12 Ноември, 2015 21:37 2 326 1

Най-новият иновационен център в Германия

  • bosch-
  • иновационен център-
  • германия

Компанията Bosch откри в град Ренинген, провинция Банед Вюртенберг, най-новия иновационен център на територията на ФРГ. В него ще се провеждат научноизследователски дейности и опитно-конструкторски разработки, които създават нова среда за развитието на научната мисъл.

Центърът се състои от 11 лаборатории, чисти стаи (работно помещение, в което количеството на частиците в работната атмосфера над определен размер се поддържа толкова малко, колкото е необходимо), поточна лента, зона за креативно мислене и почивка, библиотека, съвременна площадка за опити, собствен изчислителен център. Службата за пожарна безопасност е автономна. На територията на целия кампус има интернет, който е с висока степен на защита от външния свят.

За построяването на центъра Bosch е инвестирала 310 млн. EUR. Строителството му и въвеждането му в експлоатация е отнело две години.

Най-новият иновационен център в Германия


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор
    Провинцията е Баден Вюртенберг, а не както пише в статията-''Банед''