Last news in Fakti

2 Март, 2016 11:15 4 678 5

Borgward докара два нови кросоувъра в Женева

  • borgward-
  • bx5-
  • projekt bx6 ts-
  • bx7-
  • женева 2016
Borgward докара два нови кросоувъра в Женева - 1

Немската марка Borgward, съживена миналата пролет с китайски капитали, представи два нови модела на изложението в Женева. BX5 е SUV със средни размери, а Projekt BX6 TS представлява всъдеходно купе.

Borgward BX5

Двата автомобила са все още прототипи, но изглеждат напълно готови за серийно производство, с което гамата на Borgward ще набъбне на три модела. BX5 е дълъг 4.48 м и се задвижва от хибридна силова установка с мощност 258 к.с.

Borgward BX5

Projekt BX6 TS развива 422 к.с. Както и BX5, кросоувърът със скосена линия на покрива има двойно предаване. От Borgward все още не са публикували снимки на интериора на двете SUV-та.

Borgward Projekt BX6 TS
Borgward Projekt BX6 TS
Borgward Projekt BX6 TS

Първият модел на възродената марка е дългият 4.7 метра BX7. Всъдеходът се задвижва от 2.0-литров бензинов турбомотор с мощност 224 к.с., който задвижва четирите колела през седемстепенна роботизирана трансмисия с два съединителя.

Borgward BX7

Borgward BX7 се произвежда в Китай. Първоначално SUV-то ще се продава само там, а на по-късен етап ще започне износ и за други страни. Прогнозната цена на модела в Германия е около 26 хил. евро.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    0 3 Отговор
    Някой иска да бърка отзад на ваг-ите еднакви боклуци!

    "Projekt BX6 TS развива 422 к.с. Както и BX5, кросоувърът със скосена линия на покрива, има двойно предаване."
  • 2

    2 1 Отговор
    Ужасна е тази SUV мода, роди много странни и грозновати автомобили.
  • 3 Бай Онзи

    1 2 Отговор
    Като гледам, BX5 е копие на Mazda MX5, a BX7 е копие на Audi Q5...
  • 4 Никой

    0 1 Отговор
    ВХ5, ВХ6... ейй ама нямаше как да не включат в името Х5 и Х6. Тез китайци и оригинални имена не могат да измислят. А дизайна хич няма да го коментирам.
  • 5 Ritmo

    0 0 Отговор
    направо паднах от смях като сложих първите 4 букви зад другите получи се Wardborg честит им нов Ханс