Last news in Fakti

12 Май, 2016 07:30 3 341 11

Един милион мюсюлмани

  • лондон-
  • садик хан-
  • доналд тръмп-
  • терористи

Наглостта на ислямския кмет, както и самият злощастен факт на избора му, несъмнено ще окуражат ислямските терористи, които сега се крият в Англия

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар във Фейсбук на Огнян Дъскарев

Доналд Тръмп преди време предложи „временна” забрана за мюсюлманите да влизат в САЩ след като ислямски терористи, американски граждани, убиха 14 души в Сан Бернардино, Калифорния. Дни преди това ислямски терористи убиха 130 души в Париж, а през март т.г. ислямски терористи убиха десетки в Брюксел.

Предложението на Тръмп беше неочаквано дори за десницата, да не говорим за световните ислямо-левичари, които бяха зашеметени и въстанаха открито против него.

Преди дни беше избран ислямски кмет на Лондон, за когото Тръмп великодушно обяви, че ще пусне в Америка, ако стане президент, въпреки, че е мюсюлманин.

Тръмп благородно добави, че е „щастлив” че

Садик Хан е избран за кмет и му пожела успех.

Вместо да благодари, пакистанецът отказа поканата и заяви: „тук не става дума за мен, а за приятелите ми, семейството ми и всички подобни в света. Неграмотното мнение на Тръмп за исляма застрашава сигурността на нашите две страни и рискува да отблъсне обикновените мюсюлмани и да ги изпрати в обятията на екстремистите”.

Изказването на ислямския кмет е изключително нагло, защото някак изкарва Тръмп виновен за престъпленията на световните ислямски терористи, които са единоверци на Садик Хан. Наглостта на ислямския кмет, както и самият злощастен факт на избора му, несъмнено ще окуражат ислямските терористи, които сега се крият в Англия. Именно изборът на Садик Хан за кмет на Лондон ще заплаши сигурността на Великобритания, а не великодушието на Доналд Тръмп! Неблагодарността на Садик Хан към човек, който добронамерено го поздравява и му желае успех е поразителна и е доказателство за безнаказаното нашествие на ислямо - левичарите по света.

Новият кмет на Лондон вече се изложи с расистко изказване на 30 март т.г., че

в транспортната управа на Лондон „има твърде много бели хора”.

Същият дойде на власт с евтини обещания за ниски наеми и билети за метрото, по-високи заплати и пр., типични за левите политици, които, разбира се, няма да изпълни. Но това е естествено и никой няма да се учуди, когато Садик Хан се провали и излъже избирателите си.

Впрочем, след като Тръмп спечели почти номинацията на Републиканската партия на САЩ за президентските избори, британският премиер, който го остро го критикуваше, на 9 май т.г. възприе по-дружелюбен тон и поздрави републиканеца за победата му.

Най-важното: огромното самочувствие на новия кмет е изцяло неоправдано, защото той беше избран само от 1.310 млн. жители на Лондон, от които един милион са мюсюлмани, т.е. мюсюлманите в града са само един милион.

Явно само благодарение на лондонските мюсюлмани, мюсюлманинът стана кмет!

В Лондон сега живеят 8.6 млн. души плюс около 4 милиона приходящи през седмицата.

На изборите гласуваха 45.6% от имащите право на глас, което означава, че Садик Хан е избран от пренебрежимо и незначително малцинство от жителите на великия град.

И това е добре и е успокоително.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никито Иванов

    1 0 Отговор
    мюсюлманите в града са само един милион............никога не е късно да станат 5 :)
  • 2 бибибб

    0 2 Отговор
    Стига вече с тези мюсюлмани и ислямисти.Ще се на.ерете от страх.Само бежанци и ислямисти са ви в главите.Гледайте си нещастния животец и оставете живота да се случва.

    Коментиран от #11

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Началото

    1 0 Отговор
    Така си и мислех - тия велики "Западняци" сами ще се изпържят,разрухата ще дойде отвътре - скоро ще разберат какво могат мюслимите като са много - всички англичанки с бурки !
    "Имало много бели хора" - за такова изказване преди 70 години ги връзваха за топа и палеха фитила!Ако си мислят че тия са забравили и изгарят от любов към тях ?!
    Днеска Кмет ,утре Президент . а защо не Халиф!
  • 5 Иван

    2 0 Отговор
    Изглежда, че този стана кмет на Лондон на същия принцип, на който в България турската партия печели сума ти гласове.
  • 6 Jack Bauer

    2 0 Отговор
    Явно и политици и народ в Англия са забравили какво стана когато през 1994г. "предадоха властта" на чернокожите в ЮАР. Няма да коментирам ситуацията там от 94г. до сега, но същото очаква Лондон, а може би и Англия, ако не се вземат мерки.
  • 7 Jack Bauer

    0 0 Отговор
    https://goo.gl/IOgnIm
  • 8 кофти

    2 0 Отговор
    Както е тръгнало скоро да очакваме германския канцлер Абдула и френски президент Мустафа !
  • 9 Мишка

    0 0 Отговор
    Не се смейте на чуждото нещастие че току виж както вървят нещата следващия президент и премиер на България се казват Хасан и Ибрям.

    Коментиран от #10

  • 10 антимюсли

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Мишка":

    На изборите та я година не,но на другите може да се стигне до балотаж с някой резняк или орк.
  • 11 Европеец

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "бибибб":

    Така са мислели и българските управници преди да паднем под турско робство.Византийците и те са мислели да си гледат живота защото стените на Константинопол били високи,оставили турската паплач да се множи и да набира сила докато ги отнесла.
    През това време католическа Европа се радвала и тя мислела да си живее живота докато фесунгерите не стигнали Виена.И там нещата били на косъм и подвига на група рицари обърнал нещата и направил така днес да живеем в свят без бради у бурки.
    Но както виждаме орките отново надигат глави и трябва да се вземат мерки на време.Религията ислям трябва да бъде забранена за практикуване в цивилизования свят като пропагандираща насилие ,не толерантност и мракобесие.
    Който иска да удря глава по килимчето да ходи в Азия и да живее в първобитния строй по законите на корана.
    Щом искаш благата на западната цивилизация ще захвърлиш корана защото двете неща са не съвместими.