23 Март, 2015 12:18 1 498 1

Трима са фаворитите за треньор на ЦСКА

  • цска-
  • треньор-
  • фаворити

Галин Иванов, Александър Томаш и Беноа Кое са най-обсъжданите имена на Армията

Трима са фаворитите за треньор на ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Три имена са големите фаворити за нов треньор на футболния отбор на ЦСКА.

Според „Меридиан мач“ основните фаворити за овакантения от Стойчо Младенов пост са Галин Иванов, Александър Томаш и Беноа Кое.  Иванов е подкрепян от Александър Томов, а освен това има и препоръките на Димитър Пенев, който е останал доволен от качествата на младия треньор от ДЮШ на ЦСКА. Специалистът е близо до кадрите на клуба и се счита, че най-бързо ще успее да навлезе в работата.

Мениджърът на Димитър Бербатов – Емил Данчев пък предлага треньора на Банско – Александър Томаш.  Той вече има треньорски опит и е готов с екип от вече минали през „Армията“ кадри. Големият проблем пред него обаче е това, че той все още няма лиценз за водене на отбори от А група.

От друга страна фамилията Манджукови е изпратила свои хора в Италия, които да започнат разговори с Беноа Кое. В момента той ръководи една от юношеските формации на Интер, където се е изявявал като футболист.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BENZ

    0 0 Отговор
    da vzemat spas delev