Last news in Fakti

22 Февруари, 2016 14:41 10 106 1

София с два хотела в една сграда

  • imot.bg-
  • хотел-
  • софия
София с два хотела в една сграда - 1
Снимки: М. Богданова ©

Един 3-звезден и един 4-звезден хотел ще заработят през 2017 г. в София. Единият ще е от марката ibis, а другият ще е още един Novotel.

Novotel Sofia Centre и ibis Sofia Centre ще отворят като комбиниран хотел с общо 250 стаи на едно и също място в центъра на София, но с отделни входове и рецепции. Хотелите ще бъдат управлявани от Orbis Hotel Group. Откриването им е планирано за четвъртото тримесечие на 2017 г.

ibis Sofia Centre ще бъде 3-звезден и ще разполага със 100 стаи, зони за закуска, заседателни зали и голям паркинг, а Novotel Sofia Centre ще бъде 4-звезден и ще предлага на гостите си 150 стаи, бар, ресторант, фитнес център, паркинг, както и просторни зали, отговарящи на най-новите технологични изисквания за перфектно провеждане на бизнес и лични събития от различен мащаб.

„България е многообещаващ пазар с голям потенциал за хотели от международни брандове и е важен елемент от нашата стратегия за развитие. Ние имаме ясни амбиции – да развиваме мрежата си от хотели и да станем лидери на българския пазар“, коментира Жил Клавие, президент и главен изпълнителен директор на Orbis Hotel Group.

Какви хотели се продават в София

Над 80 е броят на хотелите, които в момента се оферират на софийския пазар, сочат данните на най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg. Сред по-големите обекти са хотел в центъра на София, построен през 2008 г. с едно подземно ниво и 8 етажа. Цената на имота е 6 млн. EUR. Друг хотелски комплекс, разполагащ със 78 луксозни апартаменти и стаи, се оферира за 24 300 000 EUR.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 144

    0 0 Отговор
    Това на снимката прилича на калкулатор обърнат надолу.