Last news in Fakti

20 Април, 2016 11:23 19 112 44

BMW празнува 100 г. с уникална седмѝца

  • bmw-
  • 7er-
  • the next 100 years-
  • юбилей-
  • ограничена серия
BMW празнува 100 г. с уникална седмѝца - 1

В чест на 100-годишния си юбилей BMW пуска свръхлуксозна версия на флагманския си модел. От ограничената серия THE NEXT 100 YEARS ще бъдат произведени точно 100 екземпляра, а купувачите ще могат да избират сами моторизацията. Сред възможните варианти за задвижване са хибридните 740Le iPerformance и 740Le xDrive iPerformance (2.0 литра, 322 к.с.), бензиновите 750Li и 750Li xDrive (4.4 литра, 444 к.с.) и 12-цилиндровия M760Li xDrive (6.6 литра, 592 к.с.).

BMW празнува 100 г. с уникална седмѝца

Всяка от уникалните седмѝци ще бъде боядисана в специален син металик и ще се разпознава лесно по 20-цоловите джанти, ексклузивното оформление на салона с бяла кожа и специалните емблеми в интериора и по каросерията. Купувачите на лимузината ще получават като подарък златна писалка Montblanc.

BMW празнува 100 г. с уникална седмѝца

Оборудването на автомобилите от серията THE NEXT 100 YEARS ще обира каймака на най-добрите екстри, които предлага BMW - лазерни фарове, аудиосистема Bowers&Wilkins, вентилирани седалки с масаж и куп други глезотии, за които иначе се доплащат сериозни суми.

BMW празнува 100 г. с уникална седмѝца

BMW празнува 100 г. с уникална седмѝца

BMW празнува 100 г. с уникална седмѝца

BMW празнува 100 г. с уникална седмѝца


BMW празнува 100 г. с уникална седмѝца

BMW празнува 100 г. с уникална седмѝца

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BRABUS

    1 2 Отговор
    Някой може да се подлъже заради писалката...
  • 2 baihui

    1 2 Отговор
    qzuk che do pone sto godini nqma da mojem da si q pozvolim
  • 3 Ретина

    3 0 Отговор
    Честит юбилей и на жигули поколението !
  • 4 БМВ

    1 2 Отговор
    Топ!
  • 5 Пешеходец

    2 0 Отговор
    Почва да прилича на автомобил.Но все пак си остава фейса на озъбен кашалот отпред.Старите "акули" бяха много по-красиви коли.
  • 6 укиъп

    1 2 Отговор
    Уникална, просто не може да се сравни с нищо произведено от някой друг! Жал ми става за конкуренцията от МБ, остават на светлинни години с добре угоените си прасета от С класата!
  • 7 Годзилар

    1 2 Отговор
    "...THE NEXT 100 YEARS ще обира каймака...."

    Каймака му го обра още 2007 GTR, БРУТАЛНО И ЗАВИНАГИ!!!

    Коментиран от #11, #40

  • 8 Трифонов

    1 1 Отговор
    Приказка просто! Какво да си чешем езиците!?
  • 9 Кондьо

    0 1 Отговор
    Likes This!
  • 10 КККК

    1 1 Отговор
    Само който не е карал БМВ той не може да го оцени. Невероятен автомобил!!!
  • 11 BMW

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Годзилар":

    Каймака е за селяни а сега карай си низан сънито а аз ще си карам шестака със 192 коня

    Коментиран от #12

  • 12 Годзилар

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "BMW":

    192 само на хартия, смешното презавиващо дебалансирано немско недоносче.
    Зимата как е?
    Колата ми е НИСАН 350z!
    И тя разцепва прехвалени немски барутарници!

