Last news in Fakti

26 Октомври, 2015 09:07 37 706 4

Най-големите жилища на българския пазар

  • imot.bg-
  • лукс-
  • жилища-
  • големина

По-голямо търсене, повече сделки. Определено това ще е новината на пазара на недвижими имоти в сегмента „жилища” за 2015 г. Интересът е насочен към малки апартаменти, но в същото време се отчита ръст и при големите жилища. Колко големи апартаменти всъщност се предлагат на българския пазар. Справка в най-големия сайт за недвижими имоти Imot.bg показва, че на пазара има апартаменти с разгъната застроена площ по-голяма от тази на къщи. Те са предимно в София, но такива могат да бъдат намерени и в Пловдив и Велико Търново. Каква е големината им и какви са цените може да видите в ТОП 5 на най-големите жилища, продавани в момента у нас.

5. Център (Пловдив) – 319 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с разгъната застроена площ 476 кв.м. Към имотът има мазе с площ 7 кв.м. На първото ниво на имота са разположени дневна зона с кухня, столова, тоалетна и тераса, две спални всяка със санитарен възел и тераса; второ ниво входно антре, стълбище, две спални с два санитарни възела, перално помещение и тераса.

4. Лозенец (София) – 650 000 EUR (виж повече)

Луксозният мезонет е с площ 509 кв.м. Освен че към всяка от трите спални има баня с душ кабина, а към едната и сауна, имотът предлага и чудесна панорамна гледка в четирите посоки на София. На разположение на бъдещия собственик е и тераса със зимна градина, както гараж от 29 кв.м. и паркомясто.

3. Картала (Велико Търново) – 220 000 EUR (виж повече)

Луксозен мезонет със собствен вътрешен асансьор с площ 520 кв.м. Имотът се отличава с просторна дневна с френски прозорци и камина на газ с помощта, на която може да се отоплява целия имот, фитнес зала, панорамен бар със стъклен покрив и винарна. На разположение на бъдещия собственик са тераса с джакузи и барбекю

2. Бояна (София) – 650 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 590 кв.м. Предлага се напълно завършен и обзаведен. Настилките са от италиански гранитогрес и естествен гранит. Стените са боядисани с дишащ латекс, годен за мокро почистване. Имотът разполага с кабелна TV, интернет, видео-домофонна система с екрани пред всеки вход, безжичен СОТ.

1. Манастирски ливади (София) – 930 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 605 кв.м. на разположение на бъдещия собственик са четири спални, четири луксозни бани облицовани в най-висок клас мрамор и оборудвани с хидромасажна вана, душ кабина, луксозна санитария и аксесоари, 20 кв. м. дрешник с прозорец към основната спалня, която разполага с мъжка и дамска баня и панорамни гледки в три посоки. Имотът се намира в луксозна 13-етажна сграда, която разполага с 24 часа охрана, рецепция, два асансьора, от които единия се качва в апартамента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    2 0 Отговор
    Абе преди седмица-две имаше новина как в световен мащад и съответно Б-я пазарът яко се срива, но вие тука ни подпирате с друга гледна точка - тази на оптимиста. За жалост съм склонен да не ви повярвам тъй като следя от близо пазара, имам много познати брокери и реалността всъщност е доста мрачна и тъжна. Цените на имотите доста сериозно набират инерция към реалните си стойностти и въжделенията на алчните българи скоро оправдано ще се сблъскат с истината.
    Държавата се тресе, хората обедняват, хората остаряват, няма работа, ниско заплащане, престъпност корупция, лоша инфраструктура и т. н., че кой ще се цака да плаща на европейски цени за кенефи от газобетон, дето още на тапа са овлагнали като мазе на старопланински замък?
  • 2 До истината

    0 2 Отговор
    Кисело ли е гроздето?
    Щом следиш пазара явно имаш някакъв мерак. За много неща които казваш си прав, не отричам, но внимавай докато чакаш да паднат цените да не остарееш и ти.
  • 3 Valeri

    2 0 Отговор
    Освен с големина и висока цена с нищо друго не се отличават (за съжаление). Е, може да ми кажеш, че гроздето е кисело, но ти препоръчвам да гледаш предавания като "Да продадеш Ню Йорк" или "Да продадеш Ел Ей", за да се увериш какво е класа.
  • 4 Беден и добър

    0 0 Отговор
    Сравнението на Манастирски ливади с Ню Йорк и Ел Ей ми хареса :)