12 Декември, 2014 21:03 3 217 5

Курникова и Иглесиас заедно в Москва

  • иглесиас-
  • курникова-
  • москва

Руските папараци не спят. Енрике Иглесиас, който представя своя нов албум Sex and Love в Москва, беше заснет от фотографи отново със своята половинка – тенисистката Анна Курникова. В руската столица 33-годишната спортистка пристигна ден по-рано от певеца, който отседна в луксозния хотел Four Seasons.

За да останат необезпокоявани от многобройните фенове на Енрике, звездната двойка реши да вечеря в разположения срещу хотела ресторант Novikov Restaurant & Bar като отиде до него не пеша, а с кола и под охрана. В заведението двамата са прекарали четири часа, опитвайки всички блюда на шеф готвача – от студените закуски до десерта. Едва след полунощ са се върнали в хотела.

Романът между Енрике и Анна трае вече 12 години. Пресата не веднъж ги е „събирала” и „разделяла”. Въпреки слуховете, това е звездната двойка, която най-много се е задържала заедно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Курррррникова

    2 0 Отговор
    Боли ма фара!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Слонобикотръбозъб

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Курррррникова":

    Ха ха ха вярно и при мен така
  • 3 guest

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Курррррникова":

    Пак добре, че не те боли нещо друго ... като например главата от менте алкохол :-)
  • 4 velik

    0 0 Отговор
    Енрике дръж , имаш много готина мадама,само 4е мани тая шапка 4е си като някой лешпер и само излагаш мацката
  • 5 Miami Vice

    0 0 Отговор
    sutejora i ...........