    Коментиран от #13, #14, #17, #21

  • 13 Нисанчеата

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Годзилар":

    А вее, ко е туй простотия ниссан веее, BMW M POWER FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • 14 BMW

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Годзилар":

    Жестоко си се объркал че е на хартия само нет нинджо жапанистика зимата се кара BMW само ако си шофьор 3 зими не съм се спирал ама то не е така как то си мисли всеки тъп драйвър като теб трябва си акъл бавареца не за всеки и само от две казани твои думи го разбрах а сега си пусни нфс
  • 15 Кобрата

    4 2 Отговор
    BMW-то е трепач! Баварците направо избиха рибата с този Limited edition
  • 16 Пешеходец

    1 1 Отговор
    Еееййй много прозд матрял бре.Неможе да не се започне веднага спор Германия-Япония.
    Колкото и да Съм фен трябва още два пъти толкова да Съм и реалист.Тогава наистина Съм фен.
    Така че макър и фен на JDM не мога да не призная че точно тоя автомобил на БМВ с лимита от 100 бр. посветени на 100 годишнината е вече класика още от конвейра.
    Така че спрете и не пишете глупости за него.
    Никой от Вас няма да го притежава освен ако не Си го купи нов сега и е един от 100-те фена.След 10-15-20г тая кола ще струва двойно и тройно повече и нямате шанс дори N-та употреба от пенсионер на реални километри да си Я позволите.
  • 17 БМВ

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Годзилар":

    Да караш зимно време кола с задно не е за всеки , карай си смешната кола с предно и си представяй , колко е трудно да караш зимно време кола с задно предаване , аматьор.

    Коментиран от #18

  • 18 Пешеходец

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "БМВ":

    Че кое е трудното зимата на задното предаване я Ми обясни бе мееенн?
    Предното не е по-добро.Само митовете за предното разпространявани от невежи рейсърчета са по-добри.
    Предното предимството Му е в компактните размери и липсата или малките размери на тунела в купето.Което дава повече пространство за пътниците.
    От тук натам само митове и легенди.Защо Формула 1 е на задно?Като първите Формули са били с преден мотор.Местят мотора но не и задвижването което е по-лесно.
    Айде стига се изкарвахте извънземни пилоти на летящи чиний.
    Правете го пред русите кифли в кафето.
  • 19 селото

    0 0 Отговор
    на уникална ЦЕНА :)
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 бай Пич

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "Годзилар":

    Ниссана ги е добър, спор няма. Но задното предаване не е по-ошо от предното. Най-добре е, човек да има възможността да кара на задно и в екстремни нужди, да превключи и двойно. Говоря от личен опит. След това, да кара на предно и в екстремна ситуация да включи и задното - тук вече може и чрез диференциал или чрез директно задвижване на задните колела - визирам ел.двигатели... новите технологии. Нека разгледаме системата предно задвижване! - двигагел отпред, предава директният момент на предните колела, те задвижват автомобила и го теглят. Не е лошо... Проблема е, ако товара отзад е твърде голям и предните колелета попаднат в мека почва или лед. Както Опел Вектрата на съседа попадна в мокра трева и забуксува и не успя да излезе в една ливада, ходехме да му глезаме нивата за оране. Да аз също не повярвах, че Опел Вектра може да буксува? Но се случи. Предното предаване не е лошо. Задното с диференциал изисква диференциал през средната част на купето или директни ел.двигатели на система на задните колела да се включват от пулта. И двата варианта са добри - аз предпочитам задното поради факта, че се задвижват на хубав път статични колелета, а усукващите се предни поемат траекторията и с това се намаля напрежението и страничният инерционен момент върху механиката на тези предни колела. Но не твърдя, че задното е по-добро от предното, а че харесвам този вариант! В този вариант товара е над задните зад тях малко и напред. Те избутват автомобила напред. Или го издърпват на задна скорост. Аз предпочитам този вариант. В този случай БМВ ми допада като задно предаване, но никога не съм си падал по БМВ-та. Едно е сигурно, че и двете страни на спора и двете концепции имат своята логика и предсимства затова всеки да намери своята си мечта! Просто БМВ, показва поредният елитарен луксозен седан, който не само не е по джоба на всеки клиент, но е ограничена лимитирана серия. Е, ще го изкупят паралиите спор няма. Аз лично не харесвам този тип автомобили - прекалено дълги, свръхлуксозни, безполезно мощни за да се возят двама човека просто няма смисъл според мен. Но като качество е за аплодиране...! Лично предпочитам БМВ 1 защото е компактно и по-маневренно в града, а и до 120 км няма никакви проблеми.

    Коментиран от #23

  • 22 Роман Ценов

    0 1 Отговор
    Предницата е същата като на х5 иначе колата става.
  • 23 укиъп

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "бай Пич":

    Браво бай пич, че имаш нерви да напишеш толкова дълъг и смислен коментар! Все пак да не забравяме, че това си е чиста седмица с малко повече атрибути и екстри, които всеки купувач на седмица може да си поръча,... е повечето от тях. Тези 100 ще си останат класика, но когато ги хвалим, то си е все едно хвалим седмицата, която наистина според мен си е най-доброто в класа си.
  • 24 бай Пич

    0 3 Отговор
    Не зная кое е най-доброто в този клас? Бих попитал експертите от "Топ Гиър" - те следят и карат всякакви коли... Ако някой знае истината, това ще са те и други експерти като тях.Тенкс!

    Коментиран от #29

  • 25 MoTo

    1 1 Отговор
    Sehr Gut!!!
    Да ,красиво - знаете че съм суши фен - но това е много изпипано, не мога да си кривя душата !
  • 26 dexter

    0 2 Отговор
    Цвета, а и марката като цяло, са идеални за хора с ориенталски произход и мюсюлмански наклонности.

    Както се казва - Те представителите на форума на БМВ могат само да ти кажат къде правят най-хубавите дюнери в града.
  • 27 МоТо

    1 1 Отговор
    Само едно не му харесвам- всичките са сигурно вече букнати - няма да мога да си го взема :)!
  • 28 Fake

    0 6 Отговор
    Абе грозното си е грозно , и след 200 години Бмв ще си е грозно и това си е . Това е марка с традиции в дървения дизайн и правенето на бъчви , иначе пък неможе да им се отрече че са бавни и пистата за тях е затворена . В заключение бих добавил че ако искате да се впишете в ромските среди това е колата за вас .

    Коментиран от #32

  • 29 Пешеходец

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "бай Пич":

    Точно "експертите" от Топ Гиар недей да питаш.Тия са такива тъпунгери че и за комедийно шоу не стават.За тях трябва нов бранш да измислят.
    Fake да слагаш 7-ма серия на писта си е направо криминално престъпление образно казано.Това е клас лимузина.Това е да Ти вози задника без да ти счупи яйцата.Какви спортни постижения търсиш? Ако визираш цялата гама на БМВ тогава добре......става.

    Коментиран от #31

  • 30 Чичу Ади

    0 3 Отговор
    Нещо не разбрах за "уникалната" 7-ца. Та идва с каймака на екстрите, които иначе се заплащат по желание, а тук ги заплащаш всички на куп. Уникален бил цвета..... Джантите били уникални.... Май единственото нещо, което е уникално е логото. Него няма да можеш да си го поръчаш на серийната 7-ца, ще трябва да се обърнеш към някой да ти го изработи ръчно. Подарък златна писалка..... И това се купува с пари по желание на клиента. Кое ще ме спре ако съм арабски шейх, да си поръчам 200 бройки от БМВ и да ги поискам в същия цвят, същите джанти и отида до някой бутик и си купя 200 от тези златни писалки. Аз като чуя за уникалност, разбирам да бяха я пуснали с 3 фара, с 2 двигателя, с 6 врати.... Уникално щеше да е да пуснат М1 100 бройки.Не кола, която е планирано да се продаде 200 000 бройки.
    Пък изобщо не ми се коментират лешпери, които спорят за предно и задно предаване под всяка статия.

