14 Юли, 2015 18:12 3 675 2

Строят голям логистичен център

  • imot.bg-
  • логистични площи-
  • строителство

Сегментът с най-слабо предлагане остава този на логистични площи

Строят голям логистичен център - 1
Снимка: М. Богданова ©

Липсата на логистични площи продължава да се усеща. Доказателство за това е решението на една от големите чуждестранни вериги за хранителни стоки  нас, да си построи нов логистичен център. Той ще се в близост до Кабиле (Ямбол) на терен от 188 декара. Разрешителното за строеж вече е факт. В момента тече процедура по избор на изпълнител. Очаква се строителството да започне през септември.

Сегментът на складови и логистични площи е с най-малко предложения. Към момента се оферират под 800 подобни имоти в цялата страна, сочи справка в специализирания сайт imot.bg. За съжаление, както и преди кризата, педлагането е съсредоточено върху стари имоти. Повечето са разположени в индустриалните зони на големите градове. Най-скъпият склад, който се предлага, е в близост до столичния бул. „Цар Борис III”. Големината на парцела е 54 860 кв.м, а разгъната застроена площ, е 35 792 кв.м. Офертната цена на имота е 8 млн. EUR.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 брокер бийт

    0 0 Отговор
    Абсолютно невярно, в момента липсва всякакъв интерес към складови площи. Вече една година в София не можем да продадем нито един и то на под данъчна оценка.
  • 2 Хаджипетрова

    0 0 Отговор
    Да, ама данъчните продават на безценица цели декари в рамките на София-регулация само да се докарат пред БОКО.Това българи да съсипват българи и да им взимат хляба никъде по света го няма.За циганите всичко е възможно,а за българите гонка до дупка.Прости ми мила ми РОДИНО