22 Януари, 2016 06:15 1 272 1

Карат Крис Рок да се откаже от ролята си на водещ на наградите "Оскар"

  • крис рок-
  • водещ-
  • оскар

Колеги искат от него да бойкотира церемонията

Актьорът Крис Рок получи множество призиви да се откаже от ролята си на водещ на тазгодишната церемония по връчването на наградите „Оскар“, съобщи Би Би Си.

Фенове и колеги карат Рок да се откаже, заради липсата на цветнокожи артисти сред номинираните в актьорските категории.

„Моля те, не се захващай с Оскарите“, написа рапъра 50 cent на актьора в социалната мрежа Instagram.

Актьорът от „Бързи и яростни“ Тайрис Гибсън също отправи молба към своя колега да бойкотира церемонията.

„Няма шанс за него да се възползва от момента. Той ми каза, че ще говори за този въпрос по време на церемонията, но след това ще продължи с шоуто си като водещ“, заяви Гибсън.

Актьорът Дъстин Хофман заяви в Лондон, че номинациите за наградите „Оскар“ са пример за „подсъзнателния расизъм“ в американското общество. Все още много специалисти смятат, че Уил Смит, Идрис Елба и Майкъл Б. Джордън са били незаслужено пренебрегнати в номинациите.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    0 0 Отговор
    проблема на тези хора че все още се чувстват като роби, айде вече стига имате президент афроамериканец -смешни сте,но пък разбирам-пиар акция...Друго - все пак номинации правят жури -евреи а летвата при тях е много висока ,така че пардон,ако получиш ОСКАР поне заслужено...