    Коментиран от #33

  • 31 укиъп

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "Пешеходец":

    абе Пешо , кой ти търси мнението , като хабиш само обувки! Ти нямаш представа какво пишеш, дори и след като си го копирал от гугъла. Топ Гиър са все признати по целия свят и всички производители ги търсят за реклама, ама НЕ в БГ има такива журналисти и ценители от класа в случая като теб. Кога и на кой освен на тях ще се надпреварват да им дадат пртотипите на всички супер коли за каране...на теб ли? Знаеш ли , че думата на Джереми тежи и колкото заплатата му, така че м....л-азмогаподобре-българия-гтр..не важи!

    Коментиран от #43

  • 32 укиъп

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "Fake":

    Айде и до теб фейкчо, ти не разбра ли, че не ти е мястото тук, а във форума за игри! Толкова беше смешен, а сега е плашещо, как деца като теб могат да разсъждават толкова еднозначно...чети- за да не ме изтрият! Явно и нямаш дори тв, но плакатчена каквото си избереш ще ти пратя!
  • 33 рол

    0 1 Отговор

    До коментар #30 от "Чичу Ади":

    кажи какво пушиш, че пишештакива глупости
  • 34 Benzz

    0 1 Отговор
    Някак си A8 и BMW 7 / новото / са доста сходни по дизайн.... погледнато отзад..... ама нормално те БМВ от 20 години интериора им на всички серии е почти 1:1.....
  • 35 Васко Атанасофф

    0 1 Отговор
    Подаряват златна писалка и тефтерче за да си вписваш надлежно ремонтите!Ако е ауди не ти трябват тези работи защото то не се чупи ! Васик Атанасова е на моето мнение - сигурен съм!!!
  • 36 ауди фен

    0 1 Отговор
    Да на аудито на дизела 140 коня направо ти дават да си имаш маслена помпа , шестостен който задвижва помпата разпределителен вал и за всеки случай колянов вал , защото се къса.
  • 37 Benzz

    0 1 Отговор
    До FAKE:
    Мноого си прав....:)
    Тоо човек като види БМВ на пътя или го карат към сервиза или тъкмо го взимат от там....
    Имаше един виц.... Събрали се директорите на Mercedes, Audi, BMW, VW... и всеки започнал да хвали свойте марки...дошъл редът на директора на Mercedes и той казал, че няма нужда да хвали марката... просто всички да се покажат на прозореца и да видят кой с какъв автомобил е дошъл....е всички били с Mercedes.... От БМВ и срещу Мерцедес да тичат, пак няма да ги стигнат....
  • 38 СССР

    0 3 Отговор
    ХОРА!

    ОБЕЗУМЕЛИ СТЕ!

    СТИГА СТЕ КУПУВАЛИ КАРУЦИ!

    БОЙКОТ!!!!!!

    СТИГА МУЛТИКУЛТУРАЛИЗЪМ!

    СТИГА МЕРКЕЛ!!!!

    СТИГА ГЕРМАНСКИ ДИЗЕЛИ ПО УЛИЦИТЕ!
  • 39 КККК

    0 1 Отговор
    А пък аз ще ви кажа да си спомните вица за лисицата и сиренето , дето лисицата казала , че сигурно е много солено , та карайте си нисаните и другите тоалетни , и си мислете ,че карате кола!!!
  • 40 dmxl

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Годзилар":

    какво общо има между GTR и тази лимузина?
  • 41 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
    да им е честито на баварците и още много пъти по-сто да станат прават най-добрите машини а са по темата 7 цата е супер дай боже всеки от вас тук плюещи хейтъри да има шанс да покара бмв ново да разбере какво е кола с главно к
    ЧЕСТИТО БАВАРЦИ

    Коментиран от #42

  • 42 МоТо

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Симеон Тасев":

    Виж сега пич,колата е много добра - направили са този път достоен отговор на това което Мерцедес правят от доста време- Ес-класа!
    Топ прениум в лукса и комфорта си остава Даймлер-Бенц,БМВ здраво работят да ги детронират от трона,със 100 бройки няма да стане -ще трябват повече.
  • 43 Пешеходец

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "укиъп":

    Иди на лекар да ти сменат хапчетата пич.Тия явно вече не ти действат.
  • 44 петел

    0 0 Отговор
    ей само беенве е