Last news in Fakti

3 Ноември, 2015 09:52 2 898 2

Кървав завършек на спор за заплата

  • нож-
  • намушкан-
  • спор-
  • заплата

Скандал между 53-годишен собственик на складова база и 38-годишен негов бивш работник,  прераснал във физическа разправа, е завършил с намушкване с нож, съобщиха от полицията в Бургас.

Инцидентът е станал в понеделник следобед  в частна складова база, разположена в несебърската промишлена зона "Възраждане". Съобщение за скандал е получено в полицията в Несебър около 17.47 ч.

Дошлите на място полицейски служители установили, че по двата автомобила, паркирани в обекта са нанесени материални щети, като едно от стъклата на офис-помещенията е било счупено. По единия автомобил и по земята са забелязани петна, наподобяващи кръв.

Около 18.10 ч. в Районно управление – Несебър се явил 38-годишният мъж, който заявил, че след възникнал спор за работна заплата, е намушкан с нож в дясната част на гърба, в близост до рамото, от бившия си работодател. Пострадалият е прегледан в МБАЛ - Бургас и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. При извършения оглед на местопроизшествието е установено, че между двете лица е имало физическа саморазправа. По случая е образувано бързо полицейско  производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Ами крайно време е тези нахални-работодатели-иззедници да почнем да им се противопоставяме.Винаги на най-ниския праг да те осигуряват или изобщо ако може и да не те осигуряват.А"ТЕ" не слезат от джиповете си,че даже и на децата си пак джипове.
  • 2 Poli Stefanova

    0 0 Отговор
    Скапани работодатели, браво гост за коментара....да го беше пречукал гадината, така и нашият не ни плати 4 месеца боклука.....