10 Юни, 2015 01:31 1 160 0

Асен Блатечки става преподавател

  • асен блатечки-
  • става-
  • препотавател

Актьорът се включва за първи път като ръководител на уъркшоп по актьорско майсторство на летен фестивал

Асен Блатечки ще дава уроци по актьорско майсторство на  МОНТФИЗ Арт Фест 2015. От 26 юли до 2 август 2015 Созопол ще се превърне за шести път в театрална столица на България, когато ще приюти поредното издание на фестивала.

Шестото издание на летния фестивал  ще предложи отново практически тренинги по актьорско майсторство, сценична реч, сценично движение, ритмика, танци и творческо писане, ръководени от най-утвърдените и опитни професионалисти и педагози у нас, и подходящи както за любители, студенти и професионалисти, така и за онези, които правят първи крачки в изкуството.

Организаторите на фестивала предоставят на всички почитатели на театралното изкуство възможността да вземат участие в едно осем дневно пътешествие из дебрите на актьорското майсторство и да се докоснат до едни от най-известните имена на театралната сцена и малкия екран у нас. Тази година традиционните за фестивала консултации за приема на НАТФИЗ през есента ще се водят от проф.  д-р Атанас Атанасов и проф. Иван Добчев, които през 2015  година ще сформират новите си класове в Академията.

Всички професионалисти, студенти и любители, които ще се включат във фестивала, ще получат уникалната възможност  да вземат и уроци по актьорско майсторство от Асен Блатечки, който за първа година става част от фестивала.  Не по-малко известният му колега, който съвсем наскоро беше сред финалистите на телевизионното шоу „Като две капки вода” и спечели публиката с впечатляващите си превъплащения Филип Аврамов – Фицата също ще се нареди до своите колеги Асен Блатечки, Башар Рахал и Койна Русева и този път ще влезе в ролята на преподавател по актьорско майсторство. По време на фестивала всички, записали се за участие, ще имат възможност да почерпят от опита и знанията на известните актьори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА