Last news in Fakti

25 Януари, 2016 10:47 5 676 5

Български талант с нова песен (ВИДЕО)

  • тереза-
  • песен
Български талант с нова песен (ВИДЕО) - 1

В петък – 22 януари, в Шоуто на Слави беше премиерата на песента написана за Тереза Тодорова  „Моята песен". Композитор е Евгени Парцалев, а текстът е на Лора Димитрова, режисьор Жоро Манолов, оператор и монтаж Стоил Вътев.

Идеята за песента идва на Тереза след нейно участие на конкурс в Италия. Там преди време тя спечели първа награда в категория „Поп пеене”. Тогава идва предложението от италиански продуценти да включат изпълнена от Тереза авторска песен на английски в диск, който вече се разпространява  в няколко държави – Италия, Германия, Испания.

В последствие Тереза решава, че ще е добре да има текст и на български, а след това и видеоклип към песента. Така с идеята започват да работят професионалисти от екипа на „Шоуто на Слави”. Снимките за клипа са правени на Витоша, където е снимано и с дрон. Красивите анимации са дело на Стоил Вътев.

Община Русе също е предоставила места за снимане.

Във видеото участва и друго талантливо дете Тея – Мария Добрева, която учи балет в НУИ „Проф. Веселин Стоянов”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лозанов

    0 1 Отговор
    Малко досадна песен

    Коментиран от #4

  • 2 Мартина

    1 0 Отговор
    Много красива българска песен. Смислова и силна. Изпълнението на Тереза е също отлично. Всичко е много хубаво. Браво на децата
  • 3 Карли

    1 0 Отговор
    БРАВО изключителна песен и клип.
    Талантливи са ни децата.
  • 4 999

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Лозанов":

    А бе Лозанов, ама можели да си толкова прост. Какво ли си постигнал ти в живота а????? Типично по Български ние и за това сме на тоя хал,Лозановци,Лозановци, заради такива като теб цветът на нацията напуска страната ни.
  • 5 Yan

    0 0 Отговор
    Уникални дрехи и визия...