Last news in Fakti

14 Май, 2016 00:05 1 922 0

Локи става Джеймс Бонд

  • том хидълстон-
  • локи-
  • джеймс бонд

Актьорът забелязан да разговаря с режисьора Сам Мендес

Локи става Джеймс Бонд - 1
Снимка: БТА/AP

Британският актьор Том Хидълстон е все по-близо до ролята на агент 007, съобщи „Дейли Мейл“.

Актьорът е бил забелязан на среща с режисьора на последните два филма от поредицата – Сам Мендес.

През последните десет години ролята на Джеймс Бонд се изпълняваше от Даниел Крейг. Най-вероятно той няма да играе в пети филм за агент 007, въпреки, че продуцентите все още не са потвърдили официално неговото оттегляне.

Хидълстон стана известен с ролята си на злодея Локи в поредицата от филми на „Marvel”. До скоро неговото име не бе сериозно спрягано за ролята на Джеймс Бонд. В последния си филм „Нощен мениджър“ обаче той направи много силна роля на шпионин, което го изстреля на върха на кандидатите за ролята.

В предишни свои интервюта самият Хидълстон е коментирал своя роля във филмите за Бонд.

„С удоволствие бих играл злодей във филм за Бонд с Даниел Крейг в главната роля. Той ми е добър приятел и ще бъде забавно. Мисля си обаче, че той приключи с тези филми и вероятно двамата няма да играем в общ филм за Агент 007“, заявява Хидълстон пред шотландска медия.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА