8 Юни, 2015 09:00 27 577 20

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • имот

През изминалата седмица стана ясно, че руската попзвезда Филип Киркоров, е решил да се раздели с повечето луксозни имоти, които притежава на българското Черноморие. Те се намират в луксозни комплекси край Равда и в близост до курорта „Златни пясъци”. Колко пари ще им вземе Киркоров само времето ще покаже. Какви са най-високите офертни цени на ваканционни апартаменти, които се предлагат в началото на летния сезон?

Ето и 5-те най-скъпи  предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg

1. Поморие (Бургас) –  749 500 EUR (виж повече)

Многостойният апартамент е разположен на три нива и е с разгъната застроена площ от 500 кв.м. Намира се в сграда, разположена на първа линия на морето. Една от екстрите на имота е, че достъпът до него е посредством частен асансьор. Изложението му е югоизточно. Бъдещият собственик ще има на разположение шест спални, билярдна зала, сауна и гараж за два автомобила.

2. Св.Св. Константин и Елена (Варна) – 525 000 EUR (виж повече)

Двустайният апартамент е с площ 136 кв.м. Имотът се намира в сграда решена в средиземноморен стил, част от яхтен комплекс от затворен тип. Дневната може да се раздели на три зони: кухненски кът, трапезария и хол. Комплексът предлага всички екстри като вътрешен басейн, турска баня, салон за красота, медицински кабинет, SPA център с фитнес зала, сауна, зала за масажи.

3. Св.Св. Константин и Елена (Варна) – 505 000 EUR (виж повече)

3-стайният ваканционен апартамент е с разгъната застроена площ от 172 кв.м. Състои се от дневна с трапезария и кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетни, перално помещение, дрешник, входно антре, просторна тераса. Предвидено е и паркомясто в подземен паркинг. Комплексът, в който се намира имотът, се състои от 294 студия, едно-, дву- и тристайни апартаменти, разположени в две сгради, които се намират на площ от 2.6 хектара.

4. Слънчев ден  (Варна) – 380 000 EUR (виж повече)

Тристайният апартамент се състои от дневен тракт с кухненска част, две спални, две бани с тоалетни. Разгънатата застроена площ на имота, чийто всички стаи имат изглед към морето, е 165 кв.м.

5. Приморско (Бургас) – 375 000 EUR (виж повече)

Многостаен ваканционен имот с разгъната застроена площ 385 кв.м. Комплексът, в който се намира апартамента, разполага със SPA център, фитнес зала, детски кът, басейн за възрастни и един за деца. Разположен е на  метра от морския бряг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    2 0 Отговор
    Това някаква подигравка ли е? Някой пак не си е пил хапчетата. С гранитогресче от КАЙ и гипскартонец - 1 млн. лева.

    Коментиран от #18

  • 2 Монго

    0 0 Отговор
    Едно лято почивах в гранд хотел "Поморие".Комплекса е бил собственост на някакъв СДС-ар. Банката му го е взела и от няколко години не може да го продаде. Гаражите са едно подземие без обособени клетки. Комплекса е толкова голям, че цялото Поморие може да се побере през зимата в него. И толкова, цифрата е малоумна...
  • 3 Анонимен

    0 0 Отговор
    Само в България като че ли никой не осъзнава, че банките са се набълбукали с дъщерни дружества със специално предназначение - SIVs, които притежават сигурно над 50% от продаваните имоти и още към 30% от останалите...и както се заиграват пак с цените, ще е много интересно, ако излезнат на пазара реалната бройка имоти, които всеки чака да "се вдигнат цените", за да не е на загуба
  • 4 Денис Ершов

    0 0 Отговор
    Я продал гранда на Кирсана Илюмжинова,так что не путайте всЕ
  • 5 Даниел

    1 0 Отговор
    Както се казва: "Успех в продажбите". Но за тези пари, предполагам че може да се купи имот и на Халкидики. А разликата между нашите "комплекси" и Халкидики я знаем всички :)
  • 6 Ларж

    0 0 Отговор
    Мутробароци в изобилие - S класата на паркинга и апартамент в комплекс затворен тип разбира се на морето че е по комерсиално !Живот на заем за 2-3 години понеже те по толкова и живеят повечето от собствениците на такъв тип имоти, през това време гледат да изхарчат за глупости колкото се може повече пари горките, защото знаят че после няма да могат! Повръща ми се ..
  • 7 по

    0 0 Отговор
    Е, голема луксотия, нема що, ламиниран паркет, плочки за по 20 лв. кв.м. ПВЦ дограмичка среден клас.
  • 8 Инетриорен лъв

    0 0 Отговор
    Коментарите по-долу казват всичко – искат се едни пари за „топ” имоти, където довършителните работи са с материали от магазин тип „направи си сам”. Не виждам разлика между тези „топ” имоти и една кажи речи прилична селска къща, направена, за да си изкараш свободното време там. Лъха на безвкусица. Имащите възможност и ВКУС дават пари за прости, семпли и красиви неща. Достатъчно е авторите на този кич да си направят справка за вида и интериора на имотите в Испания, Португалия, Гърция и т.н. ама пуста гъзария …

    Коментиран от #10

  • 9 Алеле

    1 1 Отговор
    Какво Халкидики бе брат - за тия пари може да намериш и на доста по-добри места, като Италия, Хърватска и някои от най-престижните гръцки острови.
  • 10 Сикишлийски

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Инетриорен лъв":

    правилно ,за тези пари може да се купи имот и на Луната..
    лошото е ,че още не са оправили пътя !

    кой нормален ще купи имот на 500 км ,без да може да го наблюдава ??
    чужденците да не са по-читави от българите , никой не пази чуждото
  • 11 ах морето

    0 0 Отговор
    Само прекрасната гледка кьм морето да им имам.Ама другото е страшна скьпотия.
  • 12 2dw

    0 0 Отговор
    язък за хамериканеца, тоя дето си отиде с фалш граната, явно е гледал някой от тия имоти и му дошло да ги пука с граната.
  • 13 гост

    0 0 Отговор
    Всичките са брутално грозни,качеството и материалите не ги коментирам!Последната обява е върхът,значи искаш една камара пари а снимките са на някакъв комплекс!!!
  • 14 Емил

    0 0 Отговор
    Ужас!!!! Поредно малоумие от страна на строители, продавачи, агенцийки и т.н. по веригата. Този, който си купи подобен апартамент е достоен за съжаление!

    Ужас!!
    Отврат!!!
  • 15 Juli

    0 0 Отговор
    http://www.domaza.ru/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82_%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0_%D1%81%D0%B2_%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BD_%D0%B8_%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0_%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0_%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-6-745320-p/
  • 16 Кроко

    0 0 Отговор
    Вие какво очаквахте от статията - пазарът на имоти по черноморието е в як застой тая година, щото руснаците вече не купуват като ответна мярка на санкциите ни; на тия инвеститори им трябва реклама да си пробутват "инвестициите" с надеждата, че някой нашенец ще се излъже; и факти.бг прави реклама на сайто от същата група - имот.бг. Това е всичко, самите имоти няма смисъл да се коментират - вкусове всякакви. А инфраструктурата пък още по-малко.
  • 17 мк

    0 0 Отговор
    Toз комплекс на снимката е заложен в банка и струва стинки.
    Който е балък да купува,
  • 18 терминала

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    1 милион лева за апартамент, щото се вижда морето през прозореца?! Заради една гледка 1 милион отгоре.....
    Ами аз ако имах 1 милион щях да си купя къща в Германия бе, нищо, че няма море наоколо, ама всичко останало ще ми е наред, аккто и за децата ще има бъдеще.
    Тия апартаменти са за бандити и разни мошеници, които са подписали "договор" с бг мафията и няма как да се махнат, а имат пари в изобилие.
    Мутроландия, какво да очакваме друго.
  • 19 Биби

    0 0 Отговор
    Без да претендирам да съм баровка или жена на мафиот,ама вкъщи ми е по-добре обзаведено!Страхотна безвкусица и евтиния лъха от тези имоти!Надути цени без никакво покритие!
  • 20 Диди

    0 0 Отговор
    Напълно съм съгласна с вече побликуваните коментари. Пълен кич, безумни цени за нищо. С толкова пари можеш да си осигуриш спокойствие и собствена красива градина, а не да съжителстваш с още 200 други съсобственици, от които да зависиш в определена степен.