Last news in Fakti

5 Март, 2015 11:02 932 0

Футболист колабира на терена по време на мача между Тотнъм и Суонзи

  • тотнъм-
  • суонзи-
  • бафетми гомис

Бафетимби Гомис припадна в началните минути на срещата

Футболист колабира на терена по време на мача между Тотнъм и Суонзи - 1
Снимка: БТА/AP

Нападателят на Суонзи Бафетимби Гомис колабира на терена по време на мача на „лебедите“ с Тотнъм от 27-ия кръг на Английската висша лига.

29-годишният французин изплаши феновете и футболистите на „Уайт Харт Лейн“, след като припадна на тревата още в първите минути на срещата. Това стана, след като „шпорите“ отбелязаха първия си гол за победата от 3:2. Медицинските екипи и на двата отбора веднага нахлуха на терена и оказаха спешна помощ на играча. Първоначално положението му изглеждаше доста тежко, като някои от футболистите на Тотнъм и Суонзи изглеждаха   наистина стресирани. Все пак той бе изнесен на носилка от терена и малко по-късно бе свестен, след което и откаран в болница.

Гомис има сериозна история с припадъци в своето минало. През 2009 г., докато играеше за Олимпик Лион, той припадна на три пъти на терена в рамките на месец.  По-късно нападателят заяви, че вече е добре и че припадъците му се дължат на лични проблеми.

„През последните седмици бях подложен на голямо напрежение и умора, заради здравето на баща ми. Заради това и трябваше непрестанно да пътувам до Франция . Искам да успокоя всички за здравословното си състояние. На терена изглеждах много по-зле, от колкото се чувствах всъщност. Чувствам се добре в момента. Бях разочарован, че не успях да помогна на своя отбор снощи, но сега всичко е наред.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА