16 Декември, 2015 07:15 3 769 2

Novitec обработи Lamborghini Huracan

  • lamborghini huracan-
  • n-largo-
  • novitec-
  • тунинг

Германското тунинг ателие Novitec разкри тяхната версия на тема Lamborghini Huracan. Под името N-Largo автомобилът ще получи редица промени, като започнем от двигателя, който ще премине към принудително пълнене посредством механичен компресор. Очакваната мощност е респектиращите 860 конски сили и цели 960 нютонметра въртящ момент.

Освен мощността N-Largo е значително разширен значително, като в задната част има увеличение с 10 см от страна, а отпред с по 5 см. Това позволява преминаването към значително по-широки джанти отзад с размер от 12.5 на 21 инча обути в гуми Pirelli P ZERO 325/25 ZR 21. Предните джанти са значително по-малките и по-тесни 20 инчови.

Освен разширените калници автомобилът е получил и нови предна и задна броня, както и спойлер на багажника. Всички детайли са тествани в аеродинамичен тунел за оптимално ниско съпротивление и същевременно високи притискателни сили. Височината на N-Largo също е намалена с 25мм посредством нови спортни пружини отпред и отзад.

Novitec предлага и нова изпускателна система изработена от инконел - материалът, от който се правят изпускателите на F1, като тя е снабдена и с клапи, които да разкриват пълния звуков диапазон на автомобила. За производство са предвидени само 25 екземпляра от N-Largo.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошко

    0 1 Отговор
    ужас..
  • 2 НЕ КАРАЛ

    0 0 Отговор
    Леко скучничко......