Last news in Fakti

23 Януари, 2016 11:18 3 274 0

Селин Дион каза последно сбогом на съпруга си в Канада

  • селин дион-
  • смърт-
  • съпруг-
  • канада-
  • погребение-
  • рене анжелил

Рене Анжелил почина на 14 януари в Лас Вегас

Стотици фенове, приятели и членове на семейството на певицата Селин Дион се присъединиха към нея в базиликата Нотр Дам в Монреал, за да кажат последно сбогом на покойния й съпруг и дългогодишен мениджър, Рене Анжелил, съобщава Скай нюз.

Анжелил почина на 14 януари в Лас Вегас, два дни преди да отпразнува 74-тия си рожден ден. Дълги години той води борба с рака, след като му бе поставена диагноза рак на гърлото.

Дион пристигна малко преди церемонията, с воал и безизразно лице, заедно с майка си и синовете си Рене-Шарл, Нелсън и Еди.

Дион прекара седем часа предишния ден да приема съболезнования от фенове и опечалени на публична служба в същата църква, само на крачки от отворения ковчег, в който лежеше тялото на Анжелил.

Близо 700 членове на обществеността са получили разрешение да присъстват на петъчната погребална церемония.

По-късно ковчегът на Анжелил е бил отнесен в гробищния парк на Монреал Нотр Дам-де-Неж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА