2 Декември, 2014 21:22 2 163 0

Цветя и специално посрещане за турист в Тайван

  • 9 милионен посетител-
  • бюро по туризъм-
  • тайван-
  • 67-годишен мъж

На втори декември (вторник) територията на Тайван бе прекрачена от 67-годишен мъж, родом от Хонг Конг.  Същият се оказва 9 милионният международен посетител на страната за тази година.  Именно поради тази причина  непосредствено след неговото пристигане, той бива посрещнат от заместник  генералния директор на Бюрото по туризма и поздравен от служителите на същото бюро.

Мъжът е на екскурзия с двете си деца и това е неговото първо посещение на страната. Той споделя,че истински се е развълнувал от церемонията по неговото посрещане, за която не е подозирал и на която му е връчен букет цветя и получил огромно внимание.

Бюрото по туризма съобщи, че ще проведе пресконференция по повод достигането на поставената цел,а именно пристигането на 9 милиона туристи за тази година в Тайван. В сравнение с миналата година, когато са регистрирани  малко над 8 милиона международни пристигания, тази година е отбелязан ръст от 9.64%. Това е огромен успех за Република Китай, който действа мотивиращо за поставянето на нови цели за следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА