Last news in Fakti

30 Януари, 2016 05:15 1 055 0

Дейвид Бауи ходил на кастинг за роля във "Властелинът на пръстените"

  • дейвид бауи-
  • роля-
  • властелинът на пръстените

Това бе потвърдено от актьора Доминик Мнаган

Британският певец Дейвид Бауи се е явявал на кастинг за роля във филмите от трилогията „Властелинът на пръстените“, съобщи „Гардиън“.

Това бе разкрито от актьора Доминик Монаган, който във филма на Питър Джаксън играе ролята на хобита Мери.

„Бях на кастинг в Лондон, където агентът Джон Хъбард, който водеше прослушването ми каза, че нещата са минали много добре и трябва да изчакам за допълнителни разговори. Аз отидох в рецепцията и там видях Дейвид Бауи. Той подписа регистрацията си и влезе на кастинга. Мисля си, че бил на кастинг за ролята на Гандалф. Аз съм му голям фен. Не мога да си го представя в друга роля“, заяви Монаган.

Всъщност и преди Питър Джаксън е намеквал, че Бауи се е явявал на кастинга, но за ролята на елфическия лорд Елронд. Певецът почина по-рано през този месец, след продължителна борба с раково заболяване.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА