21 Ноември, 2014 13:34 2 928 0

Ice Cream представиха ”Много добре”

  • ice cream-
  • много добре-
  • представиха

Групата остава без Виктор

Ice Cream промотираха вчера вечерта официално новото си парче и видео към него в известен столичен клуб. Песента носи името “Много добре” и е последния сингъл от третия поред албум, който групата подготвя да излезе в началото на следващата година. Албумът включва всички парчета след "Те карам да вибрираш", както и 5-6 нови песни.

По време на премиерата на парчето Ice Cream обявиха, че групата остава с един член по-малко. Виктор вече не е част от екипа им поради лични ангажименти, Хип-хоп изпълнителите категорично отрекоха да имат проблеми помежду си. Музикантите дадоха старт и на обновения си сайт - www.icecream.bg, който е с напълно нова визия, информацията в него се актуализира непрекъснато и и феновете могат да следят участията им.

Музиката на парчето “Много е добре” е на Даниел Димитров, а текстът е дело на Монти Миланов, който е и режисьор на клипа. Участие в проекта има и Димитър Ганчев – Майт. Във видеото специално участие вземат актьорът Жоро Кадурин, певицата Веси Попова и мистър България – Мартин Мартинов. “Песента е в типичното за нашия стил звучене, като този път сме включили и кратък елемент от популярната песен на Тодор Колев - “Черно море.”   – казва беквокалиската Елена Брусарска.

Видеото е снимано изцяло в столичния клуб където беше направена промоцията му и е със специалното участие на балет Фейм.

Сред уважилите събитието бяха много колеги на изпълнителите - Мария Илиева, Цецо Елвиса със съпругата му, изпълнителят Стоян Петров, Веси Попова, Дидо от Deep Zone Project, близначките Яница и Глория от "Х Фактор".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА