Last news in Fakti

26 Юли, 2015 16:21 666 0

Зенит пак мачка в Русия

  • зенит-
  • русия-
  • хълк

Хълк с нови два гола за тима си

Зенит пак мачка в Русия - 1
Снимка: АП/БТА

Тимът на Зенит СП продължава уверено да наказва противниците си след старта на руската Премиер лига. Този път "питерци" разгромиха с 4:1 Урал като гост и вече са с актив от 6 точки след два изиграни кръга във вътрешния шампионат на страната си.

Артьом Дзюба откри резултата в 20-ата минута с първия си гол с екипа на питерци. След почивката Хълк удвои, отбелязвайки от спорна дузпа, отсъдена за нарушение на Фонтанело срещу Шатов.

В 67-ата минута Александър Ерохин върна домакините в мача с удар от далече. Само три минути след това Хълк реши всичко с втория си гол в мача, след като бе изведен много добре от Шатов.

За бразилеца това бе трети гол в новия шампионат. В добавеното време Дани, който се появи като резерва, оформи крайното 1:4.

С успеха днес Зенит измести от върха във временното класиране ЦСКА (Москва). До момента това са единствените два отбора, които имат пълен актив от точки. Днес и утре предстои да се изиграят още три срещи, с които ще бъде затворен втория кръг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА