17 Март, 2021 15:30 36 874 262

Ричард Алибегов пред ФАКТИ: Надявам се, че локдаунът ще е за България, не само за София

  • ричард алибегов-
  • ресторанти-
  • коронавирус-
  • локдаун-
  • противоепидемични мерки

Браншовите организации заявиха готовност за протест, ако не бъде наложен тотален двуседмичен локдаун в цялата държава

Ричард Алибегов пред ФАКТИ: Надявам се, че локдаунът ще е за България, не само за София - 1
Ричард Алибегов; Снимка: БГНЕС/Архив

„Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията виждаме само две посоки пред нас, за да запазим и малкото, което остана, не само от нашия бранш, а и изобщо от малкия и среден бизнес в България. Идеята за частично двуседмично затваряне на фитнеси, молове и заведения няма да доведе до нужните резултати. Всъщност, за пореден път никой не посочва какви са целите и при какви нива на разпространение на заразата, бизнесът ще заработи отново“.

Това казаха по-рано днес от браншовите организации СЗБ и БАЗ в своя обща позиция относно предвидения локдаун за територията на София и настояха за тотален локдаун в цялата държава.

„Настояваме за въвеждане на строга и всеобхващаща двуседмична карантина. Двуседмична! Нека всички заедно понесем отговорност за справянето с проблема и за неговото бързо решаване“, пишат те.

„Отговорните лица - министърът на здравеопазването и всички членове на НОЩ, многократно доказаха, че са негодни да взимат качествени решения и да вдъхват доверие и кураж в обществото и бизнеса! И не, не управлявате най-добре в Европа пандемията!“, категорични са двете браншови организации.

СЗБ и БАЗ казват още, че „ако отново само три сектора бъдат изправени пред това да понесат цялата тежест, за да постигнем неясни резултати“, те ще бъдат принудени да организират масов протест, в който ще поискат оставките НОЩ.

За да говорим за планирания локдаун за София и позицията на ресторантьорите, от ФАКТИ се свързахме със съпредседателя на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов.

„Надявам се, че локдаунът ще е за България, няма да е само за София“, каза Алибегов. „Не виждам абсолютно никакъв смисъл от локдаун само за София“, каза още той. Причината за това обаче не е от здравословен характер, уточни Алибегов. „От здравна гледна точка този локдаун няма абсолютно никакъв смисъл. Хората си пътуваме напред-назад. И преди сме го казвали – ако ще се затваря нещо, нека се затвори всичко за 14 дни“, категоричен беше той.

„Като казвам всичко, имам предвид всичко извън хранителните магазини и аптеките. Но мебелни магазини, магазини за играчки, огромни магазини за спортни стоки, хотели с ресторанти – всичко това трябва да се затвори. Трябва да работят единствено магазините със стоки от първа необходимост, а всичко друго да се затвори за 14 и вече да приключваме с това нещо – да отворим на 2 април и да не затваряме повече“, каза още той.

„Ако отново ще борим пандемията само с фитнеси и ресторанти, нека здравните власти да си спестят този популизъм поне този път. На всички ни е ясно, че това не води до абсолютно никакъв ефект“, допълни Алибегов.

„Ние отворихме на 1 март. Още на 1 март се започна с изяви на разни лекари по телевизиите. По-странното е, че преди няколко дни казаха, че ситуацията е овладяна, че вече сме много по-подготвени, отколкото бяхме през зимата. Малко преди да ни затворят на 27 ноември, за 20 ноември броят на новозаразените беше по-малък от броя на новозаразените вчера“, коментира той. Броят на новозаразените от Covid-19, обявен на 20 ноември 2020 година за изминалото денонощие е 3899. Обявената вчера информация е за 4637 нови случая.

„С нищо не сме по-подготвени от зимата. Отново се стига до затваряне. Някой ден някой ще трябва да обясни къде отиват тези милиарди за здравната система, защото реално единственият ход, който лекарите всеки път измислят е да затворят ресторантите и фитнесите. Ние сме единствената страна в Европа, която ще бори пандемия с ресторанти и фитнеси“, допълни Алибегов.

Той беше категоричен, че ресторантьорският бранш не е успял да се съвземе икономически в рамките на краткотрайното отваряне. „Самото отварянето още не се е случило навсякъде. Само за едно отваряне са нужди 20-30-40 хиляди лева. Тези пари са поредните потънали пари“, каза той и уточни, че „все по-малка и по-малка“ част от бранша би могла някога да се възстанови.

„Тъй като вероятно този локдаун отново няма да е само за 14 дни, защото до момента няма нито един спазен срок от страна на Министерството на здравеопазването и НОЩ, най-вероятно това ще е доста фатално затваряне за абсолютно всички. Ако не се случи цялостен локдаун в страната, това отново е едно популистко решение на здравните власти и здравния министър, което очевидно няма общо със здравната система и здравните ефекти“, допълни той.

„Ситуацията е тежка, както през ноември. Само че четири месеца по-късно и след доста милиони, потънали в здравната система, ситуацията е абсолютно същата и ние отново сме пред затваряне. Сега хората очакват да се случи тотално затваряне на всичко, за да се преборим с абсолютно всичко. Ние също виждаме този вариант като единствен, а след това отваряне“, категоричен беше Алибегов.

„За нас всичко, свързано със затваряне е наистина пагубно. Ние сме единственият бранш, който през цялата последна една година беше затворен през повечето време, а през другото време беше с тежки рестрикции. Единственият такъв бранш сме ние. За нас и пет дни да ни затворят, това ще са много фатални пет дни за много от колегите“, каза още той.

В края на разговора Ричард Алибегов повтори съмненията си, че затварянето ще продължи 14 дни. „Няма нито едно спазено обещание за срокове. При първото затваряне казаха, че ни затварят за 14 дни, ние стояхме затворени месец и половина. След това през ноември ни затвориха за 14 дни, а бяхме затворени до 1 март и още на 2 март започна да се говори, че заразата ще дойде от заведенията“, каза той.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 132 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Батка

    172 16 Отговор
    Най-добре да е за на маугли гадните заведения...ще е добре да минат и БАБХТ ,че там не се живее от мизерия.
  • 2 fen

    354 26 Отговор
    егати и злобара!

    Коментиран от #102, #124, #130

  • 3 питам

    359 16 Отговор
    Колко плати на БМБ за да те КАЧИ В ЖИПКАТА? България стана по-рушветчийска държава и от Османската империя!
  • 4 ssss

    253 13 Отговор
    Аз да не съм плъх, че да ме затварят. Всички са се сдушили с властта са парици...
  • 5 Съвет

    237 13 Отговор
    Помоли се на Мутрата да ви спаси.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 адаша

    275 8 Отговор
    Как е в жипката? Друса ли, друса ли...?
  • 8 Иво

    237 14 Отговор
    Не само за София ще е не виждаш ли какво става в цялата държава е пълен хаос бе гауфон
  • 9 Подкрепях

    206 19 Отговор
    това да работят заведенията, но с това си изказване бих пожелал на мазниците да не отварят до Коледа
  • 10 Бай Стоил

    148 6 Отговор
    Единственият сектор които не работи са пазарите и битаците на открито, но за тях никой нищо не казва нищо. кратък пример Тетевен пазарат е затворен от март 2020.
  • 11 BigBulgarianBoss

    111 17 Отговор
    Затваряйте браншове те за 2 години. Ако две седмици им се вижда много
  • 12 Последния Софиянец

    241 67 Отговор
    Този не спря да реве. Кой нормален ходи на заведение в разгара на пандемия?
    Затваряй!!!

    Коментиран от #236

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 краси

    172 10 Отговор
    В селското стопанство търсят като този-прилича на интегриран.....
  • 15 Последния Софиянец

    248 32 Отговор
    Алибегов е предател.Работи за Тиквата.Не го слушайте колеги.Елате на площада.Там е истината.

    Коментиран от #20, #26, #35, #192

  • 16 винкело

    136 11 Отговор
    МАМ.УНА Е ПЪЛЕН ТАШ0К УЖ ШЕФ НА БУЦИ А МУ ЗАТВАРЯТ ЖАЛКАТА ШКЕМБЕДЖИЙНИЦА ,АБЕ СОФИЯНЦИ УЖ СТЕ ОТОРКОВЦИ А ЩО МУ ХОДИТЕ В КРЪЧМИТЕ ,Я ЕДНО БОЙКОТЧЕ МУ СПРЕТНЕТЕ НА ТОЗИ АВГАНИСТАНЕЦ ЛИ Е ПАКИСТАНЕЦ ЛИ Е НО ЯВНО БАНЯТА МУ Е НЕПОЗНАТА
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 РазБойко съм

    94 7 Отговор
    Сега ще ви мина с 200, като за последно.
  • 19 Моля?

    129 7 Отговор
    Тоя започва да моли за затваряне, така ми звучи.
  • 20 Киро Краваря

    16 63 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    Кво лаеш и ти ве?

    Коментиран от #117

  • 21 Vov

    106 10 Отговор
    Затварянето искат хора от търговските дружества със здраве. Те никога не са внесли лев данък от пари останали след плащане на заплати и данъци. Това са престъпници, облечени във власт, а вече и убийци. 70000 хиляди легла платени в болниците и 6-7000 болни, спрян прием на други. Това е реалността. Кражби до последно.
  • 22 Ха-Хо

    40 65 Отговор
    И какво има на площада? Освен тримата галфoни. А, да, и ти- четвъртия.
  • 23 Българка

    164 9 Отговор
    Алибегов що така яростно рИве срещу правителството и Борисов? Нали само преди няколко дни придружаваше Борисов на поредната му ПР предизборна екскурзия, когато Баце се хвалеше, а Алито го гледаше милно. И защо Алибегов е на принципа " Не е важно аз (заведенията) да съм добре, а Вуте да е зле" с искане да се затвори почти всичко в цяла България? Дали не са му подсказали тая позиция управляващите?
  • 24 Само.....

    36 4 Отговор
    Ние сме затворени от ноември 😊и не сме ритнали камбанарията.
  • 25 Ковидар

    84 10 Отговор
    Затваряй! И искаме КПП-та и башибозука на Мутрата с противогази и химическо облекло от 1950г.!
  • 26 Гого

    43 22 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    Я се скрий подмоста, бе!
  • 27 Beguai

    73 0 Отговор
    То стана тука, че или бачкаш в кол център или си дилър на тия от кол центъра, нормалния бизнес, ако не е с държавна помощ е пред затриване.

    Вярно сме клоака номеро уно!!!
  • 28 Учениците са виновни

    87 27 Отговор
    Моя племенник мина Ковид19 и така и не го спряха от училище. Да загубиш вкус, не било Ковид19.., каза майка му. Децата го карат на крак в училище и го разнасят. Вируса се разпространи още, като пуснаха ученици, чак после пуснаха заведенията.

    Коментиран от #59, #97

  • 29 ДДТ

    74 7 Отговор
    НОЩ били отговорни, министрите виновни, само Бойко е ОК. Лизачи!

    Коментиран от #202

  • 30 Ясно

    59 5 Отговор
    Не е важно я как съм, важно Вуте да е зле.
  • 31 провинциалист

    41 5 Отговор
    Хайде пак провинция Сердика срещу останалите провинции...
  • 32 боци ги облъчва

    60 3 Отговор
    И тоя Баце май го вози у жипо .
  • 33 Достойна присъда

    104 4 Отговор
    Предателю Алибегов,какво ще кажеш на хилядите хора от бранша които пак останаха без пари,ти нали взе пачките от джипката!

    Коментиран от #40

  • 34 Киро Краваря

    11 6 Отговор
    Ху....й.....о...веееее
  • 35 Е😄😄😄😄😄😄😄

    12 27 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    Е ти си 1 година на площада УЖ😄😄. ИМАШ ОЩЕ НЯКОЛКО ПЛАТЕНИ ДНИ И ЧАО СОФИЯНЕЦ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #54

  • 36 Azz

    73 8 Отговор
    Куфарчо...ако не се беше се возил с тиквата можеше и да ти повярва някой...
  • 37 Пицар

    90 4 Отговор
    Гнус ме е от теб,Алибегов!
  • 38 Биби

    85 4 Отговор
    Голям мръсник! Българите сме разделени за какво ли не, сега пък на заведения в София и в страната.
  • 39 Киро Краваря

    18 26 Отговор
    Платения софиянец е трол на Мая.

    Коментиран от #42

  • 40 А ти що

    20 7 Отговор

    До коментар #33 от "Достойна присъда":

    Не взе. Щот не ти дадоха нали. Ако те поканят и за 5лв ще тичкаш след джипката🙊

    Коментиран от #63

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Офффф

    34 4 Отговор

    До коментар #39 от "Киро Краваря":

    Тая гладна въшка с кой ли не беше, ТРИОТА. ПИНОКИО. МАЯ, БОЖКОВ КОЙТО МИ ХВЪРЛИ НЯКОЙ ЛЕВ ТАМ Е. НЕЩО КАТО ТУКА ИМА ТУКА НЯМА 💰
  • 43 Ася

    67 12 Отговор
    Ей,нещастник такъв !!! Значи не може само софиянците да са затворени,трябва всички да страдат заради шопите дето нищо не спазват.Тояга за теб изрод такъв.
  • 44 Ах леле

    54 1 Отговор
    И ти само как се продаде и излъга хората,същия си като купувача ти
  • 45 Да,бе

    51 2 Отговор
    Не сакам на мен да ми е добре,а сакам на Вуте да му е зле.Докато се делим на София и останалата част Онуй ще си разиграва коня и ще пълни квот се сети.
  • 46 Калитко

    20 4 Отговор
    Ако ми направят ДДС-то 9% затварям и за три седмици!
  • 47 мислещ

    47 8 Отговор
    Вие сериозно ли, бе? Ще протестирате. ако НЯМА локдаун? Али, Бегай!
  • 48 толерантен

    14 8 Отговор
    "симпатяга и красавец"
  • 49 Кръчмар

    48 2 Отговор
    Алимазен-Гнус ме е от теб , “братче” .....
  • 50 Тото

    54 3 Отговор
    Свестните отдавна фалираха останаха мутретата да реват за пари,защото друго не могат освен да експлоатират работници
  • 51 Дани

    60 4 Отговор
    Ти вместо да искаш колкото се може в по малко градове да бъдат затваряни заведенията за да не фалират,искаш национално затваряне.Не ставаш за представител на бранша-Ходи си в джунглата от където си дошъл.
  • 52 Next

    64 10 Отговор
    Сляпа е раята, сляпа. Решението е само едно: масивни протести в цялата страна против мафията и нейните решения. А на тоя кичилясал мамут от снимката, му се иска да не му зле само на него, ако може и на всички останали. Абсолютен гьонсурат.

    Коментиран от #53

  • 53 мислещ

    57 4 Отговор

    До коментар #52 от "Next":

    За събота са насрочени протестите в София, затова и локдаунът тук е по-рано. Толкова са прозрачни мутрите, че няма накъде повече.

    Коментиран от #208

  • 54 Гост

    6 23 Отговор

    До коментар #35 от "Е😄😄😄😄😄😄😄":

    Ааа, недей така. Тролчо( софиянеца) след това ще протестира, че изборите са манипулирани и нечестни. Ще се пише на площада поне още година. Тя заплатката си му тече.
  • 55 хаха

    52 7 Отговор
    До сега ревахте за хората от бранша, сега се оказа май,че само вашите заведения ви интересуват.... и щом те не могат да работят - всичко да се затвори... Цялата нация сме такива, хахахах смешници

    Коментиран от #57

  • 56 Гражданин

    46 2 Отговор
    Омръзна ми от тикви, каскети, свине и подлоги
  • 57 мислещ

    34 2 Отговор

    До коментар #55 от "хаха":

    Тоя не е и от нацията, ако се съди по фамилията му...хич и няма да се занимавам да го проучвам какъв и от къде е, отдавна се е доказал боклук така или иначе, другото е маловажно.
  • 58 Аааа

    41 4 Отговор
    Алибегов - ти си олигофрен!
  • 59 Кукуруку

    35 6 Отговор

    До коментар #28 от "Учениците са виновни":

    А когато върлуваше грипа и ходехте сополиви на работа за жълти стотинки пак ли учениците ви бяха виновни?Значи ли,че трябва да избием учениците,защото има такива страхливи възрастни като теб?Горкия ти племенник на страхлива баба или дедо
  • 60 Omвраm

    32 4 Отговор
    Това подобие ба парапитек бе иска да е добре а другите да са зле.
  • 61 Анон

    32 4 Отговор
    Егати тъпака.
  • 62 Ййййй

    36 3 Отговор
    Тоя некъпан гнусен нещастник защо го показвате?
  • 63 Достойна присъда

    14 3 Отговор

    До коментар #40 от "А ти що":

    Нещо ме бъркаш със себе си,аз пари си имам,но мисля че трябва да има солидарност между хората,а не всеки да се купува поединично за 5 лева!
  • 64 ЖОРО

    56 4 Отговор
    КАУФЛАНД==МИНИМОЛ..НО ТЯХ НИСОЙ НЕ ЗАТВАРЯ...МНОГО ГЕРБАДЖИИ ИМА НА ХРАНИЛКАТА КАУФЛАНДСКА..ПРОСТО ВЕЧЕ ЯВНО ПРОЗИРАТ...ЗА СЛУГИТЕ НА КАКА МЕРКЕЛ НЯМА ОГРАНИЧЕНИЯ..ТЕ И ЗА ТОВА КАТО ЛУКОЙЛ НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ У НАС..ПЪЛНЯТ ГУШАТА НА БОКО-ТИКВОЧА..ДАНО НА 04.04.ГИ ИЗГОНИМ..ГЛАСУВАИТЕ СРЕЩУ КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ И ДПС.

    Коментиран от #206

  • 65 али бегай

    38 3 Отговор
    наведен боклук гербав
  • 66 Цигани

    22 5 Отговор
    Хубаво е завинаги да затворят!!!
  • 67 Sts

    25 2 Отговор
    A защо ги отворихте? Аз не бих отворил както и направих.При този министър предател с “ц” де нямам вяра на тази Европа и тази държава която “ц” -то управлява!Внимавайте!
  • 68 Иван

    44 2 Отговор
    Вдигайте се масово на стачка да се измитат тези негодници които се опитват да противопоставят хората един срещу друг.
    За всички здравомислещи е ясно че некъдърните държавни служители само творят глупости
  • 69 Нямам срам

    26 0 Отговор
    Тоя пак тоя ... аз искам да работя и без това дъежавата не плаща компесация ... гледайте си София ...
  • 70 Искаме локдоун

    23 2 Отговор
    Навсякъде кппта! Както писал колегата по на горе целия башибозук на жипката да дава денонощни дежурства нонстоп!!
  • 71 Клиент

    27 1 Отговор
    Грозен, алчен нахалник.
  • 72 СУД

    31 2 Отговор
    КОНАН ХОДИ ДА ПРАВИШ БАБАЛЮГИ НА ТИКВАТА.НАЛИ ПИЕШШ КАФЕ С ТИКВАТА СЕГА ПИЙ ВОДА СТУДЕНА ЛЕДЕНА ,СТУДЕНА..ПОДЛОГО ВАРВАРСКА...
  • 73 Урко

    31 4 Отговор
    И тоя лапна някоя друга пачка започна да приглася на НОЩ.Също като синдикаттите имитират съпричастност към проблемите на работниците.
    Пусть дураки похоронят себя.
  • 74 Абсурд

    20 2 Отговор
    Типично българска работа
  • 75 XXX

    23 2 Отговор
    Защо ни занимавате с проблемите на маймуняците?
  • 76 Баш софиянец

    31 1 Отговор
    То като се повозиш в джипката и губиш връзка с главния мозък! Ти не се ли сещаш, аланкоолу, че целта е точно за изборите много хора де не могат да гласуват заради ограничителни мерки?! Не са ти виновни другите браншове за проблема, а оня дето те вози. Не заставай срещу хората, те не са ти проблема.
  • 77 СУД

    26 0 Отговор
    И УМНАТА АЛИБЕГОВ НА 05.04 ГЛЕДЙТЕ ДА НЕ КАРА ОНЯ ЖИПКАТА ЩОТО ЩЕ ВИ ЗАТВОРИ ЗА ДЪЛГО
  • 78 112

    25 3 Отговор
    Тоя що не земе да се изкъпе?
  • 79 Конан

    27 2 Отговор
    Абе имаше навремето на морето едно заведение Варварите,този да не е започнал кариерата си там!
  • 80 гойко митич

    24 1 Отговор
    защо само на нощ ще искаш оставките ,ами на боко,той ги мъдри тия радости за народа
  • 81 Вуте

    27 0 Отговор
    Я не сакам, я да съм добре. Я сакам, Алибегов за е по-зле от мене. Мазен въшльо.
  • 82 кой-свой

    8 4 Отговор
    на жена ми в болницата и вдигнаха заплатата покрай пандемията.екстра сме си,и ба ресторант ходим през ден

    Коментиран от #87

  • 83 барабус

    23 0 Отговор
    Тоа много гнусен бе братчед!
  • 84 🇧🇬 Носите ли си лигавниците ?

    28 0 Отговор
    Какво иска този орангутан ? Да оди при Конниците на апокалипсиса,т.е. нощ-ниците, да се пооскубят малко..... Ма като седя онзи ден до Тиквоний I, мигаше като мишок. И клатеше одобрително мазна косица пред шефа..... Смешник.
  • 85 Asterix

    31 2 Отговор
    Глупаци ,като въпросният Алибегов,не им пука за нищо..освен за лична печалба.
    По принцип,българската мутра не умее нищо друго,освен да сложи две маси и четири стола,и да чака леваците да седнат да пият кафе,че да им вземат парите....!
    Докъто имат този начин на мислене,няма утърване нито от вирус,нито от простотия!!
  • 86 Пане

    29 1 Отговор
    Кой се е хванал с мутра добро не е видял. Ричард, маймун прост, хареса ли ти в жипката, а? Или още боли на дупето?

    Коментиран от #105

  • 87 Ваня

    6 4 Отговор

    До коментар #82 от "кой-свой":

    и на мойта ама ние ходим всеки ден щото не и остава време за готвене.Голям кеф както е тръгноло скоро ще има пак увеличение.
  • 88 Demonaz

    8 20 Отговор
    Може да е като Коннан Варварина,но е прав или всички сме заедно в това или чиновниците да си таковат, таковата. Да се свършва с тая простотия неземна. Понеже фитнесите са по 100 човека там. Ужас пълен.

    Коментиран от #94

  • 89 Дада

    25 1 Отговор
    Надявам се в бъдеще ресторантьорите да бъдат професионалисти а не мутри
  • 90 гост

    30 0 Отговор
    Ако не сте виждали п р и м а т вижте снимката
  • 91 ДИВА СОФИЯНКА

    31 0 Отговор
    НЕ СЪМ И ОЧКАВАЛА ДРУГО ИЗКАЗВАНЕ ОТ АБОРИГЕНОВ
  • 92 Шопо

    25 0 Отговор
    Не е зле тоя кирливец малко да се поизкъпе...
  • 93 ДИВА СОФИЯНКА

    26 0 Отговор
    НА АБОРИГЕНА МУ Е ЛЕСНО - ТОЙ МОЖЕ ДА ЗАРАБОТВА КИНТИ В ЗООГИЧЕСКАТА В КЛЕТКАТА НА МАЙМУНИТЕ
  • 94 Пурко

    23 1 Отговор

    До коментар #88 от "Demonaz":

    мазен лечи си че с Алибегов сте от една школа с девиз.„Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле”

    Коментиран от #108

  • 95 фс4фв

    16 0 Отговор
    Този Причарт парите няма да му стигнат парите никога, защото няма как да си набави инжекциите.
  • 96 SAAB

    11 1 Отговор
    шибека нали сЪ пъна да отваря ? кО стана ?

    Коментиран от #98

  • 97 Майна

    11 1 Отговор

    До коментар #28 от "Учениците са виновни":

    Е , това е истината , един да го каже
  • 98 Урко

    14 0 Отговор

    До коментар #96 от "SAAB":

    ко стана лапна пачките та взе да повръща.
  • 99 сара

    20 2 Отговор
    Значи не е важно аз да съм добре, а важното е Вуте да е зле. Цялата държава може, а само София - не.
    Аз пък се надявам на обратното.
  • 100 Северозападнал

    19 0 Отговор
    Това напомпано момиче има ли представа,как се затваря кръчма,която продава хляб,колбаси,сирене,мляко,шампоани,перилни препарати,козметика,вафли,тортички,зеленчуци,мотики и лопати,кофи,бидони,щепсели и контакти,болтове и гайки,кафе,ракия,бира,вино,мента и мастика?Знае,но не иска да си спомня
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този

    19 1 Отговор

    До коментар #2 от "fen":

    май иска да му "обърнат керемидите" колегите му-))
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 България

    11 18 Отговор
    Прав е.Нека затворят всичко и тези който бяха за затваряне на заведения когато те си работеха да разберат какво е усещането.Още на втория ден без пари ще започнат да плачкат.Иначе на чужд гръб 100 тояги са малко!Защо само ресторантите да спасяват България нека сега затворят другите за да бъде справедливо!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 кренвирш

    22 1 Отговор
    ПЛАЩА ЛИ ТИ БОРИСОВ ТУЛУПА А? ПРИБИРАШ ЛИ ПОД МАСАТА АБОРИГЕНОВ? ЛЯГАШ ЛИ СИ ВЕЧЕР В ЕДНО ЛЕГЛО С ТУЛУПА А?
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 днес

    35 2 Отговор
    Една година безумни "мерки"! Отваряш, затваряш, да не сяда по пейки!, да не се ходи в парков!, да не се разхождаш в планината! ХОРА, греп не се бори със стоене вкъщи!!!!!!! В болниците приемат заради пътеките - самите лекари не могат да обяснят с "какво лекуват" този грип!!!!! Съсипана е икономиката - целта е да ни държат като опитни мишки и да ни командват и дишането! Това не е правено и от онзи с мустачките през ВСВ.

    Коментиран от #114

  • 112 SPQR

    17 0 Отговор
    иЗГЛЕЖДА умно, момчето, а говори така ... глупаво?!?
  • 113 1917

    25 1 Отговор
    Какво интелектуално излъчване има това момче - викоко чело, открити очи, приятна усмивка, на„етен - с две образования в Софийския и в Икономическия. Праволинеен, докато не го качиха в Жипката - Ей, примат, от самото начало си играеш с Тишквоний.
  • 114 SPQR

    9 0 Отговор

    До коментар #111 от "днес":

    Правено е! Но ВЕЧЕ ЗАБРАВИХМЕ ...

    Коментиран от #127

  • 115 OB4

    23 2 Отговор
    Здравейте!Ще ви разкажа как работи системата в Кипър!Служител съм в хотел който е затворен заради ковид от март миналата година.Държавата превежда пари като помощ на хотела а хотела от своя страна плаща на всички служители по 70 процента от заплатата.Така е и с останалите затворени бизнеси.Парите стигат да се живее спокойно.

    Коментиран от #118

  • 116 любител

    29 1 Отговор
    за какво ревеш бе али като тулупа ти пълни гушата.имаш заведения с по 400места от закуските ли си спести за тях и ще даваш акъл на заведенийцитата с по 2-3 маси.мръсник продажен.
  • 117 Баба Вуца

    12 0 Отговор

    До коментар #20 от "Киро Краваря":

    Кире,ходи да доиш кравата ма бабе,остави политиката!!
  • 118 любител

    18 3 Отговор

    До коментар #115 от "OB4":

    така е там плаща държавата а тука държавата пълни чекмеджето на боко толупа-крадеца а бизнеса и харата да мрът.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Амед Азнавур

    19 0 Отговор
    тоя мазниоя отказва всеки решил да ходи на заведение рядко мръсен и противен, тея на "витошка" когато платят тротоарно право по 300лв на квадратен метър, когато имат WC и пожарна сигурнус както е по закон тогава да протестират/за оборотите дето крият не говорим/ там в 12 квадрата са се ширнали барове и от вън 40 маси без наем а общината иска на балъците по 300 лв да продават мартеници или друго
  • 122 чичо Пичо

    13 1 Отговор
    Този... англичанин или турчин ми е МНОГО СИМПАТИЧЕН.
  • 123 червен

    19 0 Отговор
    ТОЯ ФЕС ЛИ Е ИЛИ ПОЛУФЕС
  • 124 Когато няма държава наглите върлуват

    27 3 Отговор

    До коментар #2 от "fen":

    Откъде накъде ще се правят подобни предложения? Тоя експерт ли е? Гледал ли е статистики дали локдаун върши работа? Интересно откъде идват тези предложения и той колко пари е получил от мутрите на власт, за да агитира да се затваря държавата? Кой ги опълномощява тези хора да говорят от името на народа? Еми аз съм против локдаун!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Христо

    27 0 Отговор
    Скрий се бе, Мазна коса.
    Гнусар безподобен.
  • 127 днес

    10 0 Отговор

    До коментар #114 от "SPQR":

    И кое е правено? Питам си! А после не беше ли осъден целия режим? Сега се повтаря същото, но е демократско!
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 РАДИО ЕЛТО

    20 1 Отговор
    ти и мутрите ли ще решавате съдбата на ХОРАТА
    АРЕ ЕЙ ЧУПКА

    Коментиран от #131

  • 130 РАДИО ЕЛТО

    21 0 Отговор

    До коментар #2 от "fen":

    тоя е психопат садист
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Гаден

    23 0 Отговор
    Този мръхлясавия, нали Бойко го возеше с джипката да инспектира магистрали, заведения, чак да потупваше по рамото братски. Подлога Бойкова, предаде тези, коитогоизбраха за представител.
  • 135 Скалата

    15 0 Отговор
    Не знаех че Гробаря е собственик на заведение в България.
  • 136 Пфууу

    19 1 Отговор
    А БЕ ТОЗИ АЛИ ЛИ Е КЪВ Е НЕ ГО ЗНАМ, А И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, АМА ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ЩЕ ИСКА АКО В СОФИЯ ЩЕ ИМА ЛОКДАУН ТО ДА ВАЖИ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ?

    УЖ Е АЛИ, А ПЪК ПРАВИ БЪЛГАРСКА РАБОТА - ТОЙ НЕ САКА НА НЕГО ДА МУ Е ДОБРЕ, А НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ. Е ГА ТИ И ЗАВИСТНИКА.

    ДА СИ ГЛЕД ТАМ СОФИЯТА И ЗА ДРУГИТЕ ДА НЕ РЕВЕ.
  • 137 Бай Кире

    18 1 Отговор
    Тоя дали ще драпа така ако някой друг вид бизнес трябва да се затвори. Крайно време е да разбере тоя ,че никопй не го интересува за неговият бизнес и е крайно време да спрът да го дават по новините . Огледайте се ,че в другите държави нищо не работи и там няма кой да им обърне внимание на такива като я измикяр . Тоя също беше първият който скочи срещу въвеждането на СУПТО и защо ли защото пускаха все едни и същи служебни касови бонове и така криеха огромни суми пари .
  • 138 Събрито

    14 0 Отговор
    Е,па денеска дано сте разбрали,защо требеше да се стачкува,ама вчера!Айде Алибегов,че пак заваля!
  • 139 Българин

    17 4 Отговор
    Абе ,стига с тези заведения. БЪЛГАРИЯ не е само заведения и хотели.
    Стига с тези НАГЛЕТЦИ , НЕКА ДА СИ ВЗИМАТ ПОМОЩИТЕ ,НО ТЕ НЕ СИ ДЕКЛАРИРАТ ДОХОДИТЕ . Крадат и осигуровките на служителите си.Наглетци с БЕНТЛИТА.ПИСНА МИ ОТ РЕСТОРАНТИОРИ И ХОТЕЛИЕРИ !!!
  • 140 Бег Али селски

    18 0 Отговор
    Тая горила е подлога на Боко. Не му пука за бизнеса.
    Все ще протестира и все не протестира, запушват му устата с пачки.
  • 141 ТОЙ

    15 1 Отговор
    Тая мутра от снимката ПЛАЩА ЛИ СИ ДАНЪЦИТЕ ???
    Няма ли НАП, ПККНОПИ и т.н. да говидят тоя НАГЛЕЦ.
  • 142 Българин

    18 3 Отговор
    Тоя боклук иска БЪЛГАРИЯ ДА затвори заради ШАЙКА НЕПЛАЩАЩИ ДАНЪЦИ РЕСТОРАНТИОРИ И ХОТЕЛИЕРИ .
    КОЙ ЩЕ ХРАНИ ДЕЦАТА МИ БЕ ПРЕСТЪПНИК ???
  • 143 ivan

    22 1 Отговор
    Алибегов ,ходи да копаш на някой строеж бе . Какво ми пука за за ресторантите БЕ б0к...лук ??? Вие ресторантиорите и без това сте 99 %
    в СИВИЯ СЕКТОР . ТИ ЛИ ЩЕ МИ ХРАНИШ ДЕЦАТА БЕ НАГЛА МУТРО ???
    ТИ ЛИ ЩЕ МЕ ЗАТВАРЯШ ???

    Коментиран от #147

  • 144 Вазил

    18 2 Отговор
    Аре стига сте го показвали този човек, покажете някой образован човек. Ами да фалират, като ти продават голямо уиски с кола за 20 лева и основно ястие за 50 лева се тупат по коремите колко са велики, същото и с хотелиерчетата.А за качество на услугата не се и коментира, че на повечето места е смрадливо.
  • 145 Алибегов

    15 2 Отговор
    Я не сакам да съм добре,я сакам Вуте да е зле!Ако ще затваряте заведенията в София,по-добре направо в цяла България,дори и кварталните селски кафенета,където разчитат на 5-6 посетители на ден за да вържат двата края и където шансът за разпространение на вируса е почти нулев,няма само ние тука в София да се гърчим я!
  • 146 АЗ и АЗ

    14 1 Отговор
    Нали и Алибегов и ББ са си мутри и си се разбират!
    Даже си мисля ,че Алибегов има някакъв КОМПРОМАТ срещу БОЙКО, защото го КОМАНДВА ПОСТОЯННО. Не знам кой е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ БОРИСОВ ИЛИ АЛИБЕГОВ ???
    НЕ ЗНАМ КОЙ Е ШЕФА????
  • 147 plovdiv

    15 1 Отговор

    До коментар #143 от "ivan":

    Този парапитек , кълне другите бизнеси и желае да затвотят хора , които изобщо нямат реално , отношение към разпространението на Короната...приказката за Вуте , важи за този в пълния си смисъл....ГН АЛИБЕГОВ , това , че си изтеглил късата клечка с твоя бизнес , не значи , че трябва да се затвори държавата , РЕСТОРАНТИ , ФИТНЕСИ И МОЛОВЕ , ДОКАЗАНО СА МОТОРИТЕ НА КОВИД 19 , ЗАЕДНО С ДЕЦАТА , и това се видя по Коледа , че като ви затвориха и паднахме на 300 болни , но ти си завистник и долен човек , не ти прави чест , имах добри намерения към вас , но сега вече не ......да ви затворят до май месец и изобщо да не се съобразяват с вас и моловете и без това не спазвате мерките и бичите хората като сърдели .......
  • 148 хонда Пловдив

    20 3 Отговор
    Долен човек , всички кръчмари сте такива отровници и съдирате кожата на хората с 1000% надценки , не те е срам , като затварят теб и моловете дай и всички други , мръсник гаден , мерзавец
  • 149 КОНАН МАЗНИЯ

    16 0 Отговор
    АЛИ НЕДЕЙ ДА ПЛАЧЕШ НА ЧУЖДИ ГРОБОВЕ .ТОЕСТ НЕ РЕВИ ЗА ДРУГИТЕ БИЗНЕСИ ЧЕ ДА ГИ ЗАТВАРЯТ
  • 150 Българин

    20 3 Отговор
    ПРИЗОВАВАМ БЪЛГАРИТЕ ДА НЕ ХОДЯТ ПО ЗАВЕДЕНИЯ СЛЕДВАЩИТЕ 6 МЕСЕЦА !!! СЛЕД КАТО РЕСТОРАНТИОРИТЕ ИСКАТ ДА ЗАТВОРЯТ ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ И ДА НИ ОБРЕКАТ НА ГЛАД.
    МОЖЕМ ДА НЕ ХОДИМ ПО РЕСТОРАНТИ ДОРИ И СЛЕДВАЩИТЕ 10 ГОДИНИ.
    ВИЕ ЛИ СТЕ НАЙ - ВАЖНИ ???

    Коментиран от #159

  • 151 Боко Тиквата

    15 0 Отговор
    Тоя го Качиха в ДЖИПКАТА и смени и резбата и Мнението си. Вън такива Предатели Като Тая Мишка 🐭 . Затова ТУЛУПА от Банкя ще ги ......... Със 200.
  • 152 GOST

    16 2 Отговор
    А на бас ,че можем и без ресторанти и без хотели и без море !!!
  • 153 КО НЕ

    18 3 Отговор
    Заведения , молове и фитнеси са обществените места , които първи се затварят в цял свят при Локдаун , това са местата , които най - много заразяват , Ричард , просто кофти късмет , как си позволяваш да затваряш всичко , кой си ти , шмекер мазен
  • 154 АЗ и АЗ

    17 1 Отговор
    Ей РЕСТОРАНТИОРИ ,този Алибегов Ви закопа.
    Вие ли го УПЪЛНОМОЩИХТЕ да ЗАТВАРЯ БЪЛГАРИЯ ???
    Ако е така ,аз няма да стъпя в ресторант НИКОГА !!
  • 155 Ali

    11 0 Отговор
    Ходи да лижеш задника на тиквата олигофрен.
  • 156 Умно

    8 0 Отговор
    OВЧИ ЗАЩО ВЯРВАШ НА БОЧКО И СИЕ УМНИЦИ ПО КРАИ НЕГО И ПОСЛЕ ПЛАЧЕТЕ С КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ
  • 157 хави

    8 1 Отговор
    тоз рошляк щониси дуя на биби?
  • 158 ivan

    14 2 Отговор
    Не ни трябват ресторанти .
    Искаме родителите и децата ни да са живи и здрави . А ти Алибегов не ме касаеш.
  • 159 България

    14 8 Отговор

    До коментар #150 от "Българин":

    Аз призовавам да те изгонят от работа и да невидиш лев 1 година.тогава ще разбереш ресторантиорите!Боклук такъв лесно е друг да отнася тоягата!

    Коментиран от #162, #165

  • 160 Отвратително

    16 1 Отговор
    Алито е като Вуте: да му изгори къщата, ама и на Вуте плевнята да не остане!
  • 161 ТОЙ

    13 1 Отговор
    А,бе тоя да не е МАТА ХАРИ ???
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Пфууу

    14 2 Отговор
    НЕ МИ ДРЕМЕ НИТО ЗА РЕСТОРАНТЬОРИТЕ НИТО ЗА ХОТЕЛИЕРИТЕ.
    И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ. ГЛЕДАТ САМО КЕЛЕПИРЕЦА, А НЕ ПРЕДЛАГАТ НУЖНОТО И ОБЕЩАНОТО. ВСЕ ИМА НЯКАКВИ ДРЕБНИ НОМЕРЦА, КОИТО ВГОРЧАВАТ ЖИВОТА НА ТУРИСТИТЕ.
    ДАНО ДА ГИ ЗАТВОРЯТ ЗА ПОНЕ 10 ГОДИНИ, ДА ФАЛИРАТ ДО ЕДИН И ДА ГИ НЯМА. ДРУГИ ЩЕ ДОЙДАТ НА ТЯХНО МЯСТО, КОИТО ЩЕ УВАЖАВАТ КЛИЕНТИТЕ СИ.
  • 164 www

    5 0 Отговор
    Диференцирания подход отдавна беше въведен.
  • 165 гадно е

    17 2 Отговор

    До коментар #159 от "България":

    Човек , какво са виновни хората , че вашия ресторантския бизнес в случая е огромен развъдник на Ковид 19 , разбира се , че е отвратително да си затворен , но това , което каза днес вашия ГУРУ Р.АЛИБЕГОВ е още по-отвратително , всички около мен днес дадоха дума да бойкотират заведенията , защото Моугли се вживя на БОГ

    Коментиран от #218

  • 166 ivan

    17 1 Отговор
    Айде стига с тоя простак.
  • 167 До косата

    14 1 Отговор
    Как беше кафето с краля слънце
  • 168 Скрий се

    12 0 Отговор
    бе,хулиган!
  • 169 GOST

    15 2 Отговор
    Няма да стъпя в заведение следващите 5 години, заради този индивид
    Алибегов.
  • 170 Българин

    12 1 Отговор
    СРАМ ,СРАМ СРАМ за ресторантиорите .
    Искате да ни обречете на ГЛАД !!!
  • 171 ааааааааа

    14 0 Отговор
    този е лесен нали се вози в ЖИПКАТА , сега е дуслук с наместинка.
  • 172 БОКЛУК

    18 2 Отговор
    МУТРАТА АЛИ БЕГОВ ИСКА ВСИЧКИ ДА СА ЗЛЕ , ТОГАВА ЩЕ МУ Е ДОБРЕ !
  • 173 ТОЛУПИ

    11 1 Отговор
    БОЙКО ЩО НЕ ГО СЛОЖИ ТОЯ ТЪПАК ДА УПРАВЛЯВА , ПЪК ТОЙ ДА СИ ПОЧИНЕ ЧЕ СЕ УМОРИ ОТ ДЖОБНИЯ ТЕНИС !?
  • 174 Жулиен Гаков

    17 0 Отговор
    Оставете го гладен 1 година този натегач с наеми и кредити и ще запее друга песен !
  • 175 ЛОШО

    21 0 Отговор
    КОЙТО СЕ КАЧВА В ДЖИПКАТА , ЗНАЧИ ,ЧЕ ВЕЧЕ СЕ Е КАЧИЛ НА ПЪРЗАЛКАТА И Е ПРЕДАТЕЛ ! ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ ТОЯ ДА СЪЖАЛЯВА !
  • 176 Да питам

    21 0 Отговор
    Аве като ходите по неговите заведения,тоя с тази дълга чорлава козина,,върти'' ли се из кухнята?Ако е така аз не бих стъпил!
  • 177 Зевс

    18 0 Отговор
    Само на тоя физиономията ли дават в интернет сякаш само той има заведение в България
  • 178 Голем смях

    11 0 Отговор
    Не е важно на мене да ми е добре,а на Вуте да му е зле.
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 мнение

    12 1 Отговор
    Нагла работа, не трябвало само в София...
  • 181 bednia

    9 0 Отговор
    сития не признава гладния
  • 182 Хасанчето

    13 1 Отговор
    Народеца от години е в нищета и работещи бедняци , БустанБегов. Найш ли колко му е дали ти ще работиш или не. Каквото посяхте политическите бизнесмени ,ще си го жънете. Скоро само от ромляните ще си търсите данъци ,а този в частност ще им се кланяш в ресторанта. Докато си мислите ,че България е само три големи града и ще ви отсвирят бизнесите . Ще трябва да си работиш сам с родата. Депутат зарязал примерно лекарската практика за 8000 лв заплата на месец , а помощник готвач с незнайно колко извънреден труд и нощни - 600-800 лв и договор на минимална за да вземе голямата пенсия от 150 Евро ама след 40 години бъхтане . Да го веете. И вий и политиците и всичките ви мутробогаташи.
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 ЕхидноХюмне

    9 1 Отговор
    Ех@дно Х@мне и като му видя ф@зиономията и си мисля че е м@тра от Д@мокрацията и идва да р@кетира и учтиво да помоли народът да му даде парите дето Бойко му ги сви
  • 185 sssr

    9 0 Отговор
    не само за софия ще бъде.значи ако гладуваме в софия да гладува цяла българия.
  • 186 мадафакаДонкеле

    6 0 Отговор
    Ей маймун!
  • 187 ЖЕНИ МАРЧЕВА

    6 0 Отговор
    АЛЕБЕГОВ ИДИ ГЛАСУВАЙ ЗА ШАЙКАТА НАЛИ С ТЯХ СИ ПРАВЕШЕ ДАЛАВЕРКИТЕ БЕ КАУНЬ
  • 188 барман

    7 0 Отговор
    абе Алибегов нали и ти си от мутрите какво се правиш на света вода ненапита ще бъдете изхвърлени всички заем ви познава ме ви
  • 189 туй ли е народ

    4 0 Отговор
    я не сакам на мен да е добре,а на вуте да е зле!
  • 190 На мен ми

    6 0 Отговор
    Мяза на Конън Барбериан - Варвъринът и носи мечът на Г@й Бойко Римския - Бай ви Ганчо и Санчо Панса
  • 191 bate venko

    9 0 Отговор
    Г-н ОЛИ...РЕН, колко по-ясно да се покаже бума на заболели след отварянето на ресторанти фитнеси и т.н. Инфекциозните отделения са пълни и хората умират по столовете докато чакат да бъдат приети. Каква отговорност ще поемете за многото такива случай? И липсващите букви от многоточието за г-на с неизмитата коса са: ГОФ.

    Коментиран от #199

  • 192 Археолог

    10 0 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    Кой е тоя изкопаем питекантроп?? Дайте го насам! Ще спечеля световна известност!!
  • 193 Мазния

    13 0 Отговор
    Ей Абдал, абе ти нали нямаше политически искания. Предател нещастен!
  • 194 ТОзи

    6 2 Отговор
    Абориген пак ли дава съвети? Нали се вози в джипката, какво иска още?
  • 195 koki

    9 1 Отговор
    Пумака си е пУМАК.Алибегов звучи като дупеврътков.
  • 196 асдасдд

    5 1 Отговор
    Тоя вече е политически труп.
  • 197 Ким Ир Сен

    10 2 Отговор
    ВИНАГИ Е ИМАЛО ПРЕДАТЕЛИ-АЛИБЕГОВ Е ЕДИН ОТ ТЯХ!!! ПОЛУЧИ СИ ПАРИТЕ,А ДРУГИТЕ ДА ФАЛИРВАТ.ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!
  • 198 хххх

    6 2 Отговор
    е ти си ПОДЛОГА то е ясно
  • 199 ффф

    1 0 Отговор

    До коментар #191 от "bate venko":

    и ти си изперкал
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 потребител

    6 2 Отговор
    Този Ричард Алибегов ли се казва? А аз си помислих,че е Дани Каназирева.
  • 202 Булаир

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "ДДТ":

    Десетка за думите ти. И тоя булдог, вижте го само, той е говорител на целия този бранш. Момчета, дано вярно се преродим след тая ситуация, че какви хора ни представляват е страшно направо. Алибегов, селски беков. Зарад тебе неща да отида на кръчма, бе, грозофил.

    Коментиран от #207

  • 203 А защо

    6 2 Отговор
    изобщо трябваше да се отварят заведенията? За да бъде възнаграден с овации Великият Вожд, Бойко Добрия... и дали само с овации?
  • 204 6969

    6 1 Отговор
    Пълен продажник.
  • 205 Дядо белобради

    4 2 Отговор
    Слугинажа от бардаците и кръчмите да не вие, а да иде да сади лук, домати, пипер, картофи... Хем на чист въздух и здравословна гимнастика, хем нещо полезно да свършат. От заведенията трябва да останат единствено онези от типа "закусвалня", в които хората отиват да хапнат нещо, а не да се чепят и пиянстват по нощите като маймуняци.
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Дядо белобради

    6 0 Отговор

    До коментар #202 от "Булаир":

    Не е булдог. Шебек е, от най-кресливите и миризливите в зоопарка.
  • 208 MOLI

    7 1 Отговор

    До коментар #53 от "мислещ":

    А МНОГО СИ МИСЛЕЩ,НЯМА ЩО.МИСЛИШ СЪС ЗАДНИТЕ СИ ЧАСТИ.ХОРА ГУБЯТ ЖИВОТА СИ ВИЕ СТЕ ОТВОРИЛИ УСТА ЗА ПАРИ!!!
  • 209 Дядо белобради

    3 0 Отговор

    До коментар #206 от "vivaldo":

    Прав си, но какво общо има това с комунистите не разбрах. Или така си мааш по инерция, че е модерно пак?
  • 210 Алибегов

    6 2 Отговор
    Това ли ти каза Бойко в джипката, да ревеш за затваряне на цялата държава, голям боклук си Алибегов! Жалко за колегите ти, които ти вярват. Ти пълниш гушата за тяхна сметка.
  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 От211

    4 2 Отговор
    Прост мъдератор
  • 213 vivaldo

    7 1 Отговор
    Алибегов да те попитам ,защо един
    квартален фризьорски салон с едно
    работно место и записвания по телефон и в който има една фризьорка и една клиентка ,защо
    трябва да затвори,или ти си като оня от поговорката ”Не е важно на мен да
    ми е добре,важно е на Вути да му е зле”.
  • 214 4455

    7 2 Отговор
    Борисов еднолично е виновен за разрастването на епидемията. Епидемията започна да нараства преди повече от месец и беше ясно, че ще се стигне до тук! Вместо да се вземат мерки навреме, Борисов заповяда на Кунчев и на Ангелов, да говорят, че всичко е под контрол, въпреки това, че те дадоха тревожни сигнали. Сега точно тези, които Борисов искаше да привлече към предизборната си кампания с обещания, че ще отвори заведенията, точно те се бунтуват срещу него. А обещаваше да отвори и нощните заведения на 1 април! Ами, хайде отвори ги бе, Борисов! Толкова е вреден този самозванец, че не може и да бъде повече! Трябва да носи лична отговорност за хората, които ще си отидат по време на този пик!
  • 215 КРЪЧМАРИТЕ

    6 1 Отговор
    ТОЯ АЛИ ОТ КОЯ МААЛА Е ? ЖИВА ПАЛАЧИНКА .
  • 216 заката

    4 1 Отговор
    АЛИБЕГОВИЧ НАДУЙЙЙ
  • 217 муньо

    6 4 Отговор
    и тебе ли те ваксинира шайката бе Али Бегов жалък си няма да затварям този път ще си работя а да видя какво ще стане
  • 218 ТОЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #165 от "гадно е":

    Браво Брато .
  • 219 ТОЙ

    11 2 Отговор
    Ей ресторантиори, този Алибегов Ви закопа,сега всички Ви МРАЗЯТ !!!
  • 220 МЕТОДИ БИКОВ

    3 0 Отговор
    АЛИБЕГА ПРЕМИЕР :) - ПАТЕРИЦА НА БАТ БОЙКО!
    бОЙКО ГИ КУЛТИВИРА ВСИЧКИТЕ И ВСИЧКИТЕ МУ СЕ ОГЪЗВАТ РАНО ИЛИ КЪСНО, ПОНЕЖЕ БОЙКО ЗНАЕ КАК И Е ИГРАЧ ОТ 90-ТЕ ВРЕЛ И КИПЕЛ ПО ОНОВА ВРЕМЕ НА РАКОВСКА!
  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 нечо

    4 1 Отговор
    оставкаааа затвоооор
  • 225 Джипсито

    4 0 Отговор
    Еееее те такоа животно и у маалата нема!
  • 226 Накъдри Юкселов

    5 3 Отговор
    какво го пополяризирате този циганин??като цяло не трябва да се затваря нищо!!
  • 227 Ммм...да

    4 0 Отговор
    Ричи тесното като го скивам,се сещам за Джордж Майкъл и една тоалетна .
  • 228 Мунчо

    4 0 Отговор
    Алѝбегай... в джипката с 🎃
  • 229 101

    7 1 Отговор
    По време на пандемията разбрахме и някои нови неща, като например че, можем и без заведения.Кафенце от вкъщи в чаша-термус и разходка. Няма нужда да сядаме и да висим по кафенетата. За напред ще е още по-затегнато, особенно когато хората разбеарт че, не е в тяхна полза да ходят на кафенета и кръчми.
  • 230 Злоба

    3 0 Отговор
    Тоя рошко кой заведения държи? Няма да стъпя там!

    Коментиран от #246

  • 231 Ричи Ягнето

    1 0 Отговор
    Смени винстрола.
  • 232 гост

    3 0 Отговор
    Надявай се черен ром
  • 233 АЖАЖАЖА

    6 4 Отговор
    маймуно скрий се -всичко стана заради вашите заведения след като ги отвориха и заразата и факт --- колко деца от детски ясли и градини са заразени -- николко всичко пламна от заведенията . алчни печалбари надценката ви е 300% .ДАНО ДА ВИ ЗАТВОРЯТ ЗА ЦЯЛА ГОДИНА
  • 234 ха ха

    2 1 Отговор
    Е, какво стана, на Вуте да му е зле работата. Не реват да им помогнат с пари, защото явно макар и малко помощ им се предлага, ама те не искат да попълват документи, да декларират доходи и да запазват работни места. А реват и на другите да им е зле. Типично по български
  • 235 Абе и ти си

    4 0 Отговор
    си хитряга на дребно.Нсстроиваш едни срещу други,за да принудиш Министъра да блокира всичко.С тази ти хитрина е,да обявят пълен блокаж ,но в цялата държава.Със заповед на министъра.За да имате право на поредни порции от милиони за" подкрепа и възстановяване". Бюджета не от гума,нито язовир Искър.Да се разтяга и източва ,кой колкото иска.И без кръчми може.Нито произвеждаш,нито носиш приходи.На 20 лева,11 в джоба.През 9 % данък.И пак ви маллее.Искате нови проценти.
  • 236 леле

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Да, разбраха, мисля, че и да стоят отворени, хората, трудно си жертват живота, освен някои малки сополчета да се плацикат на едно кафе цял ден. Вчера минавам край едно много готино заведение в нашия парк, винаги е било пълно, тъкмо около 17 часа, когато хората се връщат от работа и сядат на кафе, нямаше нито един клиент, въпреки, че си работеха, нито вътре, нито отвън. Е, кое е по-добре, да затвориш, да не плащаш заплати, и отопление и да ти даде държавата някаква помощ, или да работиш напълно на загуба. Просто злобата е голяма, че има браншове, които печелят и дай и те да бъдели затворени и други да страдат. Истинският бизнесмен не лежи да реве като магаре цяла година, че не му капе кранчето, дето е текло, а отива и си намира друга бъчва. Нали искахте капитализъм, това е, да рискуваш, да търсиш печелившото.Никой не ви е виновен че има вирус, поне не е доказано, че са нашите политици, ако искате, ходете съдете китайците.
  • 237 Кроки

    5 0 Отговор
    АЙДЕ РИЧИ БУТЕ ХАФТУ.....
  • 238 Хихо

    8 0 Отговор
    Лизачът на тиквун кой ли го слуша?
  • 239 007

    6 0 Отговор
    Не е важното аз да съм добре, важното е на Вуте да му е зле....

    Още се гушкай с твоите господари и не вдигай бранша на бунт, измекяр долен...
  • 240 Стрелата

    4 1 Отговор
    Тоя Главоч много често го давате щте стане депутат ама хайде кръчмарите Славуца за чалгарите Българи оооо териториооо Ужас.
  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 винету

    6 1 Отговор
    каза алибегов и ето слушат го пълен локдаун в цяла българия
  • 243 Уно

    4 1 Отговор
    Тоя играе на Пре.би другарче! Той като не работи, дай и другите да не работят! Да си продаде Бентлито!
  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Пипи

    0 1 Отговор

    До коментар #230 от "Злоба":

    Половината Витошка е негова
  • 247 ТОЙ

    4 1 Отговор
    Да не ходим в заведенията на този изедник !!!
    Нека за него локдауна да е постоянен.
  • 248 Българин

    6 1 Отговор
    Стига с тия заведения бе! Кой ходи в заведенията - 2-3% от Българите.
    На кой му пука за тея заведения, оплакаха държавата ?
  • 249 асдасд

    3 1 Отговор
    Айде бе, дългокос некъпан negepac - излизай да протестираш???
  • 250 Кръчмар

    0 0 Отговор
    Второто му име е Георгиевич и е от Швеция, потомствен викинг!

    Коментиран от #258

  • 251 Баба Яга

    2 0 Отговор
    Сигурно Алибегов няма снимка,на която да е изглеждал по-зле.Мисля си дали форумите не се ползват за социологическо проучване със заглавие: Колко можем да разединим българите.Вече са формирани разединения за мерките срещу вируса,за ваксините,за детските заведения и училищата и още много други.Питам се ще доживея ли да видя българите обединени за нещо смислено,което да донесе полза на всички?
  • 252 клиент

    3 0 Отговор
    Не важно на мен да ми е добре, а на вуте да му е зле...
  • 253 Арсен Люпен

    0 1 Отговор
    За 14 дена може всичко да свърши....но няма кой да затвори всичко ...и ще продължи дълго .....докато едни работят а други са затворени нема как да стане ....

    Коментиран от #255

  • 254 Клиент

    2 0 Отговор
    Англичанин, с узбекски корен, роден в катун. Роднина на маймуна, но по-глупав от нея. Отврат. Жалко, че Адолф Шикългрубер не те пипна. Отврат не земна. Вселенска гад. Марш в катуна.
  • 255 Баба Яга

    0 0 Отговор

    До коментар #253 от "Арсен Люпен":

    Ще свърши,когато господарите на финансовия капитал кажат.
  • 256 Баш софиянец

    2 0 Отговор
    Ти какво печелиш, Алибегов, ако всички са затворени?! Не са ти виновни другите бизнеси, където по веригата също е пълен мазаляк. Вината се вози в джипка.
  • 257 Баш софиянец

    2 0 Отговор
    ББ играе на доброто и лошото ченге. Той преди 10 дни беше решил какво да прави, ама друг да го изрече, той да излезе спасител.
  • 258 Драйфус

    2 0 Отговор

    До коментар #250 от "Кръчмар":

    От раз ме убеди,че е потомствен викинг.Мой съсед Ричард,е от турско потекло,но не е с фамилия Али.....В !!!
  • 259 1001 НОЩ

    1 0 Отговор
    Брифинги ,Ричард Алибабов и 240-те разбойници!

    Коментиран от #260

  • 260 Баба Яга

    0 0 Отговор

    До коментар #259 от "1001 НОЩ":

    И още много плюсове!Благодаря,истински ме развесели!
  • 261 Реалист

    1 0 Отговор
    На земята трябва да живеят не повече от три милиарда хора!!! Така че с това темпо на смъртност от ковита няма да се постигнат резултати. Нужна е много по-добра смъртоносна и ефективна зараза. Но има решение, вече 12 години ГРОБаджиите работят по въпроса. България ще изпълни""плана"!!! Не се отчайвайте, дупи да яви е яко.
  • 262 Йеронимус Бош

    0 0 Отговор
    Тоз пич е много благодатен за карикатуристите !