22 Януари, 2015 12:36 9 767 3

Атанаска правила секс пред малката Алекс (Обновена)

  • атанаска георгиева-
  • алекс-
  • секс-
  • поморие

Това разказала обвиняемата пред разследващият полицай Иван Недков, който днес даде показания в съда

Атанаска правила секс пред малката Алекс (Обновена) - 1
Снимка: gramofona.com

Обвиняемата за убийството на Алекс от Поморие е правила секс в присъствието на детето. Това разказа днес в съда разследващият полицай Иван Недков, пред когото Атанаска обяснила, че на 10 април, когато Алекс изчезна, обвиняемата излязла до магазина за цигари, съобщиха от gramofona.com.

На връщане срещнала трима роми, които били паркирали черна кола на паркинг, намиращ се на метри от квартирата й. Единият й предложил да му прави орална любов, но Атанаска отказала. После размислила, защото й трябвали пари и се съгласила.

Срещу 20 лева обвиняемата обслужила двама роми в паркирания автомобил. Край колата минавала Алекс. Когато мъжете видели детето, попитали Атанаска дали го познава. Тя казала, че знае кое е малкото момиче. Те я накарали да доведе Алекс в автомобила.

Когато детето се качило в колата, Атанаска довършила оралните ласки с ромите. След това те я освободили да си ходи, а с детето потеглили на някъде.

До този момент разпитаните свидетели по делото срещу Атанаска Георгиева няма нито един който да потвърди версията на подсъдимата.

Факти.бг припомня, че според роднините на Атанаска, мистериозен мъж е убил Алекс. Като той е идвал на три пъти в жилището на Атанаска и то в два от тях с детето.

В третия случай, около 20 часа на фаталната нощ, мистериозния убиец бил дошъл развикал се на Атанаска и я бил пратил за да му купи цигари в отсрещния магазин.

Днес в съда собственика на магазина, които е и продавач в него бе категоричен, че не е виждал Атанаска във въпросната нощ, нещо повече той каза, че дори нея познава.

От записите на охранителните камери в магазина не се вижда Атанаска да го в посещавала във въпросната нощ.

Освен това и двамата полицаи, стояли на 30 метре от блока, от  вечерта на 10 април до установяване на местонахождението на трупа на детето на другия ден, стана ясно, че във входа вечерта и през нощта не са влизали и излизали хора, освен един комшия.

Пред журналистите, майката на Атанаска - Светлана Димитрова бе видимо притеснена, че никой от свидетелите не помага на версията на дъщеря й.

Въпреки получените до този момент не добри свидетелски показания за защитата, адвокатът на Атанаска - Калин Янев бе категоричен, че тя поддържа тезата си, че не извършител на убийството.

Днес бяха разпитани 14 свидетели, сред които криминалисти и полицаи, работили по случая.

Съдът отложи за 5 март делото за убийството на 8-годишната Алекс от Поморие.

Очакванията бяха, че обвинената за убийството на момичето Атанаска Георгиева да застане пред Темида и да разкаже какво се е случило. Тя обаче пожела да даде своите показания, след като бъдат изслушани всички свидетели по делото. Оказа се, че 5 от общо 68-те призовани не са могли да се явят пред съда.

Едни от тях са полицаят Апостол Тодоров, участвал в издирването на Алекс, който е представил болничен лист до 18 февруари и на чиито показания обвинената в убийството много държи и камериерката от хотела, намиращ се в близост до жилището на Атанаска - Гунка Банчева, която вече не живеела на посочения от нея адрес и трябва да бъде издирена в Пирдоп.

На следващото дело ще бъде поканена и психоложката, която е разговаряла с Атанаска след откриването на тялото на детето и пред, която заподозряната за убийството си е признала, че го е извършила. Адвокат Калин Янев поиска психоложката да разкаже пред съда какво са си говорили с Атанаска, преди нейните признания и в колко часа е станало това.

В делото ще бъдат изложени и доказателства, събрани със СРС-та. Адвокатът на семейството на малката Алекс смята, че те с нищо няма да променят известното до момента.

На излизане от съда обвиняемата каза, че иска истината за смъртта на малката Алекс да излезе на яве. „Искам полицията да си свърши работата!”, каза още в кулоарите на съда Атанаска.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гостът

    0 2 Отговор
    А ШОФЬОРИТЕ НА АВТОБУСИ ДОКОГА ЩЕ ПУШАТ ВЪТРЕ ??
    Ако искат хората да си плащат да изгонят първо наркоманите
  • 2 Бах мама му

    1 0 Отговор
    Дрън дрън, че пляс. Тия вече не знаят какво да лъжат с майка си. М...ка и убийца завистлива и проста.
  • 3 Дасд

    0 0 Отговор
    Знаете ли, как се наказва подобно престъпление в арабските държави (Сирия, Ирак..) Какви са тия леки оправдания, на които съда вярва и това дело ще се точи с десетилетие. Обеден съм, че тая е наясно какво се е случило с детенцето. Та дори да не го е извършила тя, само пред бесилото ще проговори.