Last news in Fakti

31 Август, 2015 12:19 2 695 1

Гъвкав телефон

  • auo-
  • touch taiwan 2015-
  • гъвкав телефон

Китайската компания AUO избра изложението Touch Taiwan 2015 за представянето на нов смартфон с гъвкав корпус и дисплей. Конструкцията не само улеснява носенето на апарата в джоба, а и позволява управлението на някои приложения.



Гъвкавият телефон демонстрира възможностите си с Google Earth. Огъването на устройството в различни посоки позволява да се променя мащабът на картите и да се завърта земното кълбо. Прототипът има шест степени на силата на деформация.



Иновационният смартфон на AUO има здрав, но гъвкав AMOLED-дисплей с диагонал 5 инча и разделителна способност 1 280 на 720 пиксела. Останалите характеристики не се съобщават, но според китайците технологията може да се използва и при по-големи устройства, включително и таблети.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чи Ху Йло

    0 0 Отговор
    В скоро време ще ни имплантират смартовете директно в мозъка...