Last news in Fakti

13 Ноември, 2015 11:37 29 685 19

Люис Хамилтън катастрофира с Pagani в Монако

  • люис хамилтън-
  • pagani-
  • zonda 760 lh-
  • катастрофа-
  • инцидент

Трикратният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън е ударил своето уникално Pagani Zonda 760 LH по улиците на Монако през нощта на 10 ноември, съобщава самият той в профила си в Instagram. Пострадали при удара няма, но суперколата се нуждае от ремонт.

"Чукнах съвсем леко паркиран автомобил. След като поговорих с отбора и личния си лекар, решихме, че е най-добре да си отпочина вкъщи и да замина (за Бразилия) ден по-късно", пише Хамилтън.

Пристигналите на мястото на инцидента полицаи са взели проба за алкохол, която е била отрицателна. Самият Люис обаче признава, че случилото се е резултат от дълъг маратон купони и преумора в продължение на седмица и половина. "Бях в такъв режим непрекъснато, но в същото време продължавах да тренирам, без да се наспивам достатъчно", обяснява Хамилтън пред британския в. The Telegraph.

Лилавата Zonda 760 LH е разработвана в продължение на две години според личните предпочитания на Люис Хамилтън. Буквеният индекс след моделното име всъщност са инициалите на шампиона, чиято колекция включва Brabus Smart Roadster, Mercedes-Benz GL, CLK, SL 63 и 65, Mclaren MP4-12C и много други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 токсичен

    3 5 Отговор
    М...лчето си е м...лче.Целото табло в лилавичко.Пък и пътят му не опразнен.

    Коментиран от #2

  • 2 асдфгххх

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "токсичен":

    Таблото е като кола на американски сводник!
  • 3 144

    1 6 Отговор
    Тоя не се научи да кара
  • 4 BRABUS

    5 2 Отговор
    Ако иска и в жълто-розово ще си го поръча! ТОЙ ПЛАЩА- ТОЙ РЕШАВА !!! А относно шофирането-покажете му как се прави!!!Сигурен съм,че сте "ШОФЬОРИ С УНИКАЛНИ УМЕНИЯ"

    Коментиран от #6, #13

  • 5 1234

    3 1 Отговор
    Със сигурност шофира по-добре от теб
  • 6 един от многото

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "BRABUS":

    м'да!! Заради такива като тях бетонираха и двете платна на тунела в Люлин. Ама къде е виждал Люис такъв ускорител като Тунела...
  • 7 Кобрата

    4 0 Отговор
    На всеки може да се случи, какво толкова?
  • 8 PAGANI

    2 4 Отговор
    Е как ще ми блъсне колата тоя бе, да не са му правили м....т докато е карал

    Коментиран от #10

  • 9 Кметът

    4 1 Отговор
    Не ми харесва изражението на този м..го, смятам че у него липсват елементарни човешки качества, има и умни и човечни негри, па и роми, този е най-калпавият
  • 10 Фанети Мазакура

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "PAGANI":

    Като гледаш мъжагата до него в колата дали пък не е било обратното...
  • 11 опсмопсус

    0 2 Отговор
    Не го харесвам тоя м....л, но той единствен казва истината за шумахерчето, а именно:
    Постоянни сблъсъци, подправена кола 1995г, яко подпиране от ФИА!
    Всичко е бизнес във Ф1, няма никакъв спорт.
    Затова и стана 5-кратен на Ферари, за да дигнат продажбите на
    фалиралото фиатче с много кончета!
  • 12 грозен

    0 0 Отговор
    М....л , хубав ама м....л.
  • 13 МоТо

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "BRABUS":

    само му вижте вътре колата - направо ми се драйфа!
    Обичките са му пречили - мингиша му с мингиш!
    Тоя ще го отвея Бургас -Варна,но аз избирам колите(еднакви) да го видя!Най- много да се утрепе на някой завой. Себастиен Льоб,Себастиен Ожие,Маркус Грьонхолм...-тези са карачите - на тях поклон!Аман от тоя лигльо!
  • 14 гост

    2 0 Отговор
    Истина е , че е голям пилот , но като човек и характер е отвратителен и това го разбират дори хора , които не го познават лично , затова и обкръжението му е такова и никога няма да го помнят като Фанджо и Сена дори да има два пъти повече победи и титли от тях
  • 15 Бръмчо

    0 2 Отговор
    Да му подложат малко възглавнички другия път на тоя фъстък... като гледам очите са му на нивото на волана, не вижда много отпред какво става...
  • 16 Monaco

    1 0 Отговор
    Тука се събрали състезателите с астричките, коментиращи кола на която емблемата не може да си позволите, иначе и намирате кусури! Един щял да го отвее Бургас-Варна, друг не знам какво. Абе хора саксии ли са ви падали на главите ? Това е пилот от F1, вие ми говорите за шофьорски умения, вярно не е Сена, ама да се мислите за по-добри от него не е нормално!
  • 17 самосвала

    2 1 Отговор
    М..го си е м..го, лично за мене е най-измисления и незаслужил трикратен СШ в историята на Ф1. Ако не караше толкоз бърза кола, която е с класи над останалите тия титли щеше да ги види през крив макарон. Розберг е с една идея по-бавен от него и не успя да се пребори, ама я да бяха там Алонсо, или Бътън, или Райконен, или дори Ботас и Хюлкенберг, Рикардо, за Фетел пък да не говорим. Половината от сегашните пилоти въобще не му отстъпват, пък тоя лигльо се прай на велик. Още от първия му сезон във Ф1 се разбра че е някво лекенце, тъпо и арогантно, и всичкото време прекарано във Ф1 го потвърждава. Говорел истината за "Шумахерчето" Що не я говореше когато човека беше там, а сега като е жив-умрял на легло колко време и даже не може да каже и дума, тогава ще приказва смешния мургав по.ерко. Много знае той истината за квото и да било от ония години, палячо.

    Коментиран от #19

  • 18 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    женчо
  • 19 МоТо

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "самосвала":

    Мнооо..го точно казано!Абсолютно съгласен!Язък за красивия автомобил- вижте в какъв кич го е превърнал,толкоз му е акъла!