Last news in Fakti

6 Октомври, 2015 11:48 18 375 15

5-те най-тузарски имота на пазара - Октомври 2015

  • imot.bg-
  • лукс-
  • жилища

След като през последната година на пазара, се оферираха луксозни имоти много над 1 млн. EUR или под 800 000 EUR, то през есента се появиха и апартаменти за 1 млн. EUR. Повечето са разположени в центъра на София, но подобни оферти има и във Варна, както и в курорта „Слънчев ден”, сочи справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg. Част от купувачите на подобни имоти ги купуват с цел инвестиция, но болшинството ги придобиват за лично ползване, споделят анализатори. Повечето са хора, които заемат мениджърски позиции в големи български компании или представителствата на чуждестранни у нас.

Ето и 5-те най-скъпи  предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg

1. Център (София) – 1 000 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с разгъната застроена площ 250 кв.м. Намира се в сграда строена през 50-те години на миналия век. Към имота има две мазета с площ по 20 кв.м, както и два тавана с големина 16 кв.м. Разполага с четири спални като, като към всяка има отделна баня с тоалетна, самостоятелна кухня, просторна дневна.

2. к.к. „Слънчев ден” (Варна) – 1 200 000 EUR (виж повече)

Площта на многостайния апартамент е 800 кв.м. и заема цял етаж. Разполага с 360-градусова панорама и се намира на първа линия на морето. На разположение на бъдещия собственик е яхтено пристанище, басейн и плаж. Имотът се предлага с луксозно обзавеждане.

3. Морска градина (Варна) – 990 155 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 447 кв.м, като към него има още допълнителни 193 кв.м тераса. Сградата е разположена на първа линия с гледка към Морската градина и морето. Разполага със SPA и релакс зона с фитнес, сауна, джакузи.

4. Изток (София) – 1 187 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с големина 539 кв.м. и разполага с 360-градусова панорамна гледка. Разположен е в сграда, намираща се на метростанция „Жолио Кюри”. Мезонетът е на две нива, като на първото са разположени дневен тракт, кухня, коридор, голям кабинет и тоалетна, блок за гости с две спални и баня с вана. На второ ниво се намират три спални, две бани с вани, душ кабини.

5. Изток (София) – 1 100 000 EUR (виж повече)

Многостаният апартамент се намира в сграда построена през 2010 г. и е с площ 360 кв.м. Намира се на метри от Борисовата градина. Състои се от голям хол (83 кв.м.) с френски прозорци към тераса, самостоятелна кухня с трапезария, кабинет, 3 спални всяка, от които с баня с тоалетна, отделна тоалетна за гости.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 orlin

    1 0 Отговор
    Скъпи може но не и тузарски. Липсва вкус.

    Коментиран от #14

  • 2 ПП

    0 0 Отговор
    Първият, на Московска изглежда много добре, не му липсва вкус според мен. Другите са само със снимки на сградата. Последният в Изток е ужас.
  • 3 ооооооо

    0 0 Отговор
    тоя на „Слънчев ден” е от комплекса на Гергов - Порт Палас, но не е населен и никой не купува там.
    Има само някоя завързана малка "яхта", като тази на жена му "Vily G".
  • 4 Фанети Мазакура

    0 0 Отговор
    Презентацията на 4 от 5-те апартамента е страхотна! Има по една снимка Вероятно много лесно се продават такива имоти и се взима комисионна от 50 хиляди евро, щом с една снимка се прави...
  • 5 копеле

    1 0 Отговор
    А бе изпръщялки, за 1.000.000 евра какво чудо бих си взел в Гърция, Италия или Испания. Какви са тези кенефи тука, акъл имат ли тези хора, с тази безвкусица. Цени надути и фалшиви.
  • 6 разбирач

    1 0 Отговор
    кенефи!
  • 7 Дани

    1 0 Отговор
    хахаххахах това да не са апартаменти в Манхатън ..... смях
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 еко

    0 0 Отговор
    Та значи разправяте коментатори, че гроздето е бая кисело, а? ;)
  • 10 СноудЕЕн

    0 0 Отговор
    Яхти си има и си светят апартаментите на 1/4 от него през лятото и почти никой през зимата. Гадното на тази сграда е, че шосето за Златните е на 25-30 метра от прозорците ( има растителност на бетонна тераса, която спира гледката, но не и шума от автобуси и селски калпаци с "резачки" дето са все по-редовни в малките часове ), а когато са включени двигателите на помпите на басейните и централните климатици, шума е като мнооооооого дълъг товарен влак. Вътре си е тежкарско в стил "Чалга от Средиземноморието, Индия и Древен Рим" (ако не сте виждали филмови декори - вътре фоайето, друго няма- ПЪЛНА БУТАФОРИЯ! Гипсови отливки, лакирана пластмаса и кофти килими... Прилича на "Шведския" през 90-те! Истината е че там ще се продава на кило - сградата се руши!!! Собствениците плащат по 16$ на кв.м. за инфраструктура (охрана, поддръжка на басейни, косене и дизайн на растенията...), но това не означава, че грижите са добри. Там се знае от всички, че Киркоров си е купил апартамент пуснете търсене ако искате примерно: "Киркоров+Порт+Палас" Там се бяха опитали да го работят по балкански (лично Първанов се зае с този случай, когато беше президент) Хич не е за нормални хора това място. Ако имате въпроси, питайте, мога и снимки да пратя - там е зле работата.

    http://novinar.bg/news/kirkorov-si-varna-prodadenite-nezakonno-apartamenti_NDQ5NzszOQ==.html
  • 11

    0 0 Отговор
    Не виждам нищо на снимките което струва 2-2.5 милиона лева, безумие....
  • 12 ники

    0 0 Отговор
    Сградата на снимката е на комуниста Гергов в Слънчев ден
  • 13 Гошо

    0 0 Отговор
    Всички имоти в тази статия на практика са непродаваеми...не знам защо е тази жалка реклама за привличане на някой случайно излъгал се тузар:)
  • 14 port palace

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "orlin":

    1-во, ако апартамента Ви гледа към морето, а не назад към пътя, шум няма, шумът отива нагоре под 45 градуса ъгъл. 2-ро: Колко сгради знаете по нашето черноморие, които са с граница бряг. Слизаш с асансьора и след 1 минута си във водата на джета, яхта или на плажа. 3-то: В колко такива комплекса с такава локация е затворено за външни и е тихо и спокойно. и 4-то да гроздето е кисело

    Коментиран от #15

  • 15 Сюлейман ВеликоЛепни5лв

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "port palace":

    Затворено? Явно не си бил там ... кисел! Закон за устройство на черноморското крайбрежие! Вратата стои отворена и не се затваря, от северната страна е само вход за автомобили - кисел! Близкото заведение знае и ЗАЩО Е ТАКА - първия път, когато охраната се опитала да спре хората да не влизат в комплекса, един от туристите е бил бивш депутат отседнал и ги е разхвърлял на части в съда - кисел! Всеки има право да ходи по бреговата ивица и това е правото му по КОНСТИТУЦИЯ

    http://www.bsnn.org/pdf/Zacon_Chernomorsko_kraibrejie.pdf