9 Декември, 2014 09:29 1 638 0

Пламена напусна къщата на Big Brother

  • пламена-
  • напусна-
  • къщата-
  • big brother

Най-голяма зрителска подкрепа получи Тодор Славков – 47 %

Певицата Пламена напусна къщата на Big Brother All Stars. Това стана ясно от предаването снощи по Нова телевизия.

За да защитят петимата номинирани в студиото бяха Кристина Патрашкова, която се застъпи за Калина, Мариана Попова удари едно рамо на Тодор, Мая Савова подкрепи Емил, Людмила Захажаева се завърна в шоуто, за да подкрепи Петя, а за да защити Пламена, в студиото беше майка и Боянка.

След напускането на Пламена до полуфинала останаха Емо, Петя, Ники, Тодор, Христо, Катето и Калина.
Най-голяма зрителска подкрепа получи Тодор Славков – 47 %.

След като се раздели със съквартирантите, тя призна, че нейните фаворити в шоуто са Калина, Катето Евро и Емил Каменов.

"Радвам се, че стигнах до тук, безценно беше всичко, което ми се случи. Установих, че ми се отдава домакинската работа", каза още тя минути след излизането си от къщата.

Преди да влезе в шоуто Пламена сподели: „Единственото, за което си мечтаех, е да бъда певица и съм щастлива, че когато пораснах това се сбъдна”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА