10 Май, 2016 05:15 794 0

Дани Уелбек под въпрос за Евро 2016

  • уелбек-
  • арсенал-
  • контузия-
  • евро 2016

Нападателят получи контузия срещу Манчестър Сити

Дани Уелбек под въпрос за Евро 2016 - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на английския отбор Дани Уелбек е под съмнение за Евро 2016, след като получи контузия в мача от Висшата лига между Арсенал и Манчестър Сити в неделя. Бившият играч на Манчестър Юнайтед има травма в коляното на десния си крак, а мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер заяви, че е "малко разтревожен".

"Първите признаци са за проблем с менискуса. Уелбек не изглежда добре и поради тази причина съм леко притеснен", заяви Венгер след равенството 2:2 на Арсенал като гост срещу Манчестър Сити.

Уелбек получи медицинска помощ в 23-ата минута на двубоя на "Етихад Стейдиъм" и беше заменен принудително от Джак Уилшър. Ако е здрав, Дани Уелбек най-вероятно ще бъде един от петимата нападатели в състава за Евро 2016 на Англия, под ръководството на мениджъра Рой Ходжсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА