +1

ДО БАНКЕРА
210 Отговор

До коментар #54 от "Банкера":


АКО ТИ СИ БАНКЕР, АЗ СЪМ САМОЛЕТ. НИЩО НЕ СИ РАЗБРАЛ. Това, което пишеш не е истината. Толкова!

Оценка:
-0 +0

ДО 166
211 Отговор

До коментар #165 от "Фен":


Научете децата да пазят. Помолете за помощ от бюджетът на кметът ви. Стига сте искали. Държавата, това е народут, а този бюджет е от данъкоплатците. Всеки иска, като на циганска сватба. При тази световна пандемия, не е най-подходящият момент, да се занимават всички с вашият салоню

Оценка:
-0 +0

212
Този коментар е премахнат от модератор
213
Този коментар е премахнат от модератор
Да е жив и здрав
214 Отговор
Него не го мислете!

Оценка:
-0 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Зинедин Зидан
Старши треньорът на Реал Мадрид отговаря на неудобен въпрос на журналист след четирите поредни равни мача на Белия балет
За каква криза говорите. Не сме в криза. Спокойно, едва октомври месец е!"

Още бисери