Last news in Fakti

21 Януари, 2016 11:18 1 967 1

Дженифър Лорънс става любовница на Фидел Кастро

  • дженифър лорънс-
  • любовница-
  • фидел кастро

Актрисата ще играе в шпионски филм за заговор срещу върховния лидер на Куба

Американската актриса е подписала договор да изиграе ролята на любовницата на Фидел Кастро в шпионската драма „Марита“, съобщи „Гардиън“.

Лорънс ще изпълни ролята на родената в Германия, американска шпионка Марита Лоренз. Някога тя е била определяна като живата версия на Джеймс Бонд, като е изпълнявала задача на ЦРУ, предвиждаща да отрови върховният лидер на Куба през 1960 г.

Лоренз се среща с Кастро през 1959 г., когато е още 19-годишна. Двамата стават любовници, но се разделят, след като момичето забременява и прави аборт. Година по-късно Лоренз се връща в Куба със задача от ЦРУ да отрови Кастро. Тя обаче разкрива заговора на държавния глава, признавайки му, че все още го обича.

Лорънс ще бъде и продуцент на филма. Сценарият е дело на Ерик Сингар. Все още не оповестено името на евентуалния режисьор.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.