9 Ноември, 2015 19:53 2 006 0

Най-много поскъпнаха 4-стайните жилища в Букурещ

  • букурещ

С цели 11% поскъпнаха 4-стайните жилища в Букурещ през октомври спрямо месец по-рано, сочат данните на компанията HomeFinders. В северните квартали на румънската столица, средната цена на жилищата през миналия месец е била 68 000 EUR, а в южните и западните – 51 470 EUR.

Обратна е тенденцията при 3-стайните апартаменти. Там се отчита спад в цената от 2.72% в централните и северните квартали, а в източните, южните и западните поевтиняването за месец е 1.8%.

Поскъпване от 3.63% има при 2-стайните жилища в централните и северните райони на Букурещ. А в източните, южните и западните са поевтинели с 4.44%.

Спад от 18.79% се наблюдава в броя на предлаганите имоти през октомври спрямо септември 2015 г. Най-голям е той при 2-стайните жилища, а най-малък при 4-стайните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА