Last news in Fakti

3 Юни, 2015 04:02 2 818 3

Джейсън Стейтъм: Бих изиграл Джеймс Бонд

  • джейсън стейтъм-
  • джеймс бонд-
  • холивуд

Актъорът признава, че винаги е искал да се снима в екшъни

Джейсън Стейтъм: Бих изиграл Джеймс Бонд - 1
Снимка: БТА/AP

Холивудският актьор Джейсън Стейтъм призна, че с удоволствие би изиграл ролята на Джейм Бонд в някой от филмите за „Агент 007“.

Има голяма вероятност излизащия през тази година „Спектър“ да е последният филм, в който Даниел Крейг ще влезе в образа на Джейм Бонд. В интервю пред в. „Гардиън“ Стейтъм признава, че с удоволствие би поел щафетата.

„Дали бих го направил. Абсолютно, дума да не става. Дали Даниел Крейг е страхотен Бонд? Абсолютно и дума да не става.“, заявява Стейтъм.

Тази година се очертава като изключително успешна за него. Той изигра една от главните роли в „Бързи и яростни 7“, като филмът вече е четвъртият най-касов за всичко времена, след като събра постъпления от $ 1.5 млрд. Сега на екраните излиза и новата комедия с негово участие „Spy”.

“Много обичам да снимам екшъни. Те отвориха вратата ми към киното и аз направих сериозна кариера от тях. Защо да не продължа да правя това, което винаги съм искал?“, заявява Стейтъм.

Той се нареди и сред екшън легенди като Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Мел Гибсън и Уесли Снайпс в трилогията „Непобедимите“. Сега обаче Стейтъм среща конкуренцията на млади актьори, чиято слава експлодира чрез филмите за супергерои.

„Сталоун и Шварценегер бяха моите герои, докато растях. Слай е истински атлет. Вдъхновявам се от хора, които могат да вършат собствената си работа. Брус Лий никога не е снимал бойните си сцени с дубльор. Това се отнася и за хора като Джаки Чан и Джет Лий. Бил съм във филми, където се използва технология за подмяна на лицето. Тогава имах двойник и ме беше срам от това.

Днес, за да станеш супергерой трябва нахлузиш една маска и да сложиш пелерина. Те не правят нищо. Просто седят в трейлъра. Всичко е създадено пред зелен екран, от каскадьори и дубльори. Това трудно може да ме развълнува.“, споделя Стейтъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Nnn

    0 0 Отговор
    ДжеймССС Бонд
  • 2 Аладин и 7те джуджета

    0 1 Отговор
    Джейсън, не искам да те разочаровам, ама то Джеймс Бонд май имаше коса, тъй че ти не важиш за тая роля.
  • 3 ггг

    0 1 Отговор
    БЕгай бе, грозен, бял гнусен англичанин....ахти смешника е тоя