2 Септември, 2015 20:43 8 276 3

Над 130 задържани при акция срещу нелегални имигранти

  • задържани-
  • акция-
  • нелегални-
  • имигранти

Продължават действията на органите на реда на различни адреси в столицата

Специализирана полицейска операция срещу нелегалните имигранти се провежда в центъра на София. Засега няма информация сред тях да има издирвани от други държави. Над 130 души са били задържани.

Включени са екипи както на полицията и жандармерията, така и на ДАНС и дирекция „Миграция" към МВР. Те проверяват личните документ на лицата в района на центъра в столицата.

Продължават действията на органите на реда на различни адреси в столицата.

Пред "Хоризонт" главният секретар на МВР Георги Костов потвърди, че задържаните не са носили в себе си документи, които да доказват статута им на бежанци. Предстои това да бъде проверено в районните поделения на МВР, след което ще бъдат решени по-нататъшните действия спрямо задържаните.

Според Костов операцията се провежда от доста време на територията на София и днес е бил поредният етап от нея.  

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай ви Тошо

    0 0 Отговор
    ...и те са хора ама вместо това да бяха ликвидирали ислямската държава ии нямаше да се стигне до такава огромна бежанска агресия
  • 2 Румен

    0 0 Отговор
    екстрадация няма никва ИД това е умишлено твари и кой откъде е
  • 3 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    за съжаление всичко върви по план,това ще съсипе капитализма този който е сега,америка няма да изкара дълго-защото те са виновни за случващото се,но и европа си отива в този вид -и да се надяваме че ще стане по подобро по света.но не одобрявам и бежанците-вместо да защитават родината си те я оставят -това не са добри хора-такива могат да предадат всичко и всеки,не може да се разчита на такива хора за нищо....жалко е,погубват и семействата си заради алчност за по охолен живот,съсипват и родината си ....да ви кажа честно ,ако зависи от мене -директно ги връщам обратно колкото и да ми струва това -това не са хора които погубват родината си и семейството си и корените си.....