Last news in Fakti

31 Юли, 2015 06:30 1 439 0

10-те любими филма на актьорите

  • любими-
  • актьорите-
  • филма

Тутси е изненадващият номер едно за звездите на седмото изкуство

„Тутси“ е любимият филм на актьорите, съобщи „Гардиън“.

Проучване сред 73 звезди, сред които Жулиет Бинош, Килиан Мърфи, Бри Ларсон и Анди Съркис. В крайна сметка те са определили комедията с участието на Дъстин Хофман от 1982 г. като номер едно. В лентата се разказва за актьор, който се облича като жена, за да получи голяма роля. Този избор може да бъде определен като доста изненадващ, особено като се има в предвид, че второто място е оставено за „Кръстника“.

Изненадваща е и третата позиция, която остава за семейната драма на Джон Касаветинс „Жена под влияние“ от 1974 г. Нестандартен е и избора за 8-то място, където е поставена еротичната драма на Пол Андерсън - „Буги нощи“.

Преди седмица Би Би Си публикува класация на 100-те най-добри американски филма, спрямо отзивите на професионални критици по целия свят. Тяхната десетка беше доста по-различна, като на първо място беше шедьовъра на Орсън Уелс - „Гражданинът Кейн“

10-те най-добри филма според актьорите.

1. Тутси
2. Кръстникът
3. Жена под влияние
4. Ново кино Парадизо
5. Да убиеш присмехулник
6. Кръстникът 2
7. Ани Хол
8. Буги нощи
9. Червените обувки
10. Шофьор на такси


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА