7 Март, 2016 09:11 15 869 7

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • жилища
5-те най-тузарски имота на пазара - 1

През 2015 г. беше отчетен ръст не само в цените и броя реализирани сделки с жилищни имоти в масовия сегмент, но и раздвижване в луксозния. Едно от доказателствата е, че ако преди година на пазара на наеми на лукс жилища наемните нива достигаха най-много 1500-2000 EUR на месец, то към началото на март 2016-а на столичния пазар се наблюдават значителен брой оферти, чийто месечен наем е или надвишава 2500 EUR, сочи справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg.

1. Център (София) – 2600 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е ремонтиран и напълно обзаведен в английски стил. Разгънатата му застроена площ е 210 кв.м и се намира на втория етаж в сграда разположена в близост до Докторски паметник, която е ново строителство. Разполага с денонощна охрана и видеонаблюдение. В цената е включено ползването на гараж.

2. Стрелбище (София) – 2500 EUR (виж повече)

Дизайнерски обзаведеният многостаен апартамент е с разгъната застроена площ от 301 кв.м. Имотът е на две нива и е просторен. Разполага с тераса, която около цялото жилище и от която се разкрива панорамна гледка към Витоша. Към имота се предлага и гараж от 35 кв.м за две коли.

3. Изток (София) – 2750 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент е с площ 273 кв.м. Разположен е в затворен комплекс с охрана и видеонаблюдение. Намира се в близост до спирка на метрото. Имотът е обзаведен и оборудван с висок клас мебели. Разполага с климатик, интернет, кабелна телевизия и две паркоместа.

4. Студентски град (София) – 2700 EUR (виж повече)

Мезонетът е с площ 360 кв.м. Разполага с 2 спални, 2 бани, огромен хол и тераса 120 кв. м. на която е разположено 8 местно джакузи. Обзавеждането е по индивидуален дизайнерски проект.

5. Манастирски ливади (София) – 2750 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент е с площ 364 кв.м. Отдава се под наем напълно обзаведен с висок клас мебели и уреди. В наемната цена, която е без ДДС, влизат кабелна телевизия, интернет, поддръжка на общите части, двоен гараж в подземен паркинг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Hari

    1 0 Отговор
    Това са нереално завишени наеми, не мисля че човек плащащ такъв наем изкарва парите си с работа...труд.
  • 2 Веси

    0 0 Отговор
    Дано си намерят скоро наематели...
  • 3 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    ХАРЕСВА МИ
  • 4 гого

    1 0 Отговор
    Ако са намерили балъци да им плащат може и да се наеме. Най често се наемат от командировани чужденци на които им плащат съответните държавни и частни организации.
  • 5 диан

    1 1 Отговор
    дааа и се изплащат за 5 години
    как не сме се сетили и ние
  • 6 ухвс

    1 0 Отговор
    това не са тузарски имоти, а просто добре обзаведени. - тузарски вижте вили по френската ривиера и т.н.
    ще се дават /заемат реално не повече от 2-3 месеца в годината най много. останалото време ще се показват по сайтове за имоти.
  • 7 мушеници

    1 0 Отговор
    на снимките на първата обява е използван фото-шоп ,като са разтеглени снимките за да изглеждат по голеви помещенията от колкото са в действителност.големи мошеници има в България,за всичко са помислили ;)