16 Май, 2016 16:04 49 149 7

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • къщи-
  • лукс-
  • черноморие
5-те най-тузарски имота на пазара - 1

Периодът малко преди началото на лятото е най-активния при покупка на жилище или къща на морето. Повечето заможни хора предпочитат вила в близост до морския бряг. Предлагането на луксозни подобни имоти обаче е силон ограничено, сочи справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg. В областите Бургас, Варна и Добрич общо предложенията не са повече от 30-тина.

Ето и 5-те най-скъпи  предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg

1. Св.Св. Константин и Елена (Варна) – 1 700 000 EUR (виж повече)

Тухлената 5-етажна къща е с разгъната застроена площ от 2000 кв.м. Построена е през 2013 г. Разполага с двор от 1200 кв.м. Сред екстрите на имота са място за билярд и забавления, SPA център и фитнес зала. На втория етаж е разположен 3-стаен апартамент с РЗП 376 кв.м, хол, от който се излиза на тераса с диаметър 5 метра. В къщата има още три студиа, които са напълно обзаведени. Към имота има външен басейн с джакузи към него и детски басейн.

2. С. Топола (Добрич) – 2 600 000 EUR (виж повече)

Къщата е с площ 754 кв.м. и е проектирана от известния руски архитект Александър Зусик. Имотът се състои от основна къща на два етажа, лятна къща за почивка с външно барбекю и камина, басейн. Част от мебелите са от марка Minotti, други са изработени от бразилски гранит. Техниката в кухнята е Miele. Къщата разполага с голям двор от 4148 кв.м.

3. Созопол (Бургас) – 1 300 000 EUR (виж повече)

Двуетажна луксозна къща с панорамна морска гледка с площ 485 кв.м. На първия етаж са разположени кухнята, дневна, зимна градина с декоративни, музикална зала с роял, винарна. Четирите спални и трета бани са разположени на втория етаж.

4. Созопол (Бургас) – 1 400 000 EUR (виж повече)

Къщата е разположена в местността Буджака, откъдето се разкрива великолепна панорамна морска гледка. Външната архитектура на имота наподобява стила на къщите от Стария Созопол – фасадата е от камък и дърво, а покривът – керемиден. Тя е намира в комплекс от затворен тип, който предлага луксозен SPA център, ресторант, плувни басейни, изкуствена плажна ивица, детски площадки.

5. Св. Св. Константин и Елена (Варна) – 1 000 000 EUR (виж повече)

Триетажната къща е с разгъната застроена площ от 600 кв.м. Дворът към нея е с големина 1070 кв.м. На първия етаж са разположени трапезария, кухня, дневна с библиотека, зимна градина. Вторият етаж е отреден за спалните, а последният етаж е обособен като апартамент за гости. Купувачът получава дизайнерски мебели от масивно дърво, стилна италианска мека мебел, барплот от ръчно направена дърворезба, завеси от дизайнерски текстил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реално обективен

    5 0 Отговор
    Имот 1 НЕ е в Св.Константин и Елена, а в Манастирски рид/2-3 км разлика, строителството за парите си е некачествено, Имот 2......2,600,000 евро са си 2,600,000 евро в цял свят.Имот 3 -Да , зареди мястото има потенциал , но на половината на посочените пари,а и вътре има нужда от обновяване. Имот 4: Къща в комплекс с други къщи не е къща , а апартамент на приземен етаж,а и хората с пари в момента не ги интересува възрожденския дух. Имот 5: НЕ е в Св.Константин и Елена, а на първа линия на магистралата. Безбожно много пари наляти на неправилното място, а шумът .....
  • 2 четящ

    3 0 Отговор
    Браво-ей нещо хубаво да прочета за тузарските имоти.Особено за имот№5
  • 3 Орнела мути

    1 0 Отговор
    Това се нереални цени изкуствено надути
  • 4 дгфхбтеъх

    1 0 Отговор
    цените каквито и да са
    мен държавата ме притеснява
  • 5 xxx

    0 0 Отговор
    nishto osobeno tezi deto sa publikuvali 4e sa tuzarski tezi imati , qvno ne sa vijdali imeniq :)))))))))x
  • 6 първи коловоз

    0 0 Отговор
    Строят с крадени пари и после искат да гушнат кешовицата...по добре да гушнат букета.
  • 7 Фичето

    0 0 Отговор
    Много ми е любима къща тип "прогимназия" на 13 етажа.. че да има етаж за всяко дете. И после няквка абсурдна цена от 1 милион.
    Ако имам 1 милион за къща уважаеми брокери и новозабогателе селяци.. едва ли децата ми ще имат необходимост да живеят на друг етаж при мен. Освен ако не съм богата мургава фамилия.