Last news in Fakti

4 Юли, 2015 10:30, обновена 4 Юли, 2015 12:08 8 660 4

Задържан е извършителят на намушкването в Бургас

  • нож-
  • жена-
  • бургас
В резултат на бързите съвместни оперативно-издирвателни действия, предприети от служителите на сектор «Криминална полиция» към ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление – Бургас по отношение причиняването на тежка телесна повреда на 27 годишната Г.Г. от Бургас, осъществено около 08.25 ч. тази сутрин, чрез намушквания с нож в областта на гърдите и корема, вследствие на което жената в много тежко състояние е настанена в отделение «Реанимация” към МБАЛ – Бургас, е установен извършителя на деянието – това е : 33 годишния И.Ц. от Бургас, криминално проявен от Бургас, бивш съпруг на жертвата, съобщиха  от ОД на МВР-Бургас. 
Констатирано е, че между двамата възникнало спречкване, като И.Ц. подгонил Г.Г. и застигайки я в района на парка в к-с „Славейков” започнал да й нанася безразборни удари с нож. След деянието 33 годишния бургазлия се укрил, изоставяйки жертвата си в безпомощно състояние. Жената е открита от случаен гражданин, който своевременно алармирал полицейските служители. 
Към момента И.Ц. е задържан за срок от 24 часа. По случая в сектор «Криминална полиция» към ОДМВР – Бургас е образувано досъдебно производство.  
Млада жена е била намушкана в "Славейков". 
Инцидентът е станал тази сутрин между 8 и 9 часа до блок 60 в комплекса, съобщават от Gramofona. Пострадалата е на 27 години.
Повече от 10 прободни и порезни рани е установил медицински екип, който рано тази сутрин прие пострадалата.
Раните са по цялото тяло. Все още не може да се каже кои от тях са животозастрашаващи, но тъй като са много - общото състояние на пострадалата е тежко, съобщиха от МБАЛ-Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    1 0 Отговор
    Б....к, сега да го тикнат в затвора, циганите да му видят сметката

    Коментиран от #2

  • 2 не ме занимавай с глупости

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кобрата":

    Ти въобще знаеш ли за какво става въпрос?! Жените са много опитни в налагането на емоционален и психически тормоз именно поради увереността си, че няма да получат възмездие. Аз нямам право да я удрям, а тя квичи като побъркана, плюе ме между колеги и познати, интригантства и се мъчи да ме унижи по всякакъв начин. Всичко това обаче се доказва трудно, щото съм мъж! А тя е слабичка, невинничка женичка, скромна и отрудена, но това е поза само пред съда и общите познати.

    Представи си го само - обиди на сексуална тематика - "преспах с най-добрите ти приятели", " ти да не мислиш, че можеш да се сравняваш с този", подигравки, опити да ти наложи абсурдните си решения. Търпиш, понасяш, мъчиш се да разговаряте. Съсипва ти личния живот, а често и професионалния - например, умишлено се запознава с колегите ти, за да ти се смеят зад гърба. А то, милото, има само една роля - на светица.

    Имах случай с колежка - не ми е началник, но се мъчи да ме командва. Саботира ми дейността, каквото през деня направя, отивайки да попивам, зад гърба ми се бута и се прави наново. Аз с квалификация, тя - не, но се мъчи да ми се наложи. Поспорихме и тя ми посегна. Подгоних я с вик "ку.во" и след кратка 10-секундна схватка я свалих на пода и в гнева си съм започнал да я душа с коляно.

    Никой не видял, че ме удря, никой не чул, че ме псува и обижда, всички вторачени само в това, че "невинната жена" е била нападната на работното си място. И моето работно място. Да си помислим и ако не я ударя аз какво ще последва - заплахи, че ще ме бият; още по-ожесточен тормоз; забрана да извършвам част от работните си задължения - "ти няма да поръчваш по телефона от склада, само аз" или "ти няма да пипаш касовия апарат, само аз ще приемам плащания".

    В общи линии никъде не се отчита влиянието на емоционалния тормоз върху мъжа в една двойка, а това е жесток стрес. Именно този стрес води до редица заболявания и преждевременната смърт на силния пол. Куч.ката иска да те командва и иска, и иска. И после имаше виц " на болната жена мъжът й умря"...

    Как ще оставя някаква кифла да ме командва?!

    Коментиран от #3

  • 3 Правда

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "не ме занимавай с глупости":

    Така е само, че до някъде не бива всички жени да ги слагаш под един знаменател.

    Коментиран от #4

  • 4 не ме занимавай с глупости

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Правда":

    Е, далеч не всички! Само казвам, че коментиращият с номер 1 е възпитан така, че жените не се удрят въобще и затова побеснелият бивш съпруг бил боклук. Да, ама знаем ли бившата съпруга каква стока е?

    Може да е точно като този тип, дето го посочвам аз и на човека му причерняло, щото си го правят на идиот, обиждат или плюят и той не може да се защити по нормален законов начин. Естествено, не всички жени - затова и човек се надява да срещне свястна.