20 Юли, 2021 12:15 4 557 63

Ваксинацията срещу разума

  • ваксинации-
  • разум-
  • вирус

Борбата на специалистите срещу вируса се превърна в лов на хора за опитите във фармацевтичните лаборатории

Ваксинацията срещу разума - 1
Снимка: БГНЕС

В Белгия лекар отказа да прегледа пациентка, защото тя не била ваксинирана срещу COVID-19. Мерзавец! На тоя би било малко да му отнемат правото да практикува – трябва да го овалят в катран и перушина и да го пуснат на разходка в някое гето... Но, естествено, нищо няма да стане, най-много да похвалят гадинката в бяла престилка за проявената гражданска позиция.

В някои отношения западняците са тъ..., хм, пардон – твърде изпълнителни. В такъв калъп ги правят. Пъхни в черепните им кутии свитък със съответните инструкции и те ще се превърнат в господари на живота... Приели безпрекословно мисълта на програмиста, че черното е бяло, ще търчат напред, за да повалят на земята и стъпчат своите съмняващи се съграждани. Сега привържениците на поредния орднунг маршируват по континента и напират да ни сортират на имунизирани и на опасни за обществото.

Тихомълком борбата на специалистите срещу вируса се превърна в лов на хора за опитите във фармацевтичните лаборатории. На милиони инжектират неизпитани препарати срещу заболяване, чиято същност и начин на разпространение остават загадка.

В Олимпийското село в Сеул всеки ден откриват нови заболели и това е удар срещу методиката, която властите и частните фирми наложиха, за да контролират населението. Ваксинирането или отрицателният резултат от PCR - теста не гарантират, че човек не е зара̀зен.

А дали масовото и безразборно използване на експериментални медикаменти не спомага за поява на по-опасни щамове?

Вероятно е нужен е друг подход в борбата срещу епидемията. Взетите до момента мерки не защитиха обществото и само позлатиха определени лица.

Държавата е длъжна да осигури добро лечение за своите граждани, а не да ги продава на транснационалните компании. И всеки от нас трябва да може сам, без външен натиск, да реши дали да си бие инжекцията с неизвестно действие. Макар че тук възникват множество морални въпроси... Например: имаме ли право да караме децата да се имунизират срещу Ковид - 19?


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 102 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Счупи тъпомера

    115 13 Отговор
    Точно заглавие, Ваксинацията срещу разума. Който има разум е срещу ваксинацията.
  • 2 др Гей Билтс

    58 9 Отговор
    Докторите и техните отвари (вакисини) са своево рода магове и вещици, а през Средновековието нали знаете, какво им се е случвало?

    Коментиран от #14

  • 3 Jacques Yves Moineau

    36 3 Отговор
    Новия 9/11
  • 4 Ковид нюз

    74 7 Отговор
    Бойко Борисов днес призова за задължителна ваксинация на всички и дори каза, че и той, шял да се ваксинира. Разбира се последното бай-вероятно е лъжа от доказан лъжец, но не това е проблема! Отмъщава ли си вече Бойко Борисов на българите затова, че го изчегъртват с този призив за задължителна ваксинация ?

    Коментиран от #35

  • 5 Верно ли

    40 1 Отговор
    Абе то има разни "конспиративни" догадки и за същността и начина на разпространение, ама... :)))
  • 6 Браво

    90 4 Отговор
    Все още имало мислещи хора в медиите. Но 99% са папагали. Изненадан съ, че са дали трибуна на човека.

    Коментиран от #19

  • 7 КОКО

    87 4 Отговор
    ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СТАТИЯТА!!!
    Абсолютно спекулативното търсене на един единствен вирус, с цел реализация на НЯКАКЪВ ПОРОЧЕН ПЛАН!
  • 8 д р Вирхов

    35 4 Отговор
    Абе учения,мене ако питаш Борисов трябва в катран и перушина,както и НОЩ.Много си ербап гербераст бре!
  • 9 Xcazer

    5 58 Отговор
    Поредният фейсбук епидемиолог. Вероятно бил нужен друг подход, ами хайде де предложи ни друг подход...
  • 10 Г-н Инженер

    36 2 Отговор
    Олимпийското село се намира в Токио, столица на Япония.
    Сеул, както Вие сте писали а малко по у лево, в Южна Корея:)

    Коментиран от #13

  • 11 1234

    34 1 Отговор
    Олимпийското село не е в Сеул, а в Токио:) За останалото сме съгласни
  • 12 nthn

    7 50 Отговор
    Според автора най-напредничавите народи живеят из централна Африка. На държавно равнище не признават вируса а камо ли да се ваксинират. За сведение на тоя мъдрец само ще му кажа да записва в Британия при 70% ваксинирани какъв процент умират и какъв ще е процента в България септември месец. със здраве. Ще му дам и бонус да не се затрудни. Около 70 пъти е разликата.

    Коментиран от #16

  • 13 Счупи тъпомера

    19 3 Отговор

    До коментар #10 от "Г-н Инженер":

    То беше в Сеул, ама преди неколко годин :)
  • 14 Хихата

    48 2 Отговор

    До коментар #2 от "др Гей Билтс":

    Всъщност тези отвари ги забъркват фармацефтичните компании, а там работят предимно биолози и химици. Лекарите са скептично настроени към тези препарати. Но някои от тях се поддоха на изкушението да забогатеят и те покрай фарма-концерните, за съжаление!
  • 15 Западняците са роботи

    31 1 Отговор
    Каже им нещо "фюрера" им и те вадят дете от майчин корем.Нека ги вали "дъждеца"..
  • 16 Счупи тъпомера

    52 7 Отговор

    До коментар #12 от "nthn":

    До вчера бяха в локдаун британците бе, кви примери ми даваш? 70% боднати и заболеваемостта им е в пъти, сравнено с миналия юли, когато нямаше "ваксина".

    Коментиран от #23

  • 17 Истина

    46 2 Отговор
    Първо да си признаят Балтовци Кунчевци Кантари и други подобни дали са ваксинирани с изпитателните ваксини или с биологичен разтвор а насилеат хората като талибани д а се ваксинират с изпитателните ваксини ако това нее диктатура незнам на какво казват и геноцид

    Коментиран от #43

  • 18 Човека Коза

    54 5 Отговор
    Каквото ще да си говорим ковито е пълен фарс. Ваксините обаче не са за жалост, те са оръжие. Agenda 21 в действие. Дори не е конспирация, глобалистите си го оповестяват официално. Чек ит аут 😉
  • 19 Ковид нюз

    42 3 Отговор

    До коментар #6 от "Браво":

    Няма да изтрае дълго тази "трибуна", защо ли, ами днес Бирисов обърна палачинката и призовава за задължителна ваксинация, а както знаем той контролира много медии! Новите властници, а и несбъднатия премиер на Слаеи, каза, че ще въведе задължителната ваксинация, здравната му министърка заклета ваксърка, партията на джендърите ДБ и тя е ЗА т.е., ще има голям консенсус! При така изложените факти, колко време, ще издържи свободата на словото и антиковидвакс мненията?

    Коментиран от #45

  • 20 честен ционист

    7 18 Отговор
    "В Олимпийското село в Сеул" Антиваксърите все са разбрали, ама все грешно. С ваксината ще ви държим под контрол. Никой няма да ви посяга на здравето, уф то па едно здраве.. Като видите по летищата скоро инфрачервените скенерчета и ще ви присветне, що едните ги пускат бърже, а другите им бъргат из телесните кухини.
  • 21 БАЙ Х@Й ‼️

    48 2 Отговор
    Вирусът с КОйто ВИ Докараха до истерия! До преди него карантина налагаха само на болни , вече и на здрави ! До преди него в медиите искаха да се чуват и двете гледни точки, вече само "правилната"! До преди него говореха да няма сегрегация, сега дори агитират за такава ( ваксинирани срещу неваксинирани)! До преди него ......... и след него ...... !!!! / ще цитирам само една мисъл ::::

    Коментиран от #24

  • 22 Хихата

    47 3 Отговор
    Много правилно казано - фармацефтичните концерни подкупват правителствата да им осигурят колкото се може повече безплатни тестери за некви си препарати, наричани за благозвучност "ваксини". Но вече стана ясно, че препаратите нямат никакви характеристики на ваксина - нито предпазват индивида от заболяването, нито ограничават разпространението на вируса.
  • 23 Симо

    6 15 Отговор

    До коментар #16 от "Счупи тъпомера":

    Тъпак,той ти говори за смъртните случаи!

    Коментиран от #30

  • 24 БАЙ Х@Й ‼️

    42 3 Отговор

    До коментар #21 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете!” / ликът му е на сто доларовата банкнота /

    Коментиран от #28

  • 25 123

    32 4 Отговор
    Ковид ваксини няма, а бавнодействащи отрови. Плана на Сатанистите е да се намали населението на Земята до 500 милиона човека както са го написали през 1981г. на американския Стоунхендж.
  • 26 Диверсант

    4 48 Отговор
    Срам за фатки че публикувате толкова подвеждащи статии,ръцете ви са оцапани с кръвта на тези,които разколебани от вашите писания,утре ще измрат като хлебарки покосени от най големия бич в съвременната човешка история-Ковид!

    Коментиран от #29, #31, #32, #36

  • 27 Пипи

    6 38 Отговор
    Ами без тези " боклуци " ваксините още щяхме да мрем от туберкулоза, вариола, морбили и т.н. Не съм сигурна колко са и хората които живеят без фармацевтичните " боклуци" парацетамол, аналгин ,аспирин. Въпросъе е явно да пишем простотии.

    Коментиран от #48

  • 28 честен ционист

    8 5 Отговор

    До коментар #24 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Няма как да си свободен след като си роден в системата на Лукавия. Да беше се родил мечка в гората.
  • 29 смехотворно

    12 1 Отговор

    До коментар #26 от "Диверсант":

    Бич? Заболяване с фаталитет вероятност да те порази мълния?
  • 30 Счупи тъпомера

    24 4 Отговор

    До коментар #23 от "Симо":

    Аха, викаш разболяват се поголовно, но умират по-малко, я каква далавера. Демек, да се боцнем и да си боледуваме с кеф, щото ако не се боцнем, може и никога да не се разболеем.
  • 31 Счупи тъпомера

    9 5 Отговор

    До коментар #26 от "Диверсант":

    Я Диверсанта, я си мислех, че си се споминал веке. Но явно имаш сили още да се изакваш по теми, които са ти доста над нивото.

    Коментиран от #33

  • 32 ЕВРО НЮЗ

    14 3 Отговор

    До коментар #26 от "Диверсант":

    Най големия бич са Ковид идиотите, трафиканти, рекламни агенти и дребни нещастни тролчета използващи чужди никове с който някой е коментирал от март 2020 година
  • 33 ЕВРО НЮЗ

    6 0 Отговор

    До коментар #31 от "Счупи тъпомера":

    Тоя е ВАКИНИРАН 14-- не си спомням... Открадна ми ника с който пишех толкова време

    Коментиран от #34, #37, #39

  • 34 Счупи тъпомера

    4 3 Отговор

    До коментар #33 от "ЕВРО НЮЗ":

    Ааааа, той ли бил, чудех се защо и двамата се появяват, а те платени тролчета.
  • 35 Пея

    0 6 Отговор

    До коментар #4 от "Ковид нюз":

    Лъжеш!
  • 36 Оффф

    3 6 Отговор

    До коментар #26 от "Диверсант":

    Ти не беше ли диверсиран с 200. Хората избират разума. Елементарно е.
  • 37 Диверсант

    2 4 Отговор

    До коментар #33 от "ЕВРО НЮЗ":

    Ихаа,да нямаш кристална топка че позна така бързо,айде бегай с 200

    Коментиран от #38

  • 38 Счупи тъпомера

    10 3 Отговор

    До коментар #37 от "Диверсант":

    Ама как ти личи, че си се боднал, съвсем ти си е изпарил мозъка, ако си го имал де, щом си се наредил за боц.

    Коментиран от #42

  • 39 Счупи тъпомера

    0 5 Отговор

    До коментар #33 от "ЕВРО НЮЗ":

    Да беше го патентовал бе левак

    Коментиран от #40

  • 40 Счупи тъпомера

    3 5 Отговор

    До коментар #39 от "Счупи тъпомера":

    Аха, сега и моя ник ли взе да крадеш, бе боднатия?

    Коментиран от #44

  • 41 ЧАО, ФАКТИ

    3 28 Отговор
    ОТ ДОСТА ВРЕМЕ МЕ ДРАЗНИТЕ, НО ТАЗИ "СТАТИЯ" ПРЕЛЯ ЧАШАТА И ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПОСЕТЯ ТОЗИ АНТИВАКСЪРСКИ РАЗВЪДНИК, ЧАО
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Бронхилда

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Истина":

    Ама да се закълнат в децата си, че иначе ще излъжат...
  • 44 Диверсант

    1 4 Отговор

    До коментар #40 от "Счупи тъпомера":

    Не се прави,сам беше казал,че страдаш от раздвоение на личността и не помниш нищо понякога,минавай на по силен медикамент
  • 45 отегчен

    22 2 Отговор

    До коментар #19 от "Ковид нюз":

    ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ !!!НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НАКАРА ХОРАТА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!! АКО СЕ ОПИТАТ ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО !!!

    Коментиран от #52

  • 46 istina

    15 0 Отговор
    Закон и справедливост много често са противоположни неща.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Гюнтер

    24 3 Отговор

    До коментар #27 от "Пипи":

    Тъпо Пипи, ваксините написани от теб са разработвани десетки години преди да ги използват на хора. Тези срещу Ковид, за измислени за няколко месеца! Чети повечко и не се излагай
  • 49 Пипи Чорапчето

    21 4 Отговор
    А що ли да "ходим" до Белгия - че и тук главният санитар на държавата предложи здравноосигурените, но неваксинирани, да си плащат лечението, ако се заразят и стигнат до безценните им услуги.
    Които , забележете, си плащаме АВАНСОВО всеки месец - ползвал или не ползвал здравни грижи в болница години наред!
    А онези на запад наистина са изпълнителни - сигурно, защото доверието им във властите е по-високо от нашето тук. Напоследък обаче и там взеха нещо яката да се бунтуват ... ще дойдат и те на нашата;)
    А относно ваксинирането - след като ваксинираните също са разпространители на вируса, не разбирам наистина позицията на белгийския лекар или на който и да било друг лекар!

    Коментиран от #62

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Абе...

    11 0 Отговор

    До коментар #45 от "отегчен":

    То във Гърция и Франция отначало така бяха,ама виж ги сега.Както си беше незадължителна изведнъж стана задължителна.
  • 53 Диверсант

    1 6 Отговор

    До коментар #51 от "Счупи тъпомера":

    Не,просто исках да се усетиш малко,не да ми казваш,че НИК-Диверсант някой си го бил ползвал,не,това е мой ник и не ме ядосвай,че ще те побъркам,няма да те оставя да дишаш в нито една статия..надявам се,ме разбра правилно

    Коментиран от #58

  • 54 Самата истина

    6 0 Отговор
    В 5 минути...
  • 55 ВАКСА

    2 10 Отговор
    ДРЪСКАЧИ ТЕ ВЪВ ФАКТИ МНОГО ГИ Е СТРАХ ДА НЕ ГИ ЧИПИРАТ С ВАКСИНИТЕ ИЛИ ДА НЕ ВЗЕМАТ ДА СЕ ЗАТРИЯТ ОТ ТЯХ.ПОНЕЖЕ СА МНОГО УМНИ И НЯМА КОЙ ПОСЛЕ ДА НИ ДАВА ПРАВИЛНИТЕ КОМЕНТАРИ —
  • 56 Предложение

    11 0 Отговор
    Ако неваксинираните няма да ги преглеждат, да ги освободят от здравно осигуряване.
  • 57 Учен

    1 9 Отговор
    В стремежа на авторчето да блесне , лъсва невежеството и липсата му на интерект
  • 58 Счупи тъпомера

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "Диверсант":

    Дри.льо. Щото аз само с този ник мога да пиша, как ще ме познаеш?
  • 59 Бивш левскар

    4 1 Отговор
    И Пирогов отказва да лекува. Плащаш, иначе - не.
  • 60 бай Даньо

    3 13 Отговор
    Автора е идиот. Друго няма какво да се каже. Много е трудно да се разбере че неваксинираните са заплаха за възрастните и хората с разклатено здраве , за деца който вероятно никога няма масово да се ваксинират , също и за икономиката , а също и за психичното здраве на обществото да свършваме по бързо с тая пандемия , която няма свършване ако няма комбинация от 70% изкарали Ковид и ваксинирани в каквато и да е пропорция !? Антиваксърите не се заблуждавайте ЩЕ изкарате Ковид, друга опция за вас няма! В цивилизования свят при над 50% ваксинирани, хоспитализираните са почти изключително не ваксинирани и 99% от смъртните случаи също такива! Дупе да ви е яко, ако трябва 5 години ще върви тая зараза сред неваксинираните докато не мине през всички ви! А, другото е че нивото в България е паднало главозамайващо та се появяват такива "автори".

    Коментиран от #63

  • 61 Smooth Jazz

    7 1 Отговор
    Поздравления за хубавия коментар, г-н Николай Николов, както и на Факти.бг, че го публикуваха, въпреки жестоките рестрикции спрямо тези, които изказват антиваксърско мнение.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Някой си

    2 3 Отговор

    До коментар #60 от "бай Даньо":

    Абсолютно точно казано ,стига да има кой да го прочете и разбере! В България никой не прави разлика между ПАНДЕМИЯ и ЕПИДЕМИЯ.