Last news in Fakti

23 Ноември, 2015 21:11 7 999 3

Измамена съпруга продаде семейната къща

  • къща-
  • продажба-
  • изневяра

Съпруга, която твърди, че мъжът й е изневерил, реши да му отмъсти по нетрадиционен начин. Докато той е в командировка в Ню Йорк, тя успява да продаде семейната къща.

Крейн Арнолд се прибира късно вечерта след двуседмична командировка, но не успява да отвори входната врата, защото ключалката е сменена. Странно впечатление му прави и светнатата в хора лампа, тъй като обикновено съпругата му по това време вече спи. Но най-странното е, че вратата на собствения му дом отваря 21-годишен непознат младеж. Оказва се, че съпругата му е продала имота, а новият собственик го е отдал веднага под наем на шестима студенти.

42-годишната измамена Лаура, разбира за забежките на съпруга си, след като вижда SMS на телефона му от друга жена, която обещава на Крейн секси посрещане в Ню Йорк.

На Лаура не й е било нужно разрешение от съпруга й за продажбата, тъй като нейните родители са помогнали за покупката на къщата, когато двойката е била в затруднено финансово положение.

Крейн осъзнава ужасната истина, когато влиза в къщата и вижда, че повечето мебели ги няма. „Забелязах, че мебелите на Лаура ги няма. Столовете и масите на покойни ми баща, комплектът ми за голф и ретрорадиото бяха в кухнята. Лаура ги е оставила като „част от инвентара” на къщата”, казва Крейн, който не може да повярва, че съпругата му е успяла само за две седмици за продаде семейния им дом.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 мъж

    1 1 Отговор
    Ако прецаканата е тая на снимката да си завре парите в ......Пари се изкарват , но с животно не се живее!
  • 3 MGK

    1 0 Отговор
    МАЛКО МУ Е ... И АЗ БИХ ГО НАПРАВИЛА... И НЕ САМО ТОВА ... БИХ МУ НАПРАВИЛА ХИЛЯДИ МАГАРИИ...ОБИДАТА Е МНОГО ГОЛЯМА И МНОГО БОЛИ.