Last news in Fakti

2 Юни, 2016 23:32 1 045 0

Бри Ларсон става супер герой

  • бри ларсон-
  • супер герой-
  • става

Тя води преговори за нов филм на Marvel

Актрисата Бри Ларсон е започнала преговори за главна роля в предстоящия да бъде заснет филм на „Marvel” - „Капитан Марвъл“, съобщи „Варайъти“.

Ларсон спечели „Оскар“ за главна женска роля по-рано през тази година. Тя впечатли критиката с ролята си във филма „Стая“. В момента Ларсон е в начални преговори за ролята, но според вътрешни източници тя е първи избор на продуцентите.

Очаква се това да е първият филм на Marvel с жена в основната роля на супер герой. Все още не се знае кой ще режисира лентата. На този етап се спряга името на Анджелина Джоли. Сценарият е написан от Меф ЛеФьов и Никол Пърлман. Те стоят зад „Пазителите на Галактиката“. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА