ФАКТИ.БГ

Юрий Борисов пред ФАКТИ: Не одобряваме въвличането на страната във враждебни действия към Русия

„България в момента със своята външна политика не защитава българския интерес”, каза Юрий Борисов

Публикувана: 23 Септември, 2020 14:52
78 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 4671
Юрий Борисов пред ФАКТИ: Не одобряваме въвличането на страната във враждебни действия към Русия
Снимка: БГНЕС/Архив
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.3 от 42 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

След шестото общо събрание на Националното движение „Русофили” стана ясно, че неговият председател Николай Малинов възнамерява да участва активно в политиката чрез партията „Възраждане на отечеството”. В свое участие от тази сутрин в сутрешния блок на bTV Николай Малинов потвърди това.

По този повод от ФАКТИ се свързахме със секретаря на движението Юрий Борисов. На 9-ти септември миналата година Борисов беше арестуван заедно с Николай Малинов заради съмнения в шпионаж. След това Юрий Борисов осъди МВР. Разговора ни относно партията „Възраждане на отечеството” четете в следващите редове:

- Какво е Вашето отношение към партията „Възраждане на отечеството” – смятате ли да се включите?

- Това не е нова партия. Тя е на единадесет години и ние ще се опитаме да я напълним със съдържание, което наричаме „русофилско”. След последния ѝ конгрес и аз съм част от ръководството на партията. Член съм на Изпълнителното бюро. Ангажиран съм с тази партия и смятам да участвам в нейната работа.

- Какво смятате да включите в програмата си, когато се явите на избори?

- Това, което ние смятаме за своя основна мисия е да се борим за друго геополитическо поведение на България, за друга външна политика. Ние не одобряваме опитите България да бъде въвлечена във враждебни действия спрямо Русия. Ние не одобряваме отношенията между Запада и Изтока да бъдат разглеждани като враждебни. Смятаме, че бъдещето трябва да се строи на принципите на мира, сътрудничеството и хармонията. Това е основното за нас. Което не означава, че няма да имаме позиции по всички други въпроси, които една партия трябва да разглежда.

Още нещо, което ми прави впечатление в интерпретациите – това не е партия на русофилите, тъй като една голяма част от русофилите в България си имат свои партийни пристрастия. Едни от тях са в „Атака”, други са в БСП, в ГЕРБ, дори в СДС има русофили. Ние сме част от русофилите и смятаме, че има определени дефицити в политическия живот, затова изграждаме партия с такова съдържание, която да откроява нашите ценности и да се бори за тяхната реализация.

- Очаквате ли Вашата партия да има успеваемост – Вие казвате, че част от русофилите вече са политически представени?

- Искам да подчертая, че русофилството не е партийнообразуващ фактор. Той е културнообразуващ, цивилизационен. Ние очакваме тези русофили, които не са партийно ангажирани, да ни подкрепят. И не само русофили, а всички, които искат други взаимоотношения между Изтока и Запада, друго отношение на България към Русия, други взаимоотношения между Европа и Русия.

Дали ще успеем? Ние ще имаме проблем с микрофона, тоест с достигането до хората. Не очакваме дружелюбно отношение от основните медии. Ние ще имаме сериозни проблеми с достъпа до медии и борба с всякакви интерпретации. Като почнем от това, че сме платени агенти на Путин – аз самият бях арестуван, заедно с Николай Малинов и още няколко наши другари. Една от главните ни битки ще бъде с тези фалшиви интерпретации, които ще се опитват да бъдат налагани в обществото.

- Има ли вероятност интересите, които ще защитавате да не кореспондират с българските интереси?

- Категорично няма. Нашето русофилство не само не е в противоречие с българските интереси, а напротив – то работи за българските интереси. Да бъдеш русофил, не означава, че при противоречие между България и Русия стоиш на страната на Русия. Но ние не одобряваме тези противоречия, които съществуват в момента, тази враждебност между България и Русия, която не е българска. България днес със своята външна политика не защитава българския интерес. Ние смятаме, че външната политика на България в момента е вредна за България.

- Защо, според Вас, има това отношение на България към Русия, за което говорите?

- Защото страната ни е приела да служи на т.нар. евроатлантически ценности, които не са наши, които са далеч от нашите интереси. Както много често се случва, България се е пласирала като васал на едни сили, чийто интерес по никакъв начин не е български интерес.

- Ако България има по-тесни връзки с Русия, това по какъв начин ще ѝ помогне?

- По много начини. Първо, ние сме свързани културно и цивилизационно. След това, ние дълги години – десетилетия, сме били свързани икономически. Дали тези икономически връзки могат да бъдат възстановени, това е въпрос на дълъг експертен разговор. Но ние при всички случаи губим, когато връзките ни с Русия изтъняват или се късат. Това, според мен, е очевидно, но може би за поколението, към което принадлежа. За по-младото поколение може би не е очевидно и ще трябва да се обяснява.

- В движението „Русофили” нямате ли много млади членове?

- Не случайно Николай Малинов употребява израза „културно русофилство”, защото русофилството е една цивилизационна и културно-историческа позиция. Тя не е политическа позиция. Това не е отношение към Путин, към обществения строй в Русия. Това е отношение към нашата история, към руския народ и неговата култура. Младите хора имат своите мотиви, не е задължително те да са обвързани политически. Даже по-често те не са.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.3 от 42 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
честно казано
1 Отговор
Ако се чувстваше българин, щеше да каже - Не одобрявам руските опити за убийство на български граждани.

Коментиран от #11, #55


Оценка:
-57 +23

На практика
2 Отговор
новата партия на Цв. Цв. е за американски интереси!

Оценка:
-9 +63

Фффффф
3 Отговор
За Путин и руската политика спрямо България ние сме руска задунайская губерния..така че враждебна е руската политика спрямо България

Оценка:
-55 +23

4
Този коментар е премахнат от модератор.
Последния Софиянец
5 Отговор
Българската култура е продължение на Византийската,а руската е продължение на българската.Затова в Русия трябва да са ни благодарни.Людмила Живкова им го каза това и те от злоба я убиха.

Оценка:
-23 +29

Експерт
6 Отговор
На никой български патриот не му пука за Русия. Стига сте ни въвличали тая империя на злото. Нищо не искаме да имаме с нея.

Оценка:
-49 +25

Рап
7 Отговор
Стой си в Русия ,нямаш работа тук! Родоотстъпник засрамете се!

Оценка:
-49 +21

коко
8 Отговор
Долен предател

Коментиран от #48, #59


Оценка:
-40 +22

СтефанСтамболов
9 Отговор
„България в момента със своята външна политика не защитава българския интерес”, каза Юрий Борисов

Колко нагъл трябва да си, за да оприличаваш българския интерес с руския. За русоробите това е едно и също.

Оценка:
-37 +23

Наблюдател
10 Отговор
Турско-американския сатрап Гешев завлече преди месец Юрий Борисов, високо интелигентен човек, със сърдечни проблеми на арест и 4 часов разпит. 🤔 Русофобските келемета ще отговарят един ден пред Бъългария !

Оценка:
-17 +46

Българина е като монетата
11 Отговор

До коментар #1 от "честно казано":


Не е само с едно "лице" ! А ти със сигурност си от към другата страна ! При Соца СЕЛАТА - Гъмжаха. А при българите като теб - ЗАМРЯХА ! СЛАВА РОССИИ, СЛАВА СССР !

Коментиран от #66


Оценка:
-16 +46

Горе главата Юрий ! Народа е сила, стига
12 Отговор
Да съумее да се осъзнае и събуди ! Успех в делото народно !

Оценка:
-11 +39

Русороб
13 Отговор
Тоя и малинков да внимават къде се разхождат да не ги отнесе народната любов към Русия ;)

Оценка:
-43 +14

Бългaрин
14 Отговор
Русия не само е Освободила България от анадолците. Русия е Създала съвремената българска държава ! 🇧🇬 По времето на Възраждането, почти нищо не сме помнели за ханове и царе, а История славянобългарская тогава са я чели (тайно) няколко души.

Коментиран от #16


Оценка:
-18 +46

Българофил
15 Отговор
Юрий, а а как приемаш враждебните действия на Мамаша кам България ? И милиардите който източва от БГ, а нищо не купува от нас ?

Коментиран от #57


Оценка:
-33 +15

Последния Софиянец
16 Отговор

До коментар #14 от "Бългaрин":


Ама пък руската култура са я създали избягали от турците българи.

Оценка:
-12 +16

Дельо Хайдутин
17 Отговор
С тия четири американски бази сме на мушката и на Русия и на Иран.Пишете си завещанията.

Оценка:
-9 +34

КОЙТО ВИЖДА
18 Отговор
ОВЦА, КОЯТО СЕ ДЕЛИ ОТ СТАДОТО ВЪЛЦИ Я ЯДАТ! БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ Я ЯДАТ И ЩЕ Я ДОВЪРШАТ, АКО НЕ СЕ ВЪРНЕ ОТНОВО ПРИ СВОИТЕ ПРАВОСЛАВНИ БРАТЯ! ТЕЗИ КОИТО СЕ КЛАНЯТЕ НА ТЪМНАТА СТРАНА НА ЗАЛЕЗА И МРАКА СТЕ ОБЛАДАНИ ОТ РОГАТИЯ!

Коментиран от #22


Оценка:
-7 +46

Псевдоним
19 Отговор
Принципно погледнато е прав. Лошите отношения с Русия и с други близки на нас държави не трябва да са ни приоритет. Достатъчно е да си спомним за агресивния в това отношение Росен Плевнелиев/доколкото въобще има нужда да бъде помнен този човек/.

Оценка:
-3 +40

епси
20 Отговор
Юрий Сергей се Български имена ама нещат рубли изкат евро.Бъди какъв то искаш ама не ни занимавай с твоите глупости Е Русия е свободна страна изнзсяи се там.Тука ни трябват българофили

Коментиран от #23, #26


Оценка:
-28 +8

Рико
21 Отговор
Виждате ли какви за какви абсурди се говори. " Действия ". Дайте ми дефиниция за -действие-. Малка България, с влияние ли, с икономика ли, с войска ли ... с какво може да извърши "действия". При това през няколко граници. Какви "действия"бълнуват? Да се създава напрежение, да се леят лъжи и отрови,да се принизява България,това пък са действията на такива като този. Кажете ми с какви деиствия мога да се противопоставя на Москва и веднага организирам партия с искане за налагането им.

Оценка:
-12 +3

рогатия
22 Отговор

До коментар #18 от "КОЙТО ВИЖДА":


предателите са при мен

Оценка:
-1 +6

Точно
23 Отговор

До коментар #20 от "епси":


Ами и натовските управниици да се изнасят в Анадола и Щатско. Тук ни трябват българофили, за които са скъпи българщината, православието, славянството и руските ни братя !

Коментиран от #25


Оценка:
-4 +24

ти си за ЦСЗ
24 Отговор
В Расия има много място за вас български предатели.Но ви е обичате само парите им

Коментиран от #28, #29


Оценка:
-22 +6

епси
25 Отговор

До коментар #23 от "Точно":


на руските ти братя прави им сосиски

Оценка:
-13 +3

Хаджи Хаджи Българин
26 Отговор

До коментар #20 от "епси":


След някоя година юаните, ще са по- актуални от зелените " гущери" , които се печатат като тапети!

Оценка:
-1 +13

заеничарите
27 Отговор
В София при връчване в СУ на титлата доктор хонориз кауза великият Харолд Пинтър произнесе академичното си слово-ЗА ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМИТЕ!ПРОЧЕТЕТЕ ГО САЙТОВИ ОНАНИСТИ!В последвалото интервю на въпрос как би определил американска философия кратко отсече-СЪСТОИ СЕ В СЛЕДНОТО-ЦЕЛУНИ МЕ ОТЗАД ИЛИ ЩЕ ТИ РАЗБИЯ МУТРАТА!ДА ВИ Е СЛАДКО САЙТОВИ ЛИЗАЧИ.НЕ СЕ БУРАЙТЕ ЩЕ ВИ ДОДЕ РЕДЪТ!

Оценка:
-1 +10

Хаджи Хаджи Българин
28 Отговор

До коментар #24 от "ти си за ЦСЗ":


А ти имаш ли представа, колко, определящи себе си като Българи, живеят на територията на РФ! Изгледах в Тубата - " Ние сме българи" - изявление на предният имам на РФ!

Оценка:
-1 +6

Почти позна, но...
29 Отговор

До коментар #24 от "ти си за ЦСЗ":


Не позна Седларов ! Лакумите за щатска и турска валута ще ходят в Анадола. Там да си правят Турски патоци и антируски бази. При съюзниците им манафи! 😀

Оценка:
-0 +5

НРБ
30 Отговор
Русия дойде тук с науката , технологиите, заводите. Запада с казината далаверите и банковите фалити.

Коментиран от #50


Оценка:
-9 +14

31
Този коментар е премахнат от модератор.
32
Този коментар е премахнат от модератор.
33
Този коментар е премахнат от модератор.
една истинска Българка!
34 Отговор
30 години бяхме и все още сме с вдигнати ръце горе към Запада. И? Има ли още нещо,което не сме им продали,в същност взели? Вече сме на пропастта,дали да я има България,или да стане някаква територия,от която ще се възползват нашите 30 годишни колонизатори?

Оценка:
-7 +12

Аре
35 Отговор
Без Русия, България загива както и така става.Слава на Русия и братския руски народ.

Оценка:
-9 +14

jorj
36 Отговор
Червените кукоменгери изплуваха от небитието да помагат на умиращите комунистически гнасове!!! Преди смъртта си хапят най-много и то се вижда!!!!

Оценка:
-11 +8

Айсотир
37 Отговор
Мръсни предатели и продажници.

Оценка:
-8 +5

Ван дер Любе
38 Отговор
И кой преценява кои действия към Русия са враждебни? Ако Русия нападне Македония, ние как трябва да отговорим? Или пък Русия завземе Беларус, каквато опасност съществува? Това трябва да го приветстваме ли? Всяка партия, която се поставя в услуга на друга държава, е вредна за България. Както е сега ГЕРБ, която слугува на Турция чрез Борисов.

Оценка:
-3 +5

Мамини синчета
39 Отговор
Как хубаво ми изплувате всичките синчета, на ония комунисти, дето ограбиха България веднага след 10 ти!
И пак се опитвате да пренаписвате историята!
Но, не казвати ,защо и с какви пари отидохте на запад да учите и да се криете!
А сега сте се върнали и пак искате да заграбите държавата!
И не жалите сили, че и сте готови да продадете държавата на Русия - пак, само и само да се докопате до властта!
Нито Русия , нито САЩ са ни приятели - има само интереси!
А не виждам нещо кандидати да ходят в Русия!
Или в Китай!

Оценка:
-7 +5

😠😠😠😠😠😠
40 Отговор
Мръсни продажници, работещи срещу България, за няколко рубли. Продажна комунистическа сган, за която няма нищо свято, освен слугинаж към вражеска Русия, и лично облагодетелстване. Това са наследниците на комунистическите убийци, мародери и крадци, които дойдоха на власт след окупацията на България от СССР, същите които потопиха страната в реки от кръв. Вижте този изрод на снимката, това ни готвят руските слуги.

Коментиран от #43


Оценка:
-11 +4

ФАКТИ
41 Отговор
Руската хибридна война в подобни сайтове за коментари е разделена на две части, Едните малобройни можещи да пишат коментират под различни имена може да се трима, но изглеждат като тридесет! Втората част са едни "роботи/роби" които слагат + и - по съответен принцип! ТАКА МАНИПУЛИРАТ РЕАЛНИТЕ НАГЛАСИ НА ХОРАТА!!! ОСТАВКА НА ПУТИН И УЧЕНИКА МУ БОЙКО ТИКВАТА!!!

Коментиран от #42


Оценка:
-9 +1

42
Този коментар е премахнат от модератор.
🤔 🤔 🤔
43 Отговор

До коментар #40 от "😠😠😠😠😠😠":


Случайно, дали не е по-правилно да насочиш коментара си към щатско-турските управляващи.??? 🤔 Предвид, че краварите и турците са избили най-много българи, мисля, че ще е редно !

Коментиран от #46


Оценка:
-2 +9

ke da
44 Отговор
Такъв умен поглед може да има само бавноразвиващ се индивид - като повечето русороби в България!!!

Оценка:
-8 +5

Бългaрин
45 Отговор

До коментар #42 от "един българин":


Подчертават се коментари с повече добри оценки. И то автоматично . Няма как жалките турско-щатски коменрари да излязат напред, въпреки дежурните тролове на Сорос (ЦиРвйУ) .

Коментиран от #47


Оценка:
-2 +9

един българин
46 Отговор

До коментар #43 от "🤔 🤔 🤔":


Със сигурност най-прясно избитите хиляди българи са от СССР режима през първата световна и особено през 1947 година в така наречения "народен съд" , всъщност съд убил всички несъгласни с новия ред на сталин/сатрапа/ ! А твоите деди са били едни от палачите в този черен съд на сатаната!

Оценка:
-11 +3

АЙДЕ АЙДЕ
47 Отговор

До коментар #45 от "Бългaрин":


Автоматично е навита русофилската ти пружина в главата! Там друго няма! Или си случайно попаднал от втората група в първата! Марш да слагаш само минуси на човеколюбците които презират Русия!

Оценка:
-7 +1

православен
48 Отговор

До коментар #8 от "коко":


долен предател си ти евроатлантически измекяр, такива подлоги като теб предадоха България и интересите на западните лицемери

Оценка:
-6 +9

🤔 🤔 🤔
49 Отговор
Моите дядовци са били обявени за "народни врагове" от комунистите. Но това не ми е попречило да виждам, че при социализма се строеше, а при щатско-турската власт вече 30 години се граби. 😙" Пресни жертви" - битите протестиращи. А приказките за Народния съд са "малко" преувеличени от новата власт.

Коментиран от #53, #61


Оценка:
-4 +11

да беее
50 Отговор

До коментар #30 от "НРБ":


Русия ти дойде в задни/а и там ти изсипа акъл - с който сега пишеш!

Коментиран от #60, #63


Оценка:
-6 +4

бургазлия
51 Отговор
Без Русия няма България!
Гледайте на изток, слънцето изгрява винаги от там!

Коментиран от #54, #56


Оценка:
-6 +9

БЪЛГАРИЯ
52 Отговор
НЕНАВИЖДА ШПИОНИТЕ, НЕЗАВИСИМО ОТ КАКВА НАЦИОНАЛНОСТ СА, А КЪМ РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ, ИМА ПО СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЯ - ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА НИ УШАНКИ!

Оценка:
-8 +4

НЕ МОЕ БЪДЕ
53 Отговор

До коментар #49 от "🤔 🤔 🤔":


Това за дядовците ти е ЧИСТА ЛЪЖА - С КАКВИТО СТЕ ЗАКЪРМЕНИ ОТ КРЕМЪЛ! АКО БЕШЕ ТАКА ДО СЕГА СТО ПЪТИ ДА СА СЕ ОБЪРНАЛИ ВЪВ ГРОБА СРЕЩУ ТЕБ!

Оценка:
-4 +6

един българин
54 Отговор

До коментар #51 от "бургазлия":


Имаш ли друго в главата или само различаваш изток от запад?!

Оценка:
-3 +4

Честно казано
55 Отговор

До коментар #1 от "честно казано":


Както с Люба Плезич !

Оценка:
-0 +0

Дали
56 Отговор

До коментар #51 от "бургазлия":


си от Бургас?! Интелигентен си като платен протестър, разгърни картата и виж кой й ти е от изток, ссср се разпадна преди 31год.!

Оценка:
-4 +2

реципрочно
57 Отговор

До коментар #15 от "Българофил":


А как да купи от нас като Сърбия и Молдова ни изместиха !! Митата са високи и няма пробиване но това е едната страна на нещата а другата е "слънчогледовата " политика на България свързана с енергийните проекти .

Оценка:
-0 +6

Павката Корча
58 Отговор
Наглост и то голяма . Да се наричаш РУСОФИЛ и да говориш за български интереси , къде бе КАМСАМОЛЕЦ .

Коментиран от #68


Оценка:
-9 +5

мушмуроко
59 Отговор

До коментар #8 от "коко":


Предател на кое , на златото на канадците или тецовете на американците или може би ядрените реактори на Козлодуй на "французите " . Остана ли нещо ...... магазините немски , зеленчуците турски кажи бе а.дал кое е твое ......май само тва в тоалетната чиния ?

Коментиран от #62


Оценка:
-3 +6

60
Този коментар е премахнат от модератор.
Майна от Пд
61 Отговор

До коментар #49 от "🤔 🤔 🤔":


Никой не е обявен за народен враг от вашите .В противен случай нямаше да си ги предал другарю . Тази песен я знаем Аз не съм от тези как Сийке ама да кажа . Строяло се ,Той няма тоалетна хартия да се избърше и хляб в събота не може да си купи , строял........Кво си строял .Една фалирала въшкарска система ,.Това си строял.

Оценка:
-4 +6

Зарзаватчия
62 Отговор

До коментар #59 от "мушмуроко":


Кво злато бе . Ти по време на комунизма вреше от злато и магазините сигурно бяха пълни със зеленчуци и качествени стоки. Сега има всичко другарче ,кеф ти български ,кеф ти турски ,кеф ти Южноамерикански зеленчуци и плодове

Оценка:
-3 +5

НРБ
63 Отговор

До коментар #50 от "да беее":


Имаш ли некой познат нотариус , да ти го префърлим у ч.о.ф.ка.та

Оценка:
-0 +0

Следовател
64 Отговор
Този още ли е на свобода .Мислех ,че вече търка наровете за национално предателство . Но явно в Европейска България е така .Евразийците командват. И после се чудим защо е тва крадене и защо има корупция.

Оценка:
-5 +5

Рапторица
65 Отговор
Е това са потенциалните българоубийци за руски интереси. Винаги ги е имало в България, че и преди освобождение от турско. Кой предаде на руснаците в Цариград снимката на Левски ? Кой направи така, че Левски да не бъде помилван ? И на двамата руски дипломати във Високата порта, ползали българи за антибългарските си дела, днес в София има кръстени улици. А "копейкаджиите" Бог да си ги наказва.

Оценка:
-6 +6

Язон
66 Отговор

До коментар #11 от "Българина е като монетата":


Слава на тоягата, която ще счупи кухата ти предателска тиква. Добре, че преди 09.09.44 е имало българи да се справят с измет като теб. Питай Гешев как са квичали предателите, които червената измет стоварвала с подводници.

Оценка:
-3 +2

Чан Кайшъ
67 Отговор
Няма културно, меко , невинно и т.н. русофилство. Винаги когато русофилите са вършили пъклената си дейност са умирали истински българи. Справка - историята. Тия гниди трябва да се върнат в дупките, от които искат да изпълзят.

Оценка:
-3 +4

68
Този коментар е премахнат от модератор.
Реалист
69 Отговор
Интерва на мислещ и интелигентен човек , обичащ Русия като 85% от Българите . То само част от малцинствата и лакеите с подаяния от институтите на Сорос ( ЦиРейУ ) се страхуват от братушките .

Оценка:
-2 +3

НЕДКОВ,,
70 Отговор
ГЕРБЕРАСТКи НУЖНИЦИ !!.

Оценка:
-3 +0

Google
71 Отговор
Русофилите да си ходят в Азия при ватенките!

Оценка:
-3 +3

Слаботокови
72 Отговор
Всички тъпанари които не си знаят историята на страната стават русороби и са готови да убиват Българи заради Русофилството

Оценка:
-2 +3

ЛУСТРАЦИЯ
73 Отговор
Без ЛУСТРАЦИЯ няма оправия

Оценка:
-1 +3

ЛИЛИТО
74 Отговор
КАКВИ ВРАЖДЕБНИ ДЕЙСТВИЧ-НИЕ СМЕ СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА И СМЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ,НЕ СМЕ ПРОТИВ РУСИЯ,УВАЖАВАМЕ Я ,НОООО-СМЕ С ЕВРОПАТА,ЗАТОВА КОЙТО МИСЛИ ОБРАТНОТО,ТРЯБВА ДА СЕ ТРЕТИРА КАТО АНТИДЪРЖАВНИК И ПРЕДАТЕЛ,С ВСИЧКАТА СИЛА НА ЗАКОНА.

Оценка:
-3 +1

ОСТАВКА НА АМЕРИКАНСКИТЕ
75 Отговор
ПРОДАЖНИЦИ. ..СЪД. ..КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО. ..Е ПА АЗ ТЪКА РАЗБИРАМ ДУМАТА СПРАВЕДЛИВОСТ. .

Оценка:
-0 +1

ЧАУШЕСКО
76 Отговор
ЛИЧНО СЪМ ВИЖДАЛ ДВАМАТА ШПИОНИ КАК В МЕТРОТО БРОЯХА СПИРКИТЕ НА НОВОТО МЕТРО ОТКРИТО ОТ КРАДЛАТА ФАНДЪШКА

Оценка:
-0 +2

ЧУМАТААААА
77 Отговор
РУСОФОБИТЕ ЗАЕДНО С ГЕРБ .... В СИБИР

Оценка:
-0 +0

Стефан
78 Отговор
Този си измисля преживявания, даже Хитлер не успя да въвлече България във война с тогавашния СССР, всички страни от бившия Източен блок са воювали на страната на Германия, ние даже един куршум не сме изстреляли срещу тях а те ни обявиха война на 5 септември 1944 год. не само това НО МОБИЛИЗИРАХА ВОЙСКАТА И НИ НАКАРАХА ДА СЕ БИЕМ СРЕЩУ ГЕРМАНИЯ, не само това ами след края на войната ни сложиха сред победените страни и изплащахме репарации, така че този чичка да си гледа внуците и да не се занимава с фантазии и манипулации, от Русия в България НИЩО ХУБАВО не е дошло, само омраза и кражби.

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Тодор Батков
Президентът на Левски Тодор Батков коментира победата над аутсайдера ФК Сараево с 1:0 в среща от Лига Европа.
Какво да им се плашим на тия?! Ние пътуваме с правителствения самолет, правим разходи за подготовки, а те са дошли с рейс....."

Още бисери