7 Януари, 2016 19:18 1 396 0

Обвинение за шофьорката помела пешеходци

  • пешеходци-
  • обвинение-
  • кристина христова-
  • шофьорка
Обвинение за шофьорката помела пешеходци - 1

Днес Софийската районна прокуратура привлече като обвиняем 27-годшната Кристина Христова за осъществено от нея около 22.30 ч. на 6 януари 2016 г. престъпление по транспорта с повече от едно пострадало лице, съобщиха от прокуратурата.

Наказателната отговорност на Христова е ангажирана за това, че снощи в гр. София, в района на кръстовището на бул. „Константин Величков” и ул. „Цар Симеон”, при управление на лек автомобил „Mercedes clk 200”, като водач на МПС е нарушила правилата за движение - в случай на възникнала опасност за движението да намали скоростта или да спре и да бъде внимателна и предпазлива към пешеходците, като с това е причинила средни телесни повреди на повече от едно лице (счупване на кост на лявата ръка на Л.К. и счупване на кост на лявата подбедрица на Р.Б.), за което се предвижда наказание лишаване от свобода от една до шест години.

Спрямо Христова е взета мярка за неотклонение „Подписка”.

Предстои назначаването на още медицински експертизи за установяване степента на телесни увреждания и на други пострадали лица, след което повдигнатото обвинение ще бъде прецизирано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА