Last news in Fakti

20 Април, 2016 15:51 1 613 14

НАТО и Русия не отстраниха разногласията

  • нато-
  • русия-
  • отстраниха-
  • разногласията

Заседанието на Съвета НАТО - Русия продължи повече от планираните 2 часа

НАТО и Русия имат дълбоки разногласия и те не бяха отстранени, заяви генералният секретар на Алианса Йенс Столтенберг.

Заседанието на Съвета НАТО - Русия продължи повече от планираните 2 часа, защото дискусията беше откровена и сериозна. Заседанията ще продължат и за бъдеще, заяви Столтенберг цитиран от информационните агенции.

Той подчерта, че провеждането на днешното заседание не означава, че двете страни се връщат към работа в обичаен режим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АНТИ ПЕДАЛИЗЪМ

    2 3 Отговор
    ДОКАТО ТИ БЪРКАТ В Г.ЗА И ТЕ ПИТАТ ИМАМЕ ЛИ РАЗНОГЛАСИЯ?? САМО П...ЛА ЩЕ ОТГОВОРИ ЧЕ СИЧКО Е ОК И УДОВОЛСТВИЕТО Е И НЕГОВО!;:;;
  • 2 стоян георгиев

    2 2 Отговор
    е явно не са се разбрали напук на очакваното от путинофилите как европа и сащ ще се уплашат и ще приемат условията на кремълския великан.

    Коментиран от #4, #6

  • 3 onq s konq

    2 2 Отговор
    Любопитно в коя ли дупка в БГ се е сврял руския "раптор" и дори не смее да шукне от страх да не го набара ДЯДО МУ ИВАН и да го мобилизира немедлено:)
  • 4 Механика

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "стоян георгиев":

    Ти какво си видял от американското крадене заблудени юроде, че си върл техен защитник ? Благоденствието ще остане в мечтите ти дори и да отидеш там объркан момко !

    Коментиран от #12

  • 5 стратокастър

    3 2 Отговор
    Срещите на НАТО с Русия са срещи на Света с Русия ! Русия е една държава която си е направила много бомби и иска да променя света с тях което е трудна задача дори за Русия! Така че на срещите на НАТО с Русия не трябва да се гледа като на равностоен диалог а като поставяне на Русия на мястото и! Съвсем нормално и очаквано и руснаците да мърморят но при тия цени на петрола трябва де се спазва постулата на Тато:"Решава тоа който има пари бе .Ти като немаш пари какво ше решаваш"

    Коментиран от #7

  • 6 От Козяк16

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "стоян георгиев":

    предупреждаваме Стоян Георгиев/Десислава Димитрова,че ако продължава в този дух няма да се сдобие със зелена карта, но за сметка на това ще получи жълта книжка.
  • 7 кроко

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "стратокастър":

    Тролче, лъжливо, ако слушаме медиите, не Русия иска нещо от НАТО, а НАТО от Русия. Така, че руснаците няма какво да приемат! Освен това не Русия, а САЩ, които дърпа конците в НАТО, си разполагат войски навсякъде, снябдява с оръжие всякаква сган, готова да се бие срещу руските интереси и т.н. Защото са мижитурки и не им стиска да им скочат открито. Или казано иначе, именно защото САЩ не са си направили бомби. Така, че агресора са САЩ, не Русия, а страните-членки на НАТО, управляващите в тях и такива тролове като теб, сте тяхни роби!

    Няма нито един факт, за да обори казаното от мен, но все пак може да се пробваш!

    Коментиран от #8

  • 8 самора машел

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "кроко":

    По-добре роби на САЩ с 1000 $ заплато отколкото роби на Русия с 50 $ заплата !По -добре да можеш да ходиш и учиш в цял свят и Русия отколкото само в Русия ......!!!
  • 9 БУМ БАМ

    2 2 Отговор
    МНОГО МАЛКО ОСТАНАХА С ТВОЕТО МИСЛЕНЕ И МЕЧТИ ЗА РОЗОВИЯ ЗАПАД КОИТО ПРЕДПОЧЕТЕ ЧЕРНИТЕ КРЕНВИРШИ А ПЪК ТИ СВОБОДНО МОЖЕШ ДА ПЪТУВАШ ДО КЕНЕФА ЧИЛЯЧЕ /?!;;

    Коментиран от #10, #13

  • 10 Девон

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "БУМ БАМ":

    Не знам колко хора са с неговото мислене но на изборите тия с твоето хич ги няма !!!

    Коментиран от #11

  • 11 БУМ БАМ

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Девон":

    ДЯВОЛЕЕЕ ТИ МАЙ СИ ОТ ТЕЗИ ДЕТ ПЕЧАТАТ ФАЛШИВИТЕ БЮЛЕТИНИ И ПОСЛЕ ПДМЕНЯТ ЦЕЛИ СЕКЦИИ ИЛИ АКО НЕ МОГАТ ДРАСКАТ ВЪРХУ КОНКУРЕНТНИТЕ ЗА ДА СТАНАТ НЕВАЛИДНИ .ЩО СЕ МИСЛИШ ЗА МНОГО ХИТРО ЧИЛЯЧЕ ??':;:?'
  • 12 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Механика":

    половия с нов гостуващ ник се превъплащава в паисии.руските подлоги се правят на патриоти :)!!!благоденствието ми е реално полов.живея добре имам голямо семеиство и се справям без да прося или мрънкам като теб.при една тоталитарна система подобна на тази през соца или тази на путин няма да имам голяма част от свободите и възможностите дето имам сега .
  • 13 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "БУМ БАМ":

    да сигурно и тези 2 млн.дето избраха запада са всъщност отишли в русия ,но им са скрили данните!

    Коментиран от #14

  • 14 БУМ БАМ

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    МАЙ НЕ ПРОУМЯВАШ ТУЙ МОЕ КОМЕНТАРЧЕ ЯВНО СИ ЗА ЪПДЕЙТВАНЕ ??!;;