14 Август, 2015 10:25 15 895 1

Убит е 45-годишен мъж в Поморие

  • убит-
  • мъж-
  • поморие

45-годишен мъж бе намушкан с нож от сътрапезика си по чашка. На 13.08.т.г. 21.17 ч. в Районно управление - Поморие е получено съобщение за инцидент, при който на кръстовището на поморийските улици "Манастирска" и "Панайот Волов" е намушкан мъж.

Установено е, че това е 45 годишния Лъчезар А. от Поморие, който получил прободно-разкъсна  рана в областта на корема. Транспортиран е в МБАЛ – Бургас, като при пристигане пред «Шокова зала» е констатирана смъртта му.

В резултат на бързите полицейски действия на служители от отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и Районно управление - Поморие е установен извършителя на деянието – това е : 44 год. Стоян Кусев от Поморие, който е задържан в дома му. Той е приведен в помещението за задържане към ОДМВР – Бургас.
Непосредствено преди инцидента двамата мъже заедно пили алкохол в местно малко заведение, като вероятно намушкването е резултат от възникнало помежду им спречкване по битови причини.
По случая е образувано досъдебно производство под прякото ръководство на Бургаска окръжна прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комаров

    0 0 Отговор
    приведен в помещението за задържане - колко много думи, за да се каже, че е бил беше арестуван